Faʻafefea ona teuteuina se potu i ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

O totonu o se fale poʻo se fale mautotogi ei ai se aʻafiaga mafaufau ma matagofie i soʻo se tagata. Psychologists fai mai o le fetuutuunaʻi faʻatulagaina o avanoa e mafai ai e oe ona faʻamamaina le popole, ma o totonu totonu e aʻafia ai lagona lagona. O le potu e tatau ona le gata i le mafanafana, ae faʻalelei foi. Ma o iinei e tatau ona e foia le faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le auala e teuteuina ai le potu, faʻafefea ona saʻo le tuʻuina o faʻamatalaga ina ia mafai ai ona avatu le umukuka ma le auala savali, potu malolo ma potumoe a ola foliga vaaia, e fausia mafanafana mafanafana i lou lava fale

Ina ia ausia nei sini, e le lava le na o le faʻaleleia o tulaga sili ona lelei, faʻaaogaina o mea taua i le siosiomaga, ma faʻatuina meaafale mautu. I tua atu i na mea uma, e oʻo lava i se ata matagofie e mafai ona fiu i le alu o taimi, o lea e tatau ai ona e uaʻi atu i teuteuga. O elemene teuteuga e mafai ai ona faʻaopopo le mea sili ona fiafia ai, ae pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, o le tuʻuina o faʻamaeʻaina e sili atu ona faigata nai lo le filifilia o faʻamaeʻaina o mea fau fale poʻo mea faigaluega a le fale.

Vaega o teuteuina ma teuteu potu

Teuteuina metotia faʻatagaina oe e fausiaina faʻalelei mea matagofie, tuʻuina i soʻo se potu se lagona faʻapitoa. E oʻo lava i nai faʻaaliga laiti e mafai ona suia ai le avanoa, fai le fale o se galuega a le tusi ata. O le mea autu i lenei mataupu e le tatau ona sese. E tatau ona mafaufau muamua i mea uma muamua, filifili le sao elemeni elemeni, filifili i latou nofoaga, metotia o le faʻamau.

Mai le leai ni puipui i totonu o le fale o le a amata ona le aoga, ae e le tatau ona lapisi le fale. O mea filifilia filifilia e tatau ona na teuteuina. E taua le fausia o le fealofani. E talafeagai o auiliiliga uma faʻaopoopoina totonu, fetaui ma le i ai sitaili. E teuteuina se potu, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea laiti: fugalaʻau, fagu, fata puipui, ata, lavalava, faʻamalama ma faitotoʻa, ma isi.

E tele auala e teuteu ai. O le filifiliga o se faʻapitoa auala e faʻamoemoeina i mea faʻapitoa o le potu, o lana ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu malolo potu tuai, oe mafai ona faʻapipiʻi atavane, bas-reliefs, frescoes, teuteuina le faʻalo i atavali. Mo minimalism, laʻititi teuteu e le masani ai uma; tasi tele ata, laulau, fugalaʻau mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ii.

 

Umukuka

O le avanoa i le umukuka, e ui e le o se mea e nonofo ai, e taua tele i le olaga o le aiga atoa. O le mea lea, ua vaʻai totoʻa iai. O e anaina o loʻo taumafai e faia e le gata sili atu le mafanafana, ae faʻapea foi ona aulelei. A filifilia se mamanu, muamua lava, latou vaʻai foliga o le potu. E iloga i le maualuga o le susū, paʻu o le vevela i taimi uma, ma le maualuga o le faʻaleagaina.

O meaai e teuina i le umukuka, o mea taumafa e saunia iinei, ma, i le isi itu, e mafua ai le foliga mai o manogi eseese na salalau i le atoa fale. E taua tele lenei vaega, aua o le mea muamua lea e uaʻi iai le tagata pe a ulufale i se fale. I se tasi nofoaga e manogi e pei o fou tao tao, i le isi - falai aano o manu ma fualaʻau. Lenei mafai ona 'aloʻese i se pulou malosi.

O le ea e mafai ona naʻo sina vaega e aveʻese ai le manogi faʻafitauli. Ina ia fausia se manogi lelei, e sili atu le faʻaaogaina o mea teuteu, mo se faʻataʻitaʻiga, tautau se pale o fualaʻau mamago, ato ma kofe pi i luga o le puipui, ma tuʻu ulo ma laʻau ma fugalaʻau luga o le windowsill. E tatau foi ona tatou mafaufau i luga ole faʻataʻoto o fale. O le togalaau faʻatoʻaga faʻatagaina le gata e faia ai se uluaʻi faʻaleogaga, ae faʻatupuina ai foi se lelei microclimate.

