Le faʻalo i le hall + 60 ata

Pin
Send
Share
Send

O le faʻalo i le potu autu o se fale mautotogi poʻo se fale, e aofia ai i totonu o le fale tele, e tosina faʻapitoa mai i sekone muamua o le i ai iinei. Ae i le faʻaopopoga i le matagofie o gaioiga, na te faʻatinoina le tele o isi gaioiga: na te nanaina ni faʻaletonu, maua ai ni moli malamalama, faʻatumauina le tulaga lautele o le potu, ma faʻaogaina le sone. Soʻo se faʻafouga o le fale e amata i le lesitalaina o lenei vaega, o lea o le poloketi e tatau ona mafaufau muamua i ai, ae le i amataina uma galuega. E i ai le tele numera o filifiliga ma metotia mo le faʻatinoina o se mamanu manatu i aso nei: mai masani paʻepaʻe ma vali, faʻaiʻuina i le fausiaina o lua-tulaga fausaga. Ina ia filifili pe o le a le ituaiga o faʻalo i le hall e faʻatinoina, e manaʻomia le taliina o le tele o fesili e faʻatatau i le faʻamoemoe o le potu, o le lautele sitaili o totonu, ma le tulaga gafatia gafatia o tagata e ana.

O fea e amata ai

Ina ia mafai e le taualuga i totonu o le fale tele ona faʻamamafaina le mamalu o le potu ma faia lelei ana galuega, e tatau ona faʻapipiʻi ma faʻatulagaina ia tusa ai ma manaoga o fale. Lenei mafai ona ausia e ala i le uia o ni laʻasaga:

  1. Fua lou maualuga. Lenei o le a maua ai se talafeagai iloiloga o le avanoa o totonu tisaini. O le taualuga maualuga o le a faʻatagaina ai oe e faia le fausaga tele-tulaga, e faʻalogo ai i le lalelei, ae ma le maualalo faʻalo, o le taua o le a avatua i se vaʻaia faʻaopoopo i avanoa.
  2. Fuafua pe o le a le gaioiga o le ai ai le potu. Afai e tuʻufaʻatasia le fale tele ma le umukuka, ona avea lea o se tasi o gaioiga o le faʻataʻitaʻiga o le potu, afai o le hall o se potumoe foi, ona tatau lea ona mafaufauina le moli i se auala e fausia ai se vavalalata atemosifia.
  3. Fausia se ata tusia faʻavae i luga o le mauaina faʻamaumauga ma le lautele manatu o teuteu totonu.

Eria ma le maualuga

O le tele o le potu malolo ma o le maualuga o le faʻalo, o le sili atu ona faigata lona mamanu tatau ona. I totonu o se potu tele, o le a faʻatatau i luga o le a foliga fiu ma o le a le faʻatagaina moli e tufatufa saʻo. I le avea ai o se tulafono, afai o le maualuga o puipui e le itiiti ifo ma le 2.7 m, ona faia lea e le au mamanu se lua-tulaga fausaga. Afai o le faʻalo o le hall i lalo o lenei maualuga, ona tosoina aʻe lea i luga i le tutusa tulaga. E tatau ona manatuaina toeititi lava o ituaiga uma o taualuga faʻaonapo nei faʻaaogaina le maualuga. O lona uiga a e maise lava potu malolo maualalo, o le valiina ma le teuina o fale e sili ona talafeagai. O nisi voluma mafai ona ausia e ala i le faʻaopopoina suia ma isi teuteu elemeni. I se faʻaopopoga i le maualuga, o ata o le potu e taua tele lona taua. Mo tamaʻi potu malolo, tusa lava pe lava le maualuga, e faʻapea foi ona faʻasoʻoina pupuni lamolemole ma le pupula o luga, e mafai ona faʻalauteleina ai le avanoa.

