Turquoise pepa puipui i totonu: ituaiga, mamanu, tuʻufaʻatasia ma isi lanu, pupuni, meaafale

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Turquoise e sili ona matagofie ma mata-puʻeina nai lo le tele o isi paolo. O le leo turquoise ei ai lona toʻafilemu ma toʻafilemu aafiaga.

  • Turquoise pepa puipui e fetaui lelei mo se potu susulu, susulu lelei;
  • Azure turquoise e sili ona tuʻufaʻatasia ma le oneone, paʻepaʻe ma soʻo se paolo paʻu;
  • Turquoise pepa puipui i totonu o se pogisa paleta e sili ona faʻaaoga mo faʻaaoga;
  • Malamalama pepa puipui puipui o le a faia ai se tamai potu vaʻaia tele.

Ata o se potu 'ai ma se laulau tioata i turquoise paolo. Tasi puipui o loʻo i ai se ata faʻamaonia vinyl pepa puipui e fetaui ma le faigofie turquoise pepa puipui i luga o totoe o puipui.

O a ituaiga o iai?

Suavaia

O le mea o se paluga faʻamago, lea e tatau ona faʻavusuina i totonu o le vai ae le i faʻaaogaina.

O le eseʻesega autu, i se faʻaopopoga i le tuʻufaʻatasiga lava ia, mo suavai pepa puipui o le mafai lea ona faʻaaogaina i luga e aunoa ma se filo e tasi.

E ui lava e le mafai e le ufiufi ona mimita i se lautele lautele, o loʻo i ai lava sona uiga manaia.

Pepa puipui

O se auala lelei e teuteu ai se avanoa. O puipui o puipui o le a maua ai le potu taʻitoʻatasi ma liua masani le toe faʻaleleia i se mea e pupula ma toa. O le lolomiina o ata e mafai ona faʻaaogaina i le toeititi lava o soʻo se ufiufi, ae o le tele o taimi e faia i luga o le pepa faavae. O puipui o puipui ose auala lelei lea e faʻatele ai le vaʻai ile avanoa ma le sone.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele i le faiga o le lalolagi i lalo o le sami. O se tasi o puipui e teuteuina i se lapoa ata-vaega e seti ai le sitaili o le potu.

Le lalagaina

O le pepa puipui e gaosia i ni fesuiaiga se lua, maeʻa maeʻa mai le le lalagaina faʻavae ma se ufiufi i fafo, pe faʻamoemoeina mo nisi atavali. O le vaega mulimuli o loʻo i ai luga le laualuga ma e aofia uma ai ie le lalagaina.

Vinyl

Lua-vaega pepa puipui faia i le le lalagaina faʻavae ma fafo vaega. Vinyl wallpaper e lauiloa ona o le lautele o latou ituaiga ma lelei faʻailoga faʻapitoa, e anagata, susulu-faʻamama ma le fefefe i le susulu o le la.

Na faia i le tele o auala, o se faʻaiuga e matua eseʻese lava tapoleni na maua, mo se faʻataʻitaʻiga o le silika-screen lolomi, foamed vinyl poʻo le embossing.

Pepa

O pepa puipui e le tumau, e le mafai ona mitamita i le malosi ma le susu tetee. La latou aoga autu o le tau maualalo ma le tele o ituaiga o lanu. O se tali sili ona lelei mo le faʻafouga o paketi.

Ata o se potu malolo i se sitaili Scandinavian.

Ituaiga ie

O se sili matagofie matagofie totonu teuteu fofo. O ie puipui puipui e iloga i latou foliga, o le laualuga e malulu ma manaia. I se faʻaopopoga, o se lelei auala e faʻaleleia atili ai le vevela ma le leo faʻamamaina uiga.

O ie puipui puipui e taugata tele ma manaʻomia le faʻaaogaina ma le faʻaeteete pe a galulue ma latou.

Filifiliga filifiliga ma ata

Laugatasi

Filifiliga masani lava. Monochromatic turquoise canvases manuia faʻatasi ma isi wallpaper, tutusa lava monochromatic pe ma se teuteuga. Oe mafai ona taulaʻi atu i le uiga o le pepa puipui pe "faʻavaivaia" latou i teuteuga mai mea e le masani ai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe masani-sitaili ma se puipui faigofie i tone turquoise.

