Ata pepa i totonu o le potumoe - o se filifiliga o aitia i totonu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o teuteuga puipui

Ae e te leʻi alu i le filifiliga o le ata pepa puipui mo le potumoe ma isi faʻauma mea mo puipui, oe tatau ona filifili i le filifiliga o le autu lanu fuafuaga. I le moega, o le tagata faʻaaluina e uiga i le 33% o le taimi o lona olaga, i se faʻaopopoga, o le tulaga o le soifua maloloina tele faalagolago i le tulaga lelei o le moe.

Ina ia mafai e le lanu lanu o le potu ona faʻamalosia le moe maloloina ma le soifua manuia, e tatau ona e mulimuli i le faigofie Feng Shui fautuaga:

  • i totonu o le potumoe o se tagata malolo, o le mea lea, fiafia i ai e avatua i le mafanafana, malu leo ​​o se le-agavaʻa paleta;
  • o le a aoga mo fou faaipoipo e faʻaopopo mumu i le teuteuina o le potumoe, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni poʻo se faʻaali puipui;
  • pe a filifilia lanu tuʻufaʻatasia, tasi e tatau ona faʻataʻitaʻia e le fetaui lelei o elemeni: O le afi e i ai sona aoga aoga i le malosi faʻatasi ma se Laʻau poʻo le Lalolagi, Wood, faʻaopopo i le Afi, e tuʻufaʻatasia ma Vai, ma Eleele - ma uʻamea;
  • mo se potumoe o loʻo tu i sasaʻe ma sautesasaʻe, o pupuni o lanumeamata e talafeagai, ma o loʻo faia ai faʻaupuga e faʻaaogaina ai le aofia ai o le brown, lemon ma le sinapi;
  • mo le potu i sautesisifo ma matu sasaʻe, auro, sukalati, enaena, malamalama enaena ma le uliuli e sili atu, papaʻe faʻamatalaga e mafai ona faʻaopopoina;
  • i le itu i saute, o le elemeni o le Afi e nofotupu, o lea mo se potu moe e aoga le filifilia o oa mauoa, o paolo uma o moli ma mumu, sieri ma terracotta e talafeagai;
  • o se potumoe i le itu i matu ua manatu e le o se filifiliga sili ona lelei, mo sea potu o lanu o le elemene o le Vai e talafeagai: mai azure i indigo, e faʻasa ona aofia ai papaʻe, efuefu poʻo le siliva i totonu o sea potu moe;
  • i sisifo ma matu sisifo, o le elemeni o le uamea ua manatu puleʻaga, o lea efuefu ma siliva lanu o le a talafeagai, o se tuʻufaʻatasia ma lemoni, lilac ma le pāuli ua manatu manuia.

Potu mamanu ma ata pepa puipui

E le mafaitaulia filifiliga filifiliga ma eseese mamanu ma lolomi mo le potumoe. O le filifiliga o se filifiliga faʻapitoa e aʻafia i tele mea:

  • o le potu e mafai ona fafine, tane poʻo le aiga;
  • auai i se tamaitiiti poʻo se talavou;
  • o le tele o le potu e taua;
  • o iai pe leai ni faʻamalama i totonu;
  • oe lava fiafia i ai ma paketi.

Zd pepa puipui

3D wallpaper na aliali mai luga o le maketi lata mai nei. La latou autu foliga o le fausiaina o se tolu-dimensional ata aafiaga. O puipui o le pa puipui o le Stereoscopic e toe fausia ai ni vaega se tolu.

I le ata o loʻo i ai 3D pepa puipui ma volumetric rosa ma faʻataʻitaʻi o silika ie.

Fugalaʻau

O ata o ata ma ata e tolu-fugalaʻau o fugalaʻau o le a foliga sili i luga o le puipui i totonu o le potumoe, o sea potu mamanu o le a faʻatumuina i le alofa ma le alofa. Orchids ma rosa e manatu o se filifiliga masani; i totonu o le mulimuli, papaʻe e sili ona lauiloa. Sakura e sili ona lauiloa. Laititi faatauvaa o le filifiliga o se ata o tulip, peonies, chrysanthemums poʻo dandelions. E mafai ona faia se faʻamatalaga susulu e faʻaaoga ai ata pepa faʻapipiʻi ma popi. O le ata e mafai ona mo le puipui atoa pe faʻapiʻapiʻi ma teuteuina na o sona vaega.

