Potu mamanu i lilac tone - o se filifiliga o totonu totonu manuia

Pin
Send
Share
Send

O se ata tisaini mo se lumanaʻi faʻaleleia potu moe amata i le filifiliga o lanu lanu. O le autu lanu e nofoia le autu nofoaga i totonu o le potu e tatau ona faʻamalieina le tofo fiafia i ai o le ana ma fesoasoani fausiaina se talafeagai siosiomaga i le potu moe. Lenei e taua le ausia o se malologa, toʻafilemu aafiaga, e le tuʻuina ese iniseti ma sauā vali, ina ia mafai ona lagona le mafanafana o se tagata ma siʻomia e le mafanafana fale.

E toʻatele e talitonu o le lilac e sili atu ona talafeagai mo teine ​​ma fafine, ae o le saʻo o le ata ma le filifiliga o leo e tuʻufaʻatasia, e mafai ona fesoasoani ia te oe e maua ai se uluaʻi, le manaia le ata o se potu mo se ulugaliʻi. Manatu manuia o le a faʻatagaina oe e iloa se maaleale, alofa totonu totonu, o le mea taua o le sailia o se agavaʻa fofo mo se potumoe seti, ie, teuteuina puipui, faʻapea foʻi ma le saʻo lanu lanu. Oe mafai ona aoao atili e uiga i nei mea i lalo.

Taua lanu

Ua fai mai le au atamamai i mataupu tau le mafaufau ma tagata lanu, o lilac shade e fiafia i ai le au fai meaola, e fauina o latou natura o e o atu e feiloaʻi ma le lalolagi ma ni aitia fou ma le faʻaipoipoga i o latou agaga. Lenei filifiliga taʻu mai ai o se tagata taumafai mo le lotogatasi, matagofie aulelei, faʻamoemoe mo se lumanaʻi lumanaʻi. O tagata e fiafia i le Lilac e vave ona pipii atu i le mea e pele ia i latou. I le taimi lava e tasi, o le i ai o le lanumoana i lenei lanu e faʻamatalaina e se malu malu ma nostalgic nota, o le mea lea, faʻanoanoa ma faʻatiga tulaga i isi taimi e tulaʻi mai i amioga a tagata.

E fautuaina e filifili se leo lilac mo i latou e maualalo le talitonuina o oe lava po o se le mautonu amio. Ua faʻaalia i suʻesuʻega, o lenei ituaiga siʻosiʻomaga e mafai ona faʻateleina ai lou talitonuina o oe lava ma oe lava.

O le tele o le lilac e mafai ona faʻalavelaveina ai le nofo fealofani, faʻatupuina ai le le aoga ma paʻu. Faʻaitete faʻapitoa i paleti loloto, mauoa ma aua le faʻaletonu i le lanu viole.

Lanu lilac i totonu

I le lanu, o le lilac e faʻatatau i se tuʻufaʻatasia o faʻalavelave na mitiia le mafanafana lanumumu ma le lanumoana malulu, o lea e tele pupuni, e eseese uma le vaʻaia. Pe a ave le fiafia i se le faʻalogo leo, ia mautinoa ia mafaufau i vaega nei o le galulue faʻatasi ma ia:

  • E le fautuaina e faia se potu monochromatic; e sili le filifili tuʻufaʻatasia filifiliga o le a tuʻufaʻatasia lelei ma fealofani. Taumafai e aloese mai loloto loloto lanu viole ma lanu moana lanumoana paʻaga.
  • Aua le soʻona aveʻesea ma le paluina o le tele o susulu lanu. O le isi lanu susulu e talafeagai mo le lilac, filifili le le mautonu pe lautele lanu mo isi.
  • Muamua, filifili pe e te manaʻo i se potu malulu poʻo se potu mafanafana. Lenei o le a aʻafia ai le sili atu filifiliga o lanu lanu tuʻufaʻatasia, faʻapea foi ma le fausiaina o le manaʻoga aafiaga i totonu o le potu. I totonu o se potu malulu, lilacs maaleale faʻaopopo faʻamafanafanaina tusitusi mafanafana. O potu i Saute e mafai ona faʻamaluluina i le faʻaaogaina o se lanu latalata i le lanu viole o se faʻavae.
  • Soʻo se leo o le lilac o le a sili atu ona talafeagai i potu malolo lautele. I totonu o se potu laʻititi, e tatau ona filifilia paleta sesega, poʻo mea teuteu teuteu e tatau ona faia ia lilac, talu ai ona o le tino e vaʻai faʻasolosolo ai le avanoa.
  • E sili atu pe a fai o lenei paolo e faʻaaogaina foi i isi potu o le fale mautotogi ina ia mafai ai ona faʻasaoina le aotelega o le ata i totonu. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona faʻaaogaina lilacs i le hall, i le umukuka, po o le taʻele.

