Teuteuga vaʻaiga i totonu o le potu - suʻesuʻeina o aitia

Pin
Send
Share
Send

A iai se manaʻoga e toe atiaʻe se potu e tasi poʻo se fale mautotogi i lona atoaga, e mafai ona oʻo mai laveaʻi faʻavae. Talu ai latou te le gata faʻataunuuina se matagofie galuega i totonu, ae avea foi o se sili lelei mea faigaluega mo zoning. O le uluaʻi faʻataʻitaʻiga e ono sili atu ona le faʻamanuiaina: tamaʻi potu na taʻutaʻua, ae o potu tetele e le toʻa lelei, lautele tele. I ia tulaga, o vaeluaina faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi faʻaaogaina le mafai ona faʻaaoga ma faʻaaoga saʻo le avanoa. Ma o le faʻatinoina o le faʻaogaina o nei mea aoga oloa, e mautinoa ai le suia o totonu e leʻo iloaina. O nisi taimi na o le pau lea o le filifiliga saʻo e mafai ona faia e se e ana le fale ina ia mafai ai ona maua le mafanafana. Le isi, o le a tatou mafaufau i le autu uiga ma filifiliga mo latou talosaga.

Le faʻaaogaina o mea teuteu i totonu o aso nei

O le filifiliga o mea talafeagai teuteu lelei e faʻalagolago lava i le potu e manaʻomia e teuteuina. Faʻavae i luga o lona faʻataʻitaʻiga, galuega faʻatino galuega ma lautele stylistics, tasi po o le isi ituaiga o teuteuina vaeluaina tatau ona filifilia. O foliga o oloa e tatau foi ona mafaufau i uiga eseʻese o le avanoa tuʻuina atu.

Faʻatasi ai ma le lelei o le faʻaaogaina o lenei teuteuga elemeni e pei o:

  • Aesthetics ma originality o faʻatinoga;
  • Se lautele lautele o mea e faʻaaoga;
  • Leai tapulaʻa mo mafaufauga mafaufauga;
  • Umi auaunaga umi;
  • Tulaga siosiomaga.

O mea le faʻamanuiaina e aofia ai le le lelei leo faʻamaʻoti poʻo le tau e sili ona taugata o nisi faʻatusa. Faʻamoemoeina i le faʻatulagaga, e lua ituaiga autu o teuteuga vaeluaina i totonu:

  1. Faʻavasegaina mo potu faʻapitoa;
  2. Vaega i totonu o totonu.

O vavaega e mafai ona seʻe (faʻasolo) ma tu. O le muamua e masani ona faʻaaogaina o totonu o sliding faitotoʻa i luga o nofoaafi.

O le faʻaaogaina o vaeluaina faʻamoemoeina i le mafuaʻaga o potu

Potu malolo

O le agavaʻa o lenei potu tuʻuina atu i luma ana lava manaʻoga mo le faʻatulagaina o avanoa. Talu ai e le gata o se faʻamanatuina fiafia o malo e faia iinei, ae faʻapea foi ma le aiga o le afiafi. E potopoto uma tagata o le aiga e talanoaina mea latou te fiafia iai. O le mea lea, e manaʻomia le faʻamalieina atoatoa o latou ono ono manaʻomia. E mafai foʻi ona faʻaaoga ni mea teuteu teuteu.

Ae e te leʻi faʻapipiʻiina le oloa, e tatau ona e mautinoa o loʻo saʻo le nofoaga.

E fautuaina lou faitau i tala o loʻo iai tisaini o totonu, e ono ofuina ai ni filifiliga eseese mo potu e faʻapipiʻi ai potu. O finauga o loʻo tuʻuina atu iina e mafai ona aʻafia ai le faʻavasega o lumanaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaevaeina le 'aiga' ai ma le nofoaga e nofo ai ma le pupuni pupuni poʻo se tioata tioata tisaini. O le faʻaaogaina o mea taua e tatau ona faʻataʻitaʻia e le lautele lanu lanu o le potu malolo, o se ituaiga o meaafale seti.

O le isi filifiliga e tuʻu ai le tele o mea faʻaaoga eseese, fugalaʻau poʻo tusi e mafai ona avea ma teuteu teuteu - o se fata. O le mafanafana e mafai ona ia avatua faʻatagaina oe e faʻatumu totonu po nei totonu o le potu ma le mafanafana moni. E mafai foʻi ona maua se faʻapenaina pe a faʻaaogaina o se vaeluaga - o se teuteuina, fausiaina i totonu o vaʻa. Talu ai o ona itu o le a matala i itu uma e lua, o le a mafai ona ia faʻataunuʻuina se galuega faigata: teuteu taʻitasi sone, ae tuʻu eseʻese mai le tasi ma le isi.

