Pepa faʻapipiʻi mo le hall: 110 faʻataʻitaʻiga - matou te tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

Pe a faʻaauupegaina lona fale, tagata uma miti o se fale tumu i le mafanafana ma le mafanafana. E talitonuina e se tasi le fautuaga a le tagata faigaluega totogi, e manaʻo leisi tagata e mulimuli i faiga masani i teuteuga i totonu, ae e toʻatele tagata latou te tuʻuina lenei mataupu ona o le lelei o le latou manatu o se potu mafanafana. O le faʻaaogaina o pepa puipui mo le faʻaumaina o puipui o le tali sili lea ona taʻutaʻua, e ui lava i le tele o filifiliga o mea faʻaonapo nei ua maeʻa. O le agavaʻa e teuteu puipui i se teuteuga ata ua maeʻa faia o se tasi o finauga taua, faʻatasi ai ma le tu masani a latou faʻaaogaina i le teuteuina o nofoaga e nonofo ai. Filifilia o se puipui pepa puipui mo le fale tele, o tagata e ona le fale fausiaina se faapitoa potu malolo fuafuaina mo le tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasi o le aiga atoa ma mo le taliaina o malo. O le potu malolo o foliga uma ia o le fale ma le nofoaga masani o le aiga, lea e tofu tagata o le aiga ma a latou lava tulimanu e fiafia iai.

Tuufaatasi

I totonu totonu o se potu malolo, o se auala faʻaalia auala e masani ona faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasia o le tele o ituaiga o pepa puipui. Lenei auala faʻatagaina oe e lelei vaevaeina le potu i sone, optically fausia le avanoa. O tuaoi o se auala sogasoga i le mamanuina faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o pepa puipui e faʻatapulaʻaina naʻo mafaufauga a tagata. Faʻaogaina o mea taua o le talitonuga o le lanu faʻafetaui, oe mafai ona fausia se muamua, faʻalelei mo le olaga, aoga i totonu o le hall.

O le faʻaaogaina o se moli lanu e mafai ai ona e faʻasaʻo mea sese i le faʻatulagaina. O le tuʻufaʻatasia o ata faʻataʻitaʻi ma a latou soa monochromatic e lelei tele mo le faʻasaʻoina o se potu. Mauaina o se tuʻufaʻatasia o lanu ma mautu lanu e faigofie. Ina ia faia lenei, malamalama pepa puipui ma se mamanu ua faapipiiina i le puipui, lea ou te manaʻo e faʻateleina. O le leo o le pogisa monochromatic "paʻaga" pepa puipui e tatau ona tutusa ma le sili ona pogisa lanu faʻaaogaina i le mamanu teuteuga pepa puipui. O le isi filifiliga e mafai pe a fai o le puipui e faʻasaʻoina e ufiufi i le malamalama monochromatic pepa puipui. O puipui faʻafeagai o ia e faʻapipiʻiina ma taʻavale ma se mea teuteu, o le leo sili ona māmā e fetaui lelei ma le lanu ma le "soa" e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga.

Tuufaatasi faalava

Faʻaogaina o le faʻalautelega tuʻufaʻatasia metotia vaeluaina le puipui i luga o se laina faʻasolosolo. Masani ai, o le pito i luga o le pepa puipui i totonu o le fale tele e teuteuina i mama pepa puipui ma feololo toʻafilemu lolomiga. O le pito i lalo e sili atu ona faʻatumuina i lanu, ituaiga, ma le faigata o le faʻataʻitaʻiga. O le uiga o lenei tulaga o le pito i lalo o le puipui, teuteuina i pogisa lanu, ua fuafuaina e vaʻaia faia le potu sili atu mautu ma lautele. O le pito i luga moli malamalama maua ai le potu se lagona o le ea, avanoa, maualuga. I le fesoʻotaʻiga i le va o le tuʻufaʻatasia o taʻavale tuʻufaʻatasia, e masani ona faʻaaoga se tuaoi e tineia ai i latou. Slats faia i palasitika, natura laʻau mafai ona avea ma lenei tuaoi. O se tuaoi pepa faʻafetaui mafai foi ona faʻaopopo ai lana ia lava tusi i le tuʻufaʻatasiga.