E tele aitia mo teuteuina o le avanoa. Ae e aoga le mafaufau naʻo le sili ona uiga:

  • Ituaiga ie. Tapeneko i ie, solo, solofanua, ufiufi, solo, talieleele, ato puipui ma taga mo le teuina o aitema laiti.
  • Ipu. Palu vali, ipu, ipu mafolafola.
  • Mea umukuka Seti o naifi, laupapa tipi, mea tipi, ulo.
  • Tatala fata ma fagu o mea manogi, kofe ma ti tiina faʻapipiʻi luga latou.
  • Mea teuteu lelei. Fualaʻau mago, pulouaitu, fualaʻau mago. Teuteuga faʻafoliga e faʻataʻitaʻi i aniani, pepa, fua, ma isi.
  • Aoina o faʻatusa. Gnome, manulele, manu eseese, tala fatu ma katuni mataitusi.

Potu malolo

O le hall o se potu masani mo tagata uma o le aiga. Le faʻatulagaina o le nofoaga malolo, se sofa, nofoa lelei, o se laulau maualalo ua faʻapipiʻiina, o se vaega i le magalafu e faʻavasega mo talanoaga. E leai ni faʻataʻatiaga lautele mo lenei potu, ae tatau ona i ai se uluaʻi mamanu, meafale aoga, ma se avanoa faʻatulagaina lelei. O le filifiliga o teuteuga mo le potu malolo faʻalagolago i le tele o itu, ia amanaʻia:

  • Fua Maualuga, lautele sikuea aafia ai le faatulagaga atoa. Ma, i totonu o se potu ma maualalo faʻalo, oe o le a tuʻulafoaia le tele-tulaga fausaga. I totonu o tamaʻi potu, e le talafeagai ona faʻaaoga mea e faʻaititia ai le vaai.
  • Faamoemoega aoga. E le o fale uma faʻaaoga le hall mo lona faʻamoemoe faʻamoemoeina. I tamaʻi fale mautotogi, e mafai ona tele ni mea e fai ai, avea o se potu 'ai, potumoe, ofisa.
  • Paketi. I le leai o ni tupe, oe tatau ona lafoaʻi taugata teuteu elemeni. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo, faʻaaogaina metotia eseese, e mafai ona e teuteuina lenei nofoaga i ou lava lima e aunoa ma ni faʻafitauli.

Ina ia fausia se manaia i totonu, o se pa puipui e masani ona faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se lanu eseʻese, pepa puipui, magalafu, piliki poʻo se masonry, faʻata mosaic, ma isi. I se faʻaopopoga, ina ia faʻatumuina le aitia o le ata, e mafai ona e faʻapipiʻiina foliga i foliga o fugalaʻau, ata o tagata, laʻau, togitogi. Teuteu puipui i atavali, laupapa faʻapipiʻi, lau oe ata puʻe ata.

E taua le mafaufau loloto eseʻese auala faʻamalama iinei. Moli moli, moli foloa mafai ona faʻaopopoina i le pito i luga moli uila. Lenei o le a mautinoa ai o le avanoa e tumu i le malamalama, faia ia ma mea uma i totonu sili atu matagofie. O le filifiliga o mea eseese e tele tele, ae o se tasi o mea taua o ie. O aluga teuteu, ie afu, pupuni e mafai ona suia ai lagona o totonu.

Potumoe

O le autu uiga o soʻo se potumoe o se moega. Na ia avea tulaga ogatotonu. O le mea lea, e manaʻomia e ia ona uaʻi faapitoa. E teuteuina ai, ie moega, matagofie aluga, o se pupuni matagofie, o se vaega o le puipui o loʻo tu i le ulu ulu e mafai ona faʻaaogaina. I itu eseʻese mai ia te ia, e talafeagai le tuʻuina o laulau e lua ile moega e fetaui ma lana sitaili. Moli e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o faʻavae.

Ina ia aloese mai tulaga matautia, aua le faʻatautau i luga o lou ulu mea mamafa. E sili atu le faʻatapulaʻaina o oe i se teuteuga puipui puipui, faia ma maeʻa mea, teuteuina pepa, o se faʻaputuga o ata.

Afai o le potu e vateatea, o loʻo i ai ona faʻamalama tele, o lona uiga e sili ona faʻatautau ia pupuni umi i le foloa i luga o latou. O pupuni i lanu uliuli e foliga lelei i luga o se malamalama malamalama. Afai o le potu e laititi, ona tatau lea ona faia le mamanu naʻo lanu malamalama. I se faʻaopopoga i meaafale, ie, faʻamalama moli, faʻata, atavali, stencil, ma isi mea e faʻaaoga e teuteu ai luga o vaega e taua tele.

