Burgundy lanu i totonu ma ona tuʻufaʻatasiga + 42 ata faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma se lanu burgundy, oe le tau taulagaina le mafanafana mo le manuia o fafo matagofie ma faʻalelei. O le a faʻatagaina ai soʻo se potu e foliga matagofie ma taugata. Oe tatau ona mafaufau na o le feololo o le faʻaaogaina ma filifili tuʻufaʻatasia mo potu taʻitasi ma le eseʻese o galuega. Lenei o le a tausia le mamanu mama ma matagofie. Ma e ui o burgundy i totonu e manatu o se filifiliga faigata, o le ata e mautinoa o le a tuleia oe e faia le saʻo.

Taua lanu mo ituaiga taʻitasi

O ituaiga eseese o paolo e faʻaaogaina i ituaiga lauiloa, lauiloa, taimi-tofotofoina sitaili e pei o tala masani, art deco. O le lanu o matagofie matagofie o le a faʻamamafaina le lelei tofo o tagata e ona. O le maeʻa matt o le a faʻaopopo loloto i totonu. O le tuʻufaʻatasia o mumu ma ena enaʻu e maua ai le paolo manaʻomia, e masani ai i sitaili faʻasolopito e pei ole baroque, atunuʻu.

Nei o nisi o tali e faʻavae i luga o le tagata lava auala. O le lanu burgundy, o loʻo i ai ni ana tu ma aga masani, e faʻamamafaina totonu lotoa, fausiaina matagofie eclectic, leai-tulaga fofo, fusion fesoʻotaʻi ma faʻaaliga o ituaiga ituaiga. Faatasi ai ma le paʻepaʻe papaʻe o se faʻaonapo nei sitaili, piliki alamanuia o le loft, burgundy elemeni ofoofogia i ai, avea ma atisi mea taua:

  • ie lalaga 'ie;
  • ie lalaga a le atunuʻu;
  • kapeta silky ma teuteuina lelei teuteuga mai sasaʻe;
  • valivali ata.

Lanu tumau

Faʻamoemoeina i le aoga o le potu, e fautuaina e le au mamanu le metotia o lenei lanu. I tua atu i na mea uma, o se faʻafiafiaga lelei e faʻamoemoe e le gata i mea e te manaʻo ai. O nisi taimi e oʻo lava i se paolo e fiafia i ai ile burgundy e mafai ona aveina le faʻasoesa, le lelei faʻalemafaufau tuʻimomomoina, pe a fai e ova.


O le aofaʻi o le potu e taua tele - E le fiafia Bordeaux i tamaʻi potu. E mafai ona ia faʻaititia le vaʻai vaʻai. O le mea lea, o lanu malamalama e filifilia o ni soa, faʻaititia le aotelega o tala o le lanu.

Le a faʻafiafiaina oe ile lelei, faʻamaonia laupepa, ma leai se avanoa mo mea sese, ma leo nei:

  • malu malu o le beige;
  • penina ma asu efuefu;
  • paʻepaʻe mama;
  • kulimi, susu, champagne, soʻo se isi suiga paʻepaʻe.

O le uliuli ma paʻepaʻe totonu ola mai ma olaola olaola ma lanu fua. Eseesega maeʻa faʻaopopo faʻaopoopo eseesega i se tolu o tele achromatic lanu. E oʻo lava i le malu, lemu leo ​​o le pa puipui e le faʻatagaina le auala savali poʻo le umukuka e foliga fiu pe a fai e lanu uliuli ma paʻe papaʻe luga o le foloa. Ae o le sili ona taua o pogisa lanu, aunoa ma se lava faʻatatau o le malamalama, o le a avea le potu pogisa.