Faʻataʻitaʻia e nei mataupu faʻavae, e mafai ona e teuteuina totonu totonu ma le saogalemu. O le a lelei i totonu, aua o le lanu e mafai ona faʻamalieina ma faʻamalosia le malolo. Leitioa a filifilia o ia ile mafaufau loloto i mea e fai mo taualumaga. O lenei leo e sili ona manuia mo le faʻatulagaina o potumoe a tamaiti mo se teine ​​talavou, pei ona e vaʻaia pe a e vaʻai i ata o maeʻa galuega.

Meafale

Ina ia faia se potumoe mamanu i lilac tone foliga aso nei, matagofie ma lauiloa, mafaufau tatau ona totogia i le filifiliga o talafeagai meaafale. E tatau ona faʻamamafaina le sitaili faʻatonuga o masani poʻo aso nei, ia ogatasi ma le tino o mea ma le teuteuina o puipui, faʻalo, fola.

Afai o loʻo i ai se pasene tele o le viole i le teuteuga, o meaafale e le tatau ona faʻaletonu le avanoa ma aua le tu i fafo o se pogisa nofoaga i le tuʻufaʻatasiga. O se seti laʻititi o paʻepaʻe papaʻe poʻo le malamalama-lanu meafale o le a ofi sili atu i totonu o le teuteuga. O ie fetaui lelei e faʻaogaina e paleni ai le tuʻufaʻatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se lautele paʻepaʻe moega, oe mafai ona taoto se ie paʻepaʻe vaivai ma paʻu viole pe tuu ni aluga susulu.

Afai o le autu elemeni e filifilia i se pogisa mea, o le siʻomia maeʻa le tatau ona soʻosoʻo faʻatasi ma ia. O le paʻepaʻe papaʻe ma le malamalama lanu puipui e fetaui lelei mo lenei faʻamoemoe. O nofoa malulu ma ottomans o le a fesoasoani e faʻaopoopo le mafanafana i le potu. Mo masani, oe mafai ona aofia ai se tuai beige pusa o drawers, ae o sliding wardrobes ma iila pupula luga ma faʻata o le a ofi i totonu o se faʻaonapo nei faiga.

Filifili pepa puipui

O totonu o se potumoe maaleale e mafai ona fausia e faʻaogaina ai le pepa puipui lanu viole. Ina ia filifilia mea, e tatau ona e suʻesuʻeina le tele o le potu ma le tikeri o le malamalama i le ao ma le afiafi malamalama. E masani lava, naʻo filifiliga malamalama ma se malamalama, faʻataʻamilosaga ea e mafai ona manumalo i totonu o se tamai potu, a leai o se faʻapipiʻiina, le toʻa lelei le ea o le a fausiaina.

I le avea ai o se faʻaopoopoga mamanu luga o le pepa puipui, oe mafai ona filifilia fugalaʻau teuteuina poʻo ni foliga geometric. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatusatusa ma le talaʻaga o mea, pe fausia se vaivai, faʻasolosolo faʻatasi ma ia.

Mo tagata faʻatosina mai i le itu i sasaʻe, e mafai ona e filifilia ni pepa puipui e iai ni mafuaʻaga talafeagai, ma ni ituaiga o curls ma ni ata matagofie. Lenei filifiliga o le a fausia ai le talafatu o se tala faʻasolopito. O pepa puipui mo mea masani i tisaini e mafai ona avea ma monochromatic pe maʻi faʻatulagaina ituaiga. O se laina faʻamau i luga o pepa puipui o lautele lautele i se lanu efuefu-lilac fetaui lelei mo sea totonu. O le a vaʻaia foʻi faʻaopopo faʻaopopo le umi i puipui maualalo faʻalo.

Golden ma susulu blotches foliga mauoa ma chic, ae o le a latou manaʻomia taugata meaafale, auro-ufiufi vae vae ma se laulau, auro totoga.

