Provence style i totonu - tulafono faʻavae ma ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Tulaga iloga o le sitaili

Provence o se sitaili ma malamalama faiga. O totonu e mama, faigofie, e le soʻona tele i mea malamalama. Provence ma le atunuʻu ua tuʻufaʻatasia e le paʻi o laufanua chic ma le coziness o se atunuʻu fale. Faʻamatalaina nisi o uiga iloga o le sitaili o le a fesoasoani aumaia le siʻosiʻomaga o Farani malamalama i totonu o le fale.

  • Faʻaaogaina o mea masani i totonu;
  • Ua maeʻa puipui i le sima;
  • Meafale ma mea totino i totonu ua i ai se tuai aʻafiaga;
  • Ua teuteuina le faʻalo i pou faʻalava;
  • Ua tumu le potu i le malamalama;
  • O aitema pepelo o meaafale ma teuteuga;
  • O le fale mautotogi ua tumu i fugalaʻau fou ma fugalaʻau fugalaʻau.

I le ata, o se Provence-style potumoe ma se fugalaʻau mamanu luga o le pepa puipui ma tuai meaafale laupapa.

Faiga lanu lanu

Provence e iloga i le faʻaaogaina o mea masani, lea e atagia mai i le lanu lanu. O le ata o le potu i le Provence style e faia i moli malamalama pastel lanu. O le ea e tumu i le ea fou ma faʻailoa mai le lautele o le sami.

Lanu autu mo teuteuga i totonu: kulimi, paʻepaʻe, malamalama lanumoana, lilac, lanumeamata lanumeamata, lavender, piniki ma le lanumoana.

O le lanu atoa lanu o Provence o loʻo i ai se paʻi mai aso anamua ma le faʻailoga o le la. I teuteuga ma faʻaopoopoga, fugalaʻau mamanu e masani ona faʻaaogaina, lea e faia foi i laconic ma malu malu paolo.

Ata i totonu o potu o le potu

Umukuka ma potu 'ai

O le filifiliga lelei o le tuʻufaʻatasia o le umukuka-'ai potu. O pa ua maeʻa ma moli-lanu vali, o le talosaga e talatala, ma le maitauina faʻaletonu ma talatala. O le filifiliga o le fola e fiafia i laupapa, fafie vaʻai fale ma tile.

I le ata, o le Provence umukuka totonu ma le pa counter i moli malamalama.

O le umukuka ma isi meaafale e faia i laupapa i moli malamalama. O le umukuka seti o le a faʻaopoopoina le backsplash faia i tile poʻo brickwork.

O le potu 'ai e tuʻu faʻatasia uma se kapoti ma ni faitotoʻa tioata, e mafai ai ona e tuʻuina ai ipu keramika ma ipu omea.

O totonu o le a faʻatumuina e se ie ie ie solo, aluga o nofoa, pupuni o Roma poʻo pupuni ma solo solo.

Provence i le potumoe

O le sili vaega o meaafale i totonu o le potumoe totonu o se moega, e mafai ona faia i laupapa maʻa poʻo ia i ai se afifi uʻamea fausiaina. Faʻamalosiʻau mafai ona maua uma se faigofie geometric foliga ma se masani ai piʻo laʻau.

O le anoanoaʻi o ie, aluga ma mea faʻaaoga e foliga feololo i le potumoe. O le mafiafia mea o loʻo faʻamanuiaina lelei ma weightless tulle ma lace.

O totonu o le a faʻatumuina e se pusa o drawers i luga o vae matagofie, o se laei laei ma laulau i tafatafa o moega.

Potu malolo

O le Provence-style potu malolo e faʻatumuina i le malamalama masani i le tele e mafai ai. O faamalama matala tetele e tuu i totonu susulu o le la ma susulu le potu i le mafanafana. O pa ua maeʻa ma palaka poʻo le faʻatamala brickwork vali paʻepaʻe, o fola e ufiufi i fale, maa poʻo le papaʻe fafie. O le taualuga e mafai ona teuteuina i laupapa laʻau poʻo stucco.

Fagu poʻo ipu tioata faʻatumuina i fugalaʻau, keramika ma poselane faʻatusa o loʻo faʻaaogaina e fai ma teuteuga i totonu, e tele ni aluga e faʻatumuina le sofa. O le autu faʻaaliga o le hall o le a avea ma taʻamilo pepelo i tafatafa o se tasi o puipui, e mafai ona faia i le lanu o puipui poʻo se masani paʻepaʻe paolo mo Provence.

I le ata, o puipui i le potu malolo ua teuteuina i teuteuga vali ma brickwork.