I le ata, o se pepa puipui ma se tolu-dimensional ata o tulip e fausia ai se susulu faʻaali.

Frescoes

O atavali i puipui sa lauiloa talu mai aso anamua. O uluaʻi ata ata i luga o le pepa faʻasaʻo na faia i anamua. Mo teuteu potumoe o tagata faʻafiafiaina o faatufugaga masani, o atavali ma faʻataʻitaʻiga o frescoes e atoatoa.

I le ata, o le ulu o le moega, teuteuina i pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o se fresco.

Faʻalavelave

E mafai ona e teuteuina le puipui i pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga, o lenei filifiliga e tuʻu ai se lautele atu fanua mo le filifiliga o isi totonu elemeni, ma o le filifiliga o laupepa faʻatagaina oe e fausia ai eseʻese aʻafiaga.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma se faʻaleoga puipui na teuteuina i pepa puipui ma se ata e le masani ai.

Paʻepaʻe ma papaʻe

Mo le teuteuina o se potumoe i le uliuli ma le paʻepaʻe, o ata puipui ma se ata monochrome e atoatoa. E mafai ona avea ma se faʻataʻatiaga faʻavae poʻo se geometometi faʻatusa. Vinyl poʻo le le lalagaina pepa puipui faʻatasi ma le toe faia o motuga poʻo monograms e talafeagai lelei foʻi mo sea potu.

Manulele ma Manu

O ata e iai ata o manu felelei ma manu e mafai ona iai se uta tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, swans o se faʻailoga o le faʻamaoni ma fausia ai se siosiomaga o le alofa, ma le ata o le leona mafai ona avea o se ufiufi faʻamalieina i se paʻaga. Mo tagata fiafia ma miti, e fetaui lelei manulele o parataiso ma pepe.

I le ata, o le ulu o le moega e teuteuina i pepa puipui i luga o le puipui atoa ma se ata matagofie o se lulu.

Natura

Faʻafetai i le photomurals, oe mafai ona moe i po uma i luga o le matafaga, fiafia i le vaomatua vaomatua pe pa'ū moe i lalo o se afu. Lolomi lolomi ma mea faʻaonapo nei mafai ai ona fausia se lagona moni o le moega e le siʻomia e puipui, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, pristine vaomatua pe tu saʻo i luga o le matafaga.

I le ata, o totonu o le potumoe ma ata pepa puipui o se togavao luga o le puipui atoa.

Taulaga

O puipui o puipui o le fale ma foliga o le taulaga e talafeagai lelei mo tagata toaaga. O le taulaga po e sili ona manuia mo le potumoe. O sea fofo mamanu o le a ofi faʻalelei i totonu o le potu o se talavou, aemaise lava o se tama. O le goto o le la i Pale e sili atu ona talafeagai mo le teine. Niu Ioka ma Lonetona ma a latou alalaupapa taʻutaʻua e lauiloa foi.

I le ata, o le potumoe a le talavou ua teuteuina i pepa puipui ma se ata malosi o le po taulaga.

Vaʻai mai le faʻamalama

Afai o le potumoe e leai se faʻamalama, o lona uiga o le tali lelei o le faʻatau o se ata pepa puipui e faʻataʻitaʻia le vaʻai mai le faʻamalama. O se taua taua o le faʻamalama pepelo o le mafai ona e tutoʻatasi filifili poʻo le a le manatu e faamemelo i le sau miti.

I le ata, o le aʻafiaga o le vaʻaia vaʻaiga o le potumoe avanoa ua ausia faʻafetai i le pepa faʻapipiʻi faʻasolo pupuni Farani faʻamalama ma se matagofie vaʻaiga o Pale.

Taʻaloga

Eseese tuinanauga e mafai ona atagia mai i potu taʻitasi mamanu, aofia ai taʻaloga fiafia i ai.