O le teuteuga o le potumoe e tatau ona fausia ai se lagona faʻafeiloaʻi, mafanafana. O le mea lea, faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona totogia i le lanu fuafuaga. Aloese mai mumu mumu ma samasama e mafua ai le fiafia. Aua le soona vaʻaia le avanoa i le tele o mea eseese. I teuteuga, e tatau ona e ufiufi i ie vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuʻufaʻatasia ma se ie afu vaivai, o se kapeta pulupulu o le a foliga fealofani.

Tamaiti

O teuteuga i le vasega pepe e taua tele. Matagofie ma le mafanafana mea faʻatagaina oe e fausia le talafeagai coziness. O mea teuteu muamua e tatau ona saogalemu. Ina ia filifilia le teuteu saʻo, e tatau ona e mafaufau i tulaga nei:

  • Tausaga E ui ina sili atu i le tasi le tausaga o tamaititi, a o tuputupu aʻe le pepe, ua suia ana mea e fiafia i ai.
  • Fogafale Teuteuga, ata tusi, fasi meaafale i le potu o le tama ma le teine ​​o le a ese.
  • Filifiliga a le tagata lava ia. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma se pepe ua aulia le 2-3 tausaga i le filifiliga o mea eseese.
  • Mea e faʻaaoga. Mo galuega e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa siʻosiʻomaga faʻauo i mea mata e le mafua ai lagona faʻaalia.
  • Faamafanafanaga ma le saogalemu. O nisi taimi, ina ia ausia au sini, e tatau ona e ositaulagaina le matagofie.

E tele auala e teuteuina ai le potu o lau tama. E mafai e pepe faatoa fananau mai ona tautau mea teuteu e faia i ie poʻo pepa i luga o le moega. O tamaiti aʻoga faataʻitaʻi o le a fiafia ma le tele o pepa faʻapipiʻi, ata o atavili tagata i luga o luma o kapoti, nofoa, moega, nofoa faʻapipiʻi. E manaʻomia e le autalavou se isi auala. A iai se latou mea faʻafiafia, o lona uiga o la latou galuega e mafai ona tuʻu i luga o le puipui, o le a latou fiafia foʻi i tusi volumetric, panels, ata.

O le pito sili ona tele vaega mo le fatufatuaʻi o puipui. Soʻo se mea o le a faia mo a latou mamanu. E mafai ona e valiina i latou ma lau tama, faʻapipiʻi ata e faʻaaoga ai le stencil, faʻaaoga teuteuga, tusitusiga, polo, meataʻalo vaivai, galuega taulima na tusia ai mea taua. Faʻatasi ai ma se faʻalo, e i ai ni nai avanoa, ae e mafai. Garlands, pendants, pom-poms, pepa snowflakes o le a foliga muamua iinei.

Faletaele ma faleuila

O le faletaele e masani ona le teuteuina ona o lona laʻititi ma faʻapitoa tulaga. O le faʻamoemoe e faʻamoemoe faapitoa mo manaʻoga i totonu o aiga, o le mea lea o le autu faʻamamafaina i le faʻatulagaina o avanoa ua tuu i luga o galuega. Peitai, o elemeni le masani ai e mafai ai ona faʻapitoa le faletaele. Tuuina atu nei tulaga, e tatau ona tuu palama palu, meaafale, teuteuina o mea e tusa ma le fua o le potu, tuua potu mo uma taualumaga.

A teuteuina se potu, oe tatau ona faʻalagolago i ona foliga. Tile, mosaics, piliki teuteuina o loʻo faʻaaogaina o mea autu e faʻaumaina ai mea e fausia ai se leo faʻaali. E mafai ona teuteuina le avanoa i se faʻata teuteuina, o fata e le masani ai mo le teuina o oloa tumama a le tagata lava ia, o le uluaʻi puipui ma fola solo solo, o se tuʻuga masani.

O puipui e teuteuina i atavali e fausia ai se siosiomaga malolo. E faʻaoga e teuteu ai le faʻasusu e faʻasusu pe faʻapipiʻi e le tagata ia vinyl. O le teuteuina o le sami e faʻatagaina oe e fausia se vavalalata vaʻa. Panels ma le 3D aafiaga foliga sili ona matagofie. O elemeni uma e le mafai ona faitauina, e faʻaaoga mea uma: moligaʻo, laʻau, upega fagota, e oʻo lava i vaeluaga ma pupuni i potu tuʻufaʻatasia.

Faʻafefea ona aʻafia le teuteuga ma teuteuga ile faiga o potu

O tamaʻi mea i totonu e taua tele. O se teuteuina o mea sese e mafai ona liua se potu i totonu o fale teu oloa o meaafale ma le tele o numera le aoga o knickknacks. O le mea lea, o le teuteuga e mafaufauina e oʻo lava i le tulaga tulaga. O ona autu elemeni o: ie, teuteuina i puipui, teuteuina o fugalaʻau, muaʻi ipu ma ato, le anoanoaʻi o isi mea faʻaopoopo e fesoasoani e faʻamatagofie ma malu ai se potu.

