Potumoe i leo turquoise: mamanu lilo ma 55 ata

Pin
Send
Share
Send

Faʻaalia lanu turquoise

Uiga lautele:

  • Turquoise tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi lanumeamata ma lanumoana, e fetaui lelei i le ata o le potumoe. Lenei lanu, faatasi ai ma pastel ma leo le faʻaituau, toʻafilemu, fetuunai mo lelei malologa ma masani ai moe.
  • O lenei lanu lanu fesoasoani i le atinaʻeina o mafaufauga, o lea e masani ona filifilia e tagata fatufatuaʻi ma tagata taʻutaʻua latou te faʻatauaina le toʻafilemu ma manatu uiga ese i le taimi e tasi. O le potu turquoise potu moe i totonu, ma lona malologa aʻafiaga ma tonic meatotino, e lelei mo workaholics po melancholic tagata.
  • O se ola, pupula lanu moana turquoise foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasia ma isi faʻaluluina lanu. O le paolo malu o le turquoise o le a avea ai le nofoaga foliga foliga mamafa tele.
  • O le lanu e mafai ona faʻaaogaina i toeititi lava soʻo se sitaili o totonu totonu teuteuina, ma e sili mo tagata matutua ma tamaiti potumoe.
  • O le faʻataʻitaʻiga a le Taoist Feng Shui e talitonu o le turquoise e faʻaalia ai le lalelei, tamaoaiga, tamaoaiga ma le alofa. I le faʻamalosia o le itu i sasaʻe ma le turquoise, e tosina mai ai tagata i le manuia, manuia ma le tamaoaiga.

O a lanu e sili ai le faʻavasega?

Ina ia faʻalauteleina le vaʻai i le avanoa, e tatau ona e uaʻi atu i malu malulu ma pupula o le pupula. O lenei filifiliga o le a sili ona talafeagai mo se tamai potu.

Faʻatasi ai ma le tele o leo turquoise masani i totonu o le potumoe, o loʻo i ai aquamarine, cyan, turquoise lanumoana, lanumeamata lanumeamata, samasama lanu poʻo aquamarine.

Lanu pogisa turquoise i le potumoe e lautele. O le faʻautauta ma le le teteʻe lanu e soʻosoʻo faʻatasi ma le muted purple, sand or coral shade e fausia ai natura masani ma masani.

O le ata o se potumoe pupula pupula, faʻatumuina e le viole, lemoni, auro ma apamemea faʻaaliga, poʻo totonu e faia i se toeititi lanu moana topaise lanu, foliga mai le itiiti ifo le manaia.

Faʻamalamalamaina le malamalama turquoise, faʻatasi ma emerald, lanumeamata, azure, moli poʻo siliva blotches, o le a avatua i le potu se faʻapitoa faʻafaigofie ma faiga.

Le fausiaina o se mafanafana ma le ea siʻosiʻomaga i totonu o le potumoe, malu malu turquoise paʻu e tuʻufaʻatasia ma mafanafana terracotta poʻo pauti palette.

O a lanu e fetaui lelei i ai?

Turquoise fausiaina matagofie tandem ma tele tone. Lalo o sili sili manumalo manumalo o le turquoise.

Potumoe i lanu efuefu-turquoise

O pupuni lanu samasama o le turquoise e lagolagoina ma lanu efuefu-lanumoana poʻo taʻitaʻi pupuni. O le mea lea, o se vavalalata ma le faʻamalieina atemosifia fausiaina i totonu o le potumoe, puipuia mai popolega o le fafo lalolagi.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu moe i ona po nei, ua mamanuina i lanu efuefu-turquoise.

Potu paepae ma le turquoise

O le sili ona taatele manatu manatu. O le kiona-sinasina talaaga tuʻufaʻatasi ma lanu enaena turquoise maua ai le potumoe totonu se tamaoaiga ma loloto. O sea duo e fetaui lelei i tu ma aga masani faʻaonapo nei, aemaise lava i le minimalism poʻo le hi-tech.

I le ata o loʻo i ai le paʻepaʻe ma le turquoise lanu tuʻufaʻatasia i se maualuga-tech potumoe.

Potumoe i lanu enaena enaena turquoise

Turquoise foliga sili ona aoga faʻatasi ma le kofe poʻo le maaleale nati lanu. O lenei lanu tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo se matagofie potu moe mamanu.

I totonu o se potumoe turquoise, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i le enaena, ae faʻapogisa foʻi, toetoe lava o le uliuli o le pupula. Lenei matagofie ma laconic lanu plexus o le a fausia ai se ofoofogia eseesega i totonu o le potu ma faʻaeeina totonu i totonu ma le aulelei matagofie ma matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potumoe i lanu turquoise-sukalati.

