Uo pepa puipui: filifiliga tulafono, manatu mo tuʻufaʻatasia i lanu ma le ata, pe faʻafefea ona kelu

Pin
Send
Share
Send

O a wallpaper a soa?

Faʻatasi pepa puipui o ni lua tapoleni e eseese i le lanu poʻo teuga, a o gatasi ma le tasi ma le isi. O lenei metotia o teuteuga e tele mea lelei, e faʻatagaina oe e faia le potu sili voluminous, nana faʻaletonu i le eria poʻo moli, ma maua ai foʻi le totino totonu.

Tulafono Faafetaui a Soa

A filifilia uo pepa puipui, e tasi le tulafono e tatau ona mulimulitaʻia. Lua foliga eseʻese ituaiga o pepa puipui e tatau ona i ai se mea e nonoa faʻatasi ina ia latou foliga pei o le tasi atoa i le ata o le potu. E mafai ona avea ma ituaiga, lanu ata poʻo faʻataʻitaʻiga. E sili atu foi le filifilia o mea a soa o le mafiafia ma le gaosiga tutusa; i faleoloa masini, eseesega eseese o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui e masani ona faʻaalia i luga o le tulaga tutusa, o lenei faʻafaigofieina tele le galuega.

Tasi le lanu lanu - eseʻese mamanu poʻo teuga

E le manaʻomia le filifiliina o lanu e tutusa, pupuni latalata, o le lanu e tasi, ae o se leo ese e mafai ona fusifusia ai ituaiga eseese o paʻaga vaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tasi tapoleni o se mautu lanu viole ma se fesoasoani foliga, o le isi ma se lamolemole luga ma se tolu-dimensional mamanu i le tulaga o lanu viole fugalaʻau i luga o le malamalama tua.

I le ata, o puipui i totonu o le potumoe ua maeʻa i le tutusa lanu polokalame ma e le lalagaina faʻapipiʻi pepa puipui. E eseese ofu ma ufiufi o ofu mafanafana.

Lenei metotia o le tuʻufaʻatasia soa pepa puipui o le a faʻaopopo le tele i le potu ma faia ia vaʻaia tele.

Tutusa tutusa - eseʻese mamanu poʻo lanu

E mafai e tuʻufaʻatasia ona tuʻufaʻatasia pepa puipui ma se mea masani, o se faʻaaliga taua o le a maitauina i soʻo se lanu lanu. O le filifiliga lanu e mafai ona faʻatusatusaina, pei o le uliuli ma le paʻepaʻe, poʻo le soʻoga lemu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu potu potu vateatea. Teuteuina ma paʻaga pepa faʻapipiʻi ma ituaiga eseese vaʻaia vaelua ai le avanoa i sone.

O le tutusa foliga o le pepa puipui o uo o le a le maitauina fesoʻotaʻi se eseʻese mamanu, e oʻo lava i ata e matua eseʻese lava mai le tasi, o le tutusa fesoasoani o le a vaʻaia.

Faʻatusa lava e tasi - eseʻese uiga poʻo lanu

O le aotelega faʻataʻitaʻiga o le a tuʻufaʻatasia ai soa lua pepa puipui pepa puipui. O le ata e mafai ona tutusa, a o le i ai o se eseʻese tele, mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le tasi luga o loʻo i ai se mamanu ma tele monograms, i le isi latou e tutusa, ae laʻititi.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti mo se teine. E eseese lanu o pepa puipui a paga, ae e tuʻufaʻatasia e le autu. O loʻo faʻailoa mai puipui i puipui uma e lua.

O le faʻataʻitaʻiga e tasi e mafai ona tuʻufaʻatasia uma eseʻese lanu ma laupepa, soa wallpaper mafai ona lamolemole ma embossed, eseesega ma toʻafilemu tuʻufaʻatasiga.

Eseese lanu, ituaiga ma faʻatusa

O le filifiliga sili ona faigata mo teuteuga o le a tuʻufaʻatasia o matua eseʻese ituaiga o soa pepa faʻapipiʻi, ma eseʻeseʻega, lanu ma mamanu. Lenei auala o soa pepa puipui e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete, a leai e mafai ona e mauaina se leai se lagona totonu.

O le tulafono autu e oʻo lava i eseʻese laufanua e tatau ona o gatasi. Lanu e mafai ona 'eseʻese, ae mafai ona tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, o pastel shade. O le ata e le tatau ona tutusa, ae i ai se autu lautele, pei o se fualaʻau.

Faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia i totonu o potu

Mo le hall (potu malolo)

O le potu malolo e tele atu totonu tisaini filifiliga nai lo isi eria o le fale. E le pei o se potumoe poʻo le umukuka, i le hall o le a talafeagai e tuʻufaʻatasia pepa puipui soa o pupula lanu ma tolu-itu mamanu e mafai ona tuʻufaʻatasia e se autu masani.

Faatasi ai ma le pepa puipui a soa, e mafai ona e faʻamamafaina se vaega, e pei o se nofoaga e nofo ai i tafatafa o le nofoa ma nofoa faʻataʻavalevale, poʻo se potu mafanafana faitau. I se faʻaopopoga, uo soa pepa puipui o le a avea ma lelei totonu tali mo le potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka, o lenei auala o le faʻamaeʻaina o le a fesoasoani e filifilia ai sone, vaʻaia vaeluaina latou.

Mo potumoe

Faʻatasi pepa puipui o se masani masani fofo fofo mo le potumoe. I lenei auala, mafai ona faʻaaogaina maeʻa e filifilia ai se moe po o se malologa potu, faʻapea foi ma vaʻaia faʻateleina le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i se sitaili vaʻaiga. Uo pepa puipui, pei o isi aitema, i ai se mamanu ma se masani autu.

E mafai ona e teuteuina le puipui i luga aʻe o le ulu o le moega ma le malamalama eseese o pepa puipui uo, ma faʻamalamalamaina ma teuteuina ai.

Mo umukuka

O uo puipui o le a fesoasoani e vaevae le umukuka i totonu o se nofoaga galue ma se 'aiga' aʻai.

O le puipui atoa o le 'aiga' aʻai e mafai ona teuteuina i susulu pepa puipui, pe naʻo se vaega tuʻu saʻo luga o le laulau 'ai. E mafai foi ona avea se faaleoga o se puipui i luga aʻe o le vaega o galuega. O le pepa puipui e tatau ona puipuia i le malamalama tioata i luga o le vaega kuka.

Mo le auala savali

I Khrushchev ma tulaga masani fale mautotogi, e le eseese 'auala i se vaega tele, o paga pepa puipui soa o le a faia lenei potu sili atu ona manaia ma tele.

E sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o pepa faʻapipiʻi ma se lanu lanu lanu, e eseʻese mamanu ma ie e mafai ona faʻalauteleina ai sina tamaʻi avanoa, ma malamalama lanu e faʻasaoina ai le laufanua.

Mo le vasega pepe

O uo puipui o se tali lelei lea mo le potu a le tamaititi, o tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o le a atili ai ona manaia ma faʻafiafia ai le vasega pepe. O le potu a le tama e mafai ona teuteuina i se lanumoana mama, tuʻufaʻatasia ma lanu samasama pe papaʻe.

Wallpaper soa o maaleale lanu e talafeagai mo se teine: piniki, lilac, samasama. Mo se tamaititi tamaititi, e sili atu le filifilia o se toʻafilemu; e mafai ona e faʻatulagaina se potu talavou i paolo malu.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti mo se teine ​​i le potu pito i luga. Teuteuina i paʻaga pepa puipui i totonu o se moli uila ma lanu piniki leo.

Manatu fetaui i lanu

Beige

O se leo malu, fetuutuunai leo faʻatasi ma le tele o lanu. O le beige e ogatasi ma susulu ma malu, mafanafana ma malulu lanu. E aoga foi o se talaʻaga. O le tuʻufaʻatasiga sili ona lelei o le ai ma uo pepa puipui i paʻepaʻe, lanumoana, emerald, mumu, enaena ma uliuli. Faʻamoemoeina i le lanu filifiliga a le paga, o le soa pepa puipui o le a foliga lelei i totonu o soʻo se potu.

Lanu paʻepaʻe

Paʻepaʻe leo e ogatasi ma soʻo se lanu. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona malulu pe faʻatusatusaina, susua poʻo ni pastel lanu. O se tuʻufaʻatasia o paʻepaʻe ma lanumoana, mumu poʻo uliuli paolo o le a foliga sili ona lelei. E le gata i lea, o foliga vaaia e matua vaʻaia lava i luga o se papaʻe papaʻe.

Lanu efuefu

O le lanu efuefu o le pepa puipui e fealofani ma mama ma efuefu paolo. Malulu ma mafanafana lanu efuefu e fetaui lelei mo aso nei i totonu. O le tuʻufaʻatasia ma piniki, lanu viole o le a foliga vaivai ma maaleale. Wallpaper soa o lanumoana, mumu ma fuchsia o se sili eseʻeseʻesega, ae le itiiti ifo manuia faʻatasiga.

