"Olaga lona lua" kopeck fasi i stalinka

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le vaega o le fale mautotogi o Moscow e 52 sq. O le teuteuina o Olga Zaretskikh na faʻatulagaina mo ia ma lona toʻalua, o lona uiga o totonu na liu fale ma i le taimi e tasi na faʻamamaina. O lanu e faʻaaogaina i teuteuga e masani ai: o moli malamalama e faʻatusatusa ma le pogisa fola fale. Lenei o se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi e talafeagai i taimi uma.

Faatulagaga

Ina ia faʻafaigofie le ola o ni tagata se toʻalua i totonu o le fale mautotogi, na la aveʻese le auala i le umukuka mai le auala i le faʻateleina o le fale taele. O le umukuka na tuʻufaʻatasia ma le potu malolo: o le potu na faʻaavanoaina ma mafanafana. Faʻafetai i faitotoʻa ma tioata elemeni, o le malamalama masani mai le umukuka ma le potu na amata ona tafe i totonu o le auala savali.

Umukuka

O puipui o le umukuka o loʻo valiina i se paolo turquoise malamalama, e maua ai le siosiomaga a fou foliga. Mo le talieleele, o se tamaʻi maʻa puaʻa sa faʻaaogaina e faʻafetaui meaafale. O le tulimanu seti umukuka tulaʻi toetoe lava o le faʻalo ma faʻatagaina oe e tuʻu mea uma e te manaʻomia, ma tioata faitotoʻa aumaia meaafale mama ma airness. O le 'aiga' aʻai aofia ai se laulau lapoʻa ma nofoa mananaia ma piʻo tua. O le tuʻufaʻatasia o foliga matagofie ma elemeni anamua (retro plate, una), faʻapea foi ma teuteuga teu fugalaʻau e faʻalelei atili ai totonu o le fale.

Peniamina Moore vali faʻaaoga mo le maeʻaina. Villeroy & Boch magoto, Cezares paipa.

Potu malolo

O le potu malolo ma potu malolo e tuʻu ese mai le auala ma le umukuka e ala i faitotoʻa - e faʻatagaina ai oe e faʻalautele lau vaʻai. O le sofa o loʻo tu i totonu o se avanoa e lua o loʻo tatala ai le faʻataʻatiaga. I luga o fata o loʻo i ai tusi ma mea e pele i le fatu: o le Zinger suʻisuʻi masini e mafai ona taʻua o se tofi faʻaaogaina.

O meafale autu na aoina ma aumai mai nofoaga eseʻese: mai se fale taumafanafana pe mai se fale na muamua atu, ae o le ata foliga foliga mausali ona o le tuʻufaʻatasia o teuteuga elemeni, faʻapea foʻi nofoa ma fata mai IKEA, faʻatau faʻapitoa. O faitotoʻa na faʻatau mai le kamupani a le Bryansk Les, le sofa - i totonu o le potu faʻaaliga a Roy Bosh. Pupuni - i Arte Domo, kapeta - i IKEA.

Potumoe

Faʻatusatusa i le potu atoa, o le potumoe foliga sili atu ona lata mai ona o le lanu ata. O moli lanumeamata lanumeamata ma mea teuteu na filifilia mo puipui, ma pupuni pupuni faʻamalama le faga faʻamalama. O le ulu ulu ua teuteuina i se pulou teuteuina teuteu - i Cameroon o se amulet o loʻo faʻailoa mai le tamaoaiga, tamaoaiga ma le malosi. Nai lo o se ofu ofu, o le e ana le fale mautotogi potu teu ofu i totonu o le potu.

O le moega na faʻatau mai ia Konesula, o le nofoa faʻataʻavale mai Otto Stelle, o le pusa o drawers mai le IDC Collection. O ie na faʻatau mai le IKEA.

Faʻafetai i le magafagafa o teuina ma lelei le tofo a tagata e ana, o totonu o le tamaʻi kopeck fasi ua avea lelei ma fealofani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Руся - Даруй менi мамо (Iuli 2024).