Tamaiti

O puipui o le potu a tamaiti o le a teuteuina i fugalaʻau pepa poʻo se moli pa. Malamalama meaafale mafai ona faʻaumaina i le decoupage poʻo le Craquelure metotia. O le tele o mea teuteu Provence faʻaopopoga e foliga fealofani i totonu o le potu a tamaiti.

Faʻamoemoeina i le itupa o le tamaititi, o le ie vaega e mafai ona vaivai lanumoana poʻo le pastel piniki. O se ato faʻaopoopo poʻo se pusa o le a lagolagoina le faiga o le potu ma maua ai avanoa mo le teuina o meataʻalo.

Faletaele ma faleuila

O le Provence style faletaele ma faletaele e masani ona teuteuina i moli malamalama. O le tile e mafai ona manino pe i ai ma se malamalama fugalaʻau mamanu. Tile ma le aʻafiaga o aso anamua ma scuffs foliga vaʻaia lelei foi. O se aoga aoga i totonu o le faletaele o loʻo faʻatinoina e ato faʻaalu ma fusi uʻamea teuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le totonu o le fale taele i Provence faʻatasi ai ma latou mea faʻaaoga (lavender, wicker ato, uati tuai, sela teuteuina ma pusa tuai).

Faapaologa

O se eseʻese fofo i totonu o le a teuteuina maa maa. O le foloa e faia foi i maʻa poʻo laminate. Malamalama pupuni o teuteuga ma meaafale o le a faia le alatele sili atu lautele. E le tatau ona e tuʻuina ni lavalava faʻaonapo nei, o se lautele vavalalata ofu teu ofu ma se matua aoga o le a foliga sili atu feololo. O le faʻata i le alasavali o le a teuteuina i se laupapa laupapa faʻaaogaina le tutusa faʻauma metotia pei o lavalava.

Kapeneta

O puipui ma faʻalo o le Provence style study e mafai ona faʻauma i laupapa poʻo le sima. Fausia fafie pe mautu meaafale. O se kapeta, fugalaʻau fou i totonu o se tuʻamea ma atavali poʻo ni ata i ni fausaga matagofie o le a faʻaopoopoina le mafanafana i totonu.

Loggia ma le poletito

O le Provence-style poletito o se nofoaga lelei mo lau kofe taeao. O le teuteuina o fafie fafagaina e faʻaopoopo atili ai le malamalama. Roma poʻo roller blinds e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le ao. O nai tamaʻi nofoa faʻataʻavalevale ma le laulau kofe lapisi e mafai ona faʻaaoga e fai ma meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le loggia ma nofoa mafanafana, o se tamaʻi laulau ma le moli o le foloa.

Provence i totonu o se atunuʻu fale

Faʻavae i luga o foliga vaaia o le Provence style, e mafai ona tatou fai atu o se fale tumaoti o le sili lea nofoaga e faʻaogaina ai.

O le eria o le fale vateatea faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se atoaga ogaumu, lea o le a avea ma se puna o faʻamafanafanaga i le fale tele. O le magalafu ua maeʻa ma masonry poʻo faʻapipiʻi. I le aluga o taimi, scuffs ma taʻetaʻei o le a na faʻamalamalamaina ai le sitaili foliga.

O le taualuga o le a teuteuina i se fausaga faia i laupapa laʻau. O le faasitepu e faia i laupapa, pa puipui ma vaeluaina mafai ona fausiaina pe faʻapea foi laupapa.

O fale laupapa e sili ona manaia, o le ea e tumu i le mafanafana. O ia fale e i ai ni tulimanu mafanafana mo le le faalauaʻiteleina, e pei o potu taualuga ma veranda. Latou te le manaʻomia le faʻaumaina faʻaeteete, tamaʻi taʻetaʻei ma chips i fola laupapa ma meaafale faʻaopoopo faʻamafanafanaga i totonu.

O tamaʻi atunuʻu fale i le Provence style o le a teuteuina i meaafale tuai, tele autafa o laupapa ma meaafale e faia i laupapa masani e vaʻaia lelei i totonu o le umukuka-potu malolo. O le 'aiga' aʻai e mafai ona ofi i se 'aiga' ai faia mai mautu aluna.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai totonu o se fale laupapa i le Provence style.

Ata o fale mautotogi i le Provence style

O le Provence style i totonu o le fale mautotogi e iloga i le malamalama, mafanafana, maaleale lanu o pastel, faigofie ma le faigofie o laufanua o Farani.

Toe faʻaleleia mai se tasi potu potu i totonu o se tamaʻi potu lua potu

O uiga iloga o Provence i totonu o sina Euro-duplex o le lanu lanu (light green and beige shade), meafale tuai, moli laupapa mama i le umukuka, fugalaʻau fugalaʻau meafale ie, pepa puipui, ie ma maa i totonu o le faletaele.