Matou te filifili i le mafuaʻaga o le potu

E masani lava, o le potu malolo o potu potu e tuʻufaʻatasia ma le umukuka, potu 'ai pe avea o se potumoe i le taimi e tasi. Ma o le faʻalo fausaga e tatau ona vaʻaia vaʻaia tapulaʻa o sone. Afai o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka, ona avea lea o se manaia i totonu tali o le a fesoasoani e faʻatino ai se lua-tulaga faiga, lea o le toso tapoleni tapulaʻa luga o se fausaga laupapa. I lenei tulaga, o le faʻaloaloa tapoleni ono eseese i le lanu poʻo le faʻavae. E mafai ona faʻatautau i luga ole mea e nonofo ai le moli moli lapoʻa e fai ma moli uila, ma tamaʻi moli moli i luga aʻe o le umukuka. O le aoga o se ie ie i totonu o le umukuka nai lo isi ituaiga e faigofie ona fufulu. E taua lenei, pe a fai o asu ma gaʻoa e aliali mai luga o puipui ma le faʻalo o le kuka kiona, e oʻo lava i le lelei faʻafilemu ma se pulou malosi.
Afai e faʻaaoga le hall e avea o se potumoe, mafaufau e faʻapipiʻi curly plasterboard fausaga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia se manaia faʻataʻitaʻi o le lagi, lea o le a faʻamalamalamaina i le po e tamai lamepa faʻapipiʻi i se matagofie teuteuga, ma i le taimi o le mataala mataala - e se lapisi lapisi moli e pei o le la. Afai o le faʻalo e maualalo tele ma le faʻaogaina o drywall e le aoga, o mea teuteu eletise o le a fesoasoani e fausia ai se tolu-itu foliga ata.

    

Faiga

E pei ona taʻua muamua, o le taualuga o loʻo i le ogatotonu o le mafaufau o se tagata e ulufale i le potu mai sekone muamua, o lea e taua ai lona faʻafetauiina o le ata o le potu atoa. Ma afai o faʻaletonu i le ata o puipui e mafai ona ufiufi i meaafale poʻo mea faʻaaoga, ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻalo mo le tele o tausaga, ma ona foliga mai e le faʻasaʻoina i soʻo se auala. I aso tuai, o totonu e leʻi tutasi. E tofu fale ma a latou meaafale e tasi, ma le pepa puipui e tasi na faʻapipiʻiina i puipui. Ae mo le faʻalo, e naʻo le paʻepaʻe, ma le faʻamalama e tautau i le ogatotonu, e pei o isi mea uma, e le o se mea na mafua mai ai. I aso nei, o faʻalo taualuga mafai ona faʻaogaina i soʻo se ituaiga: minimalism, baroque, ituaiga, atunuʻu, ma le tele o isi.

    

Aso nei

Faʻatasi ai ma sitaili faʻaonapo nei, o le sili ona fiafia i ai i le ata o fale faʻafiafia e: minimalism, hi-tech, eco-style, atunuʻu. O totonu, na fausia i ona po nei sitaili, e iloga i laina saʻo, eseʻese lanu, o se manino foliga o meaafale ma lelei moli. O le taualuga e tatau ona aoga, faʻalelei, ae i le taimi e tasi e faigofie e mafai ai. Afai e teuteuina le potu i se sitaili laitiiti, ona tatau lea i le au mamanu se ata malamalama faigofie ma le tele o moli e tufatufa moli vaivai. O fausaga e lua tulaga o loʻo faʻamalamalamaina i fasipepa Uila e faʻataʻamilomilo i le potu atoa. O le hi-tech style e tutusa ma minimalism, ae e iloga mai malulu malulu, i le lanu o teuteuga ma i moli. O le faʻatautauina o fale ma moli uila e fetaui lelei i lenei faiga.

    

Ecostyle, le pei o muamua, aofia ai le faʻaaogaina o mea masani. Tasi-tulaga faʻalautele tapoleni o le a fesoasoani fausiaina i totonu o le potu malolo le malamalamaaga o se natura tulimanu i totonu o le fale, ae o le pisia poʻo ni palasitika fausaga i lenei tulaga o le a le aoga. A faʻapea e maualuga le faʻalo, o laupapa laupapa e faʻaopopo iai le laupapa. Le faʻamalamalamaina o le fale tele, moli-sefe ma moli uila e faʻaaogaina, o lona malamalama e latalata i le mea e mafai ai i le susulu o le la. Atunuu sitaili e tai foliga tutusa i le mamanu i le faasao. O lona teuteuga e aofia ai foʻi mea masani, laupapa laupapa. Leai se chrome poʻo faʻata faʻatagaina i luga o le faʻalo. Feteʻeiga tapoleni o le paʻepaʻe poʻo le enaena lanu ma le tasi pe sili atu pendant faʻamalama e talafeagai.

