Potu moe i lanumoana tone: foliga foliga, lanu tuʻufaʻatasia, mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Faatasi ai ma le talafeagai iloiloga o le autu foliga, e foliga mai e le gata ina ia ausia se aulelei ma uluaʻi mamanu, ae faʻapena foi ona fausiaina se matagofie siʻosiʻomaga i le potu.

  • O le lanumoana leo o se faʻailoga o le vai ma le lagi. E setiina oe mo malologa ma moe moe.
  • I le mafaufau, lanu moana mafua ai se tulaga o le atoatoa lotogatasi, filemu ma le filemu. Ae ui i lea, talu ai o le mea moni o ia paolo e fesoʻotaʻi ma malu, e mafai ona mafua ai le le fiafia, passivity ma le paie.
  • I le Feng Shui, o lanumoana lanumoana e fetaui lelei mo se nofoaga e malolo ai ma mafaufau loloto ai. Latou te faʻatosinaina le malosi faʻaleagaga, seti oe mo mafaufauga ma le malamalama o le lalolagi o siomia oe.
  • Lanumoana e fetaui lelei mo se tamaʻi potumoe, ona o le vaʻaiga vaʻaiga o luga, e fesoasoani e faʻalauteleina le avanoa.

Lanumoana paolo

Malamalama ma vaivai lanumoana lanu lanu faia se malamalama ma ea ea i totonu o le potumoe ma faamamafaina le matagofie o le siosiomaga avanoa.

O le lagi lanumoana paleta i totonu o le potu foliga mama ma malamalama, ae e ui lava i lona matagofie, e fai lava malulu ma manaʻomia magafagafa ma le faʻaeteete faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai ni puipui manino o se lanumoana lanumoana i totonu o se tamaʻi potumoe.

Mo se malu ma maaleale faʻavae, paolo lanumoana paolo e talafeagai. Latou te faʻamalosia le faʻamamafaina o le tulaga ma faʻaeeina i le toʻafilemu ma le malu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe, faia i lanumoana ma lanumoana tone.

O le potumoe lanumoana-efuefu o loʻo i ai se aulelei tele ma faʻaonapo nei foliga. O silvery shade e fetaui lelei ma le fetu faʻaselesitila e maua ai le paleni lanu manaʻomia ma le matagofie i totonu o le potu.

Faʻamaeʻaina

Filifili filifilia maeʻa mea o le a le tu ese mai le lautele totonu manatu ma o le a avatua i le potu teuteuga a maeʻa foliga.

  • Fogafale Mo fola, e talafeagai le faʻaaogaina o mea masani i le tulaga o kapeti, laminate, tile poʻo foloa i moli poʻo lanu mafanafana.
  • Pa. Lanumoana pepa puipui ma azure, turquoise nota poʻo fugalaʻau autu o le a fesoasoani e fausia ai le malamalamaaga o le fou ma le mama i totonu o le potumoe. Faʻafetai i le lagi tua atu, o ata i luga o puipui foliga sili atu ona manino ma mauoa. I le fausiaina o se vaʻaiga faʻaigoa, e mafai ona e faʻaaogaina tapoleni ma monograms, curls poʻo teuteuga Gzhel.
  • Taualuga. Ina ia faʻamamafaina le loloto o le teuteuina o le puipui, o le faʻalo e faia i le paʻepaʻe. Faʻasusisi tapolopolo pupula e faʻaalia lelei ai le malamalama e talafeagai mo vaʻaiga faʻalautele o le avanoa. I totonu o se potu vateatea, e mafai ona faʻaaoga se laʻasaga, tele-tulaga faʻamaʻoti laupapa. O le taualuga lanumoana e mafai ona teuteuina i ata i foliga o ao, laʻititi foliga fugalaʻau poʻo laufanua faʻanatura.

Ata o se potumoe lanumoana-faʻa-potu potumoe ma tile foloa.

Faʻatasi ai ma le teuteuina o pa puipui, o lanu felanulanuaʻi o loʻo tuʻuina i totonu o le potu ona o teuteuga eseese poʻo ata o ata ma ata susulu. O se manaia filifiliga o le a avea ma vaega faia i tele-lanu pepa puipui.