Poloketi fuafuaina o se potu potu ma se potu laʻei ma se potumoe

O totonu o le taulaga fale ua fuafuaina i papaʻe ma lanumoana lanu. O tumutumu o faitotoʻa e faʻapipiʻiina ma teuteuina i teuteuga teuteu masani ai o le faiga a le atunuʻu Farani. O loʻo teuteuina mea teuteu e se magalafu sesega ma moligaʻo, ie e iai fugalaʻau ma manoa, o se faʻata i totonu o le potumoe ma lanu meamata i totonu o ulo e tele lanu i le potu malolo i luga o le poletito

Fuafuaina o le potu e lua potu 63 sq. m

O le Provence style, na fiafia i ai le au faʻatau, na faʻamamafaina i le fesoasoani o meaafale mama ma faʻaofi tioata i le umukuka, o se moega mautu ma mea uʻamea faia, pepa puipui ma pupuni ma fugalaʻau fugalaʻau i totonu o le potumoe, faʻapea foi ma lace ma lalaga ie.

Faʻamaeʻaina foliga

Pa

O le palama palama ma le piliki o loʻo faʻapea o ni faʻauma masani ma e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se itu o le fale.

  • O puipui ma puipui e tusitusi lima e talafeagai lelei foʻi mo le potu malolo, potumoe;
  • I totonu o potu a tamaiti, e mafai ona e faʻaaogaina le ata pepa faʻapipiʻi ma se foliga manaia o fugalaʻau;
  • O totonu o le auala savali ma le potu malolo i totonu o le atunuʻu fale o le a teuteuina i se fresco, ma i le umukuka ma faletaele e sili atu ona aoga le faʻaaogaina o tile ma le scuff aafiaga.

Fogafale

O le foloa i le potu malolo, potumoe ma le vasega pepe e faia i laupapa, afifi poʻo laminate. Mo le umukuka ma faletaele, e sili atu le faʻaogaina o maa, o lanu e mafai ona avea ma monochromatic pe faʻatasi ai ma se ata faʻaeteete. I totonu foi o le umukuka ma se laupapa foloa o le a teuteuina ma kapeta ma se faaputuga puʻupuʻu.

Taualuga

I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, o le faʻalo e mafai ona faʻamaeʻaina i se faʻatamaia o fausaga poʻo le sima. I Provence, o le faʻaaogaina o pupula luga e le taliaina. O le potumoe ma le potu malolo o le a teuteuina i pupuni pupuni, ma le avanoa lautele o le atunuʻu fale teuteuina i se matagofie fresco.

I le ata i totonu o le potu malolo, o laupapa laupapa na faʻaaoga e teuteu ai le faʻalo.

Pupuni ma faitotoʻa

O faʻamalama ma faitotoʻa e faia i laupapa, o ona po nei o faʻamalama palasitino e le faʻamatalaina le siosiomaga o laufanua faamafanafanaga. O le lanu lanu e fiafia tele i ai papaʻe ma laʻau masani. O faʻamalama o le a teuteuina i tulle ea pupuni ma tiebacks poʻo puʻupuʻu roman blinds.

Filifiliga meaafale

Uma meaafale i totonu o loʻo i ai se pa o Farani malamalama, e leai ni lapoʻa ma talatala faʻatumu i totonu.

  • Provence meaafale e faia i laʻau masani;
  • O le sofa o le a teuteuina i se ufiufi ma se laʻau poʻo se fugalaʻau mamanu;
  • O nofoa e faʻafouina i ie i lanu malamalama;
  • O le nofoaga malolo o le a faʻatumuina e le laulau kofe maualalo;
  • O le laulau 'ai e faia i laupapa mautu, o nofoa o le a faʻatumuina e malulu aluga;
  • O le moega i totonu o le potumoe e mafai foi ona faia i laupapa pe i ai se mea uʻamea faʻamilo;
  • E mafai ona teuteuina i ni ofu lavalava poʻo ni pusa ofu toso ni ofu teuteu ma maua ai le iʻuga o aso anamua;
  • Fata e uʻamea faʻamafanafana e felanulanuaʻi ma fola e tele ona fola.

Ituaiga ie

I totonu o Provence, o ie masani e masani ona faʻaaogaina, e pei o ie lino, cotton, chintz. O faʻamalama o le a teuteuina i pupuni o se faigofie tipiina, matau, ruffles, aufana o le a avea o se faʻaopoopoga. O lanu e mafai ona avea ma monochromatic pe faʻatasi ai ma le ata o fuga fugalaʻau.

I le ata, o pupuni fugalaʻau na faʻaaogaina e teuteu ai faʻamalama i le potumoe.