Faiga masani

O sitaili masani i totonu e aofia ai: Baroque, Greek, Art Nouveau, Provence ma isi. E iloga i latou i le taugata o latou tau, o le anoanoaʻi o faʻatagata ma mea tuai, o meafale mamafa laupapa. Faʻatulagaina fuafuaina i le Baroque sitaili o se mamafa mea e masani ona aveina tele auiliiliga: stucco, frescoes, eseese ituaiga. E naʻo potu tetele lava e avanoa ai lenei filifiliga. O se mimilo manaia o le a faʻaopopoina i lenei taualuga e ala i le faʻafiafiaina o le masani galuega a tagata lauiloa atisi. Ae mo moli, moli tetele ma le tele o moli e talafeagai iinei.

O le faiga Eleni, i se isi itu, e taumafai mo le faʻautauta atamai, leai se faʻamaualuga. A teuteuina lenei itu, e masani ona paʻepaʻe ma lanumoana susulu faʻaaliga e faʻaaogaina, o lea o taualuga mafai ona na o le paʻepaʻeina, teuteuina i laupapa laʻau i le lanumoana poʻo le paʻepaʻe. O le sitaili Eleni o se tasi o nai na o le faʻapipiʻiina ma faʻapaʻepaʻeina le faʻalo o le a foliga sili ona manuia ma lalelei.

Po nei o tafe laina ma foliga, lautele avanoa, pastel lanu. Faʻatulagaga faia i drywall foliga sili ona lelei, ao sili atu nai lo lua tulaga, o se tulafono, e le faʻaauupegaina. O atavali i puipui e masani ona aofia ai fugalaʻau. O le autu galuega o le faʻalo faia i Art Nouveau: ia taulaʻi atu i meaafale, teuteuga elemene o le potu. O tali tali tutusa e talia ma le fiafia pe a faia se Provence style. O laupapa ma laupapa e masani ona faʻaaogaina iinei.

    

Faiga faʻavae

Ethnic style o le avanoa e malaga ai i se isi atunuʻu poʻo se isi vaitaimi faʻasolopito. Aferika, Iapani, Mekisiko ma le tele o isi atunuʻu ma a latou aganuʻu uiga e mafai ona aliali mai i totonu o lou fale mautotogi. Ma, o le faiga a Iapani i le faʻalo - malamalama tasi-tulaga fausaga, teuteuina i laupapa laʻau ma sikuea-faʻamalamalama lamepa. O le taualuga Initia o le totonugalemu moni lea o le fale tele, lea e aofia ai uluaʻi atavali i luga o le tapoleni, teuteuina o ituaiga, fausiaina o le laupapa faʻamaʻaina pei o se faitotoʻa poʻo se maʻa o se maota. O le faiga Mekisiko e aofia ai le faʻaogaina o tapoleni i mumu, lanumoana, samasama.

    

O le a le lanu e filifili ai

O le filifiliga o le teuteuina o lanu e faʻavae i luga o foliga vaaia o le faʻalo. O lea la, o le faʻalo masani o loʻo ufiufi i le putty i luga o loʻo valiina i le paʻepaʻe, e ui lava o faleoloa meafaigaluega e faʻaalia ai le faʻalauteleina o le tulaga i tausaga talu ai. Taofiofia faiga mafai ona faʻapipiʻi i luga ma soʻo se pepa puipui pe valivali. Armstrong faʻalo e faia i le tele o ituaiga o lanu lanu, naʻo le faigata i le filifilia o lenei mea o le tuʻufaʻatasia o le tele o pupuni, talu ai o latou laina e faʻatapulaʻaina i lanu masani. Faʻalo ata faʻasolo, i se isi itu, e iloa i soʻo se lanu ma le paolo, iinei o le tagata mamanu e matua saoloto lava e filifili. Ae e te leʻi iʻu ina filifilia mea, e aoga lava le iloiloina o nai manatu:

  • I totonu o le potu o loʻo i ai le taualuga i le maualuga o lalo ifo o le 2.7 m, o le faʻalo e tatau ona sili atu pupuni nai lo puipui ma fola, ma faʻafeagai.
  • Potu e le lelei ona ulufale i le malamalama masani e sili ona teuteuina i pupula lanu e pei o le samasama poʻo le moli.
  • O le faʻalo pupula i luga atu o le umukuka e mafai ona faʻateleina ai le manaʻo, ma malulu malulu e mafai ona faʻaititia ai.
  • Afai o le hall faʻaoga e avea o se potumoe, ona sili atu lea ona filifili mo se tasi-lanu pastel faʻalo.