Lanu meamata

O le lanumeamata leo o le soa pepa puipui o le a galulue lelei ma mafanafana mafanafana hues e pei o enaena, efuefu, moli, kulimi, auro ma uliuli. Eco autu o le a faʻamafanafana totonu ma faʻafilemuina le atemosifia.

Paʻepaʻe ma papaʻe

O le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le paʻepaʻe ua uma ona foliga maeʻa ma maeʻa, latou te fefaʻamalosiaʻi le tasi i le isi. Ae ui i lea, samasama, salati, moli ma lanu viole paolo e mafai ona avea ma se soa sili ona lelei i le uliuli.

Lanu viole

O se lanu viole matagofie o le a faʻatasia lelei ma le efuefu, lilac, olive ma papaʻe. O le viole e talafeagai mo aso nei teuteuga i totonu. O se paolo mauoa e sili ona faʻaaogaina o se paolo lona lua.

Lanu enaena

O le paolo sukalati mafanafana e ogatusa ma le lanumoana, turquoise, lanumeamata ma le piniki. O le mauoa lanu o le a tu matilatila faasaga i le lanu i tua background. O le tuʻufaʻatasia ma uo pepa puipui i kulimi ma paʻu beige e talafeagai mo totonu teuteuina i se masani sitaili.

O le ata o se potu malolo faʻaola maualuga. O pa ua maeʻa ma ituaiga eseese o paaga pepa faʻapipiʻi, o isi e faʻataʻitaʻi i le faia o piliki, o isi i le sima.

Piniki

O le lanu piniki e mafai ona avea ma se malu malu pastel paolo poʻo se mauoa fuchsia lanu. O le moli malamalama o le piniki e tuʻufaʻatasia ma le turquoise, malamalama lanumoana, mint, papaʻe, efuefu, olive ma enaena. Mo le fuchsia leo, o le kamupani o le a o faʻatasi ma pepa puipui soa o le sinapi, efuefu, lanu salati.

Lanu moaga

Faʻatasi wallpaper o papaʻe, efuefu, piniki ma lanu samasama e alu faʻatasi ma le maaleale lanu moana. Mai pupula pupula mo tuʻufaʻatasi, mumu, moli, enaena e talafeagai. Faʻamoemoeina i le lanu paʻaga, o totonu o le a susulu ma mauoa pe toʻafilemu.

Auro

Golden teuteuga o le a teuteuina ma soa wallpaper i le turquoise, peach ma le efuefu. Auro foliga ofoofogia ma canvases soa o lanu enaena, mumu ma uliuli tone.

Lanu samasama

Sunny samasama tuʻufaʻatasia lelei ma soa o se malulu paʻu: lanumoana, lanumoana, efuefu, uliuli ma le pāuli. Lanu samasama o le a faʻaopopo le la i totonu o le potu.

Lilac

E mafai ona tuʻufaʻatasia le paolo lilac ma soa wallpaper i kulimi, moli samasama, piniki, malamalama turquoise ma le uliuli. O le paolo e fausia ai se tuʻufaʻatasiga maaleale e oʻo lava i pogisa lanu.

Turquoise

O le faʻafouina o le turquoise e avea ai se soa lelei ma enaena, uli, lanu piniki piniki, beige, papaʻe ma samasama. O auro poʻo siliva elemeni o le a avea ma se faʻaopoopo lelei.

Faʻataʻitaʻiga o tuʻufaʻatasia e ala i le mamanu ma le faʻataʻitaʻiga

Ma fugalaʻau

O le tuʻufaʻatasia ma se fugalaʻau lolomi e talafeagai mo se masani, faʻamaoniga poʻo aso nei totonu. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona i ai ma le monochromatic soa pepa faʻapipiʻi pe i ufiufi ma se eseʻese mamanu. O le lanu lanu mo soa pepa puipui e tatau ona filifilia faʻavae i luga o le paolo o le fugalaʻau mamanu, ma lona talaʻaga.

O le faʻataʻitaʻiga o fugalaʻau e tuʻufaʻatasia ma e oo lava i luga o laufanua, e faʻamatagofieina pe faʻamaʻaina i pepa puipui. O se lelei maeʻa filifiliga o le a faʻamamafaina le faʻaleoga puipui ma soa pepa puipui ma fugalaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata tolu-rosa foliga i luga o le ulu o le moega poʻo sakura fugalaʻau luga o le nofo i le potu malolo.