Meafale

O se potu ma se lanumoana tua e faʻatumuina i meaafale mea mafanafana ma sili atu ona susua lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu moe laupapa masani o kulimi poʻo le beige lanu o le a ofi atoatoa i totonu o le ata. O lenei mamanu o le a matua faʻamaluluina ai malulu paolo ma faia le ea mafanafana. Meaafale ma tioata faʻaofi ma siliva elemeni o le a foliga sili ona manaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe lanu moana ma se meaafale paʻepaʻe.

O meaafale efuefu poʻo paʻepaʻe e faʻaopoopoina totonu e le itiiti le aoga. O se moega ma se paʻepaʻe paʻepaʻe, o laulau i tafatafa o le moega ma ofu e teuteuina i se ie faʻata tele o le a avea ma se vaega fealofani o le potumoe.

Ina ia fausia se amataga ma faʻaeseesega faʻaleoga i totonu o le potu monochrome, e mafai ona e faʻapipiʻiina se moega moe pogisa poʻo se faʻataʻitaʻiga ma le lanu ulu. O lea la, o le a liliu atu e faʻaopopo le pupula i se le faʻaituʻau tulaga ma fausia ai se tuufaatasiga ogatotonu i totonu.

Ituaiga ie ma teuteuga

Afai e te saʻo auala i le filifiliga o ie, oe mafai ona avatu i le potumoe le sili ona eseese foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ie afu i moli mama ma malulu o le a faʻaopopo atili ai le fou ma le malulu i le potu, ma se ie afu, aluga, kapeta ma isi mea e faʻaaoga i paolo kulimi o le a aumaia ai le agamalu ma le mafanafana i le ea.

I le avea ai o pupuni, e talafeagai le faʻaaogaina o ie ma ie eseese, e faʻamoemoe i le moli, e mafai ona suia le lanu. Mo se matagofie ma faʻamalieina atemosifia, o le faʻamalama i le potumoe lanumoana teuteuina ma tapoleni ma lambrequins poʻo pupuni draperies, fetaui ma leo ma le faʻapaologa luga o le moega. Ina ia fausia se malu ma laconic mamanu, filifili saʻo pupuni luga o mata mata poʻo le kiona-paʻepaʻe tulle pupuni.

Eseese teuteuga, i foliga o faʻata, puipui puipui poʻo atavali, o le a fesoasoani e faʻamamafaina le faʻavae leo faalelagi. O se filifiliga sili ona lelei o le teuteuina o le potumoe ma totonu pototipi laʻau poʻo fatuga o mamago fugalaʻau.

I le ata o loʻo papaʻe pupuni pupuni i le ata o le faʻamalama i le potumoe i lanumoana tone.

Tuufaatasiga lanu

Eseese lanu lanu tuʻufaʻatasia fausiaina a lava matagofie ma onaponei potu teuteuga potumoe.

Potu paepae ma lanumoana

Lenei tuʻufaʻatasiga o se tasi o sili ona lauiloa ma faigofie e faʻaaoga. O le potumoe i le lanumoana ma paʻepaʻe e sili ona fou ma mama. Peitai, i totonu o sea totonu, e i ai lava i taimi uma se malulu malulu o le ea.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe faʻaonapo nei ma totonu e fai i le lanumoana ma le paʻepaʻe.

Beige ma lanumoana totonu

Ona o le pastel beige, cream and sandy note, o le lanumoana leo e foliga mai e sili atu le mafanafana, lemu ma sili atu ona magumagu.

Tuʻufaʻatasia ma le lanu auro

Leo faale-lagi i le tuʻufaʻatasia ma sipela auro e maua ai le atemosifili le paia ma le mamalu. O faʻamatalaga auro e manaʻomia le faʻaeteete ma le faʻaaogaina lelei ina ia aua neʻi soʻona pupuni le potu moe i totonu.

Mo se tuʻufaʻatasiga masani, filifili se palaka samasama-lanumoana e faʻamalosia ai lagona lelei ma le malosi fiafia.

Potu lanumoana-lanumoana

O se leo pogisa, faʻamalieina lanumoana leo e faʻamamafaina lelei le fua lanu moana, ma atili ai ona faʻaalia. O le lanumoana ma lanumoana tisaini mamanu o loʻo i ai se pupula ma matagofie foliga.