Potumoe

Tele taimi, i tamaʻi potu mautotogi e tatau ona tuʻufaʻatasia se potumoe ma se suʻesuʻega. O le le lava o le avanoa e i ai se aafiaga ogaoga i luga o le lautele lagona, lea e tau atu ai i le le mafai o uma malolo ma fua galuega.

O le faʻaaogaina o teuteuga vaeluaina fesoasoani e foʻia ai lenei faʻafitauli. O se laupepa o foliga eseese faʻatagaina ai le le faalauaiteleina mo sui taʻitasi o se ulugaliʻi faʻaipoipo.

Umukuka

O le aoga autu o le vaeluaina i totonu o lenei potu o le faʻamamaina o le nofoaga mo kuka ma 'ai. O vaega i totonu o le umukuka i totonu e teuteu lelei le potu 'ai, ae i le taimi lava e tasi e faʻatagaina ai ona faʻaleleia le aoga o le vaega e kuka ai.

O se uaea pupuni luga o se laupapa laupapa foliga mai e sili ona talafeagai i le faʻagaioiga. E faʻaaogaina e ofi ai umukuka mea faʻaaoga, aʻo le faʻamamaina ma mea faʻalauteleina mea e matua faigofie lava. O sea vaeluaina teuteuina mafai ona i ai le tele o ituaiga o foliga.

Potu o tamaiti

E manaʻomia le vaevaeina i ni vaega aoga se tolu: mo faʻafiafiaga, aʻoga, ma se malaetaʻalo. O ia ituaiga nofoaga e faʻatagaina oe e tuʻu se mea leaga i le nofoaga ua saunia mo lenei. O le isi avanoa o le a faʻaaogaina mo aoga aoga faʻamoemoega. E masani lava, mo sea faʻalapotopotoga o totonu, o se teuteuina pusa-foliga vaeluaina e faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faʻaopoopo mafai ona faʻatumuina i se mea aoga.

O le autu ituaiga o teuteuina vaeluaina i totonu

O teuteuga vaʻaia i totonu, fuafua mo potu potu, faʻatagaina oe e matua suia le vaʻai i avanoa ma mea laiti. I le taimi e tasi, o le mauaina o le manaʻoga aafiaga e le o lona uiga o le faʻaleagaina o le pa po o faʻalo luga o le potu.

E naʻo le aveʻeseina o le ufiufi o le foloa. O tapulaʻa ma foliga o le tagata gaosi oloa ua filifilia i le tofo a le ana, talu ai e le mafai ona i ai ni taua faʻatapulaʻaina ii. O le vaevaega mo le faʻatulagaina o se potu e mafai ona oʻo atu i le maualuga o le faʻalo pe le sili atu i le maualuga o le laʻititi o le aiga. E tutusa le moni mo le lautele. Ae mo le filifiliga o mea, mafaufau atili i le taimi nei ituaiga.

Fale mago

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mea, oe mafai ona tino mai soʻo se mafaufauga, talu ai o latou faʻapipiʻiina pe faʻateʻaina e le o lona uiga matuaʻi faigata. O oloa Plasterboard e iloga mai i le maualalo o le mamafa, mama, e iloa ai auala o latou faʻaaogaina. O le tini luga o sea vaeluaina mafai ona matua eseʻese.

E le fautuaina e tuʻu se avega ogaoga i luga o le teuteuga laupapa vali. Sili atu i le 15 kg. E i ai foi maualuga maualuga permeability.

O le manaʻoga mo lenei ituaiga o teuteuga elemeni e mafua mai i le mea moni e faʻatagaina oe e faʻatuatuaina nanaina inisinia fesoʻotaʻiga ma e mu afi.

Piliki

O lenei mea masani e taua foi. E masani lava ona faʻaaoga piliki teuteuina i mea e faigata ai ona faia e aunoa ma ni vaega e vaelua ai, talu ai o le faʻateʻaina o lenei ituaiga e faʻaalia e lona galue malosi. O le mamanu meatotino o lenei tamaloa mea e atoatoa mo le tele totonu totonu sitaili sitaili (atunuu, Provence, ma isi).

Wood

O laupapa laupapa e tuʻufaʻatasia lelei ma soʻo se ituaiga potu, seʻi vagana ai le Frank-hi-tech. E masani ona avea i latou ma mea taua teuteuina e tosina uma i ai le mafaufau o malo. O se vaneina, faʻalelei atoatoa le fasi laupapa laʻau masani e teuteuina totonu o totonu.

O mea mo le faʻavaʻa o se faʻavae e mafai ona avea uma ma laupapa (laupapa) ma MDF. Faʻamaeʻaina aofia ai le gaioiga o mea masani ma vali ma varnish fofo. Ina ua maeʻa lenei taualumaga, o le laupapa vaevaea o le a iloga i lona faʻatuatuaina ma teteʻe atu i masini faʻafitauli. Faʻatasi ai ma le le lelei o le faʻaaogaina o mea o le afi lamatiaga, faʻapea foi ma le le taliaina o le tele susu.