O le filifiliga o se vaega faapitoa o mea teuteu e faʻalagolago lava i le sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o atavali ma ata e leai ni lavalava ma vaaiga mai le olaga i tua, e fetaui ma le faʻatonuga a Baroque, e le talafeagai mo Art Nouveau, e tatau ona i ai ata o fugalaʻau ma iniseti. O le mea lea, ina ia mafai ona fausia se ata atoa, e tatau ona mataʻituina amioga taʻitasi i le fesoʻotaʻi ma le lautele mataupu ma fomu.

Taitasi sitaili ei ai a latou lava teuteuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le itu o le avant-garde. E talia faʻamalama tetele ma pupuni pupula ma susulu. O mea faʻaaoga e faʻaaogaina i se mea maualalo, e leʻo tuʻuina mai ni mea laiti. Oe lava faʻalaugatasi fola, teuteu vali, faʻapipiʻi faʻalo e faʻaaoga e faʻamaeʻaina. E tatau ona i ai se tasi tele atusa vali luga o puipui. O le faʻataʻitaʻiga e faia ile faʻamalosiʻau ma le pulelaa.

DIY manatu mo teuteuina ma teuteuina se potu

Tele o tagata e ona e masani ona feagai ma le manaʻoga e faʻaauupegaina o latou fale. Ae ui i lea, e le mafai i taimi uma ona toe faʻaleleia, faʻapipiʻi meaafale fou. O faigata tautupe o loʻo avea ma faʻalavelave sili i lenei mataupu. Ae e mafai ona e teuteuina le fale i se tau laʻititi. Faatasi ai ma le fesoasoani a faigofie mea laiti, teuteuga elemene faia ma ou lava lima, oe mafai tele suia le avanoa, faia ia fou, mafanafana, mafanafana. Ina ia faʻamaonia lenei, mafaufau i ni nai auala masani o teuteuga.

Atavali i puipui

O le tusiaina o ata o se tasi o auala sili ona faigofie ma sili ona matagofie e teuteu ai totonu totonu i se amataga auala. O le galuega e aofia ai le tele o laʻasaga. Muamua aofia ai luga sauniuniga. Afai e oʻo lava, e leai ni faʻaletonu i ona luga, na ona uma ona valivali, ona mafai loa lea ona e alu i lalo i le pisinisi. A leai, e manaʻomia le aveʻese o le ufiufi tuai, faʻapipiʻi ia vaega, faʻaputuputu i latou i le laupapa faʻapipiʻi poʻo le faʻaaogaina o le sulu, putty, vali i se lanu e fetaui ma le talaʻaga o le ata.

O le isi sitepu o le faʻapipiʻi le ata. E mafai ona faia lenei mea i auala eseese: tutoʻatasi, faʻaaogaina o stencil. O le filifiliga muamua e talafeagai mo ni nai, aua e manaʻomia tomai atisi. O le lona lua auala e faigofie ona faʻatino. Ua lava lea e filifili ma download ai sili ona talafeagai tusiga i luga ole laiga. Le isi, sauni-faia faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina i le puipui, faʻamatalaina ma se penitala. Seʻi vagana ua maeʻa nei laʻasaga ona mafai lea ona amata amata tusitusi ma vali.

Atavali, pepa faʻasalalau, faʻata, uati ma isi teuteuga puipui

O se atavali e le gata o se auiliiliga totonu, ae o se faʻailoga o le taugata. Ina ia teuteuina lou fale, oe tatau ona filifili lelei mafuaʻaga. Ata o faʻalavelave, faʻalavelave faʻafuaseʻi, gaioiga a le militeri e mafai ona i ai se leaga aafiaga i le malosi o fale. E aoga foi le mafaufau i le faiga o le potu. Mo le tasi itu, o le tasi lapoʻa telē e lava, mo le isi e talafeagai le faʻaaogaina o mea laiti.

O puipui teuteuina i ata e foliga manaia. Latou fesoasoani e faʻasao le manatuaina o manino mea tutupu i le olaga, nofoaga fiafia i ai, faʻamanatu o aiga, o lea latou te le tau teuina i se album. Ae ui i lea, tasi-tele ata faʻapipiʻiina i le tasi laina o le a foliga le manaia, o lea e tatau ai ona e faʻataʻitaʻia ma tele, piki i luga matagofie faʻavaʻa. E tutusa lava mea e mafai ona faia i pepa faʻasalalau ma faʻasalalauga.

E mafai e faʻata ona foʻia le tele o faʻafitauli. I se faʻaopopoga i le vaʻai faʻateleina o le avanoa, latou te nanaina faʻaletonu ma isi le atoatoa faia pe a teuteuina se potu. Faʻata tioata foliga manaia, faʻapitoa faʻataʻitaʻi se faʻamalama matala i luga o se tauaso vaeluaina. Tuʻueseese, e mafai ona e tu i le uati. Modular filifiliga foliga matagofie, a le o le tulaga o aū ma numera.

