Potu o potu malolo 17 sq m - ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

E taʻitasi le tagata ma faʻataua le faʻatulagaina o lona fale. Ioe, mai le laʻititi faʻamatalaga poʻo le teuteu elemeni, o le fale atoa mafai ona feʻilafi ma fou lanu. Faʻatasi ai ma mafaufauga faʻapitoa ma agavaʻa, e aoga le faʻalatalata atu i le faʻatulagaina o le potu malolo. E tatau ona mafanafana ma mafanafana iinei, ae o le potu e tatau ona i ai le tele o multifunctional aitema. O le potu malolo o se nofoaga e potopoto ai tagata o le aiga i afiafi i luga o se ipu ti, e latou te talia ai malo, malolo ma faʻaalu ai o latou taimi avanoa. E ese mai i fale tumaoti, o le nofoaga masani masani e 17 sikuea mita, lea e lava e fausia ai se potu lelei ma aoga.
Pe a fausiaina totonu, o loʻo i ai ni faʻamaoniga, foliga ma ni mailei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu e mafai ona i ai asymmetry o tulimanu poʻo se faʻamalama mafai ona tu faʻafesagai le faitotoʻa i luma, i vaega laupapa o loʻo i ai savali-ala poʻo tuaoi potu. O le a matou mafaufau i le autu nuances ma mataupu faʻavae o le talafeagai fuafuaga, sitaili, totonu teuteuina o se potu malolo o le 17 sq m.

Taua faʻamatalaga o le faʻatulagaga

17 sq m, ose tamaʻi vaega lava mo se potu, ae e iai auala e faʻatele ai le vaʻai. Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo o meaafale, e mafai ona e mauaina se lagona o le lautele, vaʻaia faʻateleina le maualuga o le faʻalo, ma fausia ai se le masani ai sitaili o le fale tele. Taiala mamanu:

  • pe a filifilia se tisaini faiga, oe tatau ona ave le fiafia i le masani, minimalist mamanu ua faʻatagaina. Nei o sitaili ma sili ona lamolemole laina geometric, o se aofaiga laititi o meaafale, o le teuteuga aofia ai unobtrusive faʻaaoga;
  • potu moli - o le sili filifiliga o le a tele numera o moli moli o loʻo tu i tulaga eseese. I lenei auala, o se vaʻaia faʻalauteleina o le avanoa ua faia;
  • o paleta o puipui ma faʻalo e tatau ona mama, pastel shade, o le faʻaaogaina o malulu lanu e faʻatagaina. Lanu susulu ma puʻeina lanu e mafai ona taulaʻi tele ia latou lava ma o le potu o le a foliga sili atu ona laʻititi nai lo le mea moni na i ai;
  • oe tatau ona uai atu i le foloa ufiufi ma sina malamalama;
  • modular transformers e atoatoa lelei mo meaafale. O ia meaafale e laʻitiiti lava avanoa, i le tulaga o le faʻaogaina e le maualalo ifo nai lo le mea masani;
  • mea teuteu teuteu e tatau ona faigofie, e tatau ona i ai le itiiti ifo numera o latou.

O le lanu lanu o le sili mea faigaluega mo le suia ma zoning avanoa.

Beige, papaʻe ma paolo o lanu samasama samasama o le a matua faateleina le potu. O se tagata i totonu o sea potu maua o ia lava i se siosiomaga o le mafanafana ma le mafanafana. Afai o lenei hall hall design foliga mai e tele naua ia te oe ma o le a fai oe e te fia moe ai, faʻaopopo se ulugaliʻi o susulu ma puʻeina leo. O mea faitino e le tatau ona vaʻaia i le vaʻaia o le tutasi o le tasi, e ui lava e tatau ona faʻaopoopo le felanulanuaʻi. O lenei aafiaga e mafai ona maua e ala i le faʻaaogaina o ata vali, teuteuina o ie, o teu fugalaʻau poʻo ni tusi i fusi susulu.

