Fuafuaina o le tasi potu potu 30 sq. m - ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

I le va-Soviet avanoa, o le i ai o sau oe lava fale ua uma ona fiafia. Ma o le e seasea ona ona mitamita mimita selau o sikuea mita. Tele o matou uso a tagata e nonofo i fale masani o le "Khrushchev", o tamaʻi potu mautotogi, o fale taʻutaʻua e sili ona taʻutaʻua i fale fou e laʻititi. Ma o loʻo iai le manaʻo e fausia se matagofie totonu o le fale. Ae o se mafanafana, sitaili, aoga avanoa e mafai ona fausiaina i se sili tauagafau avanoa. O le galuega autu o le faʻatonutonu lelei o le avanoa. O le mea lea, o le fesili o le mamanu o se tasi potu potu o 30 sq m e masani ona tulaʻi mai i totonu o Initaneti.

O se foliga iloga o totonu pe a fausiaina le ata o se tamai potu tasi potu o 30 sq m o le mea moni o le faʻavae o le tisaini fofo o le talafeagai lelei o le faʻaaogaina o le eria. Multifunctional mea e taliaina, lanu, meafaitino, malamalama e faʻaaogaina e vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, faʻaogaina o le potu e faʻaaogaina, aloese mai faitotoʻa ma vaeluaina.

Tasi potu potu - potu potu

O se aoga, aoga, ma ona po nei fofo o aso nei ua avea le faʻaaogaina o le ata o le potu potu o 30 sq m.E masani ona i ai se mamanu o se potu o 21 sikuea mita, lea e saunia ai se potu e tuʻufaʻatasia ma se umukuka. O le filifiliga o le toefausiaina i totonu o se fale mautotogi mafai foi ona tupu i se sili atu radical auala - e ala i le tuʻufaʻatasia i totonu o se potu tele e le gata potu ma le umukuka, ae o loʻo auai foi i le poletito, o se alatele, o se potu teu oloa. E vaevaeina le avanoa e faʻaaoga ai le faʻasologa o tulaga i vaega talafeagai e manaʻomia.

A o fuafuaina le potu mautotogi potu, oe manaʻomia e amanaʻia le ono mafai ona talepeina pa, talu ai i nisi tulaga o lenei matua matua faasaina.

Soʻo se talepeina o vaeluaga e manatu o se toefausiaina; o se pemita e tatau ona ave mo lenei, lea e le mafai ona mauaina.

Afai e leai ni faʻafitauli ma le talepeina o pa poʻo le ata o se potu mautotogi o le 30 sq. na muai afuafuaina e le fausiaina, o lenei filifiliga o le a matua tamaoaiga ai totonu. Ae le tatau ona galo ia i tatou ni manatu:

  • O se pulou malosi e manaʻomia e mafai ona toso mai ai manogi o kuka meaai, puipuia latou mai le ofi i totonu o le potu ma mea.
  • I le umukuka, e tatau ona e saunia se nofoaga mo mea uma, ipu, mea, aua o le a vaʻaia i taimi uma.
  • E iai le manaʻoga e faʻatumauina le atoatoa lelei, vave tapena pe a maeʻa oe.
  • E ui lava i le avanoa taatele ma le potu, o mea o le foloa luga i le umukuka e tatau ona faigofie ona fufulu (tile, linoleum, laminate).

Totonu mea e mafai ona sefe avanoa

E fautuaina e faʻatumu le ata o se tamaʻi potu e tasi le potu e 30 sq m ma mea o loʻo mulimuli mai:

  • Tulimanu meaafale ufiufi. Lautele sofa, lea e mafai ona ofi fua ai tagata o le aiga ma malo, e faigofie ona liua e avea o se avanoa malolo i le po. I le taeao, e faigofie ona potopoto e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se laʻititi, o se vaega taua.
  • Umi umukuka seti, pusatu. O meaafale e faʻaalu i le taualuga e mafai ona taofia ai le tele o mea e mafai ona gaugau, fuafua i le tele o taimi e faʻaaoga ai, mai le foloa i le pito i luga.
  • Fata faʻatautau, ituaiga uma o kapoti. Aoga, aulelei nofoaga matagofie e tuʻu ai mea e le faʻaaogaina le avanoa o le potu e aunoa ma le faʻapipiʻiina i luga. E mafai ona e tautau fata ma kapoti uma i luga aʻe o meaafale o loʻo tu i luga o le foloa, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga aʻe o le sofa, pe tuu eseese.
  • Masini e fausia i totonu ole fale. E toetoe lava a le vaʻaia i totonu o le potu o le 30 sq. M. Mo mea faigaluega i totonu o le fale, e te le tau suʻea se nofoaga ese, e te mafaufau ai pe ofi i totonu. E aoga, talafeagai ma matagofie aulelei.

Totonu sone o se tamai nofoaga nonofo

O le ata o le potu e tasi le potu e 30 sq. m. e manaʻomia le amanaʻia o le amio, masaniga, ituaiga olaga o tagata o le aiga ina ia mafai ai ona faʻamafanafanaina o latou olaga i totonu o nei puipui. E lelei pe a nonofo se tasi tagata poʻo se ulugaliʻi i le alofa ma mea faʻatau tutusa i se potu 1-potu. E sili atu ona faigata pe a fai o le ata o le potu e tasi le potu potu o 30 m e tatau ona tuʻufaʻatasia e le gata o se potumoe ma se potu malolo, ae faʻapea foʻi se ofisa, ma o nisi taimi e oʻo lava i le vasega pepe. E faigofie lava ona sasa le tisaini o le sikuea potu ma faʻamalama e lua, lea o le a le faigata ai ona tuʻuina atu mo se malamalama pupuni. O se sikuea faʻataʻitaʻiga o le 30 sq m o le a manaʻomia tele mafaufauga o le tufuga.

Peitaʻi, e leai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi. Afai e le mafai se vaeluaina, o le faʻataʻitaʻiga o le potu e laveaʻi - o se tuʻueseʻeseina o se tulimanu i totonu o le potu ma le fesoasoani o meaafale, faʻafofoa, tioata tioata, se pusa vai, pupuni, pupuni, ma isi. Oe mafai ona faia se sone ma le fesoasoani o le malamalama, lanu, pa teuteuina mea, eseese-tulaga faʻalo.

Faʻaaliga o lanu ma mea faitino i totonu o le 1-potu potu o 30 sq m

Pe a fuafuaina le totonu fuafuaga o se potu potu o 30 sq. e fautuaina e aloese mai leo pogisa, ae le o le soʻona vaʻai o le avanoa ma le soʻona faʻasaina o pa puipui, meaafale tetele, pupuni faʻalautele pupuni, mea tetele. I luga o se tamaʻi sikuea, o se sofa e pei o se rococo-style sofa poʻo se empire-style sideboard o le a foliga ese lava. Mai meaafale, e taua le tuʻuina atu o le fiafia i le modular system ma gaugau taliga. E fautuaina le okaina o umukuka meaafale mo lapoʻa taʻitasi, lea o le a avea le sili lautele lautele ma aoga.

E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i moli malamalama, tioata, faʻata, susulu luga, malamalama lanumoana una, faʻaaoga malamalama malamalama. Roma ma faasee pupuni, pupuni, malamalama pupuni pupuni foliga sili atu i luga o faʻamalama e aunoa ma le mamafa i totonu. Totonu i le Provence sitaili foliga aulelei i tamaʻi sikuea, minimalism e aoga, o le loft ua avea nei lauiloa ma hi-tech ua alofagia e le toatele. Ae ui i lea, e le manaʻomia le mulimuli i se faʻapitoa faʻatonuga, o le mea autu o se avanoa lelei ma fealofani.

E taua tele le mafaufau i le tulaga o faʻamalama i le ata o tamaʻi fale mautotogi.

I totonu o se tamaʻi potu potu o 30 sq m, e le tatau ona galo i le tasi le ao mai faʻamalama. E amata mai i le faʻatulagaina o faʻamalama e tatau ona faʻaauau se tasi pe a fuafuaina le ata o le potu e tasi le potu e 30 sq m. E fautuaina le faʻaaogaina o se tulimanu tipi mai le susulu o le la mo se potu e fai ai ofu, potu e teu ai mea, se fale ta lavalava, poʻo, i tulaga ogaoga, mo se ofisa.