Teuteuga lavalava - teuteuga aluga ma ie afu

Tagata uma faʻaauupegaina o latou fale e tusa ma o latou lava tofo, uiga. Avanoa fuafuaina avanoa, saʻo meafale meafale faʻatulagaina oe e ausia ai le mafaufau ma faʻaletino mafanafana. Peitai, o le atoa manumalo o le lotogatasi e le mafai e aunoa ma ie teuteuina. O ie afu lalelei ma aluga sili ona lelei e avea ma mea e sili ona fiafia iai i totonu ole fale e faʻatumuina ai soʻo se potu ile mafanafana ile fale.

O oloa ie e mafai ona faʻaaoga i soo se mea. I le potumoe ma i le vasega pepe, o le a latou tautua uma i se aoga ma se teuteuga gaioiga. I totonu o le potu malolo, e mafai ona tuʻuina i latou e le gata i le sofa, ae faʻapea foi luga o nofoa. O se sikafu tele o le a mautinoa lava le aoga i luga o le terrace, o le a avea o se ofu mafanafana.I le faʻatau atu e mafai ona e mauaina le tele o faʻataʻitaʻiga o fulufulu mamoe, cotton, fulufulu masani. Ma afai oe i ai le lalagaina tomai ma taimi, oe mafai ona lalagaina se pulupulu ma pads i ou lava lima.

Tuufaatasiga o fugalaʻau ma lanumeamata

O laʻau i totonu o le fale e mafai ona foʻia le tele o faʻafitauli. Muamua, o fugalaʻau e faʻamamaina le ea. Lona lua, latou te faʻaopopo mea matagofie. Lona tolu, latou te malolo, faʻalelei le soifua manuia, ma tiaʻi e malolo. Peitai, e tatau ona manatuaina o mea uma e tatau ona i ai i le feololo, oe le tatau ona liliu lou oe lava fale i se greenhouse. E manaʻomia foʻi ona e lafoaʻia lauolaola lauolaola laʻau, lanumeamata, e manogi malosi.

I le umukuka, mo ulo ma totoina, o se eria e tatau ona faʻamalamalamaina i le faʻamalama vaega. Poppies, sunflowers, tulips o le a foliga talafeagai iinei. Mo le auala savali, e sili atu le filifilia o laʻau e fiafia i paolo, mo se faʻataʻitaʻiga, arrowroot, dracaena, fatsia, fern. I totonu o le potu malolo, oe mafai foi faʻatulagaina atoa phytowalls. E oʻo lava i le fale taele o le a feʻila mai i se auala fou pe a fai e faʻapipiʻi paʻepaʻe ma samasama orchids iina.

Totonu pipii

O mea teuteu teuteu o se mea lelei e sui i stencil ma faʻataʻitaʻiga. Ole auala sili ona vave ma taugofie lea e teuteuina ai puipui, luma ole kapeneta, faitotoʻa, faʻamalama. E i ai a latou fausaga tolu-vaega. E faigofie ona galulue faʻatasi ma latou. E tatau ona vavaeʻese le pito i lalo pepa ma faʻapipiʻi le oilcloth i le filifilia luga. Ona suluia lea i le omomi. I le vaega mulimuli, ua aveese le mea faʻapipiʻi.

Uma pepa faʻapipiʻi mafai ona faʻavasegaina e tusa ma le tele o faʻavae. I le lanu - i toniga, lanu. I le voluma - mafolafola, tele. E ala i mea gaosia - vinyl, palasitika, velor, uamea, isi. I le pito i luma luma - pupula, matte, faʻata. I le nofoaga o talosaga - puipui, faʻalo, mea. I faatufugaga faatufugaga - aofia ai se tasi poʻo se kulupu o elemeni.

Teuteuina o faʻamalama i pupuni ma puʻeina

Teuteuina o faʻamalama matala ma pupuni o se tasi o le mulimuli laʻasaga i totonu totonu mamanu. O isi taimi o latou suiga e faʻatagaina ai oe e matua suia le foliga o le potu atoa. Peitai, o le faia saʻo o mea teuteu e le faigofie. E tele mea e mafaufau i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo potu tele, e oʻo lava i potu tuʻufaʻatasia. I mea laiti, o le tulle faigofie o le a talafeagai, mo le faʻapogisaina, pupuni e tatau ona faʻaaogaina nai lo pupuni.