O le mea moni, o le atinaʻeina o aitia i le matata o faʻaonapo nei totonu mamanu ua toe faauigaina le tulaga "malamalama luga - pogisa lalo". O totonu e faia io tatou taimi e mafai ona faʻafiafiaina i lo latou tulaga moni.

A faʻapipiʻi faʻapipiʻi puipui puipui, e fautuaina ia maka muamua le soʻoga ma se laina maka. Ole mea lea o le a mafai ai ona e "faʻaoso" le mafaufau i le maualuga filifilia o le vaega pito i lalo, ina ia faigofie ona faʻatino galuega faigata ile tuʻufaʻatasiga o mea.

    

Auala tūsaʻo

A o le sitaili faʻataʻitaʻi nofoaga e manaʻomia ai le paʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, avant-garde poʻo le disco), o le eseʻesega fesuiaiga o sasa e faʻapitoa lava ona faʻaaogaina pe a teuteuina totonu o nofoaga. Angular mea i totonu ma le susulu malamalama e maua i lenei sitaili foliga sili ona manaia e faʻasaga i le talaaga o le faʻasolosolo fesuiaʻiga o faʻatusatusaina laina.

O le opitiga aʻafiaga o tūsaʻo tuʻufaʻatasia faʻateleina le maualuga o le potu. Ina ia aua neʻi soona faʻatuputeleina totonu, e fautuaina e faʻaaoga pepa puipui i le tutusa mamanu. O le toe faia o le teuteuga o le a aumaia ai le fealofani i le fesuiaʻiga o lanu, ma o le a aloese ai mai le soʻoga tele o pa.

O se sili atu taofiofia faʻamatalaga o tūsaʻo tuʻufaʻatasia e maua i le faʻaaogaina o pupuni latalata o le tutusa lanu. O se potu malolo teuteuina i lenei auala avea ma faʻataʻitaʻiga o le moni aulelei, tuʻufaʻatasia o le laumata o lanu ma le felanulanuaʻi o ituaiga ituaiga i luga o puipui.

    

Potu e fai ai le potu malolo

O le potu malolo e avea o se nofoaga mo tuʻufaʻatasi faʻatasi tafaoga a le aiga atoa, o se potu mo le taliaina o malo. Ae, masani, o lenei potu ei ai le aoga o se faʻaopoopo moega poʻo se nofoaga tumau mo aʻoga pe malolo. Faʻaaoga se potu e tasi ma eseʻese galuega e avea atili talafeagai pe a e vaeluaina le avanoa i ni sone.

O le faʻavae o le soneina o avanoa ma eseʻese lanu ma 'eseʻese ituaiga faʻaiuga e fausia ai vaega mo gaioiga eseʻese. E taua le mafaufau i le faʻatulagaga o le potu. O se nofoaga o malologa, nofo toʻatasi mafai ona tu i totonu o se faʻailoga (pe a fuafuaina se potu ma se faʻamau) pe latalata i le mamao pa.

Mo galuega taulima poʻo le faitau, e sili le faʻatulagaina o se vavaeʻese i tafatafa o le faʻamalama pe faʻafesoʻotaʻi se sulu malamalama talafeagai. E sili atu ona talafeagai le faʻavasegaina o taʻaloga a tamaiti i le ogatotonu o le potu. O pepa puipui faʻatasi ma se faʻamanuiaga lelei o meaafale ma le filifilia saʻo o moli o le a fesoasoani i aiga uma ma malo o le fale e saili lo latou nofoaga saʻo.

Afai e mafai, pe a tuʻufaʻatasia ni ituaiga se lua pe sili atu o pepa puipui i totonu o le potu malolo o le potu malolo, e fautuaina ia filifili mo pepa puipui pepa mai se tasi gaosi oloa. O le faʻaaogaina o se tasi fua o vali, o le faia o atatusi i le tasi auala foafoa faia se filifiliga o se tali lelei i le sailia o le sili lelei tuʻufaʻatasiga.

