Olive umukuka: totonu faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

E te manaʻo e faʻatumu lou fale i faʻanaunauga masani? Teuteu lou umukuka i le paolo olive ma o le ae maua se tulimanu o le a tupu ai greenery talavou, la ma le faavavau taumafanafana o le a nofotupu.

Psychology ma uiga o lanu

Olive lanu o se faʻamaloloina elixir mo se lelava agaga. E fesoasoani e faʻamama avega, faʻafilemu, faʻalavelave mai faʻafitauli vave. Pei o lanu lanumeamata uma, o le olive e fesoasoani e faʻateleina le taliaina, faʻafetaui i talanoaga, malologa, mafaufau loloto. O lona toʻafilemu samasama-lanumeamata lanu faʻagaoioia ai mafaufauga gaioiga, ei ai sona aoga lelei i le neula ma faʻapena foi normalizes toto maualuga. I le mafaufau, o lenei paolo o lona uiga o le taumafai mo se mea fou, faʻaalia ai le tasi gafatia. Mo se aiga talavou faʻatatau i le atinaʻeina o ia lava, o ia paolo o le a sili ona taliaina. Alofa mo olive ma se vaega taua o enaena talanoa mai le mafai ona iloa le lalolagi o siomia tatou e ala i lagona.

    

Eseese o paolo

Ole Olive ole lanu ole olive e leʻi fua. O lana palette aofia ai le tele o pupuni eseʻese mai le samasama olive i le uliuli olive. O lenei lanu e aofia ai le lanu o le tagi willow, watercress, moss, antic gold, khaki, military, ma ua naʻo se vaega laititi lea o filifiliga ono mafai. Soʻo se leo e fesoʻotaʻi i le samasama-lanumeamata, auro-enaena ma enaena-lanumeamata tone e mafai ona taʻua saogalemu o le olive. O se lapoʻa mauoa e faʻatagaina oe e fausia se mea ofoofogia i totonu e faʻaaoga ai pupuni eseese o le lanu e tasi.

    

Talosaga i totonu totonu sitaili

O le aoga sili o le olive lanu o lona agavaʻa. Matagofie taofiofi o leo o le a faʻamaninoina manuia le mamalu o soʻo se totonu. O le mea autu o le filifili lea o pupuni saʻo ma manatua nisi o nuances.
Olive malu o loʻo i ai meatotino nei:

  • Mitiia moli. Latou e fetaui lelei mo se umukuka ma lelei malamalama masani. Ma i totonu o se potu ma le leai o le susulu o le la, o nei lanu e sili ona le faʻaaogaina. I le avea ai o se mulimuli auala, oe mafai ona faʻaleleia le tulaga i le faʻaopopoina o ni nai faʻaopoopoga moli uila;
  • Avanoa vaapiapi. I totonu o tamaʻi potu, e le tatau ona e faʻaaogaina ia mea teuteu i puipui poʻo meaafale, ina neʻi soʻona soʻona tele se potu ua uma ona vaiti. I totonu o totonu, e sili atu le tuiina o le paolo i metotia - ma le fesoasoani o mea faʻaaoga.

    

O leo Olive e talafeagai lelei ile masani, Provencal solution. Latou vaʻaia e le laʻititi meaola i aso nei, hi-tech poʻo minimalism sitaili. Eco-style mafai ona faʻatinoina i se fale tumaoti. E sili atu ona faigofie ona fai iina nai lo le fale mautotogi. O le avanoa tele e faʻatagaina ai oe ona faʻatulaga se nofoaga mafanafana ma se magalafu, o lona mumū o le a faʻamalamalamaina le potu i afiafi.

Auala e faʻaoga ai le lanu i teuteuga

O le filifili e faʻaaoga ni vali olive i totonu o le umukuka, e tatau ona e filifili poʻo fea o le a latou mafaufau loloto i ai. O le a avea puipui, fola, faʻalo e avea ma nofoaga o latou tuʻuina atu i ai, pe o le headset lava o le a faia i lenei paolo. E tele filifiliga filifiliga. Seʻi o tatou vaʻai atu i sili ona lauiloa lanu faʻaoga.