Taʻalo taalo i se nofoaga faʻapitoa i le teuteuina o pupuni. Latou te tautua e faʻalelei le ie i se tulaga mautinoa, faʻasao lona malosi ma ona foliga vaaia, ma avea o se ituaiga teuteuga mo pupuni. E i ai le tele o ituaiga o togafiti e mafai ona e faia oe lava. Mo galuega, oe mafai ona faʻaaogaina ie, foamiran, uʻamea hairpins, magnets.

Le masani ai fata teuteu

O fata lava latou e mafai ona avea o ni elemeni eseese e teuteu ai totonu o le fale, avea o se tulaga mo ni aitema eseese. O lona uiga, e mafai ona vaevaeina i ni tuutuuga i mea teuteu, faʻaaoga mo mea aoga. O muamua na i ai lava se aulelei matagofie gaioiga, e mafai ona faia i soʻo se mea, a le o le natura laʻau, uʻamea po o tioata. E faʻamoemoeina uma i le ata o le potu.

E mafai ona e faʻatulaga fata i luga o le puipui i auala eseʻese, sau ma uluaʻi foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se tuʻufaʻatasiga i le tulaga o se laʻau, se manu, mataʻitusi, faʻailoga, upu, mea eseese. Peitaʻi, ina ia mafai ona latou teuteuina le fale, e tatau ona latou faʻatusatusaina ma le puipui, o mea o loʻo i ai e tatau ona tuʻu faʻatasia, ae le o le fetogiaʻiina o le avanoa ma elemeni e le manaʻomia.

Moli - teuteuina i sconces, moli moli

O moli e taua tele lona taua ile teuteuina o se potu. E le gata o le tutotonu tutotonu, ae faʻapena foi isi moli moli e tatau ona i ai i totonu. Ole filifiliga ole mea lea poʻo lena filifiliga e faʻamoemoe lava ile faʻamoemoe o le potu. I totonu o le potumoe, ia mautinoa ia faʻapipiʻi sconces i itu uma o le moega. E sili le tuʻu o se tamaʻi malamalama po i le vasega pepe, pei o le tele o tamaiti fefefe i le pogisa.

I le potu malolo, e aoga le saunia mo le i ai o moli foloa. O le a latou faʻatagaina oe e faʻailoa vaega aoga. E sili le faʻamalamalamaina ole vaega ole galuega ile umukuka ile moli malamalama. O le laulau lamepa o le a talafeagai i le ofisa. I lenei tulaga, e manaʻomia le amanaʻia o le mea moni o le filifilia saʻo moli e le gata ina teuteuina totonu, ae faʻapea foi ona nana nana le pona i le faʻatulagaina.

Vaega o teuteuina o se potu mo aso malolo

Ina ia fausia se fiafiaga lagona ma teuteuina le potu, oe mafai ona faʻaaogaina le tautua a polofesa ma tuʻuina atu ia i latou lenei taimi taua. Ae tele tagata e mananaʻo e faʻamanatu le aso fanau, Tausaga Fou ma isi tafaoga i se siosiomaga faʻalelelei. O le mea lea, o nei aso ua avea ma se sili ona lelei taimi e faʻatumu ai le fale ma teuteu. Teuteuina o lou fale e faigofie i ou lava lima. Ina ia fausia se atemosifia siosiomaga, na ona iloa ni nai faigofie togafiti.

Teuteuga o le potu tautoulu

I le amataga o le tautoulu, e manaʻo tagata uma e teuteuina o latou fale ma faʻatumuina i se siosiomaga fiafia. Mo le fausiaina o sea teuteuga, e leai se taua o mea taua e manaʻomia, ma galuega taulima uma e mafai ona faia tutoʻatasi. O teuteuga e mafai ona avea ma tamaʻi faʻaaliga poʻo le avea o se vaega taua o le avanoa, vave ona lavea le mata. Autumn potu teuteuga mafai ona faʻapea:

  • Fausia mai mea masani. O mea masani masani mo mea e gaosia, o se mea e sili ona lelei mo le fatuina o fatuga mafanafana. E mafai ona e faʻaaogaina laulaau matagofie na aoina i le paka. E mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai moligaʻo, faʻamau i luga o le laina mai le pa faʻalava, tuʻu i totonu o faʻavaʻa pe tuʻu i totonu o tioata. E mafai foi ona e faia tuugalamepa mai maukeni, faʻatulaga ni fatuga o fualaʻau masani ma fualaʻau masani i luga o le laulau ma autafa o laulau.
  • DIY teuteu O le auala pito sili ona faigofie e teuteuina ai o le faʻatautauina o pale pale teuteuina i le tautoulu. Mai pepa lanu, e tatau ona tipi ese laulaʻau o siepi eseese e tusa ai ma se faʻataʻitaʻiga, faia pu ma se awl ma faʻaloaloa le filo ia latou. I le tutusa mataupu, oe mafai ona faia fuʻa mai nusipepa ma teuteuina ma ola laulaʻi lau.