E le o potu uma e tatalia le tele o lanu loloto o uaina Farani i totonu. O nisi taimi e sili atu ona talafeagai le filifilia o se mea e tasi mo se lanu faʻaalia: meaafale ae le o puipui, pe naʻo teuteuina tamaʻi mea, pei o le tulaga o le vasega pepe. O le laulau o le faʻateleina o le faʻaaogaina o lanu i totonu o potu maoti mai le itu o le vaʻaia o le mafaufau faʻamafanafana, tusa lava poʻo le a le kupita gafatia, o le a fesoasoani.

Nofoaga o luga o le faaleogaTetele elemeniLaʻititi leoLanu muamua
Maota+++
Potu malolo++++
Potumoe+++
Umukuka+++
Tamaiti+
Kapeneta++++
Faletaele++++

Potu taugata

Burgundy e masani lava ona avea ma sui sui i totonu, aua e fesoʻotaʻi ma le mamalu ma le soifua manuia, lea e matua talafeagai mo le potu autu o le fale.

O le potu malolo mamanu o le a faʻamanuiaina mai le tuʻufaʻatasia o loloto burgundy paolo ma uma masani masani tisaini metotia, sitaili ma faʻaalia teuteuina:

  • stucco, vaneina;
  • patina, teuteuina o teuteuga, teuteuga;
  • vaega o meaafale mai laʻau pogisa laʻau;
  • faʻata, tioata, tioata taʻutaʻua;
  • silky, flecy ie mo ie ufiufi, ie puipui;
  • pepa puipui pepa puipui ma malualii faʻavae luga o le burgundy talaʻaga.

E le o se faʻafitauli le fausiaina o se atemosifia o se faʻapitoa tulaga i le art deco style, bohemian, ofoofogia. Ae o le potu malolo ma rimoni, ruby ​​puipui vali ma vali matte pe faʻapipiʻi ma pepa puipui atonu e foliga mai o se mafanafana ma aso nei avanoa nai lo le sauniga masani.

O se taualuga paʻepaʻe sinasina ma se fola laupapa faʻamamaina faʻapaleni lelei le mauoa puipui. Faigofie laina, geometric foliga o malamalama meaafale - mo se mafanafana, malu potu malolo totonu. Faʻaopopo uli i sina aofaʻi o le a faʻaopoopoina matagofie.

Fono. Maualuga faʻalo, lava malamalama fetuutuunai o le ki i le lelei faʻaaogaina o uaina tone mo puipui.

Potu moe: maaleale ma eseʻese

Soʻo se potumoe o le a sili ona matagofie pe a fai o lanu burgundy e faʻaopoopoina i totonu. Faapitoa lava sophisticated ma lalelei, o nisi taimi teisi alofa, latou foaʻi:

  • Tandems ma sesega lanu mumu accents, pastel paolo o talaʻaga laualuga.
  • O moega o ona po nei e faʻamamaina atoa i ie mo ie agavaivai faʻapitoa ma le agamalu o le moega autu, ma o ie masani o le mea e moe ai o le a faʻalauteleina ai le faʻamafanafanaga ona o le loloto o garnet, uaina shade.
  • O le tuʻufaʻatasiga o faʻamatalaga i meaafale a tisaini e faigofie lava ona le i luga o le siata: valivali pogisa burgundy vae laupapa, faʻapipiʻiina i ie lalaga.

  • Ie matagofie - velor, plush faʻaalia latou lava atoatoa i burgundy lanu, ma beige, uliuli, auro mafai ona avea o se eseʻesega teuteu, ia i ai mo teuteuga, mamanu.
  • Faʻailoaina niches, o se mamalu headboard, lanumoana ma burgundy - fetuʻunaʻi oriental chic o le potumoe.
  • O se malu, efuefu paolo paolo o burgundy, atoatoa mo vavaeina potumoe tisaini.