Taualuga i totonu o olive

I le mamanuina o le faʻalo, oe mafai ona faʻaaoga paʻepaʻe, pastel lanu poʻo le malamalama, malamalama malamalama pupula o le olive. O lanu pogisa faʻatumuina o le a vaʻaia latalata mai le ufiufi, faʻasaua ma mamafa. Malamalama mafai ona faʻaopopoina o se eseʻese vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaofi se pupula samasama-lanumeamata poʻo se auro i se foliga o se liʻo poʻo le sikuea i totonu o se mamanu i paʻepaʻe pe beige, pe valivali se ato i se tasi o nei paolo. E mafai ona e vaevaeina le faʻalo i ni vaega se lua ma fai se tasi o ia olive, i le auala faia le zoning o le potu. O le avanoa mo le foafoaina o manatu e leai se tuaoi.

    
Avea o se mea mo le faʻaumaina o le faʻalo, filifili:

  • Vali - masani papaʻe paʻu e faʻaaogaina, ae faʻaaogaina lanu lanu e mafai ona e faia ai soʻo se leo;
  • tile o le taualuga - o le taimi na galo ai mea o loʻo toe maua le fiafia ona o le 'eseʻese o lanu, faʻataʻitaʻiga ma ie;
  • Faʻalo faʻalo ma faʻalo - i le tulaga muamua, o le tapoleni ua faʻapipiʻiina i se vaega atoa, i le lona lua, o loʻo faʻamau i luga o laupapa alumini, lea e mulimuli ane faʻapipiʻi i le faʻalo. O le fua masani o le tasi vaega e tusa ma le 60x60 cm.E mafai ona gaosia elemene fausiaina o siepi eseese - o le afa afa, o le tafatolu, oval e tusa ma le faʻatonuga a le tagata faʻatau. Matte ma iʻila le ata tifaga PVC, faʻapitoa ie ua faʻaaogaina e avea ma faʻavae. O le lelei o faʻaloʻo faʻalo o le avanoa o le faʻaaogaina o ata lolomi. O le olive totonu e matua lagolagoina lava e fugalaʻau teuteuga i luga o se paʻepaʻe pe beige talaʻaga;
  • Plasterboard taofiofia fausaga. A o le maeʻa, vali, suavaia ma masani pepa puipui, vali teuteu, faʻaoga palasitika faʻamalama e faʻaaogaina;
  • Tini tuʻufaʻatasia - e mafai ona tuʻufaʻatasia mea eseese.

Ua maeʻa le puipui ma le foloa

Olive meaʻai e le tatau ona taufusi. E tatau ona faʻafouina le lanu i le faʻatumuina o totonu i lanu malamalama. Faʻasaga i lo latou talaʻaga, soʻo se paolo o samasama-lanumeamata-enaena fua o le a faʻaalia atoatoa ia lava, ae o le potu o le a le liua i se moe moe.
A filifilia se lanu lanu mo puipui, e tatau ona e manatuaina afai latou te teuteuina i paolo o le olive, o le seti e tatau ona mama - paʻepaʻe, susu, beige, natura lanu pinia. Afai e manatu o le lanumeamata-enaena paʻu o le a manumalo i meaafale, o le pito i luga laufanua e tatau ona "mama".

E mafai ona e valiina se tasi o puipui fua o le potu i totonu o se pupula lanumeamata lanumeamata-samasama paolo, pe lagolagoina le autu lanu ma le faʻamau ata ata faʻaalia se lala olive.

E mafai ona e teuteuina puipui i le:

  • Wallpaper - o le umukuka o loʻo feagai ma faʻaiuga uma o le faiga o kuka. O manifinifi susu susu e le talafeagai mo lenei potu. Mea e tatau ona aoga ma umi. Latou le tatau ona fefefe i le susu ma vailaʻau. Faʻaoga le vinamu, le lalagaina, faʻapipiʻiina o pa pupuni ma aua le fefe e tuʻu se pisia i luga o le puipui - e faigofie lava ona aveʻese;
  • Pepa o se aoga ma taugofie maeʻa. Soʻo se faaletonu mafai ona faigofie ona aveʻesea e ala i le ufiufi o le fogafale ma se fou vaega o mea poʻo le nanaina o le pona i lalo o se teuteuga mamanu. O le laualuga mo vali e mafai ona lamolemole pe teuina;
  • Panels - soʻo se filifiliga e talafeagai e le fefefe i le vai - laʻau masani ma se solo ufiufi, MDF, PVC. Panels o ituaiga-seti fata, tile ma laupepa;
  • Tile - e masani naʻo le vaega i luga atu o le galuega e teuteuina i maa, ae leai se mea e taofia ai oe mai le faʻatulagaina o lenei mea ile itu atoa o puipui. O le keramika luga e le manaia tele e paʻi i ai, seʻi vagana le vevela, ae e mulumulu lelei.