O aluga e mafai ona faʻapipiʻi ma pupuni pe suʻiina mai le ie lava e tasi.

O le 'aiga' aʻai o le a teuteuina i se ie lino ie poʻo se ie mama. O le kapeta e faʻaaogaina i se faaputuga puʻupuʻu ma se tulaga e le masani ai.

Teuteuga

O teuteuina e taua tele i le fausiaina o se fale mautotogi tisaini ma ei ai ona autu foliga. Eseese manatu mo teuteuina o meaafale ma mea faʻaaoga o le a fesoasoani e lagolagoina le aotelega o autu o le Provence totonu.

  • E tele fugalaʻau fou i totonu o Provence;
  • Lavender o se laʻau e fesoʻotaʻi tuʻusaʻo ma sitaili;
  • O uati puipui e leai ni foliga faigata, o se tulafono, o se faʻataʻamilo poʻo se sikuea faʻavae ma se uati;

  • O totonu o le a teuteuina i ata o aiga i ni tulaga e le masani ai;
  • O faʻata e faʻataʻoto i le uʻamea faia poʻo laupapa laupapa;

  • Atopaʻu ma fatafata faʻataunuʻuina e le gata o se teuteuga gaioiga i totonu o le potu, ae o loʻo tuʻuina atu faʻaopoopo avanoa teuina;

I le ata o se atopaʻu tuai ma se fugalaʻau mamanu, teuteuina faʻaaogaina decoupage metotia.

  • O le magalafu o le a teuteuina i faʻatagata, porcelain pepe, moligaʻo ma tuugalamepa.

  • O atavali, laupapa ma faʻasalalauga e iai ata o le natura, butterflies, manulele, lavender ma isi fugalaʻau;

I le ata, o le puipui i lanu lanumoana o loʻo teuteuina i se laupepa faʻaalia manulele ma fugalaʻau.

  • O le potu malolo ma le umukuka faʻamalama e teuteuina i omea 'ulo, ipu ma birdcages,
  • I totonu o le faletaele ma le vasega pepe i le Provence style, o se ato ie e foliga faʻatasi, e mafai ona faʻaaoga mo lavalava ma meataʻalo.

Moli

O moli uila e mafai ona faia i le tuugalamepa poʻo le moligaʻo. Laʻititi lamepa ma lamepa o loʻo tu i luga o laulau i tafatafa o le moega, e mafai ona teuteuina i laupepa ma ruffles.

Sconces ma fola lamepa o le a filifilia ai se tafaoga nofoaga, o se faʻavaʻa mo se foloa moli mafai ona o se faigofie tuʻusaʻo foliga pe i ai se le masani vaneina fesoasoani.

O le ata i le agavale o se moli laulau muamua ma drawers matutua.

O moli taualuga e tuʻueseese le vaega kuka mai le potu malolo poʻo le 'aiga' ai. O moli moli e i ai moli malamalama pastel, e le talafeagai le faʻaaogaina o uamea faʻaonapo nei.

Features o le mamanu o se tamai fale mautotogi

I tulaga o fale tuʻufaʻatasia taulaga, e taua le taulaʻi atu i le faʻamaeʻaina o mea i le taimi o le toe faʻaleleia, e aunoa ma le soʻona faʻatumuina o totonu ma mea teuteu.

  • Faigofie lamolemole puipui ma faalo;
  • Wallpaper ma se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaaogaina luga o se tasi o puipui o le potu;
  • Faʻafetai i le Provence palette, o le potu e le foliga tapunia;
  • I totonu o le potu potu potu, o le matafaioi a le laulau 'ai o le a faia e le tamaʻi pa fata;
  • O pou faʻalo e fesoasoani e vaʻaia ai le vateatea i le potu potu;
  • I le masani ai Khrushchevs, o le teuteuga e faʻatinoina tele i papaʻe;
  • O pupuni o le a teuteuina i pupuni faigofie foloa-umi poʻo pupuni pupuʻu Roma;
  • O se moega uʻamea faia e sefe ai avanoa.

Faletusi o ata

O totonu o Provence e faʻatumuina i mea taugofie ma le lautele o fanua lavender. O le ata e le faʻaaogaina malamalama susulu lanu, o le faʻatumu e laconic ma malu. O sea ituaiga ata e talafeagai mo soʻo se potu o se taulaga fale, ma mai se fale poʻo se atunuʻu fale o le a faia ai se parataiso moni lea e mafai ona e sola ese ai mai le pisi o le taulaga ma fiafia i mafuaʻaga o le tuai Farani. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le Provence style i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Decor Steals Shops: French Country Farmhouse Collection (Mae 2024).