Moli

Poʻo le a lava le taualuga, e i ai tulafono masani mo le faʻapipiʻiina o moli uila. Muamua, a e ki le moli autu, e tatau ona tufatufa tutusa i itu uma o le hall. Lona lua, o se tasi vaega o moli, mo se faʻataʻitaʻiga, o moli uma i totonu o moli uila poʻo moli uila uma, e tatau ona tutusa le malosiaga ma le malamalama. Lona tolu, o lamepa e tatau ona galue lemu i luga o mata e aunoa ma le tauasoina oi latou. I se faʻaopopoga i tulafono lautele, o tagata mamanu e taʻitaʻia foi e foliga foliga. O lea la, o loʻo faʻamamaina ma faʻapipiʻi sima fausaga e faʻamalamalamaina i moli malamalama, LED fasimea ma moli uila. A faʻapipiʻi alavai faʻasolo, moli e filifilia. Eseese tulaga tulaga o loʻo faʻailoa mai e fasi Uila. O moli tetele mamafa e mafai ona faigofie ona faapipiʻi i sima poʻo le laupapa taualuga.

    

Filifiliga filifiliga

Uma ituaiga o faʻaloʻo i ai a latou lava uiga, lelei ma le lelei. Nisi o latou e talafeagai mo ituaiga ituaiga, ao isi e sili ona lelei mo masani masani. Afai ua e sauni e valaʻau tagata faʻapitoa, ona avanoa uma ai lea o filifiliga i luga o faʻalo. Afai o loʻo e mafaufau naʻo le tutoʻatasi galuega, ona tatau lea o le valiina, puipuiina, faapipiiina o palasitika.

Vali ma paʻepaʻe

O lenei filifiliga na faʻaaogaina i soʻo se mea i le 20 tausaga talu ai. I aso nei, o se faʻapaʻepaʻe paʻepaʻe e matua le masani ai. O le tele o taimi, o le faʻalo e valiina mai papa sima, faʻamago ma laupapa. I lenei tulaga, o le sauniuniga laʻasaga o le galuega e taua. E mafai ona e faʻapaʻepaʻeina ma valivali se potu pe a uma ona aveʻese uma meaafale mai ia te ia, ua aveʻese le moli moli, ma ua ufitia le foloa ma puipui. I se isi faaupuga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o lenei filifiliga faʻalo i luga o le taualuga ae e te leʻi alu i totonu o le potu, i le taimi muamua o le faʻafouga.

Wallpaper i luga o le taualuga

Mo le faʻapipiʻiina, vinyl, suavai, le lalagaina, tioata pepa puipui o loʻo faʻaaogaina. Lenei filifiliga filifiliga faʻatagaina oe e 'ausia se tutusa ae faʻamau ie faʻalo. I le taimi e tasi, e faʻatupeina ma faigofie i le faʻatinoina; oe mafai faʻapipiʻi le faʻalo i le hall a oe lava, e aunoa ma le aofia ai faʻapitoa. O le isi maitauina faʻaopoopoina o pepa puipui o se tele tele faʻapotopotoga. E mafai ona e mauaina ni mea talafeagai mo toetoe lava o soʻo se sitaili, mai masani totonu e oʻo i ituaiga ituaiga. Peitaʻi, a o leʻi amataina galuega i le faʻapipiʻiina o le taualuga o le potu malolo, e tatau ona faʻalelei ma le faʻaeteete.

Faalauteleina laupapa polystyrene

Faʻalauteleina laupapa polystyrene ua faʻapipiʻiina i le tutusa tutusa auala pei o pepa puipui. Peitaʻi, e le pei o latou, o papa e mafai ona nana ai nai faʻaletonu ma e sili atu le teteʻe ile susū. E tatau ona e mafaufau ma le faʻaeteete i filifiliga o mea, ona o le taugofie o slabs slabs o le a faʻaleagaina ai le foliga atoa o le potu malolo, tuʻuina i totonu le taugofie tele. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga o teuteuga o le a faʻaopopo ai se lamatiaga afi i le fale. Ae o loʻo i ai le tele o tulaga lelei e faʻaeseese ai le faʻateleina o le polystyrene sili i lo isi taualuga filifiliga filifiliga.