    

E sili atu le tuʻu o le foloa i moli malamalama. O laufanua valevalenoa o le a faʻamaluluina ai le malosi o le lanu autu, ae o mamanu fugalaʻau-faʻavae o le a taulaʻi ia latou lava. O se autu masani e mafai ona lagolagoina e se fafie fafie maeʻa. Mo lenei faʻamoemoe, laminate fola, poloka laupapa, vinyl panels, linoleum, poselain stoneware, koroka e talafeagai.

Seti umukuka

Ina ia le avega meaafale olive le avanoa, ua tuu faʻasaga i tua o le paepae poʻo le susu susu. O foliga lanumeamata-enaena e foliga ofoofogia faʻasaga i le pito i tua o le moli faʻatautau, talieleele ma le fola e ufiufi ai. E faʻaaogaina e tagata gaosi malamalama pupuni o le khaki shade poʻo ni tuʻufaʻatasiga o moli ma lanu loloto e tumu i umukuka. O mea masani a masani, e masani ona teuteuina ile patina. I umukuka faʻaonapo nei, o tuʻufaatasiga o olive ma efuefu, paʻepaʻe, lagi lanumoana, beige, moli, wenge ma e oʻo lava i le uliuli e masani ona faʻaaogaina. Afai o puipui e faia i se lanumeamata lanumeamata-samasama paolo, e sili atu le filifilia o se headset i lanu le mautonu.


O mea o loʻo sosoʻo e faʻaogaina mo luma:

  • Laʻau masani - e mafai ona faʻaalia i lona uluaʻi lanu pe valivali i le paolo manaʻomia. E manaʻomia le faʻaeteete uiga, ae ma le faʻaeteete lelei o le a faʻafiafiaina ai e ana ma ona foliga mai mo le tele o tausaga;
  • MDF o se le susu mea e faʻatagaina oe e aumai i le ola soʻo se uiga eseʻese mamanu aitia. O le chipboard ma resin laupapa mafai ona piʻo faigofie. O lenei faʻatagaina le faʻataʻamilomilo o kapoti, faʻafoliga tulimanu maʻai ma nana fata o le tulimanu. MDF facades, solid and frame, frame umukuka o le tele o ituaiga sitaili - mai masani ma Provence i loft ma maualuga-tech. Ata tioata ilaila ma matte PVC, palasitika, enamel mafai ona avea o se ufiufi mo lelei-fasimea laupapa. Matte facades o le a talafeagai i totonu minimalist totonu, iila i latou o loʻo tupu ai le susulu o uamea, tioata ma maualuga-tekonolosi masini;
  • Glass - faitotoʻa faia i mea faʻapipiʻi foliga matagofie ma faʻatauaina totonu o le agaga ultramodern.

O luga laualuga e teuteuina i ata lanu, e le gata i le monochromatic ae eseese foi ata. O se saogalemu mea aua e le fausia ni maʻai ninii pe a malepe. Pau lava le mea faʻafitauli o loʻo manino ona vaʻaia luga o tioata, o lea e faʻateleina le faʻamamaina ma ni foliga.
O le laulau pito i luga e mafai ona faia i mea eseese - natura poʻo ni maʻa faʻapitoa, laminated MDF poʻo se laupapa laupapa, laupapa poʻo le uamea. Ole mea mulimuli o le a ofi faʻalelei i totonu o aso nei totonu.
E tele filifiliga talafeagai mo le teuteuina o se talieleele. O le mea taua o le mea mea o le susu susu, anagata ma ogatasi ma le vaega o totoe o le mamanu. O le talieleele e faia i tile, mosaics, porcelain stoneware, palasitika panels, laupapa, tioata, chipboard.

Meaafale, mea teuteu ma ie

O le 'aiga' aʻai tatau faʻamalieina le headset ma faʻafetaui ia i le faiga. E mafai ona faia i le lanu lava e tasi e pei o le eria o galuega, pe, i se isi itu, i lanu eseese. I se faʻaopopoga i luma tuʻufaʻatasi luma, e mafai ona e filifilia meaafale i se tasi o lanu na faʻaaogaina. O se laulau tioata, faʻatasi ai ma nofoa palasitika olive, o le a ofi atoatoa i totonu o le avanoa fou. E mafai ona valivali le laulau tioata. E sili atu le filifilia o meaafale mai mea tutusa mo se countertop poʻo se talieleele e faia i laʻau masani. O le ogaumu, ogaumu, tapu ma le pusaaisa e mafai ona faia i lanu mumu poʻo siliva. Ae o le uliuli e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

E mafai ona nana le pusaaisa e ala i le tuʻufaʻatasia i totonu o le pulou, pe mafai foi ona e faʻatauina se ata o le olive susulu ma avea le masini ma teuteuga taua o totonu.