Tioata

O oloa tioata ua fuafuaina e faʻasao le aoga avanoa i le tele e mafai ai, ae tuʻu ai se lagona o le matala. E manino lelei le vaeluaina o vaega tioata malulu ile vaega galue e aunoa ma le mamafa o totonu pe vaʻai i totonu.

O le le faʻamanuiaina o lenei ituaiga aofia ai le mautinoa manaʻomia mo le solo solo masani o le tioata luga, faʻapea foi ma le le mafai o le nanaina inisinia fesoʻotaʻiga i se teuteu elemeni. Ae ui i lea, o le matagofie aulelei o mea e sui mo lenei le lelei.

E mafai ona faʻaoga ni ata ma ni ata i luga o le ipu malamalama.

O le tioata e faʻaaogaina uma mo vaevaega le tumau ma o se sliding screen. O le lelei o le faʻaaogaina o lenei mea aofia ai le leai o se faʻalavelave i le pasia o le malamalama, teteʻe atu i suiga i le susū ma le vevela, ma le anagata.

Le ie

A le manaʻomia se mautu vaeluaina, ie ie (pupuni, pupuni) e faʻaaogaina mo potu faʻapitoa. O foliga o mea e fautuaina ai le feosofai solo ma le faʻaseʻeina o vavaega. Mo lenei teuteuga elemeni, oe o le a manaʻomia e faʻapipiʻi se faʻapitoa kosi ma faʻatonuga i lalo o le faʻalo.

O le faʻaaogaina o lea ituaiga fausaga e mafai ai e le tapoleni ona faʻaseʻe gofie ma aveese le avanoa o potu malolo. I totonu o le potumoe, o se ie pupuni mafai ai ona litaea, ma i le potu malolo e faʻatulaga ai se fale fale faʻafiafia.

Fata

O le faigofie o le ata o le fata o loʻo taʻoto i le faʻavasega atili o mea eseese i luga o fata tatala, a le o ni tusi poʻo ni moli. E le gata i lea, o fata e mafai ona matala i le tele o itu, mo vaega aoga taʻitasi.

Uamea forging

Lenei elemeni teuteuina manaʻomia se faʻapitoa auala, talu ai o le a foliga vaʻaia i se faʻapitoa ituaiga o potu teuteuina.

E mafai ona e faʻaigoaina ia ituaiga filifiliga i totonu e pei o ona po nei poʻo le art deco. O uamea pepelo e faʻaaogaina pe a tatau ona tuʻuina se afi i totonu o se tasi o vaega o le potu. Uamea faʻamamaina - pe a fai o le mamanu e faatatau i le maualuga-tech faiga.

Faia o ou lava lima elemene teuteuina

O vavae e mafai ona faia i ou oe lava lima, ae a aunoa ma le saʻo mea faigaluega o le a matua faigata lava. Plasterboard mea foliga mai e faigofie mo le gaosiaina o se teuteu elemeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻagaioiga mo le fausiaina o se vaevaega tumau mo le vaevaeina o avanoa i sone.

  1. Faʻailoga O le laupapa faʻamaumauga e oʻo atu i le 5 cm le lautele o loʻo faʻataʻatia luga o le foloa, ma maeʻa ona siʻomia e sioka. O le mea faigaluega e faʻamau i le mamao o le tasi cm mai le laina faʻataʻatia;
  2. I le auala lava e tasi, o faʻailoga mo fata e faʻataunuʻuina;
  3. O se talaʻaga ma le maualuga e tusa ma le 2 m ua faʻamau i le puipui ma lava-tipi faʻovilivili;
  4. O tagata osooso le tumau na makaina mo nisi faʻapipiʻiina o fata;
  5. O le faʻavae o le fuafuaga fuafuaina e suʻi luga (o le lautele e oʻo atu i le 25 cm e fautuaina). Ina ia faia lenei mea, i itu taʻitasi, o laupepa atoa o drywall e teuteuina faʻalelei. O toega o le a o atu mo sheathing pito;
  6. O le tulivae faʻamau e faʻamau e se faʻaputuga tupe;
  7. Faʻamaeʻaina e faʻataunuʻuina i vaega e lua: faʻamalosia, ona maeʻa ai lea.

Mulimuli ane, o le maeʻa fausaga o le vaeluaina mafai ona teuteuina i lau faitalia.

Faaiuga

O le faʻaaogaina o tisaini oloa i totonu e masani lava ona mafua mai ile manaʻoga mo le faʻagaioiga o nofoaga ile avanoa: pe ose vaega e tuʻufaʻatasia mo le faʻatulagaina o se potu e tasi poʻo le faʻapipiʻiina o le sliding partitions. Ae ui i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina o ni mea taua teuteuina ina ia mafai ai ona teuteuina le vanimonimo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Photo LeDj song. by Rj music (Mae 2024).