Teuteuga o le potu tautotogo

O le amataga o aso mafanafana muamua o se mafuaʻaga sili lea e suia ai totonu o le potu. Ina ia faia lenei mea, e tele mamanu metotia e mafai ona e faʻaaogaina e oe lava. O na ituaiga fofo o le a talisapaia e uiga masani o tagata e fiafia i le natura ma le lalelei masani.

Afai o le fuafuaga e le o matua suia le totonugalemu, oe mafai ona taofi i le faʻaopopoina tala spring ma le fesoasoani o faigofie teuteu elemeni. O le sili taugofie metotia o le teuteuina o se avanoa o le faʻaaogaina o teu fugalaʻau. E mafai ona ola uma laʻau i totonu o ulo, fatuga o laʻau fugalaʻau, ma galuega taulima faia i lopa, ie, pepa lanu.

E teuteuina puipui, faʻaaogaina o ie puipui ma atavali o autu o le tautotogo o loʻo faʻaaogaina. O ie teuteuina i luga o faʻamalama o le a manuia. Afai e te saʻo tuʻufaʻatasia ia lanu ma ituaiga o mea, e mafai ona e mauaina se sili atu teuteuga i totonu.

Potu teuteuina mo le Tausaga Fou

Tamaiti ma tagata matutua o loʻo faʻatali mo le taimi o le Tausaga Fou faʻamanatuina e le gata mo le lelei o le tele o meaalofa, ae faʻapena foʻi ona o le faʻataulaitu o le ea i le ea. Fausia se totonu o le Tausaga Fou i totonu o ou lava lima e aunoa ma se faʻapitoa tau tupe. O faʻamalama i le vasega pepe e mafai ona valiina i penisina. I isi potu, o teuteuga e teuteuina i pale matagofie o paina paina ma fualaʻau 'aina mata. O ia teuteuga elemeni mafai ona valivali ma acrylics, faʻaopopo pupula, ma tuʻua ia latou natura foliga.

O le manogi o le Tausaga Fou o le a faʻaleleia ai le siosiomaga o aso malolo. O le paʻu moli moli o le a manogi mo se taimi umi pe a fai e utu i tamaloloa fatu. O moligaʻo faʻapitoa e faʻatumuina foʻi le potu i mea manogi ofoofogia. O le manogi o kinamoni ma gingerbread o le ai ai i le ea mo se taimi umi, ma o le potu o le a tumu i le le malamalama malamalama ma o le a avea ma sili atu le mafanafana.

Teuteuina o se potu mo le Eseta

O se agaifanua le sauniuni mo le autu Kerisimasi aso malolo muamua. O lenei faiga e amata i le anapogi ma faʻaiʻu i le lautele faʻamamaina ma taoina keke Eseta. E tele manatu manaia mo teuteuga potu e faigofie ona faʻatinoina ma le fesoasoani a mea faigaluega avanoa. O se pale o se uiga masani o le Eseta. E mafai ona teuteuina i le muamua tautotogo fugalaʻau, lopa, meataʻalo manu, teuteuina fuamoa.

O fuamoa fai e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai. E mafai ona e faʻatauina ni laupapa poʻo ni fusi paʻu, vali oe ia oe i le acrylics. Latou te faʻaaogaina foʻi ni pepa faʻapipiʻi eseese, faʻapoʻamoʻa, lace, filo fai, rhinestones, fugalaʻau teuteuina.

Teuteuga o le aso fanau

Keke ma meaalofa e le lava e faʻamanatu ai se aso fanau. O le taua tele o le ituaiga potu e fai ai le faʻafeiloaʻiga o malo ma le faʻamanatuina lava ia, lea e lolomi ai e le tagata aso fanau le meaalofa. Oe mafai ona teuteuina se potu vave ma i se amataga auala, aunoa ma le faʻaaluina o le tele o mea tautupe. O aitia manaia nei e mafai ona faʻaaogaina:

  • Fausia se ata sone mai pepa corrugated;
  • Teuteu puipui i paluni;
  • Fai se ata volumetric mai atigipusa atigipusa;
  • Faʻamau i luga se ili pulupulu;
  • Tuʻu paluni helium i lalo o le faʻalo;

Teuteuga o le Aso o Valentine

Lenei aso malolo le mafai ona mafaufauina e aunoa ma se moni siosiomaga ma mafanafana taʻutaʻu atu. E tele filifiliga mo le fausiaina o totonu talafeagai. O le lagona o le fealofani o le a tuuina atu e moli mafanafana o tamai moligaʻo tuu i totonu o le potu. Moli moligaʻo mafai ona afifiina i le lanu iila pepa, ae tuʻu ai se faʻamalama foliga foliga.