  1. Faʻaavanoa lelei faʻalelei leo, e taua i potu mautotogi i fale tuai.
  2. E i ai se tele tele.
  3. E le pei o pepa puipui, o le maa o le a le faʻaalia soʻoga, ma o lenei o le a fausia ai se atoa ata o le faʻalo.

Faʻamaeʻaina ma palasitika ipu

Teuteuina o le potu malolo faʻalo i ipu palasitika o se tasi o sili faigofie filifiliga filifiliga e faʻapipiʻi. O panels e umi, e mafai ona tumau mo le tele o tausaga, latou te le fefefe i le maualuga o le susū ma le vevela, ma o le mea lea o moli eseese, moli moli, moli uila e mafai ona fausia ia latou e tusa ai ma le sitaili o totonu. I se faʻaopopoga, palasitika panels mafai ona faʻapipiʻi luga o se le tutusa taualuga ma e oo lava i le nanaina uaea eletise i lalo o latou, e matua faʻaititia ai ma faʻafaigofieina potu lipea. Faleoloa faleoloa o loʻo faʻaalia ai le anoanoaʻi o palasitika taugofie: e faigofie pe faʻataʻitaʻi, i lanu ma paolo uma. Ua faʻaigoaina faʻapitoa e le au polofesa le teuteuina o le faʻalo ma palasitika peleni o se faʻataʻitaʻiga taugofie o faʻamalologa tumau.

Fale mago

O fausaga sili ona lelei e faia e le tagata e ana fale tetele. Latou te mafaia ona faʻatinoina le sili ona laʻitiiti masani faiga, e tuʻuina ai le faʻalo i se tele-tulaga. I se faʻaopopoga, drywall e anagata, siosiomaga faauo, faʻatuatuaina. I se faʻaopopoga i lana ia lava ituaiga, drywall e faigofie teuteuina i faʻata, lamepa. Eseese elemene teuteu. I se faʻaopopoga, uaea eletise ma uaea mafai ona nanaina i tua atu o ia. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le fausiaina o se faʻalo laupapa, ona faʻapea lea i le faʻatulagaina o le tuʻuina atu i ai o ni tulaga. Lua ma le tolu-tulaga faʻalo faʻapipiʻi avanoa potu mo mafaufauga, uma i le itu o moli potu ma potu potu.

O le Plasterboard e 'ai i le 20 cm i ona tulaga taʻitasi, o lona uiga e le taliaina le tuʻuina i potu maualalo.

    

Faʻamamaina

Lenei ituaiga o faʻalo e fausia mai fiberboard ma MDF panels. Latou te faʻamau saʻo i le uʻamea-faʻailoga faʻavae. O se tulaga le lelei o le utiuti o le faʻapipiʻiina o moli moli, o lea e masani ona faʻaaogaina ai i potu susulu teuteuina i le siʻosiʻomaga. O le lelei o faʻamau faʻaloilaloina e sili atu nai lo le le lelei. I le faʻaopopoga i le siʻosiʻomaga faauo, o panels e faʻapea foi le susu susu, anagata, ma faigofie ona faʻapipiʻi. Ma o le foliga mai o sea taualuga o le a le suia mo le tele o tausaga. Afai e i ai se ituaiga o malepe, ona suia lea o se tasi o panels i se fou e le faigata.

Taofia

O loʻo faʻamalosia ona faʻatulagaina moli i totonu o le potu ma faʻamamafa le faiga o totonu. O latou lelei e tutusa ma faʻalautele alavai, ae o mea taofia o loʻo faigata ona faʻapipiʻi. Muamua, o se faʻavaʻa na fausia mai se uʻamea faʻamau, ona sosolo ai lea o kaseti, fata, ipu faʻata poʻo Armstrong faʻalo o loʻo taofia ai luga.Kaseti ma faʻaseʻe faʻalo e masani ona faʻaaogaina i falefaigaluega ma ofisa. E faigofie ma aoga. O taualuga faʻata e foliga mai e matua maoti lava ma e naʻo ni mea e teuteu ai pe fai foi se disco style. Armstrong faʻalo e aofia ai se faʻapitoa minerale alava. Latou foliga matagofie i totonu totonu sitaili pei o minimalism ma hi-tech.