O se umukuka i lanu olive e manaʻomia ni nuances ofoofogia. Laʻititi faʻaopoopoina o moli moli, tipolo, raspberry lanu, paolo o le lime, turquoise o le a ofi atoatoa i totonu o le sitaili Metitirani. Coziness ma agavaivai mafai ona faʻaopopoina i totonu masani aganuʻu ma le fesoasoani a beige poʻo creamy tone. O le fia sili o le susulu hi-tekonolosi o loʻo tusia i lalo e le auiliiliga o le chrome. I le avea ai o se teuteuga, e mafai ona e faʻaaogaina ipu, tagata o loʻo tuʻu mo tuʻaiga vevela, teu fugalaʻau, uati, atavali, pepa faʻasalalau, ata o tagata pele, poʻo le a lava le mea e manaʻomia e lou fatu. Pau lava le tuutuuga o le tausisia o le sitaili ma lanu lanu.
E le mafai ona mafaufauina se umukuka e aunoa ma ni ie. E oʻo lava i totonu ole minimalist e le mumusu e faʻaoga pupuni, solosolo i luga ole laulau 'ai, sofa e momoe ai. Pupuni, ie afisi, solo, solo, solo, mea uma e fai ai le potu e faʻamafanafana ile fale. I totonu o se umukuka olive, pupuni o papaʻe, kulimi, paolo beige o le a foliga ofoofogia. O se ata "suamalie" moni e mafai ona faia e faʻaaoga ai ie o sukalati, raspberry, sinapi lanu.

Faʻafefea ona moli se potu olive

E tatau ona i ai le tele o malamalama i fualaʻau olive. O pupuni lanumeamata lanumoana-o le a foliga atoatoa i totonu o se potu ma pupuni lautele pupuni faʻasaga i le la itu. Afai e le lava le malamalama i totonu o le potu, e tatau ona faʻaauupegaina i le tele o ituaiga moli eseese. O moli malamalama i le galulue faʻatasi ai ma se moli lapoʻa o le a feagai ma le faʻamamaina o se umukuka pogisa, i le ao ma le afiafi. I se faʻaopopoga, e matua manaʻomia le faʻaauupegaina o le galuega ma 'aiga' aʻai ma lamepa. O filifiliga moli uma e tatau ona i ai ni ki eseese e faʻatele ai le sefeina o le malosi.

Aloʻese mai iila fluorescent. Latou te mafaia ona faʻamamaina pupuni i talaatu o le iloaina, suia se fiafia poʻo tamaloloa umukuka umukuka i totonu o se potu o le mautinoa le lanu.

Ina ia aveʻesea le potu pogisa aafiaga, faʻaopopo ni mafanafana mafanafana ma pupula i totonu o lou loto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moli moli ma moli moli, poʻo se ie ie lanu samasama ma ie pupuni. Faʻaaoga faʻata ma isi mea e faʻaali mai i luga. O le a latou aumaia nisi malamalama i totonu o le potu ma faʻalautele le avanoa.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

O le aulelei ma lavelave o le olive lanumeamata e faapitoa lava ona faʻamatalaina pe a tuʻufaʻatasia ma le le mautonu ma mafanafana paolo. Afai e te teuteuina le umukuka i lanu o na o paleti autu, o le lanu o le a leiloa lona faʻamatalaina, o le a avea ma le fiu ma le fiafia. O sea atemosifia e saofaga i le faʻaititia o le gaosiaina ma mafua ai le fia moe.

Tuʻufaʻatasia ma papaʻe

O se tuʻufaʻatasia ae mafanafana tuʻufaʻatasia o le a matua talafeagai i soʻo se sitaili. O ata lafoia e mafai ona maua i le headset pe a fai o paepae o le laina pito i luga e paʻepaʻe, ma o le pito i lalo o le olive. Faʻaaoga mea aoga, lolomiina i luga o foliga, seti mo lauti poʻo mea manogi, ipu, fugalaʻau, atavali, solosolo, teuteu vao, ma naʻo fualaʻau susulu o le a fesoasoani e toe faʻafouina ai totonu o totonu.