O le pogisa ma le malulu o le lautele o puipui e tatau ona faʻavaivaia ma se malamalama taualuga, o lea o le papaʻe faʻalo o le a ofi i le enaena poʻo le pogisa beige lanu o puipui. O se taualuga malamalama i lenei tuʻufaʻatasia e faʻamamaina puipui pogisa. E sili atu le 'aloʻese mai meaafale o lanu pogisa, sofa ma nofoa faʻataʻavalevale ma le pogisa fusi i luga o le tino vaʻaia le potu avanoa avanoa.

Manatu Taua o le Faʻailogaina o Faʻamatalaga

Le mamanu o se potu malolo ma le lautele o le 17m sq.E mafai ona tuʻufaʻatasia ni multifunctional sone. E mafai ona e tuʻufaʻatasia ma le hall:

  • potumoe O le vaega e momoe ai e tatau ona faʻatulagaina saʻo mai le faitotoʻa i le potu;
  • o le umukuka. O lenei filifiliga e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le ea lelei;
  • potu malolo. O laulau tioata o se lapotopoto, foliga lapotopoto e foliga lelei i totonu o le ea;
  • kapeneta O le kapeneta fetaui lelei i soʻo se sitaili, o le autu aiaiga o le i ai o se faʻaopopo puna o moli. Ina ia faʻaauupegaina se nofoaga faigaluega, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se laulau luga i le va o tamaʻi tusi poʻo totonu o se fata. O le nofoa e tatau ona mama ma ofi i totonu o le autu o le atoa totonu.

Mo se potu tasi potu, o le filifiliga pito sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia o se potumoe ma se potu malolo. A faʻapea le telē o le fale mautotogi faʻatagaina oe e faʻavasega se potu moe eseʻese, o le potu malolo e fetaui lelei ma le umukuka poʻo le potu 'ai. Lenei fofo o le a sefe ai avanoa ma avatu ai i le fale mautotogi foliga le masani ai. E tele metotia e mafai ona faʻaogaina e vavaeʻese ai le avanoa o potu e lua e eseese i gaioiga.

Fofo o faʻataʻitaʻiga mo hall zoning:

  • faʻaaogaina o vaeluaga poʻo ni feaveaʻi o puipui. O lenei metotia e lelei pe a vaeluaina le potumoe ma potu malolo; oe mafai ona mafaufau i filifiliga mo feaveaʻi fausaga, lea na ona feʻeseʻesea i le taimi saʻo, ma avea ai o se atoa-nofoaga nofoaga e malolo ai. E mafai ona faia partitions i tioata, palasitika po o plexiglass. E mafai ona e faʻaaogaina tamaʻi puipui-faʻaopoopoga, o lo latou umi e 1-1.5 m;
  • vaeluaina avanoa i le faʻavasegaina o meaafale. Ole auala pito sili lea ona faigofie ma taugofie ole vaevaeina o sone ile potu malolo. Saʻo filifilia ma tuʻu sofa ma nofoa faʻasolosolo o le a fausia ai le lagona o se atoa potu malolo e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le umukuka ma foliga fealofani;
  • faʻapipiʻiina o le pulelaa. O lenei filifiliga e mafai i potu mautotogi ma faʻalo maualuga. Lalo o le pulelaa, e mafai ona e faʻaogaina le nofoaga - faʻapipiʻi pusa mo le teuina o mea. O le pulelaa na te vaeluaina atoatoa le potu i sone;
  • faʻaaogaina o mea eseese mo teuteuga puipui poʻo fola eseese ufiufi. E masani ona faʻaaogaina e le au mamanu lenei metotia i le faʻataʻitaʻiga. O teuteuga puipui i mea eseese e fausia ai se tuaoi manino i le va o vaega e lua o le potu e tasi;
  • kapeneta ma ni potu 'eseʻese e lelei mo le faʻaititia; pe a tuʻufaʻatasia se hall ma le umukuka, e mafai ona e faʻaaogaina se fata faʻatupeina mo le faia o faʻailoga.