Mamanu o le Geometric

O le foliga masani geometric foliga o faʻavalalata. O valivali pepa puipui o se lelei auala e vaʻaia fetuunai avanoa. O le faʻatonuga o laina e faʻapea o le a "faʻaloaloa" le puipui, ma o le faʻasolosolo o le a faʻalauteleina ai le potu. O mamanu o le Geometric e lelei tele mo ata faʻaonapo nei ma ituaiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo manaia ma faʻailoaina o le lanu moana turquoise.

Ma fugalaʻau

Fugalaau mafai foi faʻaali uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, orchids ma peonies o le a foliga sili ona maaleale ma ea. Tulipe poʻo fugalaʻau fugalaʻau fausia lelei se lagona o le taumafanafana, ae masani rosa fausiaina se lagona fiafia.

I le ata o loʻo iai se vaega moe i se sitaili masani.

Ma le siliva poʻo le auro teuteuga

O susulu faʻataʻitaʻiga faia i auro poʻo siliva faʻaopoopo taugata i le ata o le fale. O ia pepa puipui o le a lelei i masani ma neoclassical ata. O se auro poʻo se siliva teuteuga i luga o se matagofie turquoise talaʻaga o le a matua faʻamamafaina i sasaʻe mafuaʻaga.

Tamaseko

O faʻataʻitaʻiga a Tamaseko e masani ona faʻaaogaina pe a teuteuina totonu totonu, e ui lava e mafai ona avea ma se "faʻamamafa" aulelei pe a fausia ni faiga faʻaonapo nei. E mafai ona iloga le puipui o le lanquoise ma le turquoise pepa puipui e teuteu ai foliga o le damasim; o le a avea lea ma teuteuga autu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu malolo poʻo le potumoe.

Ata o se potu moe neoclassical ma efuefu-turquoise pa.

Lalo o le piliki

Brickwork ua leva ma faʻamaoni faʻaaogaina e fausia ai se matagofie totonu totonu. Ole piliki moni e manaʻomia se lima faʻapolofesa pe a faʻataʻatia, pepa puipui ma ona faʻataʻitaʻi e sili atu ona faigofie ona galulue ma e sili atu le manaia tau.

E masani ona faʻaaoga le Brickwork i totonu o se fale mautotogi faʻaonaponei, Provence poʻo se mea maualuga i totonu.

Ma manu felelei

E mafai e manu felelei ona pupuni pepa faʻataʻamilomilo i le atoa itu o le fanua poʻo le avea ma teuteu matagofie i luga o ata puipui i naʻo le tasi vaega o le puipui. E mafai e tamaiti laiti aulelei ona teuteuina se vasega pepe, potumoe, umukuka poʻo se potu malulu. Manulele o vete e fetaui lelei mo le teuteuina o se potu faʻaonapo nei.

Zd pepa puipui

O 3D ata e masani ona faʻaaogaina e "faʻalautele ai" le eria, o le ata e mafai ona fausiaina ai le faʻamatalaga sese o le avanoa lautele. O le ata e filifilia i le tofo a lē e ana. I le vasega pepe, e mafai ona avea ma au pele katuni foliga ma faʻailoga lalelei, i le potu malolo, laufanua ma abstractions, ma fugalaʻau ma manulele o le a teuteuina le potumoe.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma isi lanu?

Ma papaʻe

O totonu o le a faʻatumuina i le malamalama, o se fetaui talafeagai mo se tamai potu. O pupuni uma e lua e lelei e pei o ni pupuni poʻo ni faʻaaliga iloga.

Ma le lanumoana

O pupuni latalata i le tasi ma le isi o le a fesiliaʻi, tafe mai le tasi i le isi ma fesoʻotaʻi ma le le gata o le sami luga.

Ma le lanumoana

O le lanumoana lanu o le a faia le turquoise hue multi-layered ma loloto. O le tuʻufaʻatasia o le a foliga fou ma laconic. Sili i lo mea uma, o nei puipui o le a vaʻai i totonu o se potu ma tele susulu o le la.

Ma le enaena

O le tuʻufaʻatasia o malulu ma mafanafana paolo fausiaina ai se maoaʻe mafanafana siosiomaga i le potu. O le sukalati-turquoise tuʻufaʻatasiga e lelei atoatoa mo teuteuina o se manaia potu malolo ma se potu moe mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu manaia i le sukalati-turquoise lanu. O le faʻamamafaina o luga o le potu malolo potu.