       

Faʻaogaina o ata pepa puipui

O le faʻaaogaina o ata pepa faʻapipiʻi mai na aliali mai talu ai nei ma le oʻo mai o le taugata tele lolomitusi lolomiga tekonolosi. O le pepa puipui ata e faʻaogaina e faʻapipiʻi ai le vaega filifilia o le puipui. O isi vaega o puipui i totonu o le hall e tatau ona o gatasi ma le lanu lanu o le fasi fanua i luga o le pepa puipui.


    

O le filifiliga o mataupu faʻatagaina oe e matua suia le potu malolo ma avatu ia te ia se faʻapitoa atemosifia:

  • Photomurals ma se faʻataʻitaʻiga vaʻaiga loloto loloto i le ata vaʻaia faʻalauteleina le potu, faʻateleina le avanoa o le fale tele. E masani lava i luga o ia ata-pepa e i ai le mafuaʻaga o se auala poʻo sitepu alu i le mamao;
  • Photomurals ma laufanua o le natura ma le sami avanoa i ai se paʻionia tago, aumaia malologa ma le toʻafilemu i le ea o le potu;
  • O atavali i puipui o le lalolagi ma matafaga o laumua o le lalolagi ma faʻafanua vave o le taulaga ua faʻaola ai le avanoa. O ia togafiti e mafai ona ofi i totonu o le loft style.

  

Mo se tamaʻi fale tele

Faatasi ai ma le fesoasoani a faigofie opitika metotia, oe mafai vaʻaia faʻateleina le avanoa o se tamai hall. Mo lenei, malamalama lanu e tatau ona manumalo i totonu, vaʻaia faʻateleina le avanoa. Faʻaaogaina le metotia o le tuʻufaʻatasia o ituaiga e lua o pepa puipui, o le tuʻufaʻatasia o lanu e latalata i le lanu e mafai ona avea ma se tali lelei. Galue agai i luga gaioiga optically faateleina le maualuga o le taualuga.

O fua o le potu e le faʻatapulaʻaina le sitaili o le pepa puipui pepa puipui. I totonu o se tamaʻi potu, soʻo se ituaiga teuteuga ma ata o soʻo se mataupu e taliaina. Ae, ina ia le faʻamamafaina le tele o puipui o se tamaʻi potu, o se lapoʻa pepa puipui e le manaʻomia. Feololo i tamai lolomiga o le a galue lelei i pepa puipui ata mo se tamai potu.

    

Filifiliga "mo meaafale"

Filifiliina o le lanu o le pepa puipui, o tagata e ana le fale mafaufau faalemafaufau pe faʻafefea meaafale ma isi mea i totonu o le a vaʻaia o latou talaʻaga.

O le iloaina o nisi faʻavae faʻavae o le filifilia o pepa puipui "mo meaafale" o le a faʻafaigofieina ai faigata faigata o lenei filifiliga:

  • O se tuʻusaʻo meafale seti poʻo ni meafale tuai o le a foliga fiafia tele faʻasaga i tua o le malamalama pepa puipui i malu paolo ma se laʻititi, leai-faʻalavelave mamanu;
  • Lanu lanu i luga o le potu malolo puipui o le a faʻasolosolo teisi mai le tuai silhouette o tuai meaafale;
  • O le matagofie o mea papaʻe meaafale e sili ona faʻamamafaina e le pogisa pepa puipui;
  • O le masani auala i le filifilia o lanu mo meaafale ma pepa puipui o le aloese mai le faʻatusatusaina eseesega lanu. I leisi itu, pepa puipui ma meaafale e le tatau ona palu faʻatasi i le lanu. E manaʻomia le faʻamavaeina o meaafale ma pepa puipui, ae leai se faʻatusatusaga maualuga.