Tuuina sone i le fausiaina o se mamanu mo se potu potu potu o 30 sq. m

Pe a fausiaina se poloketi fuafuaga mo se fale o 30 sq. M., Oe tatau ona mataala i le ono mafai ona tuʻu eseʻese sone i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea e moe ai e tatau ona tu i le tulimanu mamao, ma le malologa nofoaga e mafai ona i ai i le ogatotonu o le vaʻai; mo le tamaititi, oe manaʻomia le faia o se tulimanu mo faalilolilo, moe, se nofoaga mo taʻaloga. O le ofisa avanoa e mafai ona nofoia e se muamua-glazed ma insulated poletito. E taua le aua le soʻona faʻatauaina o le avanoa ile zoning ma ia faia ma le le faʻagaeʻetia, tausisi ile faʻaupuga lautele ole potu potu.

Ole galuega autu lea ole faia ose ata i totonu ole potu e 30 sq m - e muaʻi vaʻaia muamua ma sasaina vaega faʻagaioia. E fai lava si faigata mo se tagata e le o ni polofesa ona faʻafetauia lenei mataupu, e ui lava e mafai ona vaʻai ese ni aitia mai uo, faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o ni poloketi ua maeʻa saunia i luga o Initaneti, ae pe faʻapefea ona faʻatinoina ma faʻafetaui lelei i latou i le tulaga lautele o totonu o le a le manino.

Fale mautotogi ata potu Tomai Faʻapitoa 30 sq.m.

Pe a taʻutaʻu le toe faʻaleleia o tisaini, e toʻatele e mautinoa e naʻo fale tetele ma fale o le atunuʻu e mafai ona tatou talanoa iai. E i ai le manatu o tagata mamanu ua na o se teuga masani. Ma a latou galuega aofia ai na o le filifiliga o sitaili, o le filifiliga o fagu ma aluga mo sofa. I le taimi nei, tamaʻi fale mautotogi, atonu e sili atu ona manaʻomia vave se ata totonu mai se tisaini poto masani, aua i lenei tulaga, oe tatau ona foia nai faigata galuega o le fausiaina mafanafana.

Aisea e aoga ai fesoasoani faʻapolofesa i le atiaʻeina o se poloketi fuafuaga mo se tamai potu tasi potu:

  • O se poto masani tisaini o le a taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona sili lelei le tuʻuina o mea manaʻomia vaega, o aisa e tatau ona aveʻesea pe faʻaopopoina e faʻatele ai le faʻaaogaina o avanoa avanoa.
  • Tomai faʻapitoa faʻapitoa o le a faʻatagaina oe e fausiaina se tasi avanoa feololo e ala i le tuʻufaʻatasia ma le tuʻufaʻatasia o lanu tali ma ituaiga eseese o faʻamaeʻaina vaega i le tutusa tulaga.
  • O le fale o le a faʻatumuina i le filifilia saʻo ma faʻatulagaina meaafale ma masini, o mea o le a i ai i le nofoaga.
  • Moli e saunia lelei - mai le tulaga o le vaʻaiga o gaioiga i totonu o mea faʻaopopo mea eseese ma o le a faʻamamafaina le sitaili o le fale mautotogi atoa.
  • Le i ai o teuteuina elemeni o le a aumaia tulaga ese ma tuʻuina atu i se tasi faʻamamaina taʻitoʻatasi i le potu.

I soo se avanoa, pe a manaʻomia, e mafai ona e fausiaina se aoga totonu mo se olaga lelei, saili se nofoaga mo le lele o mafaufauga. Mamanu metotia, le faʻaaogaina o mea e le masani ai, teuteuga elemeni, taʻalo o le malamalama, lanu o le a fesoasoani i le fausiaina o totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TA FIA TEPA I OU FOFOGA by: Misiluki Sua, cover by Nicky u0026Mark Misiluki Sua Official Music Video (Iuli 2024).