Ata o se ulugaliʻi i le alofa o le a avea ma sili sili teuteuga mo se potu mo le Aso o Valentine pe mo se faʻaipoipoga. O se ata o loʻo faʻaalia ai taimi e ootia ai e mafai ona faʻatulagaina i ni foliga o se palealiʻi, teuteuina faʻalelei pe faia foʻi se vaega matagofie i luga o le puipui. O le potu o le a teuteuina i uluaʻi pale pale e faia i le mumu ie, serpentine skeins, tinsel, soʻo se mea masani.

Teuteuga mo Fepuari 23 ma Mati 8

I se tasi o nai aso o le tausaga, pe a siʻosiʻomia tamaloloa e le mataala ma le tausiga, e taua tele le fausiaina o se talafeagai siosiomaga. I le avea ai o se teuteuga mo le Defender o le Fatherland Day, e mafai ona e faʻaaogaina le aso malolo faʻailoga - o le lima-point fetu. E mafai ona faʻafaigofie pe tele e faʻaaoga ai pepa lanu, nusipepa, mekasini tuai.

E mafai ona e tautau se palealiʻi i foliga o fuʻa ma faʻamalo i se tasi o puipui. Nofofua o le a foliga lelei i luga o tulaga. Tamaiti ata o le tutusa mataupu autu o le a fesoasoani e faʻaopoopoina le fatuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le vulu, filo, poloka mo le tusitusi i luga o le puipui, e mafai ona e faʻataʻatia le numera 23 ma tusi se faʻamalo.

Tamaʻitaʻi uma mananao e faʻamanatuina le fafine aso malolo fiafia i se spring-pei faiga. O le tele o aitia e faʻaaogaina e teuteu ai potu o le potu mautotogi, e fetaui ma le lagona ma le suiga o le vaitau. E mafai ona e teuteuina totonu totonu i le fesoasoani o aulelei o teufugalaʻau, moli uila, moligaʻo. Vases tatau ona faʻatumuina i teu teu fugalaʻau fou.

Teuteuga o le Halloween

Halloween props ma teuteuga i ai se uiga faʻapitoa, o lea o le sailia o mea talafeagai o le a le avea ma se faʻalavelave i uma. O le pale ma aitu o le a faʻamamafaina lelei le uiga ese o le aso malolo. Mai tamaʻi ofu papaʻe, e tatau ona e faia ni ata faʻalelei ma nonoa i se manoa.

I luga o le Halloween, o se faʻaaliga o se faʻaputuga o se faʻavaomalo terrarium o le a talafeagai. Ina ia foafoaina, e mafai ona e faʻaogaina meate beetles, ese lala, lane na tuʻuina i tioata fagu.

Potu teuteuga i potu

Matagofie ma gafatia paluni o le a avea ma sili teuteuga mo soʻo se aso faʻamanatu. E leai se mea e manaʻomia ai le faʻafuaseʻi o latou i le helium ma feʻaʻe ai. Mai ia i latou e mafai ona e teuina puipui puipui, faia se teu fugalaʻau poʻo se faitotoʻa. E te le tau manaʻomia ni tomai faapitoa e fausia ai se meataʻalo vaʻalele muamua poʻo se Kerisimasi mama laʻau mo le Tausaga Fou mo se pati a tamaiti.

Teuteuina o se potu ma paluni e le gata e maua ai se lagona fiafia, ae o le a faʻaliliuina uma tagata auai i le gaioiga i totonu o se tala faʻasolopito, faʻamalosia faʻauo aiga fealofani, ma aumaia tuaoi i se faletalimalo latalata vavalalata.

Teuteuga mo le faʻateʻaina mai le falemaʻi

O le fanau mai o se tamaititi o se tasi o taimi sili ona fiafia ma leva ona faʻatali i le olaga o soʻo se aiga. E sili atu le mamanuina o se potu mo le lafoa o oe mai le falemaʻi oe lava, e aofia uma aiga ma uo. Ata ma pepa faʻapipiʻi, pepa faʻasalalau ma faʻamalo, paluni, tusi volumetric, uluaʻi keke ma fusi mai mea a tamaiti e talafeagai e pei o teuteuga.

Faaiuga

O le siosiomaga faʻafiafiaga e fausiaina e le gata i tagata o loʻo siomia ma taumafa mananaia, ae faʻapea foi i le potu teuteuina matagofie i le autu o le faʻamanatuga. E mafai ona e faʻatulagaina le potu e oe lava, ma faʻaalu le itiiti ifo o tupe ma taimi. E mafai ona e filifilia se tisaini talafeagai ile ata poʻo le video. O galuega taulima ma teuteuga e faia e le tagata e maua ai le fiafia tele i tagata uma o le aso malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Best Funny Videos 2017 - Girlfriend vs Boyfriend Challenge (Mae 2024).