O le matafaioi a teuteuga elemeni ma mea faʻaaoga i totonu

Eseese mea teuteu e mafai ona matua afaina ai le manatu o le tagata ile siʻosiʻomaga avanoa. O mea faʻapipiʻi e tuʻu i se faʻatonuga tu saʻo o le a fesoasoani e vaʻaia ai le maualuga o faʻalo. Faʻata faatafafa faʻataata faʻaata, ae le o volumetric pupuni, o le a feagai lelei ma lenei galuega. E aoga le tuʻuina o mea teuteu i luga o se vaʻai agaʻi pe a manaʻomia e faʻalautele le avanoa. Uma ituaiga o atavali, puʻupuʻu puʻupuʻu, ie teuteu o le a fesoasoani foafoa coziness ma i le taimi lava e tasi vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. E alagatatau ona lauiloa o le tele-maualuga moli. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona vaeluaina le eria pe taulaʻi i luga o se faapitoa mamanu elemeni.

Totonu teuteuina i se siʻosiʻomaga faiga foliga ofoofogia.

O le potu e tatau ona puleaina e mea masani: laupapa, tioata, maʻa o ituaiga eseese, uʻamea. A teuteuina se fale tele i se ituaiga siosiomaga, e mafai ona e alu ese mai moli malamalama, faʻaaoga fou fugalaʻau, puipui fatuga mai faʻamautuina laʻau, atavali mai lumisi o ni teuteuga. Florariums (mini ecosystems), aquariums foliga matagofie. O le avanoa avanoa o le a faʻatapulaʻaina, ae o le muamua ma le muamua o le ata o le a teteʻi ai malo.

Faʻatulagaina o se faʻamalama o se tasi o le sili ona taua galuega e ausia ai lenei sini.


Ina ia ausia le atoatoa o le sitaili, e tatau ona saʻo le filifiliina o ie ma pupuni. A filifilia pupuni, oe tatau ona faʻaaogaina tulafono masani:

  • mo se vaega faʻatapulaʻaina, o ata o loʻo iai fugalaʻau tetele e matua le talafeagai lava;
  • o le teuteuga i luga o le ie e tatau ona fetaui ma le sitaili o le potu na e filifilia;
  • pe a teuteuina se faʻamalama, o se tuʻufaʻatasia o le tele o ie ma se faʻavae i luga o le tapoleni e le taliaina;
  • i totonu e puleaina e pogisa lanu, e le fautuaina e faʻaaoga malulu malulu o pupuni, aemaise lava pe a fai o le potu o lo oi le itu la. O le uia o se auala i totonu o sea ie, susulu o le la o le a faʻapouliuligia ai pupuni, o le a avea le hall ma faʻanoanoa;
  • e le mafai ona tusia ni pupuni ma ata puipui ma ni ituaiga geometric mamanu.

Tele mea sese i le faʻatulagaga

E teteʻe faʻapitoa tagata popoto i le tuʻufaʻatasia o potu o eseʻese gaioiga i le tasi, e aunoa ma le manino faʻamatalaina o sone. O sea totonu o le a foliga faʻaluma ma angular. E faʻasa ona ova le uta i totonu ole 17 sq m ma le tele o tamaʻi teuteuga, tuʻu ile tele o faʻamatalaga. Nai lo le tele o tamaʻi ata ata, e sili atu le faʻaogaina o pepa puipui. O le lautele filifiliga o le a faʻatagaina oe e filifili le manaʻoga mamanu: laufanua, sami, vaʻaiga o le 'aʻai i le po ... Ata i luga o le pepa puipui o le a avatua tele avanoa, mafai faʻailoa ai sone' eseʻese. I le tulaga o ata pepa puipui, oe tatau ona filifilia minimalist faaopoopoga. E le fautuaina e soʻoga totonu totonu ma masini, aemaise pe a tuʻufaʻatasia se potumoe ma le hall.

O se tuʻufaʻatasiga o ni sitaili i le ata o le hall e le taliaina. O lapisi lapopoʻa moli e taliaina i fale e maualuga le faʻalo pe a tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu 'ai. I isi tulaga, tele moli laiti o le sili filifiliga.

O le tulafono faʻaauro o le fausiaina o fale o se lagona faʻavasega, ma o le autu galuega o le faʻaaoga tatau o avanoa saoloto.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: COST PER SQUARE METER - PHILIPPINES - Poste (Iuli 2024).