Umukuka ma potumoe totonu i totonu o le tasi potu

Pin
Send
Share
Send

I lenei poloketi, lua sone tuʻufaʻatasia: o le umukuka-'ai potu ma le potu moe-suesue na puipuia mai le tasi i le isi e faʻaaogaina tioata sliding panels-faitotoʻa. O le faʻamalama e tasi e faʻapea ona maua ai le avanoa i le ao i itu uma i le taimi e tasi. I lenei tulaga, o le potumoe e le leiloa lona vavalalata vavalalata ona o le malulu tioata. O le umukuka ma 'aiga' aʻai o loʻo tu ai ina ia mafai ona taliaina malo iina e aunoa ma le faʻalavelaveina o le le faalauaiteleina o le potumoe.

Umukuka-potumoe totonu fuafuaina i se minimalist faiga, sili talafeagai mo laiti avanoa. Lanu paʻepaʻe faʻalauteleina le avanoa, o le susulu o le umukuka luma faʻalauteleina lenei aʻafiaga.

Backlighting fesoasoani faʻamalamalamaina le vaega o galuega a faʻaopopo voluma i le umukuka. Mea uma e te manaʻomia ae leai se isi mea o le mautauave o lenei umukuka eria. O le mata e le "pipiʻi" i se mea, ma o le potu foliga mai e sili atu lapoʻa nai lo lona moni tele ona o le faʻata o lo o tumu ai le atoa puipui.

Umukuka ma potumoe i le tasi potu aua le faʻalavelave faʻatasi. I le itu taumatau o le faitotoʻa o mea e teu ai meaʻai, mea faigaluega i le umukuka ma se laulau mo taumafataga. Kapeneta ei ai le tele tele gafatia gafatia ona o le faʻaaogaina o le puipui lautele. O se faʻaopoopoga teuteuina ma o se auala o vaʻaia faʻalauteleina se tamai potu o se backlight i le tulaga o TAʻITAʻI fasi pepa o loʻo ofi totonu o le puipui.

I LEtotonu umukuka-potumoe o le "mirror mirror" e faʻaaoga faʻapitoa: afai o se tasi o puipui e ufiufi atoa i luga o loʻo atagia mai ai le malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻata poʻo se uamea faʻamamaina, ona avea lea o lenei puipui "mou", ma le potu vave vaʻaia faʻaopoopoina le aofaʻi toetoe lava faʻalua.

Nofoa auauna atu o se ofoofogia teuteuina o se tamai umukuka - o latou nofoa ei ai se mamanu e pei o liʻo faataʻapeʻapeina luga o vai. O nofoa palasitika e mama, malamalama ma e le faʻaleagaina le avanoa. Tuaoi umukuka ma potumoe i le tasi potu mafai ona talafeagai mo se tagata nofo na o ia, aua e matua itiiti taumafaiga o le a faʻaaluina i le faʻamamaina.

O le 'aiga' ai i le umukuka e iloga i le uluaʻi uliuli taofia, lea e taʻalo e le gata o se moli, ae faʻapea foi ma se teuteuga matafaioi. E oʻo lava i faitotoʻa ua matala atoa, o le vaʻaiga vaʻaia i le va o le potu moe ma le vaega o le umukuka e faʻasaoina - o loʻo manino lava faʻailoa mai e le laina o le taofia.

O le faʻataʻitaʻiga i luga o le tioata o le vaeluaga-faitotoʻa e matua malamalama ma e faʻatoa vaʻaia pe a tapunia.

Umukuka-potumoe totonu o le vaega e momoe ai e faigofie lava ma e pei o se falealuga. E i ai paepae paʻe papaʻe e masani ai luga o le falealuga. O le foloa e laupapa ma faʻapipiʻi foʻi. O le matua uliuli sikuea o le moega tu i fafo faʻasaga i tua o puipui papaʻe ma le foloa.

O le ulu ulu e faia i le paʻu, e lanu uliuli foʻi, e matua teuteu lava. Ina ia faʻamalūlūina le faigata o le ata ma fai i ai se paʻi alofa, na teuteuina le ie afu i se fasi paʻepaʻe, ma tuʻu ifo i lalo i le foloa ma gaugau lafu.

O le ofisa mo galuega nofo i luga o le loggia. O fata tioata e le faʻaleagaina ai le avanoa, lea ua tau le maua iinei, ma o le vaalele lanu meamata o le laulau pito i luga e tuʻufaʻatasia ai le ofisa ma laumeamata i fafo atu o le faʻamalama.

Tusiata: Olga Simagina

Pueata: Vitaly Ivanov

Tausaga o fausiaina: 2013

Atunuʻu: Lusia, Novosibirsk

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOP 8 MOST UNUSUAL AND WEIRD HOUSES IN THE WORLD 2020 #unusualhouses #weirdhouses #houses2020 (Mae 2024).