Ata o se potumoe neoclassical. O puipui e teuteuina i paaga pepese i se auala faʻatapulaʻa.

Laupapa

E mafai ona tuʻufaʻatasia pepa puipui faʻatasi ma isi ata, faʻataʻitaʻiga poʻo luga luga o ie. I le faʻaopopoga i le matagofie matagofie, o le fasimea vaʻaia fetuutuunai le avanoa o le potu, faʻamoemoe i lona faʻatonuga, le potu foliga lautele pe maualuga.

A tuʻufaʻatasia ma volumetric ata, soa pepa faʻapipiʻi ma laina e tatau ona filifilia se malu lanu palette o le a soʻosoʻo faʻatasi ma le lanu o le ata. I le tuʻufaʻatasia ma pepa puipui puipui e leʻo faʻataʻitaʻia, e mafai ona e filifilia se paolo malosi atu. I lenei tulaga, soa pepa puipui ma se valavala faʻataʻitaʻiga o le a tosina mai ai le manatu autu.

Lalo o le sima

Uso pepa puipui mo sima tosina mafaufau ona o le ituaiga. O le embossed luga vaʻaia fealofani ma toetoe lava soʻo se ituaiga o soa pepa faʻapipiʻi ata, ata ma mea teuteu, valivali, faʻapea foi ma 3D ata o le a talafeagai.

Faʻapipiʻiina i totonu o le kamupani ma isi soa pepa faʻapipiʻi tele sili atu lona lua tulaga.

Fautuaga mai le tisaini

E i ai nai tamaʻi togafiti e mafai ona fesoasoani e faʻatumau lelei le ata o le potu i le paleni ma le fealofani.

  • Ina ia foliga le ata faʻatasi pepa puipui pei o se ata e tasi, oe tatau ona filifilia se mea o le tutusa mafiafia ma tau vaega. Lenei o le a faʻafaigofieina le maeʻaina o galuega ma o le a foliga mama. E sili ona talafeagai e filifili uo pepa puipui mai le tasi gaosi oloa.
  • Mafaufau tutusa lanu pe a filifilia uo pepa puipui. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona vaivai pe faʻatusatusa, ae o lanu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi.
  • E tutusa lava mo mamanu. I totonu o le tasi potu, e taua le usitaʻi i se tasi sitaili ma autu.
  • A teuteuina totonu o le fale i se auala faʻataʻoto, o se lapoʻa tele ma se paolo pogisa e tatau ona faʻapipiʻiina i le pito i lalo, faʻasolosolo, o se tamaʻi mamanu ma se moli lanu i le itu i luga.

Faʻafefea ona kelu soa pepa faʻapipiʻi?

Faʻapipiʻi pepa puipui faʻapipiʻi e tusa ma le mataupu faavae tutusa ma isi, seʻi vagana ai le tele o itu.

  • Ae e te leʻi amata galuega, e tatau ona e filifili i le nofoaga o canvases.
  • Faʻatasi ai ma le faʻataʻatiaina o le fasimea, e mafai ona fefaʻasoaaʻi ia soa ma le tasi, faʻapipiʻi le puipui i autafa, pe iai se faʻasologa eseʻese. Mo lenei ituaiga o faʻaiuga, e taua o tapoleni e tutusa mafiafia.
  • Ona tatau lea ona e saunia luga. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻamamaina o le puipui mai le ufiufi tuai, sima ma muamua.
  • Ina ia faʻafaigofieina le galuega ma inisiua ma se iʻuga lelei, e tatau ona faia se faʻailoga i luga o le muamua itulau. Lenei o le a taofia ai le pepa puipui mai le "lofituina".
  • O loʻo sauni pepa o pepa puipui mo soa. Latou manaʻomia e tipi ma faʻatulagaina i le faʻasologa saʻo. O le pipiʻi e faʻaaogaina e tusa ai ma manaʻoga o mea pepa puipui. O fasi pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi mulimuli-i-iʻuga.

Faletusi o ata

Faʻatasi pepa puipui o se sili lelei auala e faʻapitoa ai totonu o oe. E tele auala e teuteuina ai se potu ma ituaiga eseese o pepa puipui, eseʻese i lanu, ituaiga ma le ata. Faʻamoemoeina i le tuʻufaʻatasia filifilia, o totonu o le a liua e agamalu ma toʻafilemu, pe susulu ma auiliiliga o mauoa lanu ma mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sosefina - Fiji - With Lyrics - DSTA 2008 (Mae 2024).