    

Ituaiga

O le talafaʻasolopito o pepa faʻapipiʻi talosaga e toe foi i tua i le tele o seneturi. O pepa puipui na faia mai ie taugata, paʻu o manu, ofe, ma pepa talu mai le taimi na fausia ai. Talu mai le seneturi talu ai, o le masani ai ituaiga o pepa puipui o se taʻavale faʻasolosolo o tulaga masani 10 mita le umi, 53-106 cm lautele.

O le maketi mo oloa faʻaonapo nei ua tumu i ituaiga eseese o pepa puipui, tatou taumafai e malamalama i lenei ituaiga faʻaaogaina o le laulau:

Ituaiga pepa puipuiItuaiga faʻavaeVaega o le faʻapipiʻiinaLeleile lelei
Pepapepai luga o puipui faʻalelei laina ma kelu pepa puipui pepaagalelei i le siosiomaga;

tau faʻatupeina;

tele vaega

pala;

mou i le la;

aua le faʻapalepale i le susū

Vinyllē lalagainapipiʻi mo pepa puipui vinylaulelei foliga vaaia;

e leai se mea e manaʻomia e faʻavasega lelei puipui;

gafatia;

tetee i le mu;

O loʻo avanoa le faʻamamaina o puipui ma puipui puipui puipui

amataga gaosia o vinyl;

e le faʻatagaina le ea ma le susu e ui atu i totonu;

le ono ono maua se manogi faʻapitoa pe a uma ona faʻapipiʻi;

tau

Le lalagainaLe lalagainapipiʻi mo le le lalagaina pepa puipuiagalelei i le siosiomaga;

faigofie ona faapipii;

lelei mo atavali

aga masani e faʻaputuputu efuefu;

tau e maualuga atu nai lo paketi

Ituaiga ieiegaosi ma le faʻaeteete soʻoga;

le manaʻoga mo le faʻaumaina o tomai ma lenei mea

agalelei i le siosiomaga;

foliga talafeagai;

anagata;

uila

tau maualuga;

aga masani e faʻaputuputu efuefu;

tomai manaʻomia pe a pasi

Suavaiapulupulu pepao le paluga mo pepa faʻapipiʻi suavai ua faʻasusu, faʻagaeʻe, faʻapipiʻi i puipui ma se mea faigaluega faʻapitoaagalelei i le siosiomaga;

faigofie toe faʻaleleia o le faʻaleagaina o le puipui ma pepa pepa puipui;

faʻatagaina le ea ma le susu e ui atu i totonu

aga masani e faʻaputuputu efuefu;

mu vave;

tomai manaʻomia pe a apalai

Acrylicpepa,

lē lalagaina

pipiʻi mo vinyl / acrylic pepa puipuitala paketi o vinyl pepa puipuiMaualalo tetee i laei ma susu

Taʻitasi ituaiga o pepa puipui ei ai a latou lava lelei ma le lelei, o le malamalamaaga o le a faʻatagaina ai oe e faia le sili filifiliga.

Fausiaina sitaili i totonu

Fausiaina o se potu malolo totonu o se auala o le faʻaalia o le tagata lava ia o tagata e ona le fale. E tofu tagata ma a latou lava aitia e uiga i sitaili. Faʻaaogaina masani masani faʻatonuga mafai ona avea ma sili lelei faʻavae mo se tisaini fofo.

Faiga masani

Afai o le masani vasega mafai ona faʻamatalaina i le tasi upu, atonu la o lenei upu o le "tu masani". O tulafono o tala faʻasolosolo faʻatonutonuina le le atoatoa o faʻatusatusaga, faʻamaoniaina lanu tuʻufaʻatasia. O le potu i totonu masani o le maota e aofia ai le filifiliga o lanu o le teuteuina ma meaafale. O le filifiliga fautuaina o pepa puipui mo le fausiaina o se masani tisaini o malu malu, embossed ma se toniga teuteuga, ma se faautauta mamanu.

O le masani mamanu saunia mo le faʻamamafaina o le tuʻufaʻatasiga ogatotonu. Mai lenei nofoaga tutotonu, mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina se laulau poʻo se taʻinaafi, isi meaafale, sofa, nofoa faʻataʻavale, potu faʻa ofu. Faʻaaogaina le metotia o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui atoatoa faʻamamafaina ma faʻatulagaina le symmetry o le masani tuʻufaʻatasiga o totonu o le fale tele.