Lanumoana lanumoana

O le matagofie tuʻufaʻatasiga e foliga manaia mai. O lenei lanu tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le teuteuina o se potu susulu. Oe mafai ona faʻaopopoina le lona tolu lanu, lea o le a avea ma susulu faʻaaliga luga o le efuefu-turquoise talaʻaga.

Ma le uliuli

O le leo uliuli o le a faʻamalamalamaina le susulu turquoise paolo ma faʻamalamalamaina ia. O le tuʻufaʻatasiga e manaia, talafeagai mo teuteuga i totonu ma se ata faʻaonapo nei.

Ma auro

O elemene auro i luga o le turquoise background o le a fausia ai mafaufauga i sasaʻe. O paolo uma e aulelei e aunoa ma le foliga mataga pe le aoga.

Ma piniki

O se tuʻufaʻatasiga filemu ma agavaʻa. O le tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo Scandinavian, Provence, shabby chic, nautical poʻo neoclassical sitaili.

Ma beige

Sand or or beige tone faatasi ai ma ni turquoise tone faia ai se toʻafilemu ma le fealofani tuufaatasi e talafeagai mo teuteuina soʻo se potu.

Ata o se potumoe ma beige ma turquoise damask pepa puipui.

Ma le samasama

O lanu o le taumafanafana o le a foliga manaia mai i le vasega pepe, umukuka po o le potu malolo. O le faʻatasiga ma se matafaga sami poʻo le lagi manino o le a faʻafilemuina ma faʻamalieina oe.

Ma lanumeamata

Latalata i le tasi le tasi paolo fausiaina se tamaoaiga mafanafana tuʻufaʻatasia. Ina ia faʻamalamalamaina totonu, e mafai ona e faʻaopopoina se leo paʻepaʻe.

Ma le pāuli

O nei lanu o le a foliga sili ona matagofie i le mauoa lanu, uma maua a mauoa loloto leo.

Paolo o turquoise i totonu

Turquoise malamalama

O le paolo e latalata i le lanumoana, ae o loʻo i ai ni nota lanumeamata matagofie. E foliga vaʻai i se lanu mint. Tuʻu faʻatasia ma le paʻu palolo ma faʻafouina totonu totonu lelei.

Turquoise pupula

O le faʻailoaina o le turquoise lanu o le a avea ma faʻavae mo le fausiaina o le potu. O le paolo e susua, o le tuʻufaʻatasia o le mama lanumoana ma lanumeamata e vaʻaia manino.

O le susulu turquoise o le a faamamafaina lelei le vaai i luga o se toafilemu talaaga.

Turquoise pogisa

O se leo loloto ma se lanu moana lanumoana sili, pe a taʻua o le aqua. O le pogisa turquoise e lelei mo le lanu i tua e pei o teuteu poʻo le faʻaali puipui.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

Masani

Turquoise wallpaper e sili atu ona talafeagai mo fou vasega. O le lanu e faafouina ma toʻafilemu, ae aulelei ma e le mataga. O le faʻatumuina o le pupula e mafai ona vaivai, latalata i le pastel, pe, i se isi itu, mafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, palapala turquoise.

Provence

Turquoise pepa puipui o se masani filifiliga mo Provence faiga. Oe mafai ona faʻaaogaina uma pastel paolo ma mauoa lanu. Wallpaper mafai ona teuteuina ma mamanu o fugalaʻau poʻo manulele. O le ata o le a faʻatumuina e mea felanulanuaʻi ua leva ona fai o laupapa meaafale.

I le ata o loʻo i ai le potu faʻaaoga Provence-style ma mafuaʻaga masani i teuteuga ma teuteuga.

Aso nei

I ona po nei tisaini, oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma olaila lanu ma eseʻese eseʻesega. A o faia se totonu, oe mafai ona faʻaaogaina soa pepa puipui, maʻa, fafie poʻo tioata maeʻa.

Faiga o le sami

Monochrome, valivali pepa faʻapipiʻi ma se unobtrusive temi teuteuga poʻo se faʻavae (mo se faʻataʻitaʻiga, iʻa, limu, ma isi) o le a foliga fealofani.

Manatu o ata i totonu o potu

I le umukuka

Aua neʻi galo le tulafono a tamai potu, o le sili ona lelei lanu paʻepaʻe pe lanumoana. Malamalama malamalama o le a faʻafetaui lelei ma le galuega o le "faʻalauteleina tuaoi". O puipui e mafai ona teuteuina i se tamaʻi meateuteu. I totonu o se umukuka lautele, e mafai ona e faʻaogaina ni paolo malu, fausia ni tuʻufaʻatasia ma lanu pogisa ma lapisi tetele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le manaia o le umukuka-potu i se faiga faʻaonapo nei. O le autu faʻamatalaga o le potu o se umukuka talieleele na teuteuina i se foliga taimane.

