Potu laitiiti umukuka-potu malolo: ata i totonu, faʻatulagaina ma le ata

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

A numera o masani nuances:

  • O le sili ona lelei lanu fuafuaga mo le fuafuaina o se tamai umukuka-potu malolo e paʻepaʻe, susu, efuefu, beige po o se isi malu ma pastel paolo. I totonu o se tamai potu, maʻai eseesega, felanulanuaʻi ma soona susulu auiliiliga e le taliaina.
  • I totonu o se tamaʻi potu i totonu o se fale mautotogi ma le taualuga maualalo, o loʻo faʻamamafaina i luga o aitema ma se tulaga faʻatutu i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma kapoti uumi, pou teuteuina, uumi pupuni poʻo puipui pepa faʻatasi ma se lolomi lolomi.
  • Ina ia mafai ona faʻaeeina le umukuka-potu malolo ma le lautele lautele, oe tatau ona faʻapipiʻi luga o se tasi o puipui ma ata pepa faʻapipiʻi ma se foliga vaʻaia foliga, faʻapipiʻi se sofa umi, laulau i se tamaʻi potu, pe tautau fata tatala.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka-potu malolo, faia i le malamalama paʻepaʻe ma sinasina tone.

Faʻataʻatiaga ma sone

O le filifiliga sili ona lelei o le a faʻatulagaina e aofia ai le tele o faʻamalama i le tasi i totonu o se tamai umukuka-potu malolo. O le faʻamalama matala faʻatumuina le avanoa ma malamalama masani ma vaʻaia faʻalauteleina ai. O se tali lelei sili i totonu o le tuʻufaʻatasia o ni matala i totonu o le tasi faʻamalama lautele.

Afai, pe a toefausiaina se tamai potu umukuka-potu malolo, o se insulated poletito poʻo loggia maua, o lenei eria mafai ona faʻaauupegaina i le teuina o masini pe faʻaauupegaina i le pa fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se tamaʻi potu umukuka-potu malolo ma faʻamalama e lua.

E tatau ona uaʻi faapitoa iai le faʻailoga. I totonu o le potu ua tuʻufaʻatasia ona o le faʻatafunaina o le pa, o se faitotoʻa, se laupapa faʻapipiʻi poʻo tioata faʻaseʻeina faitotoʻa o le a fesoasoani e vaʻaia vaʻaia i se laititi avanoa. O pupuni leai se mamafa e fetaui lelei mo le tuʻu eseʻeseina o le umukuka mai le nofoaga e nonofo ai.

I le ata o loʻo i ai se ata faʻataʻitaʻi o se laʻititi-tele tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo.

O le a talafeagai foi e vaevaeina le potu i vaega aoga e faʻaaoga ai meaafale i le tulaga o se sofa umi poʻo se vaapiapi ma maualuga pa fata. O se tamai potu umukuka-potu malolo e masani ona zoned ona o eseʻese mea faʻauma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga mo le kukaina e teuteuina i laupapa fola, ma o le vaega malo e tuʻuina i fafo laminate, kapeti poʻo kapeta.

O se tuʻufaʻatasia tatala ma tapuni fata mafai ona galue o se sili lelei vaeluaina. Lenei mamanu o le a maua ai se faʻaopopo faʻaopoopo faiga mo mea talafeagai.

I le ata, zoning e se motu i totonu o se tamaʻi potu umukuka potu malolo i se faiga faʻaonapo nei.

Faʻafefea sili ona lelei e faʻavasega?

Filifiliga mo le faʻatulagaina o se avanoa laitiiti.

Filifilia ose seti umukuka puʻupuʻu

O le tali sili ona lelei mo se tamai potu umukuka-potu malolo o se L-foliga seti ma se tulimanu vaega faʻatumuina i se ogaumu, tapu ma pusaaisa. O sea faʻatulagaina tele sefeina avanoa, ma talafeagai faʻaaogaina le tulimanu i totonu o le potu. Afai e i ai se faʻamalama i le umukuka eria, latalata i lenei puipui o le a talafeagai e faʻapipiʻi se tulimanu seti ma se laulau e alu i le faʻamalama sill.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata ose tamaʻi potu umukuka-potu malolo ma se seti tulimanu paʻepaʻe, faʻatasi ai ma se fata faʻatutu.

Mo se tamai potu ma le sikuea geometry, o se laina umukuka seti laina laina i le tasi laina e talafeagai. I totonu o se potu faʻasolosolo sili atu faʻaumiumi ma vaiti, e fautuaina ia tuʻu le fausaga i tafatafa o se puipui puʻupuʻu. E sili atu le faʻaauupegaina o le seti ma se laulau lauitiiti lauitiiti ma, nai lo le laulau 'ai, faʻaopopo le avanoa ma le pa counter ma nofoa maualuga.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi seti tuʻusaʻo i totonu o se tamai potu potopoto umukuka-potu malolo.

Masini e fausia i totonu ole fale

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o tamaʻi mea faigaluega ma mea faigaluega o loʻo i totonu, o totonu o le potu potuaʻi umukuka-potu malolo e foliga mai e laititi ma tumu. Faʻafetai i se ituaiga ata tisaini pei fausia-i masini, o le facades o le headset mauaina se toniga ma holistic foliga.