Faaloaloa

O tosoolo faʻaloʻo o le filifiliga pito sili lea ona lelei mo le teuteuina o le faʻalo e le gata i le potu malolo, ae faʻapea foʻi isi potu. E faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia, faigofie ona faʻamama, onosaʻi i se lologa sili ona faigata, ma e oʻo mai i lanu ma paʻu talafeagai uma. E ui lava o le tele o taimi e i ai monotaga o le faʻateteleina faiga i totonu, e mafai foi ona faʻapipiʻi se ata e ala i le lolomiina o ata. O le mea lea, o sea taualuga mafai ona faʻaaogaina i soʻo se fofo sitaili. O le sili ona lauiloa o matte ma iloga iloga ie. Gloss vaʻaia faʻateleina le lautele o le potu, faʻateleina le maualuga, o le mea lea e faʻaaogaina i tamai potu malolo. Pau lava le le lelei o le faʻaloʻo o faʻalo o le le mafai ona faʻapipiʻi i totonu e aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa.

    

Sima

O le faʻaaogaina o faʻalo o sima i totonu o le hall e manaia le tuʻufaʻatasia ma laupapa ma uʻamea, o le mea lea e masani ona faʻaaoga ai pe a fausia se potu i se minimalist poʻo se lotoa. Faʻatasi ai ma le lelei o lenei filifiliga, tasi mafai ona maitauina lona taugofie, agalelei i le siʻosiʻomaga, teteʻe atu i le susu ma maualalo lamatiaga afi. Peitai, o taualuga sima e naʻo le teuteuina i potu maualuluga. I se faʻaopopoga, atonu e faigata ona faʻatumu le faʻalo i lenei mea, masalo e te manaʻomia le fesoasoani a tagata faʻapitoa. O metotia faʻaleaganuʻu e faʻaaogaina mo le faʻamaeʻaina o sima, e aofia ai le vali ma le sima. E oʻo lava i le sima vali i lanu malamalama e manaʻomia moli faʻapitoa. O le le lava o le susulu malamalama i totonu o le potu o le a avea le atoa fausaga mamafa ma mafai tele afaina ai le faiga o le potu. O le mea lea, e ave le faʻamuamua i lapopoʻa moli uila ma moli moli.

Teuteuga i pou laupapa

O laupapa laʻau o loʻo iai i totonu o potu malolo na faia ile fale faasao, atunuʻu, maota maualuga ma le tele o isi. Latou fausia multilevel, nana eletise fesoʻotaʻiga, zoning le potu, faʻaopopo tuʻaiga i totonu. Potu lapoʻa ma faʻalo maualuluga ma se teuteuga poʻo se taʻinaafi e foliga faʻapitoa lava le mafanafana. E oʻo lava i fale mautotogi, o lenei mamanu e fausia ai le faʻailoaina o se fale tumaoti fale, latalata i le natura. O moli uila e mafai ona faʻatautau mai pou laupapa poʻo moli malamalama e mafai ona fauina i totonu. O se faʻaopopo faʻaopopo o le faʻaaogaina o le laʻau lava e tasi i meaafale meafale na mafua mai ai pou.

Taualuga tuʻufaʻatasia

Tusa lava pe o le a le lelei o lenei poʻo lena ituaiga taualuga, pe a oʻo mai i le faʻapipiʻiina i totonu o se fale tele, e mananaʻo tagata mamanu i se tuʻufaʻatasia o ni ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa faʻapipiʻi ma faʻaloaloa, poʻo se ilaila ma se mea matte. O le tuʻufaʻatasia o ni ituaiga o faʻalo e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu i le potu tapulaʻa e manaʻomia: faʻaleleia atili moli, siʻi pe tuʻu i lalo le maualuga, ma faʻaititia le tau atoa. I se upu, tuʻufaʻatasia tele faʻalo filifiliga o le a aloese mai le le lelei o nisi o latou, a o tuʻuina uma lelei i le taimi e tasi.

Faaiuga

Ae le i filifilia le ituaiga o faʻalo e fai, saili fesoasoani mai le au atamamai. O le a mafai ona latou faia ni faʻavae faʻavae i luga o lau mea e te fiafia i ai, potu tele ma isi mea taua. I se faʻaopopoga, e le fautuaina e faʻapipiʻi oe lava taualuga faʻaonapo nei ona o oe, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni sese e le mafai ona toe suia. A leai, o lou mafaufauga o le a le faʻagata. O le taualuga faʻaonapo nei o le a faʻatagaina ai oe e fausia se fale anamua, se fale laupapa faigofie ma le tele o isi filifiliga mai se potu malolo masani.

Pin
Send
Share
Send