Lanumumu ma lanumoana totonu

Lenei tuʻufaʻatasiga o laconic ma masani. Ina ia puipuia le potumoe mai le foliga le fiafia tele, e fautuaina le faʻaaoga o le enaena o se leo e pei o se faʻaleoga.

Potumoe piniki ma lanumoana

Malulu lanumoana ma piniki mafanafana faʻaopoopo mafanafana ma mafanafana i le potu. O sea duet e sili ona lelei mo le fausiaina o se siosiomaga alofa ma faigata. Ina ia faʻamamafaina atili le agamalu o le lanu samasama, o totonu e faʻaeeina i ai susulu malamalama i lanu olive, lanumoana, samasama poʻo fuchsia lanu.

Lilac-lanumoana tuufaatasiga

Lanu lilac i ai se tonality faapitoa, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu i le potumoe se mea lilo. Faʻafetai i le lanu viole, ua liua e faʻatumuina ai le loloto faalelagi o le potu i le manaia mauoa faʻamau.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe i lanu lanumoana i le neoclassical style, teuteuina i le moega lilac.

Manatu fuafuaina

O se potumoe i lanu faalelagi i totonu o se fale laupapa foliga ofoofogia mafanafana. O se tulaga masani e faʻamaonia ai le fausiaina o totonu sili ona lalelei ma fealofani.

Ona o le faʻapitoa e paolo ai sui sooupu, o le tulaga ese laʻau laʻei foliga i luga o se sili faʻaali manino ma manaia foliga. O nei lanumoana puipui fausiaina se tolu-itu aafiaga ma o se matagofie backdrop mo meaafale ma matagofie teuteuga.

Ata o se potumoe i totonu o se fale laupapa, fuafuaina i lanu moana ma piniki lanu.

O moli e taua tele i le tisaini. Mo se potu moe i se tulaga tutusa, o le faʻapipiʻiina o le le mamafa, moli uila ma sconces ma paʻepaʻe paolo poʻo sulu faʻamalama ma fugalaʻau mamanu e talafeagai. O moli uʻamea o le a ofi lelei i totonu o le avanoa.

Ata o se potumoe i sitaili eseese

O le sitaili masani e iloga i se foliga matagofie ma taofiofi. O se mea i totonu o le fale e faʻamalamalamaina meaafale laʻau laʻau i luga o vae matagofie na vaneina ma se potu moe lautele, o loʻo i ai le ulu ulu i auro poʻo siliva elemeni, e maua ai le atemosifia se sili matagofie.

I le potumoe faʻaonapo nei i lanu moana, o meaafale e le masani ai i foliga ma le tino o loʻo faʻaaogaina, lea e tuʻufaʻatasia ma sina teuteuga ma faʻamalama mata, e faʻaopoopoina ai se leo fou ma fou i le vanimonimo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu moe i totonu o Scandinavian e faʻataʻitaʻi i puipui e vali lanumoana.

O le paleti faalelagi e fetaui lelei mo le teuteuina o se potu moe sitaili Provence. O meaafale e faʻafefeteina i le lanumoana-paʻepaʻe lace, o se paʻepaʻe uʻamea afifiina uʻamea ma se ulu ulu matagofie, o se susu pusa o drawers poʻo se laei laʻei luga teuteuina vae. Ina ia faʻamaeʻaina le ata, o pupuni ua teuteuina i pupuni ea mama ma lamepa ma pupuni ie o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu.

O le sili ona taatele mo lenei lanu o le sami totonu auala. I le teuteuga, lanumoana leo e faʻaaogaina faʻatasi ma le lanumoana, paʻepaʻe pe faʻapipiʻi ma aqua. O le ata e faʻatasi ma isi mea eseese i le fusi o le sami, maʻa, maea, foe ma isi mea e faʻaaoga, faʻapea foʻi ma ie masani e faʻaaoga e faʻasolo i lalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o lanu paʻepaʻe ma lanumoana i totonu o le potu moe i le ituaiga o minimalism.

Faletusi o ata

O totonu o le potumoe i lanu lanumoana e faʻatulagaina ai oe mo se malologa lelei ma se moe filemu toʻafilemu. O le potu e fausia ai se lagona o le tioata mama, malulu ma le tele o le ea fou.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Chris Brown - Love More Explicit ft. Nicki Minaj (Iuli 2024).