I lenei tulaga, o le pusaaisa o loʻo nanaina foi i tua atu o kapeneta faitotoʻa poʻo le iunite ua faʻapipiʻi i le itu o le headset ma teuteuina e faʻafetaui le lanu o le faʻafoliga.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka, o se potu malolo ma se sulu malamalama, faʻatulagaina ma fausia-i totonu o masini fale.

Transformer meaafale

Faʻafetai i le suia o meaafale, e foliga mai e le gata i le tuʻuina i fafo o le potu i le tele e mafai ai, ae faʻapena foi ona faʻaaoga ia sili atu le aoga ma le mafanafana.

E talafeagai le faʻaopopoina o se tamaʻi potu e tuʻufaʻatasia ai sone 'eseʻese faʻatasi ma se laulau e fesuiaʻi, e mafai ona faʻalauteleina ma mauaina le tele e manaʻomia, ma maua ai foʻi le agavaʻa e faʻafetaui ai le maualuga. O le fofo lelei tutusa o le faʻatotogaina o se tamai potu umukuka-potu malolo ma se 'aiga seti ma gaugau nofoa. O nofoa faʻaputuputu e mafai ona teuina i luga o le poletito poʻo totonu o le pusatu.

I tisaini faʻaonapo nei, e i ai ni faʻataʻitaʻiga o seti umukuka o loʻo i ai fesuiaʻiga o drawers, roll-out pe toso-i fafo countertops e faʻatagaina ai oe e faʻalauteleina le nofoaga galue mo kuka.

Faʻaaogaina togafiti e vaʻaia faʻateleina ai le avanoa

O le maualuga faʻalauteleina o se tamai potu o le a faʻatagaina ai oe e ausia se paepae lanu paʻepaʻe. Ona o lenei monochrome mamanu, o le umukuka tuʻufaʻatasia ma le potu malolo o le a foliga lautele, mama ma mama. O le kiona-paʻepaʻe foliga foliga manaia i le tuʻufaʻatasia ma isi malamalama lanu ma eseese ituaiga. O se paʻepaʻe paʻepaʻe, malamalama faʻaumaina o le foloa, puipui ma faʻalo o le a ofi atoatoa i totonu o se tamai potu.

Ina ia faʻalauteleina le vaʻaiga a se avanoa laititi, faʻaaoga mea e faʻaata mai ai foliga i maa o ie, meaafale ma faʻamalamaina ma vali foliga, mea e faʻaaoga i le chrome-plated and accessories.

Ina ia sefe avanoa, oe mafai ona talaʻiese le faitotoʻa, faʻapipiʻi se sliding system pe tuʻu se avanoa matala e le faia ni vaʻaiga vaʻaia ma faʻalauteleina le avanoa.

O loʻo faʻaalia mai ile ata le paʻepaʻe i totonu ole tamaʻi potu umukuka.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

O totonu o le potu e laʻititi i le tele ma e manaʻomia le faʻaaogaina o se aofaʻi laʻititi o teuteu ma isi faʻamatalaga. O se foliga tutusa foliga o loʻo faia i totonu o le achromatic palette, iinei le i ai o lamolemole luga, fausia-i masini ma lamolemole luma meaafale e aunoa ma mea faʻaaoga e talia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o se tamaʻi potu umukuka-potu malolo i se sitaili faʻa Scandinavian.

O se filifiliga sili ona lelei mo se tamai umukuka-potu malolo i se Khrushchev fale o le a paʻe papaʻe Scandinavian sitaili. O le malamalama susulu e faʻafefeteina ma efuefu-lanumoana elemeni ma laupapa meafale. O le umukuka tuʻufaʻatasia ma le potu malolo i lenei faiga maua se malamalama, unobtrusive ma teisi malu foliga. Ina ia faʻamaluluina le malulu o Nordic, e talafeagai le teuteuina o se tamai potu ma kapeta, aluga ma ituaiga ituaiga poʻo se tamaʻi afi teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le tulaga maualuga i totonu o se tamaʻi potu potopoto e fai i le umukuka.

O le maualuga foliga o le a aumaia ai le saolotoga ma le le aloaia i le ea. O le potu e foliga lapoʻa ona o le leai ni pa puipui ma le tele o uamea elemeni. I totonu o se pisinisi alamanuia, o se 'aiga' ai faia i uamea po o tioata mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi ma nofoa malamalama faia i le manino palasitika. O sea 'aiga' aʻai o le a faʻaopopoina le ea i le tamaʻi potu ma manatua ai le tisaini.

Faletusi o ata

I le amanaʻia uma o fesoasoani tisaini, e oʻo lava i se tamaʻi potu umukuka-potu malolo, e mafai ona e fausia se ergonomic ma matagofie siʻosiʻomaga. Faʻaaoga tatau o sikuea mita uma o le a faia ai se tamai eria fealofani, lelei ma matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bongkar pasang bushing racksteer tanpa harus buka roda, penyebab bunyi tak-tak (Mae 2024).