Beige ma turquoise potumoe totonu

Ole manaia ole turquoise e foliga manaia peʻa faʻatasia ma sekati poʻo vanila lanu, faʻaalia i meaafale meafale, teuteuina o teuga poʻo elemeni elemene. O le potumoe i lanu beige ma turquoise o loʻo i ai se aulelei matagofie ma matagofie i totonu faʻapotopotoga.

Vaʻai pe faʻafefea ona e teuteuina se potumoe i lanu beige.

Filifilia o mea mo le faʻamaeʻaina

I le avea ai o se puipui puipui, e manaʻomia le tuʻuina atu i vali faigofie, vali poʻo le le lalagaina faʻapipiʻi pepa puipui ma ituaiga eseese. O se filifiliga lelei o le faʻaaogaina o mea masani e pei o laupapa poʻo maʻa.

Mo fola, oe mafai ona filifili mai laminate, kapeti po o laupapa laupapa. O se natura laʻau laupapa o le a foliga lelei e faʻaopopoa i se kapeta turquoise ma fausia ai se siosiomaga o se vao matafaga ma le sami i totonu o le potu. Afai o le potumoe ua fuafuaina i moli malamalama lanumoana, e sili atu le filifilia o se efuefu, paʻepaʻe pe beige paolo o fafie. O le mauoa lanumoana-turquoise totonu e talafeagai e faʻamamafaina le foloa ma mumu, enaena, oketi poʻo oneone ie.

Ata o se potumoe ma turquoise pa teuteuina ma teuteu teuteu.

E fautuaina e le au mamanu le teuteuina o le vaʻa taualuga i papaʻe, susu poʻo le lanu beige malamalama. Lenei mafai ona faia i le faʻaaogaina o le masani paʻepaʻe pe vali. Ona o le malamalama taualuga, o le a mafai ai ona ausia paleni lanu atoatoa ma le fealofani, faʻapea foi ma le faʻaeeina o le potu ma faʻaopoopo voluma ma avanoa. O lenei fofo e talafeagai mo potu moe ma faʻamalama faʻasaga i le paolo itu.

O loʻo faʻaalia i le ata le maeʻa o se potumoe i totonu o se fale ogalaau.

O a ituaiga o meaafale o le a ofi?

A filifilia ni meaafale, o le lautele lanu lanu e amanaʻia. I le tulaga o puipui pupuni i topasi ma toetoe lava lanumoana leo, e fautuaina e faʻapipiʻi se beige, enaena, paʻepaʻe pe efuefu headset. Ma o totonu o le a le foliga foliga lofituina. Afai e teuteuina luga o le pa i lanu le tutoʻatasi, latou te faʻatauina mea turquoise meaafale.

O se manaia gaioiga taga o le faʻaavanoaina o le potu ma tuʻufaʻatasia meafale, mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega mama, o se beige pusa o drawers ma turquoise moega laulau.

I le tulaga o le tele, ua fautuaina e aua le soona tetele vaega. E i ai se tuusaunoaga atonu o le moega moe. E talafeagai le filifilia o se tele moega, teuteuina ma openwork auiliiliga, tu i tafatafa o le uumi puipui ma tuʻu avanoa avanoa i itu uma mo moega i tafatafa o moega.

I le ata o loʻo iai le moega ma mea lanu enaena paʻu ie i totonu o le potu turquoise.

Ina ia ausia se vaʻaiga faʻateleina i le vanimonimo, e faʻaopoopo ai le lalelei ma le taugata i le ea, o mea gaosi lacquered o le a fesoasoani. Ina ia fausia se faigofie ma toʻafilemu siʻosiʻomaga, tisaini ma le maeʻa matte e talafeagai. E taua le manatuaina o mea uma e tatau ona sili atu le mafanafana ma aoga pe a mafai.

Filifilia o ie ma teuteuga

O teuteuga faʻamalama e faʻamoemoe i le aofaʻi o le malamalama masani i le potu turquoise potu moe. I le tulaga o le le lava o le susulu o le la, e fautuaina ai le uaʻi atu i moli mama i lanu pupula poʻo pupuni ma le le faʻalavelaveina laʻititi mamanu. O le mea lea, o se lagona lelei e mafai ona faʻaopopoina i totonu o le potumoe, ma ona foliga mafai ona suia e aunoa ma le toe suʻeina i tele faʻaleleia.