Avant-garde ma sitaili faʻaonapo nei

O le avant-garde style e matua faʻafeagai ma vasega masani. Afai o le pule o le fale manaʻo e fausia se muamua ma malamalama potu malolo, lea o se avant-garde fofo atonu lelei. Malamalama, voluma, lanu e leʻi mafaufauina ma faʻatusatusaina, foliga faʻafiafia o meaafale e fausia ai ni mea fou ma totonu totonu. E fautuaina e faʻaaoga pepa puipui ma lanu eseʻese i le vaega o lanu uli, papaʻe ma mumu lanu, faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi. Afai, pe a fausia se sitaili, o le faʻamamafa e tuu i meaafale ma teuteu mea i le avant-garde style, ona avea ai lea o le faʻaaogaina o le malamalama monochromatic pepa puipui o le a avea ma sili lelei talaʻaga, faʻaopopo se lagona o le malamalama ma le ea.

O le faiga faʻaonapo nei, pei o le avant-garde, e iloga mai i le eseesega ma le tausisi i se ituaiga lanu. Ae o lenei o se sili atu toʻafilemu lomiga o le eseesega, lea e fiafia i lanu maaleale. O le faiga faʻaonapo nei e le o se mea fou i le faʻaaogaina o nonoga tupe mai tala masani. O mea e faʻaaoga e masani ai laʻau, tioata, ie faʻaeteete. O lanu autu o Art Nouveau e papaʻe, uliuli, lanu uma o le enaena ma le efuefu. O le filifiliga fautuaina o pepa puipui e tatau ona avea o se le mafaamatalaina pito i tua mo meaafale. Lanu manino, e aunoa ma le faʻavasegaina ma le faʻataʻitaʻiga, puipui i le malamalama taofiofi leo o le a avea ma tali lelei mo le fausiaina o se potu malolo i le Art Nouveau sitaili.

   

Provence ma le atunuʻu o vasega masani o le mafanafana

Provence ma le Atunuʻu o le sitaili o fale mafanafana atunuʻu i Farani ma Egelani. Lanu moli pastel, mea masani, mea masani laʻau laupapa, fugalaʻau fugalaʻau, ie ma le tele o mea laiti mea mananaia faia lenei sitaili mataʻina lauiloa mo lona tulaga ese faʻamafanafanaga nofoaafi. O le filifiliga mo puipui i lenei tulaga o le malamalama, monochromatic pepa puipui i se mafanafana ituaiga o piniki, paʻu, lanumoana paolo.

 

Faʻamau maualuga

O le sitaili maualuga e faʻaalia e avanoa tetele e tumu i moli ma le ea, talatala laupapa, laupapa laʻau enaena, laʻititi ifo o ie, ma le aofaʻi o mea e fai i totonu. O lenei sitaili na fanau i le Iunaite Setete, ina ua fetuunai falegaosi oloa na faʻafetauina mo fale. Lenei o lenei sitaili e manaʻomia i tagata atamamai ma tagata fouvale.

E le o se mea e ofo ai le filifiliga o pepa puipui mo se potu loft-style potu potu mamanu o pepa puipui, o lona faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻi ai piliki ma maʻa, o se le togafitia luga sima, ma faʻanatura laʻau. O le sili atu naturalistic foliga ata, o le sili atu le manuia o le a latou ofi i totonu o le falealuga totonu.

Faiga Iapani i totonu faʻatulagaina o le potu malolo

O le faiga a Iapani i totonu o le hall e faʻailoa mai e le maximalism i lona ova faʻaali. Natura o mea, leai ni meaafale ma teuteuga, ascetic laconicism - o lenei sitaili e filifilia e tagata e le o ese i le filosofia a Sasaʻe. O lanu o pepa puipui mo le fausiaina o totonu i totonu o le faiga a Iapani e leai se teuteuga. O le le tutoʻatasi lanu lanu o pupuni o le natura e le tatau ona faʻalavelaveina tagata fiafia o le faiga a Iapani mai le mafaufau loloto i le avea ma fusia faʻatasi ma le natura.

