Fale mautotogi 63 sq. m. - kopeck fasi poloketi

Pin
Send
Share
Send

Fale mautotogi 63 sq.

Faapaologa

O le faitotoʻa o le nofoaga e ofo ai i lona tulaga le masani ai: o se biofireplace o loʻo tu iinei. Lenei vave faʻaalia ai le originality o uma le fale mautotogi lava ia ma ona ana. I se faʻaopopoga, o le faitotoʻa ulufale e teuteuina i se aulelei asoa o le moli ma se ofu, o le mea e faʻataʻitaʻi ai o loʻo lainaina i laupapa laupapa i lanu eseese o Amerika uoleni.

O le faʻatulagaga o le nofoaga e ulufale ai e le masani ai foʻi, o le kapeneta e faʻatinoina ni galuega se lua i le taimi e tasi: i tua atu o le tasi fusi e nana ai le faitotoʻa i le potu e fai ai ofu, ma fafo e matua le mafai lava ona vaʻaia, i tua atu o isi o loʻo iai se teu oloa. O le kapeneta na faia e tusa ai ma tusiga a le tusitala.

O le Odeon chandelier i le faitotoʻa o le Clear Glass Fringe Chandelier na faia i le Art Deco style, lauiloa i le ogatotonu o le seneturi talu ai. E foliga faʻafiafia ma faʻaopopo le faʻasolopito i totonu. Malamalama toniga e saunia e le Centrsvet Drop luminaires-faʻapipiʻi luga luminaires.

I le ata o le potu 2-potu o le 63 sikuea mita, o mea teuteu e masani ona aoga foi. O lea la, o se faʻata i luga o le foloa i le faitotoʻa o le Basset mirror kamupani e le gata vaʻaia faʻalauteleina ai ma faʻatagaina oe e vaʻaia oe lava i le atoa tuputupu ae, ae o se matua teuteuina foi o le potu.

I le taimi e tasi, o vaega aoga o totonu e "lafi", faʻafoliga o latou siʻosiʻomaga. O lea la, o le faitotoʻa o le potu e fai ai ofu o loʻo nanaina i tua atu o le faitotoʻa o le kapeneta, ma le faitotoʻa i le faletaele ua faʻapipiʻi faʻasusu ma le puipui i totonu o se pusa natia ma valivali le tutusa lanu, lea na foliga mai e le vaʻaia.

Sa ou faʻaaogaina Laʻititi Greene Wood Ash malamalama efuefu-beige o le autu lanu o le teuteu. O le leo enaena efuefu, lea na valiina le "poloka" o le faletaele, na avea ma eseesega. O le eseʻesega o paolo e lua o loʻo faamamafaina i luga aʻe o le ulu e ala i le teuteuina o foliga i se ituaiga o sana.

Potu-umukuka

Mo meaafale umukuka, na fausia ai se atigipusa o laupepa laupapa, o lona iʻuga e le matilatila i totonu. O le efuefu faʻatasi foliga ma le lanu o pa, o puipui puipui ua faʻamalama faitotoʻa i fafie i le paolo lava e tasi pei o foloa. O le faʻamalamalamaina o le vaega galue e le gata ina maua ai le faʻafaigofie mo le kukaina, ae ia taulaʻi foʻi i le matagofie o foliga laupapa.

Sili gauai ua totogi atu i moli i le po nei mamanu o se lua-potu mautotogi. O lea la, o le vaega pa ua faʻamalamalamaina ma alamanuia-sitaʻiga pendant lamepa, lea e faʻavasega lelei ai loft-style sconces i luga o le puipui. I se faʻaopopoga, o le 'aiga' aʻai e faʻaosofia i leo samasama i le paʻu o ie o Sol Y Luna.

O se tasi o puipui o le umukuka e tuaoi i luga o le faletaele, ma e tele lona lautele - o se pusa ea e ui atu ai. Ina ia aua neʻi faʻamaʻimau le avanoa, o le lautele o le puipui na faʻaogaina mo le faʻatulagaina o le tuʻufaʻatasia uma mai le itu o le umukuka ma totonu o le faletaele.

Na mafai e le au mamanu ona ausia ni mea matagofie teuteuina i le faʻaaogaina o taʻaloga o lanu ma ituaiga ie. O le sofa e faʻamamaina i ie o se lanu efuefu-penina mama, o pupuni e faia i ie mafiafia e i ai se lanu samasama, i luga o kapeta umi-faʻaputuga paʻu, e lua potu laulau kofe faʻaopoopo e tu ese mai - tasi uliuli ma le isi papaʻe. O se ofu efuefu efuefu o faigofie foliga i alamanuia faiga foliga lalelei e faasaga i tua o se toeititi pa pa.

