Faʻatulagaina faʻaonapo nei o le lua-potu Khrushchev 44 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

Tagata faigaluega na fesili e tuʻufaʻatasia ni sitaili se tolu i totonu: Scandinavian, boho ma masani. O tagata atamamai na aumaia lenei vaʻaiga i le olaga ma moli lanu, minimalistic ma aoga meaafale, azulejo tile faʻamau ma teuteuga masani faʻafaigata.

Faatulagaga

O le vaega o le fale e 44 sq.m. O le maualuga o le taualuga e masani - 2.7 m. Ina ua maeʻa le toefausiaina, o le lima-mita umukuka na avea ma vaega o se potu malolo lautele, lua faitotoʻa na aliali mai i le potumoe, ma o se vaega o le auala na avea o se potu teu ofu.

Umukuka

I totonu o se tamai umukuka, na latou tuʻuina ai le gata i le tapu ma le ogaumu, ae faʻapea foi ma le masini tamea i totonu O kapoti puipui Laconic e avea ma nofoaga e teu ai. O le umukuka e vavae ese mai le potu malolo e se vaeluaina vaeluaina, lea na mafai ai ona faʻamaopoopo le iuni.

O le vaega autu o le umukuka o le fesuiaʻiga pa fata. E faʻaaogaina e le ulugaliʻi e fai ma galuega ma se mea e aʻai ai. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻalauteleina le fata e fausia ai se laulau mo 5 tagata. Luga o le 'aiga' aʻai o se lamepa maua e tagata e ona fale mautotogi i le utufiti maketi.

Potu malolo

O le umukuka e palu faʻafefiloi i totonu o le potu malolo ma se sofa efuefu-lanumeamata ma se avanoa fola potu e fetaui lelei ma le kapeneta TV kapoti. Faʻatasi ma fata tatala ma luma paepae luma, o le teuina teu foliga e le foliga tele. O le sofa faigofie e gaugau i fafo e fausia ai isi nofoa.

Potumoe

E lua faitotoʻa mai le umukuka-potu malolo i le potumoe, e faʻatagaina ai tagata faʻatau e ulufale faʻalelei i le potu e teu ai lavalava poʻo le falefaigaluega. O loʻo nana le komupiuta ile ofisa o loʻo tu ile faʻamalama. O le ulu ulu ua teuteuina i se ata pepa puipui o loʻo faʻailoa mai ai le lagi ma ni ata o ni manu felelei o le ulugaliʻi. O le pepa puipui e fai ai le potu va apiapi (2.4 m) e fai sina loloto loloto.

E le gata i lea, o le geometry o le potu na faʻasaʻoina i le fesoasoani a le kapoti paepae mai le foloa i le faʻalo. Ina ia faʻaopoopoina le paʻi i vasega i totonu, na faʻaaogaina e le au mamanu ni ata e faʻatumuina le malamalama efuefu vali vali.

Faletaele

I totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi sa i ai se nofoaga mo se fale taele, se tapu taele ma se laulau i autafa o le moega, se faletaele na tautau i le puipui ma se ea faamafanafana. O le faletaʻele paʻepaʻe e faʻamalosia e le lanumoana hexagonal tile ma azulejo teuteu e fiafia tagata faʻatau.

Faapaologa

I totonu o se tamaʻi auala savali o loʻo tatala ai se faʻataʻavale tautau, se seevae fata ma se nofoa, ma se atoa-umi faata faʻata faata. O le foloa i le mea e ulufale ai e faʻapipiʻi i le itu o hexagons faaumiumi, ma le faitotoʻa e valiina i le lanumoana loloto.

Lisi o ituaiga

O puipui na teuteuina i vali valivali o le Paint & Paper Library. Apelone tile - Fabresa. Pupuni o faletaele - Tonalite. O le foloa autu o le ufiufi o Barlinek laupapa poloka laupapa. E faʻapipiʻi tile o umukuka i le umukuka ma foloa foloa.

Tu TV, sofa i le potu malolo, ofisa, tapu magoto i le umukuka ma faletaele - IKEA. Umbra laulau kofe, Garda Décor nofoa faʻataʻavalevale i le potumoe, Marko Kraus moega.

Moli i le auala savali Eglo, i le potu malolo - o se moli uila e sili ona fiafia i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lavrentiy Beria: Stalins Architect of Terror (Iuli 2024).