Pepa puipui

O se auala sili e faia ai se potu matagofie potu i totonu o le faʻaaogaina o puipui o puipui. O ata lolomi o aso nei e maualuga lona tulaga, o ata foi e mafai ona foliga mai e matuaʻi talafeagai. 3-D pepa puipui e tatau ona vaʻai totoʻa i ai, e fufulu ese ai pito o le avanoa ma faʻatupu loloto ai le potu.

Faʻatasi ai ma ata pepa puipui, e fautuaina le taulaʻi i se tasi o puipui, e masani ona faʻapipiʻi i le ulu o le moega, poʻo luga o le puipui tutotonu, faʻamoemoe i le faʻataʻatiaga o le potu. Atonu e te le ufiufi le pa atoa, ae faʻaaoga le ata i le tulaga o le matagofie pa puipui. O lenei tini e avea o se susulu maeʻa teuteuina.

O mafuaʻaga o le ata pepa puipui mafai ona fesuiaʻi, o le mea autu o le vaʻaia o le fetaui lelei o le tuʻufaʻatasia ma lanu paleni o le tuʻufaʻatasiga. Natura, ofoofogia laufanua vaʻaia faʻaalia sunsets, oso oso, avanoa avanoa e fetaui lelei mo se potu. O laʻau tot Live, fugalaʻau tetele o tamaʻi oketi o le a ofi atoatoa i totonu. Mo ituaiga maualuga-tekonolosi, e mafai ona e mauaina faʻavaea fatuga ma lavelave faʻafeseni. E tele filifiliga, oe mafai foi ona filifilia soʻo se lolomiga oe lava ma faia tuʻuga pepa faʻapitoa ma le manaʻoga mamanu.

Ie pupula viole ma ie

O le vaega mulimuli, ae le taua, i le faʻatulagaina o totonu ma le faʻaeteete e mafaufau loloto i totonu o pupuni ma ie. O se filifiliga le saʻo filifilia o se faʻamalama matala e mafai ona taitai atu ai i le leaga tofo ma faʻaleagaina ai le lagona o le ata. O se manumalo-manumalo filifiliga o le a pupuni o se malamalama, unsaturated lavender po o le violet paolo. Mafiafia, masani ie e aunoa ma le tele eseesega mamanu ma mamanu e talafeagai mai mea.

Afai o puipui o le potu o loʻo teuina i se leo malamalama, e mafai ona e filifilia ni fofo susulu malosi mo teuga teuteu. Ufiufi se moega lautele ma se ie malulu lanu viole, susulu faʻataʻitaʻi i pupuni poʻo se kapeta latalata i le vae. E manaia le vaʻai i aluga e feʻeseʻeseaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe pe paʻe efuefu - lilac, lea i le taimi lava e tasi faʻamamafaina le i ai o nei palette i totonu.

Mo minimalism, aua le soʻona aveʻesea ma auiliiliga; o se ulugaliʻi susulu o gaioiga e tosina mai ai mafaufau o le a lava.

Tuʻufaʻatasia o le viole ma isi lanu

Taua i le fatuina o se tulaga ese, felanulanuaʻi mamanu faʻamoemoeina i le saʻo lanu tuʻufaʻatasia. Filifili poʻo le fea lanu o le a avea le sili nofoaga i le potu, ma o le fea o le a avea ma se soa ma faʻamamafa mamalu. Mafaufau faʻamanuiaina duets mo le potumoe, e lauiloa i faʻapitoa poloketi:

  • O se maaleale tuʻufaʻatasiga e faia ma papaʻe, talafeagai mo se tamai potu. Paʻepaʻe leo o le a faʻamamafaina lilacs faigata, faʻaalia le agamalu ma le faʻaipoipo. Lenei fegalegaleaiga faʻalauteleina le mafanafana ma le mafanafana, malologa ae leʻi moe. Paʻepaʻe leo mafai foi ona avea ma autu.
  • Faatasi ai ma le efuefu ma beige, oe mafai ona faia se paleni paleni. O sea ituaiga mamanu o le a le puʻeina, paleni, o le a molimauina i le sili lelei tofoina o lē ana. I le avea ai ma mea taua, e mafai ona e filifilia pupuni lilac, se palanikeke, faʻamamafa se tasi o puipui o le potu i pupuni pupuni.
  • O se ofoofogia fealofani o le a faia ma enaena, aua o lenei leo o le a muffle a vevesi o lanu. I lenei tulaga, e mafai ona e pikiina se fola enaena, faʻaopopo meaafale e faia i laʻau pouliuli masani, tuʻu se laulau mama ma se laulau lamolemole-faʻamau luga.
  • O se naunautaiga, malosi tuʻufaʻatasiga e maua ma mumu. Sili talafeagai mo tagata fiafia i susulu, susulu paolo. O le paleni o le mumu e tatau ona mafaufauina ma le faʻaeteete, ia maitauina ma le saʻo vaega. E mafai ona faʻatau ni moli mūmū i tafatafa o le moega, pe tuʻu le kapeta ma mūmū sesega ile foloa.
  • Faatasi ai ma auro, oe mafai ona faia se moni tupu mamanu o le a foliga matagofie i totonu o se potumoe masani. E mafai ona e faʻamamafaina ia nota auro i le fesoasoani a lamepa auro, aluga satin, o se palanikeke lamolemole. E fautuaina le tuʻuina o vae auro o le moega, se laulau i autafa o le moega, ma teuteuga teuteu gems i le nofoaga.

Lilac potumoe i sitaili eseese

Lilac lanu o le a ofi fetaui lelei i tu ma aga masani ma vaʻaiga tofo ma toeititi lava le faʻatapulaʻaina le ana ia mafaufauga ma manaʻoga. Mo se ituaiga sitaili filifilia, oe tatau ona tausisi i se faʻapitoa ituaiga o paolo, mafaufau i le ata ma faʻalapotopotoga foliga. E le gata i lea, o sitaili taʻitasi e iai a latou lava tikeri o le faʻatumuina o le lilac. O le aotelega totonu o se fale mautotogi poʻo se fale avea ma aʻafiaga; e taua le fausiaina o nofoaga i le tutusa fofo. Le isi, o le a tatou mafaufauina lauiloa filifiliga ma a latou foliga i auiliiliga sili atu.

Masani

O le masani masani ona maua se mafanafana, toafilemu siosiomaga, le mamafa i lalo e susulu auiliiliga ma fou. O meaafale taugata e fai i laupapa masani ma mea vaneina o le a talafeagai. E sili atu le faia o le faʻalo o le kiona-paʻepaʻe poʻo le malamalama beige, o le i ai o stucco e taliaina. E manaʻomia le faʻauma o puipui i mea malamalama. I le faiga masani, e sili atu ona aoga le tuʻufaʻatasia ma enaena poʻo le auro. O vae o se tele moega poʻo se ulu ulu mafai ona ufiufi i gilding. Tuu tuugalamepa auro, lamepa susulu, sconces o ni teuteuga.

Aso nei

O sitaili faʻaonapo nei e le faʻatapulaʻaina le lele ese atu o miti ma e aofia ai le lototele, faʻauigaina o le lanu viole. Maualuga-tekonolosi e faʻailoa mai e ala manino ma sao saʻo, faʻaopoopoina e auiliiliga uʻamea. Lanu lanu e mafai ona soʻosoʻo ma uliuli, paʻepaʻe, mumu mumu, o le mea autu e le o le faʻatagaina loloto leo e palu faʻatasi i le tasi faʻaauau nofoaga. Moli e tatau ona mafaufauina lelei e faʻaalia ai le tuinanau ma faʻamaneta o lanu. I ona po nei tisaini, glossy luga o le a manuia, ma o le teuteu e tatau ona filifilia e laʻititi.

Provence

E mafai ona faʻatulaga Provence mo se potu lautele, talu ai e tatau ona e amanaʻia le tele o teuteuga ma tamaʻi faʻamatalaga. O se alofa, faʻaopoopoina mamanu fausiaina faʻaaogaina malamalama lavender ma sesega sesega viole. O paolo e tatau ona pei o laufanua o le fanua ua mu i lalo o le vevela o le la ma e faʻagisaina i le tele e mafai ai. O puipui e mafai ona faʻapipiʻi i luga ole pupuni kelakila malamalama e iai laina sasaʻo, poʻo se faiga feololo. Fai papaʻe le faʻalo, ufiufi le foloa i mea masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: GOODBYE MY LOVE GOODBYE Cover by MAU u0026 LENA (Mae 2024).