Lanu i totonu o le potu malolo totonu

O le saʻo lanu lanu faʻatupuina le lagona o le potu ma mafai ona faʻasaʻo sese i le faʻatulagaina ma talatala faʻauma. I se faʻaopopoga i lou lava tofo, pe a filifilia le lanu lanu o pepa puipui mo teuteuina o se fale tele, e taua le mafaufau i le aʻafiaga o lanu ma le malamalama i luga o le tagata soifua manuia.

Faʻasaienisi faʻamaonia aʻafiaga o le siʻosiʻomaga lanu i tulaga faʻaletino ma le mafaufau:

  • O le faʻaaogaina o mumu i le teuteuina o pa e fesoasoani e fausia ai se siosiomaga o le fiafia, malosi, gaioiga. O lenei lanu e faʻamalosia ai se lagona o le mafanafana, faʻaosofia ai le faʻateleina o le toto, o le faʻasaʻolotoina o le homone dopamine i totonu o le toto. Ae, pei o soʻo se mea e faʻaosoina ai le fiafia, o lona sili atu e mafai ona mafua ai lelava ma itaitagofie. O le filifiliga mumu e fautuaina mo le teuteuina o puipui o le potu malolo lea e masani ona fuafuaina ai pati.
  • Lanu samasama fesoasoani e faʻaleleia atili ai lagona, atinaʻeina o le sogasoga. O le potu malolo, teuteuina i pupuni samasama, fausia ai se siosiomaga o le la ma le mafanafana.O le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei lanu e fautuaina i potu e faʻasaga i le itu i matu. Vasega i le fatufatuaʻi, o le a suʻi ni nila i musumusuga e tetee atu i talaaga o puipui o oketi fugalaʻau, tipolo, amipia, ma isi matagofie matagofie lanu samasama.
  • Lanumoli o le sili ona lelei lanu i le la fusi o alaleo. Lanu moli e le avea se avega mamafa i luga o le vaʻai ma le neula e pei o le mumu, ae toeititi lava pei o le faʻamalosia ma le mafanafana. Faʻasaga i tua atu o moli moli, aiga talanoaga o le a faʻatagaina oe e lagona se lagona o le filemu ma le mafanafana.
  • Green e masani lava ona manatu o le lanu o mea soifua manuia ma le tamaoaiga. O paolo o lanumeamata ei ai se aafiaga malolo i le tino, faʻamalolo lelei ai le popole. O sua suamalie o le mutia talavou ma lanumeamata e faʻateʻa ai le popolevale, itaitagofie; lanu latalata i paolo o aquamarine maua le toʻafilemu ma le toafilemu. Wallpaper o lanumeamata fugalaʻau o le a fausia ai se moni aiga aso malolo oasis.

    

  • O le aafiaga o le lanumoana i luga o le tino e i ai le tutusa malologa aafiaga i luga o le tino e pei o lanumeamata. Ae, e le pei o pupuni o laʻau lanu, lanumoana faʻamalolo le tino, fesoasoani e tuʻu i lalo le toto, faʻamalolo hyperactivity syndrome i pepe le mapu. Gaioiga faalemafaufau i totonu o puipui o le lanumoana, i se isi itu, e maua ai le taulaʻi. Wallpaper i lanu lanumoana o le a avea ma talafeagai filifiliga pe a fai o le potu malolo e faʻaaogaina o se nofoaga o galuega, aʻoga po o fafo taʻaloga mo tamaiti e faigata ona faʻafilemuina.
  • Lanu paʻepaʻe ma ona paolo o susu, ie lino, ecru, nifo elefane faʻatumuina le avanoa ma le lagona o le tele ma le maualuga, faʻamalosia le fealofani ma le malosi. Faatasi ai ma le fesoasoani o malamalama pepa puipui, faia maoae mafanafana potu malolo ua fausiaina. Pau lava le toe faʻafitauli o le paʻepaʻe ma latalata i le paepae paepae o le efuefu, palapala ma isi palapala i luga o le malamalama-lanu puipui e sili ona maitauina. O le mea lea, afai o lou aiga ei ai se tamaititi ma se naunautaʻi manaʻo e faʻatino a latou atisi ata i luga o pupuni pepa puipui, mafaufau i ni nai taimi pe o tamaiti fatufatuga i luga o puipui o le fale tele e taliaina mo oe.
  • Ole uliuli e mafai ona avea ma se auala lelei e fausia ai totonu o le aristocratic boudoir. Ae ui i lea, o lona faʻaaogaina tele e mafai ona aʻafia ai le tagata psyche ma faʻanoanoa lagona ma lagona faʻanoanoa. Afai o tagata e ona le potu malolo le o mautinoa o latou lava tofo, atonu atonu e tatau ona e aloese mai le faʻaaogaina uli i totonu o totonu.