I le potumoe

O le moli uila puipui o le turquoise o le a fesoʻotaʻi ma le savili o le sami. I le tuʻufaʻatasia ma se lanu malamalama, o le potu o le a liua e matua malamalama ma maaleale. O se paolo pogisa o le turquoise mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai le puipui i luga aʻe o le ulu ulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe mafanafana ma le faʻamau i luga o le puipui turquoise e faʻataʻitaʻi i laupapa laupapa vali.

I le faapaologa ma le alatele

Turquoise pepa puipui o se le faaituau ae matagofie paolo mo le faapaologa. Afai e laʻititi le potu, ona sili lea ona talafeagai se leo malamalama. O le a fesoasoani tele se faʻata tele ma malamalama susulu.

I le potu a tamaiti

Turquoise pepa puipui e talafeagai mo tama uma ma le teine, i lenei tulaga o le lanu e lautele. I se faʻaopopoga, faʻavaivaia i isi lanu, oe mafai ona fausiaina se aulelei, maaleale ma aulelei vasega pepe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata i se vaʻa sami, i le fausiaina o mea e tele na faʻaaogaina ai elemeni.

I le potu malolo

A teuteuina se potu malolo, e tele tapulaʻa e aveʻese. Lenei e mafai ona e faʻaogaina saogalemu lanu laʻitiiti, tuʻufaʻatasia mea eseʻese ma faʻaaoga teuteuga e le masani ai. Turquoise pepa puipui mafai faʻapipiʻi le potu atoa pe teuteuina naʻo se faʻaleoga pa. Uma masani monograms ma se le masani ai volumetric lolomi o le a foliga talafeagai.

Valivali filifiliga tulafono mo totonu elemene

Pupuni

Paʻepaʻe sinasina poʻo susu susu o le a foliga manumalo-manumalo. O pupuni e mafai ona taofia le pupula o le pupusa puipui, pe faʻapea foi i le isi itu, "faʻafilemu" latou. O pupuni e mafai ona fesiliaʻi lanu i pepa puipui poʻo mea i totonu, pei o kapeta, aluga, mea faʻaaoga.

Ata o se potumoe tiffany ma pupuni paʻepaʻe ma le turquoise gradient i luga o puipui.

Meafale

O meaafale o soʻo se paolo o le a foliga gatasi ma turquoise pepa puipui. Malamalama-lanu fasi meaafale o le a vaʻaia faʻaavanoaina le potu sili atu vateatea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se paʻepaʻe paʻu sofa poʻo se efuefu umukuka seti. O le lanu uliuli o le a tu i fafo ma foliga sili ona manaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe paʻepaʻe ma le turquoise i le faiga o se ituaiga fou. Faʻaata, chrome ma tioata elemeni faʻaopoopo voluma i le potu.

Taualuga

O le taualuga papaʻe o le a talafeagai pe a teuteuina puipui i soʻo se lanu. E mafai ona teuteuina i laupapa lapisi o sikurini poʻo moli malamalama. O se fofo e le masani ai o le faʻaauauina o le lanu turquoise luga o le faʻalo.

O le vaifofo e muamua, ae i se malamalama lanu o le a foliga sili ona maaleale.

I se faʻaopopoga, o le mamanu mafai ona mamanuina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le lolomiina o ata poʻo teuteuga fatuga mai faʻata.

Fogafale

I le tuʻufaʻatasia ai ma le turquoise pepa puipui, malamalama ma pogisa laupapa poloka fale poʻo laminate fola, kapeta faʻaputuga umi po o maamora faʻataʻitaʻi o le a foliga lelei. O se fofo lelei o le a avea ma feteʻenaʻi lanu uliuli.

Faletusi o ata

Turquoise lanu e mafai ona fausia ai se eseʻese uiga, o se matagofie totonu totonu i le sitaili o le "Breakfast i Tiffany's", maaleale Provence poʻo teuteuina maualuga-tekonolosi. Ma o le tuʻufaʻatasia ma isi lanu e fausia ai se tulaga ese ma matagofie foliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Maori Flax Line, The Proper How To (Iuli 2024).