Toe gaosia o atavali

O se faʻailoga o le lelei tofo o le filifiliga o ata pepa puipui ma toe gaosia o atavali. Nei mafai ona avea gaioiga faia i se masani faiga poʻo i le laina ma ona po nei faiga i faatufugaga.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

I le avea ai o se tulafono, photowall-pepa e le nofoia le atoa vaega o puipui o le potu, ae o loʻo faʻaaogaina o se teuteuga elemeni i le tuʻufaʻatasia ma isi mea.

Faʻatasi ai ma isi pepa puipui puipui

O le filifiliga sili ona taatele o le tuʻufaʻatasia ma isi wallpaper. Lenei tuʻufaʻatasiga mafai ona faʻatusatusaina pe lagolagoina i se tasi lanu fuafuaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻufaʻatasia o ata puʻeina ma ata puipui i totonu o le potu moe.

Faatasi ai ma isi mea maeʻa

O le tuʻufaʻatasia o ata-pepa ma ata vali foliga matagofie. O i latou e mananaʻo i le tulaga muamua e mafai ona filifili e tuʻufaʻatasia ma se pa puipui e le faʻamamaina. O se tuʻufaʻatasiga o ata pepa faʻapipiʻi ma maʻa faʻapitoa ma isi ufiufi e faʻataʻitaʻi i le faia o piliki e manuia foi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tuʻufaʻatasiga o ata pepa faʻapipiʻi ma se laufanua maaleale ma le valiga e faʻafetaui.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

O le auala i potu moe mamanu mafai ona faia i totonu o le faʻavae o se faapitoa sitaili. Uma elemene totonu, aofia ai pa teuteuina, tatau ona maualalo ifo i lenei.

Provence

O lenei ituaiga Farani na faia i le 300 tausaga talu ai, ae o loʻo tumau pea lona aoga e oʻo mai i aso nei.

Ata o se potumoe teuteuina i le Provence style. Wall mural fesoasoani e fausia ai se muamua siosiomaga o le alofa ma le mafanafana.

Aso nei

Mo i latou e fiafia i gaioiga ma laconism, o se faʻaonapo nei sitaili i le mamanuina o le potumoe e talafeagai.

Faʻavae

O lenei sitaili e iloga i le faʻaaloalo ma le usitaʻia o tu ma aga. O le potumoe, teuteuina i se masani sitaili, tuʻufaʻatasia mamalu ma le alofa tunoa.

Tekonolosi maualuga

Lenei ituaiga aitalafu aitalafu lona amataga i le televave atinae o maualuga tekonolosi. O se potumoe i lenei sitaili manatuina le sili atu o faigofie foliga ma laina saʻo.

Faiga Igilisi

O foliga iloga o le Igilisi sitaili o le lalelei, tamaloa, taofiofia le taugata ma le mafanafana. Pe a teuteuina puipui, e fautuaina e faʻaoga ni laupapa e faia i laupapa poʻo se mea e faʻataʻitaʻia ai. O se pepa faʻapipiʻi ma se fugalaʻau fugalaʻau e talafeagai mo sea potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le Igilisi sitaili. Unobtrusive pepa puipui mamanu faʻamalosia faamamafa le matagofie o le potu.

Maualuga

O le lalelei o le loft style o i totonu o se ituaiga o talatala apili. E aunoa ma ni tuaoi manino, e maua ai avanoa mo le sogasoga ma le faʻaalia e oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata tifaga e mafai ona teuteuina le puipui i ata o a latou tagata e fiafia tele i ai.

Retro

Oe mafai ona iloaina lou alofa ma faapelepele faapipiiina i le uiga o le tuanai taimi i le fesoasoani o toe mamanu. Retro-style photomurals mo le potumoe e seasea faʻaaogaina, tele lava laʻititi-tele faʻataʻitaʻiga o atavali.

Potu lanu potu moe

Lanu aafia ai le soifua manuia o le tagata, ia lava-iloa ma e oo lava i le soifua maloloina. E taua le iai ole aoga ole lanu lanu, faʻamalosia ai le malologa male malologa lelei.