O le naunautaʻiga o Sasaʻe ma le agamalu o marshmallow e le mo tagata uma. Faʻasaga i tua atu o le mauoa, mautu uaina-mumu pa, o se efuefu moega o se laconic foliga ma le faʻaopopoina o uliuli accents i le mamanu o le potumoe o le a faʻaopoopo ai le saua i totonu. O mafuaʻaga faʻafaigata a le taulaga e faigofie ona lagolagoina faʻatasi ma le fesoasoani a le burgundy lanu i totonu o le avanoa atoa o le fale mautotogi, fai mai o se tali uiga ese faʻatasi ai ma le malosi tele.

Tagata amio leaga

O se potu e faia i se "tama" ituaiga sitaili o le a le faia aunoa ma lanu faʻaaliga pe a fai o aso nei mea e aofia ai, malosiaga metotia:

  • mageso bata;
  • sima le togafitia;
  • paʻu talatala;
  • uʻamea elemeni;
  • lamepa tekinolosi.

O le Burgundy, faʻatasi ai ma le emerald, o le a lanumoana uliuli o le a lagolagoina le manatu, o le tuʻuina atu i le potu o se malu, taofiofi foliga, ae o le tagata lava ia, o loʻo vaʻaia le manaia i le talaaga o lanu le mautonu. E le manaʻomia le faʻataunuʻuina o le nofoaga atoa e nofo ai i se faiga faʻasauā, i taulaga.

O le kapeneta ua manatu o se teritori alii: afai o le masani faʻafiafiaga e foliga mai e le talafeagai, ona o le lata mai faiga o le a faʻaalia atoatoa ai le lagona. O foliga faʻaonapo nei e taʻu mai ai:

  • meaafale tetele - o se sofa e faʻapipiʻi i paʻu paʻu;
  • mea ma talaʻaga, elemeni o fale gaosi oloa;
  • tulimanu maʻai, laina malepe.

Ma o le mea moni, o aga masani masani e taua mo le matua faʻatauaina o le potu e avea o se faletusi, o se suʻesuʻega. Lenei e oʻo lava i se taualuga burgundy e talafeagai, atonu o se coffered tasi, i tafatafa o laupapa laupapa, tamaloa tusitusi pepa puipui. Lenei o le a aumaia le tamaoaiga ma faʻateleina le mafanafana i le ea.

Umukuka - mafanafana ma onapo

O le iai o burgundy e tauamiotonuina mai le manatu o se lelei lanu aʻafiaga luga o le neula, manava. Ae o se tamai umukuka eria o le a avea ma faʻalavelave faigata i le faʻatinoina. O se seti pogisa atoa, e oʻo lava i tua o puipui malamalama, o le faʻalo o le a faia se lagona lofituina i luga o se tamai umukuka avanoa.

Afai e te le manaʻo e faʻatapulaʻa i pupuni, o se tali i le umukuka, o le a fesoasoani se isi vaega:

  • o le malamalama pito i luga e le matua papaʻe, ae o lona "gastronomic" fesuiaʻiga: susu, vanilla, creamy.
  • maualalo feololo le uaina-mumu laʻasaga luga poselane stoneware poʻo le malamalama laupapa fola.
  • maamora cherry-veined mo tutusa tulaga.
  • leai se teuteuga i luga o foliga, minimalism i auiliiliga.

Fono. Uma tioata elemeni, papaʻe backsplash tile faʻaopoopo le malamalama, tusa lava pe o le a le ituaiga.

O seti umukuka e mafai ona faʻamatalaina e i latou lava se aitia. E taua le faʻafefea ona faʻaaoga le lanu lanu samasama - vali laupapa mautu, matte poʻo le MDF iloga. O tali sili ona lauiloa i onapo nei e fiafia tele i fesuiaiga pupula:

  • O se tuʻufaʻatasia o burgundy facades ma uʻamea elemeni, faʻataʻitaʻiga faia i le malamalama alumini, totoga ma tamaʻi mea faigaluega a le aiga mo maualuga-tech.
  • Faʻasasaʻo laina ole minimalism ma le pupula paolo (rimoni) i luga o le kiona-paʻepaʻe tua.
  • Malamalama valivali luma ma uliuli elemeni o fou mea faigaluega mo se aso nei sitaili e fesuiaʻi le umukuka mai se culinary poto masani i se nofo avanoa.