O le filifiliga lelei o se pupuni paʻepaʻe ensemble faʻasaga i le talaʻaga o turquoise puipui. E tusa ai ma le ituaiga, oe mafai ona pikiina luga umi tapoleni, faʻapuʻupuʻu pupuni poʻo faʻataʻitaʻi ma laʻau pupuni ma teuteuga.

Mo se potumoe i lanu lanumoana, samasama ie, ie moega poʻo meaafale ma mama lanumeamata ufiufi e talafeagai. Uma eseesega faʻaavanoaina ma elemeni ma lanu faʻavalea e talafeagai. Lanu moli o le a foliga sili i luga o fugalaʻau poʻo aluga teuteu.

O le moega e mafai foi ona faʻatumuina i se lanumoana, lanumoana malamalama lanumoana poʻo se aluga i mea lanu piniki. O se nofoa faʻasolosolo ma se ie ufiufi lanu raspberry-lanu o le a ofi faʻatasi i totonu o le potu.

E mafai ona faʻatumu se potu i faʻafiafia faʻapitoa e ala i ata puʻe ma atavali i faʻalelei matagofie, moligaʻo, tuugalamepa, pusa matagofie, faʻata ma mea tetele i totonu o fale. Faʻatasi ma le lava avanoa, o se eletise magalafu tuʻuina i le turquoise potumoe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe i paolo o turquoise ma faʻamalama teuteuina i pupuni faʻalua i le lanumoana ma le samasama.

Moli foliga

E sili atu le teuteuina o le potumoe ma le masani ai moli auala, e pei o mea e faʻaaluina malamalama tele samasama mafanafana mafai faʻapipiʻi le lanu moana turquoise. O se filifiliga sili ona lelei o moli moli ma se malulu malamalama, e faʻamamafa lelei ai penefiti.

I se faʻaopopoga i moli masani i le faʻamalama o le faʻalo, e manaʻomia le tuʻuina o moli i totonu o se tamaʻi potumoe i totonu o le turquoise, ae e fautuaina foi e faʻaopoopo i pule, fata poʻo kapoti ma moli. E talafeagai le faʻaauupegaina laulau e faʻataʻoto i moega ma lamepa i autafa o moega, ma tuʻu sconces i luga o puipui ma moli malamalama i le afiafi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu moe turquoise e iai lamepa i autafa o le moega ma le moli faʻalo e iai le paolo o tioata paʻepaʻe.

O le a le sitaili e sili ai le faʻavasega?

O le lanu turquoise i totonu o le Provence style potumoe i totonu, lea e iloga i le tamaoaiga-faʻamalie taugata, itumalo matagofie ma malamalama alofa, faʻatagaina oe e atili faʻamamafaina le siosiomaga o le agamalu. O se tuʻufaʻatasiga atoatoa - selesitila turquoise pa ma beige poʻo mea papaʻe meaafale. O elemeni lavalava ma fugalaʻau mafuaʻi faʻaopopoina se faʻapitoa faʻaalia i le ata.

I totonu o totonu masani, e i ai lanumeamata lanumoana-lanumoana leo. Lenei laina maua ai le symmetrical ma taʻitaʻi faʻatonuga o freshness, malamalama ma le mafanafana. O le faʻaaogaina o laupapa fola, mea ma paʻu ie ufiufi ma taugata pepa puipui pepa puipui e talafeagai iinei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai puipui, faʻapipiʻi ma pepa puipui tuʻufaʻatasia i le lanu turquoise i totonu o le potumoe i le ituaiga masani.

O le potumoe uliuli ma turquoise i le Art Nouveau sitaili o loʻo i ai le maualuga ogaoga ma soona faʻaalu. E le gata i lea, o ona po nei e faʻaaogaina le monochromatic turquoise surfaces o loʻo i ai se penina samasama pe tau le iloa foʻi se talatala. O se ata matagofie ma matagofie o le potu moe, e maua ai le avanoa e faʻavaivaia ai totonu o le fale, ma atili ai ona ola. Turquoise o le a foliga muamua i le tuʻufaʻatasia ma le kofe, ie lino poʻo le mama ie.

Ata o se tamaʻi potumoe minimalist ma turquoise faʻaigoa i le tulaga o meaafale ma ie.

Faletusi o ata

O le eseʻese o paolo e mafua ai le atoatoa turquoise potumoe mamanu, lea o auiliiliga uma o le a musuia, fiafia ma maua ai se lagona o le paleni ma le malosi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Perfectly Roasted Potatoes at Home With. Without Oven (Mae 2024).