Lanu paʻepaʻe

O sea potumoe mafai ona faia i soʻo se sitaili, o le a i ai pea se lagona o le lautele ma le mama.

I le ata, o le pepa puipui o loʻo faʻaalia ai gypsum tropical tropicalets e maua ai le potu i se faʻamanatuga, e aunoa ma le taofia ai o le malamalama.

I paʻu lanu viole

O le pulupulu e talafeagai mo tagata atamamai, e fesoʻotaʻi foʻi ma le tamaoaiga ma le tamaoaiga. Mural i lanu viole lanu e fetaui lelei mo se potumoe. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia se susulu faʻaaliga poʻo, i se isi itu, faʻavaivaia le lanu lanu o le potu.

Ma meaafale samasama

Lanu samasama ei ai sona faʻafilemuina aafiaga. Meaafale o lenei lanu e fetaui lelei mo se potumoe.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potumoe ma lemoni meaafale, o totonu o totonu e faʻatumuina atoatoa e ata ata faʻatasi ai ma le foliga foliga o laʻau laʻau.

I tone o lanumeamata

E fesoasoani Green i le ausiaina o le fealofani ma aveʻesea lagona le lelei. Fofo lelei atoatoa lanu mo le potumoe.

I leo beige

Beige o se lanu le faaituʻau. I totonu o se potumoe faia i na leo, o le a lelei mo tagata lava ia tagata.

I lanu lanumoana

Turquoise lanu ei ai se faʻafilemuina aafiaga i se tagata, faʻamautuina ma faʻaleleia le moe, o lea e lelei atoatoa mo se potumoe.

O a ata e filifili i le potumoe i luga aʻe o le moega?

O le tali e sili ona taʻutaʻua mo le tuʻuina o ata pepa i totonu o le potu moe o le puipui i luga aʻe o le moega. Ae ei ai ona lava uiga faʻalagolago i le foliga o le puipui - o le a tatou mafaufauina i latou i lalo.

Mo se potu ma se faʻavasega tulaga, e toetoe lava a leai ni tapulaʻa pe a teuteuina puipui ma ata pepa puipui.

O le faʻaaogaina o ata pepa i luga o le puipui i le potumoe i luga o le fogafale pito i luga e fesoasoani e fausia ai se lagona faʻaopoopo o le mafanafana ma le masani ai o le avanoa, faʻapea foi ma le faʻamamafaina o le tulaga muamua o le faʻavasega.

I le ata, o le faʻaleoga puipui luga o le moega, teuteuina i le ata pepa puipui ma fugalaʻau, o se faʻavae taua o le teuteuga, lea e faʻatumuina totonu totonu.

Teuteuina o se puipui faaleoga i le isi itu o le moega

E masani lava, o ata puipui e faʻaaogaina e fausia ai se leo faʻaali. O le faʻaleoga puipui faʻafesagaʻi ma le moega e mafai ona teuteuina i ata puʻe ata e faʻaaoga ai isi mea e faʻauma ai: e mafai ona fai ma faʻapipiʻi pepa puipui pe valivali i se pupula, tumu pe faʻatusatusa lanu.

Laʻititi potumoe manatu mo faʻalauteleina avanoa

E teuteu puipui i totonu o se tamaʻi potu, e mafai ona e faʻaaogaina ni metotia e fesoasoani ai e faʻatele ai le vaʻai. O le filifiliga sili ona manino o le faʻaogaina faʻata, ma le susulu i luga o puipui o le a maua ai se tutusa tali. O puipui o puipui i le avanoa o le avanoa lautele o le a feagai ai foi ma le galuega: o le matafaga i le vaaiga, togavao, faʻataʻitaʻi o se faʻamalama, ata o le aniva ma avanoa.

I le ata, o le tuʻufaʻatasia o matte ma pupula luga e fesoasoani e vaʻaia lautele se tamaʻi potu avanoa.

Faʻaaogaina ata pepa puipui i teuteuga puipui o se auala faigofie ma taugofie e aumai originality i teuteuga o se potu, ia faia tulaga ese.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Easy Crochet Crop Top DIY Tutorial (Mae 2024).