Eseese 'eseʻese tulaga ma faʻamalama polokalame o loʻo faʻaaogaina i le ata o le fale mautotogi. O le lautele e avatua i luga moli, uliuli i le umukuka eria ma paʻepaʻe i le potu malolo. O teuteuga faʻaaliga ma vaʻaiga vaʻaia o loʻo tuʻuina atu i ni moli tuʻusaʻo, i le ogatotonu tulaga, o le sconce i le umukuka e nafa ma le moli, ma le lamepa moli malamalama a Ligne Roset ma le toe faʻapaʻepaʻe paʻepaʻe i le potu malolo. O ituaiga eseese o masini moli e faʻatagaina oe e filifili e fesuiaʻi moli malamalama faʻamoemoeina i le lagona ma le taimi o le aso.

Nai lo o se tulaga masani TV, na tuu se masini ata i le potu malolo. O le puipui e tuʻu eseʻese le potu moe o le potu na liua e avea ma pupuni - o lona vaega e ufiufiina i se faʻapitoa Paint-on-Screen vali, e maualuga ona atagia meatotino ma e matua siʻosiʻomaga agalelei. E sili atu le talafeagai lenei nai lo le pupuni, lea e manaʻomia e aveʻese mo sina taimi aʻo le faʻaaogaina. O le poloketi o loʻo faʻapipiʻi luga o le taualuga i le va o umukuka ma potu malolo.

O le fale mautotogi o loʻo tu i luga o le fola maualuga, o ona faʻamalama ofoina mai se matagofie vaʻaiga, o lea na tusia ai e le au mamanu pupuni pupuni. O se potu malolo mo le lua na faʻatulagaina i luga o le poletito. O le foloa o le poletito na ufiufi i le Apavisa Regeneration White Natural porcelain stoneware, o le puipui na teuteuina i clinker brick. O le sconce e faʻamalamalamaina le polotito nofoa nofoaga - tutusa tutusa ma le umukuka eria.

Potumoe

I le ata faʻaonapo nei o se potu e lua potu, o le tuʻueseʻeseina o nofoaga masani ma tumaoti o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai tioata vaeluaina i le maualuga atoa o le potu. Lenei faʻateleina le malamalamaina o le potumoe, lea e sili ona taua aua o loʻo i ai se nofoaga faigaluega i totonu.

E lanu efuefu le ulu malulu. O laulau moega o lanu eseʻese ma foliga e faʻalauiloa mai ai sina asymmetry, faʻamamafaina e le asymmetrical moli i autafa o le moega: i le tasi itu, na saunia e se moli uʻamea uliuli faʻapipiʻi luga o le puipui, i leisi itu, o se tamai lamepa i luga o se lavalava faapipii i le fata i luga o le moega.

O le faʻamalolo luga o le moega o se tisaini tasi, o se diffuser na te faʻaaogaina papaʻe veneer fasi, manifinifi lava. O le malamalama e pasi atu ia latou faia se manaia teuteuga aafiaga. O le eria galue e matua faigofie - o se laʻau laʻau laʻau, faia e tusa ma sketches o le poloketi mamanu, ma i autafa o se pogisa efuefu Minotti nofoa faʻaletino o laconic fomu.

Faletaele

O le faletaele e teuteuina i lanu tutusa ma le ata atoa o le potu e 2 potu. O le teuteuga na faʻaaogaina ai papa o carbonate. E faʻaaogaina e teuteu ai puipui o le sone "susu" - o se fale taele ma se vai taele. O le lanu uliuli ma le efuefu maamora laupapa faʻataʻitaʻi faʻatusatusa ma le malamalama le faʻalelei pupuni o poselane stoneware ma sima faʻaaogaina luga o puipui ma foloa. Ole vaega ole puipui e vali ile Little Greene, French Grey, e teteʻe ile susū.

O le uliuli Centrsvet Drop taualuga luminaires e teuteuina i le auro ma avea o se teuteuga pa i le faletaele. O faucet o setete o faatufugaga, mai le Axor Hansgrohe aoina. O puipui malamalama o le fale taele faʻatulagaina potu potu vateatea ma faʻaopopo ai le malamalama. I lalo o le taʻele o loʻo iai le kapeneta Amerika lapoʻa kapeneta, i luga aʻe e ufiufiina i se faafoliga maʻa faʻatu laupapa ma se fausia-i totonu tapu.

O le vaega vaʻavaʻai e faʻamalamalamaina e ni tautau e lua o le Art Deco ma uumi paʻu, e tautau i itu uma o le faʻata tele. O le lanumoana lanumoana lanu o le tuai ona fai o laupapa laupapa e ufiufi ai le teuina o masini ma masini mo le fufuluina ma faʻamago lavalava aumaia le ola i le faigata atemosifia.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2015

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 63.7 + 4.3 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Farsi street music (Mae 2024).