Ma le enaena

O le tuʻufaʻatasia o olive ma sukalati o se suamalie tuʻufaʻatasia. O le laulau enaena o le a lagolagoina e le 'aiga' ai o le tutusa lanu e pei o atavali i laupapa laupapa. O le tuʻufaʻatasia o le a tuʻufaʻatasia ma auiliiliga o le olive - teuteu i luga o nofoa, kapeta kapeta, uati uati. O puipui valivali i le enaena o le a avea ma sili matagofie backdrop mo le samasama samasama o le headset. Faʻatasi ma le sukalati taliu, o le olive countertop foliga matagofie. O lenei tuʻufaʻatasia o le a faʻaopopoina le mafanafana ma le mafanafana.

Ma efuefu

Grey i le umukuka avanoa e sili ona fetaui lelei i le maualuga-tekonolosi poʻo ona po nei sitaili. Latou e iloga i le matagofie aulelei e tuʻu ese le matagofie o gaioiga faʻaaogaina. O se ogaumu, o se oveni microwave, o se silika uʻamea e faʻaigoa tele i se lanumeamata. E leai se lanu tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻamamafaina le matagofie o le metotia siliva e pei o le olive efuefu. O nei lanu e masani ona tuʻufaʻatasia i le tasi seti kapoti umukuka, faia vaega o luma i le tasi lanu, nisi i le lona lua.

Ma le samasama ma moli

O se sili ona fiafia ma suamalie tuʻufaʻatasia e tuʻuina mai e le olive i le tuʻufaʻatasia ma moli ma samasama. O le soʻotaga o nei lanu e faʻatumuina i le malosi, faʻateleina ai le manaʻo. Faʻatasiga e mafai ona faʻaaogaina naʻo se tasi o nei lanu malamalama felavasaʻi, pe e mafai ona e faia se paluga fualaʻau faʻafuaseʻi ma tuʻufaʻatasi uma paolo e tolu i le taimi e tasi. O le faʻavaivaia o le citrus extravaganza o le a fesoasoani i leo le faʻaitu - papaʻe, kulimi. Lanu ma samasama manaʻomia le lagolago - o totonu e tatau ona i ai le itiiti ifo i le tolu leo ​​i nei la susulu lanu.

Faʻatasiga le fuafuaina

O le paolo o se fua fualaʻau i le tuʻufaʻatasi ma lanu eseʻese foliga foliga ese ma toa. O le pupula lanu o le fuchsia, raspberry, cherry faatasi ma ia faia le umukuka pupula ma soona fai. Uma lanu o piniki foliga sili ona lelei e pei o leo faʻasaga i se toʻafilemu talaaga olive. Terracotta paʻu ma lanumeamata foliga sili ona feololo. O mea lanu mumu mumu seti faʻasaga i se mafanafana khaki talaaga o le a faʻamamafaina lelei le matagofie o le autu leo.
Fautuaga! Faʻaaoga le tuʻufaʻatasia ni tuʻufaʻatasi i totonu onapo faʻatumuina i tekonolosi fou, mea fouvalevale ma faʻaaoga

Tuʻufaʻatasia ma fafie

O le lanu o laʻau masani i totonu o se fesoʻotaʻiga ma le olive o le sili ona tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi. O paolo uma e lua na foaʻi mai ia i tatou e le natura, o lea e matua faigofie ai ona faia uo. E fetaui lelei le tuʻufaʻatasia mo umukuka masani. Lenei laumei ese ese le taugata o vaneina faʻamatalaga ma teuteuga. Country-style - Faʻafouina le talatala, meaafale laʻau mata. I totonu o le siʻosiʻomaga, e faʻamamafaina le latalata i le natura. Natura laʻau i moli ma lanu efuefu tone o loʻo manaʻomia foi i le maualuga o le auala. Woody ma pogisa lanu pogisa o le tuufaatasiga atoatoa. Lenei paga mafai ona faʻafouina luga ma paolo malamalama pe faʻatumuina i susulu lanu.

Faaiuga

O le lauiloa o fualaʻau lanu-olive e mafua mai ile alofa ile natura. O lenei lanu ua taliaina le agamalu o le pistachio, o le loloto o le fualaʻau lanumeamata, o le susulu o le asparagus, ma le taofi o le arasi. O lenei lanu lanu e i ai se lelei aafiaga i le popolevale faiga, soothes. Afai e te manaʻomia se tulimanu mo malologa, e leai se sili filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Outbacks Blooming Onion and Dipping Sauce. Copycat Recipe (Mae 2024).