        

I se faʻaopopoga i le tino ma le mafaufau aafiaga o le lanu, e i ai le tele o nuances pe a filifilia le lanu ata o puipui o le potu malolo:

  • Pastel lanu pepa puipui e tatau ona faʻaaogaina pe a fai o le faʻamoemoe o le faʻaopopo o le voluma i se potu, fausia se malamalama malu malologa, ma faʻamamafaina le tulaga ese o meaafale ma teuteuga. Pastel paolo e maua e ala i le tuʻufaʻatasia papaʻe ma le loloto o lanu loloto. A sili muted lanu filifiliga foliga mai sili atu ona taofiofi, sili atu matagofie.
  • O le faʻaaogaina o moli lanu i totonu o totonu ua avea ma filifiliga lautele ona o meatotino a lanu lanu e faʻalelei ai le potu. I le tele o sitaili faʻaonapo nei, o le faʻaaogaina o moli uila e talafeagai. O puipui malamalama e faʻamaluluina ma fausia ai se siosiomaga o le mafanafana.
  • O leo pogisa, pe a faʻaaoga saʻo, fausia ai totonu, taugata totonu. Paʻepaʻe meaafale ma teuteu foliga foliga lalelei ma sili atu faʻatusatusa i le talaaga o le pogisa pepa puipui. Ae, pei ona taʻua i luga, e taua tele le mataituina o le fuataga i le faʻaaogaina o lenei lanu polokalame, o se matua pogisa totonu e taofiofia ai le mafaufau.
  • Lototetele, tagata toaʻi e filifilia lanu pupula i totonu. O lanu mama e aunoa ma le paʻepaʻe ma le efuefu e le mama e mafai ona avea o se aoga lanu togafitiga. O le faʻaaogaina o pepa puipui i lanu susulu e faigofie ai ona seti faʻamatalaga talafeagai i totonu.

        

Faaiuga

O le filifiliga o pepa puipui puipui mo se fale tele i nei aso e le o se faigofie galuega. O mata e taufetuli i luga, vaʻai i le tele o lanu, lanu ma avanoa o la latou tuʻufaʻatasia. I le suʻega o lau pepa puipui lelei mo le teuteuina o lou potu malolo totonu, e mafai ona e faʻataʻamilo i le tele o faleoloa ma maketi mo fale mea ma e le mafai ona faia lau filifiliga. Afai e te maua se manatu muamua o le a le potu malolo tatau ona pei, o lenei o le a faʻatagaina ai oe e vave maua le sili filifiliga mo le teuteuina o le fale tele. E tele aitia e mafai ona nonoina mai i latou i luga ole initaneti i luga ole Initaneti, mekasini faʻapitoa, tusi e uiga ile mamanuina o totonu. O le faʻaaogaina o metotia faʻasaʻosaʻo vaʻaia ma alualu i luma o lanu lanu o le a suia ai le fale i tua atu o le amanaiaina. O le potu malolo suia o le a avea ma se nofoaga lelei mo le aiga ma malo o le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 4PM Shinji Flattening - FateExtra (Iuli 2024).