Faletaele mataʻina

O le tuʻufaʻatasia lelei o lanu samasama i totonu e oʻo lava i se tamaʻi faletaele ma paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo taina lelei i luga, e mafai ona sili atu ona susulu, faʻatusatusa, lea e faʻasalalau mai lava mai le ata. O le faʻatapulaʻa taimi faʻaalu i le "sone susu" faʻatagaina oe e faia se tisaini mamanu o le a le fiu.

O se lanu felanulanuaʻi poʻo se malu toʻafilemu - o le faletaele o le a mautinoa susulu ma fou lanu, aua e faʻaopoopo i tile, o le tali masani a, latou te o mai e laveaʻi:

  • fola laupapa poʻo tile ma faʻataʻitaʻi luga o le foloa;
  • poselane, elemeni elemeni;
  • a lava numera o faʻata.

O le faʻaopopoina o lanumoana lanu i burgundy faʻatagaina le paolo ia avea malu. E aoga tele i le tuʻufaʻatasia ma siliva, chrome-plated metal, pe a fai o le auro mo le teuteuina o le faletaele (fasimoli, solo o solo) o loʻo fai ai paipa e foliga mai e le manaia.

O le autu tulaga o se eseʻese moli vaaiga. E le faʻatagaina oe e foliga faʻanoanoa i le taeao, faʻalauteleina nota o mumu faʻamalosia i se lanu laʻititi, ma i le afiafi o le a fausia ai se siʻosiʻomaga malolo ma se vaega o le taugata o lenei sone.

Suʻega faʻalapotopotoga

Afai i le tuʻufaʻatasia ma mea e pei o maamora, laupapa, maʻa masani, uʻamea, lanu burgundy faʻaalia ia lava i lona mamalu uma, ona le o mea uma e matua faigofie ma eseesega lanu.
Naʻo filifiliga paleni ma faʻalelei e faʻatagaina ai burgundy ona faʻauo ma isi sui ole lanu lanu.

E le faʻaaogaina e le au mamanuina le viole o se soa, ma le faʻaeteete, e faia i lalo:

  • Laʻau lanumeamata. O le paolo sili ona lelei o le natura lanumeamata, ma i se natura foliga: 2-3 matagofie laʻau, laʻititi teuteu.
  • Olive. Faʻalelei feʻaveaʻiga o le a paolo, matagofie faʻalelei le pupula o mumu lanu mumu.
  • Citric. Moni paʻu o le samasama o le a faʻaopoopoina se paʻi lelei.
  • Lanu moaga. Malulu tone, faatasi ai ma le faʻaopopoina o nota o le efuefu, turquoise, o le a faʻatagaina ai le teuteuina felanulanuaʻi masani - Marsala e aliali mai i se manumalo manumalo.

Tusa lava pe o lanu lanu samasama e sili ona fiafia iai, faʻaaogaina naʻo mea teuteu o le ata o le a aveʻese le lanu lanu - atavali, pepa faʻasalalau, kapeta, sofa aluga. O tamaʻi leo e faʻaola ai se potu, ma o le faʻaogaina o mea e faigofie e sui ai, o le a fesoasoani ia te oe e faʻaaoga le lanu ma le saogalemu, faʻalelei lou fale e aunoa ma se tau faʻatali poʻo se faʻatali.

O le Burgundy i totonu o se lanu aoga tele e tuʻufaʻatasia ai le malosi o le mumu ma le tulaga masani o le enaena. O le a le faʻatagaina le totonu e foliga fiu. Ma o ia lava o le a le faʻanoanoa lava, pe afai e te filifilia le saʻo siosiomaga mai mataʻina mea ma konesane lanu.

          

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ngā Tauira Māori u0026 Titahi ki Tua: Te Huinga Tauira ki Waikato 2013 (Mae 2024).