Faʻafefea ona le tuʻuina se TV i le potu malolo

Pin
Send
Share
Send

Le mafaufau ile faʻatatauga

A filifilia se TV, amata i le tele o le potu. Afai o le potu e vateatea, o se tamai laupepa foliga o le a foliga mai le nofoaga ma o le a faigata faʻamalieina ma se matagofie "ata". Afai e vaapiapi le potu malolo, o le TV tele o le a latalata tele i tagata maimoa.

E taua le saogalemu mo mata e matamata TV i le mamao tutusa ma le aofaʻi o 3-4 diagonals o le lau.

I le ogatotonu o le potu malolo

O taimi na manatu ai le TV o le autu teuteuina o le potu ua leai: o onapo nei tagata fai fale o loʻo taumafai e taofi le tekonolosi mai le faʻatosinaina faapitoa o le mafaufau.

Afai e te manaʻo e ofi faʻatasi le masini i le siʻosiʻomaga, faʻatulaga meaafale ina ia lelei e faʻafesoʻotaʻi ma malolo. A maeʻa lena, e mafai ona e filifilia se nofoaga e faigofie ai ona matamata le lau mai soʻo se mea. O le fesoasoani sili i lenei o le swing swing.

O aso nei taugata taugata foliga mai o galuega o faatufugaga, ma i nei tulaga, o le ata e fausia faataamilo ia latou.

Maualuga pe maualalo tele

O se tasi o mea sese taatele e mafua ai le le lelei tele o le faʻapipiʻiina o le TV i le maualuga sese. Tuʻu le masini i le tulaga o mata.

Ina ia filifilia le mamao sili ona lelei mai le foloa, matou te fautuaina nofo i lalo i luga o le sofa ma vaʻai saʻo i luma: o le pupuni tatau ona tu faʻafesagai ina ia e le tatau ona siʻi i luga pe tuʻu i lalo lou ulu pe a vaʻai.

I puipui manifinifi

Afai o le vaeluaga e faia i le laupapa faʻasologa poʻo seisi lava mea vaivai, e le fautuaina e tuʻu le TV i luga. E mafai e le Plasterboard ona tatalia le mamafa e oʻo atu i le 25-30 kg, o lea e le mafai ai ona e tautau i luga se masini mamafa e aunoa ma se faʻamalosia atili. Tusa lava pe mama le ata manifinifi, e fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o uʻamea e pei o se faʻavaʻa ma ni butterfly dowels.

Afai e te le o mautinoa e uiga i le faʻatuatuaina o le fausaga, tuʻu le TV i luga o le foloa tulaga.

I le isi itu o le faʻamalama

Afai e te faʻatulagaina le laupepa faʻasolosolo i le faʻamalama, moli mai le auala o le a faʻaalia i totonu ma faʻalavelave i le matamata, ma o ave o le la o le a tupu ai le pupula. E moni lenei mea mo fale mautotogi e iai potu "saute", e nonofo ai le la ile aso atoa.

Afai e leai se isi mea e tuʻu ai le masini, i luga o faʻamalama e mafai ona e faʻaaogaina faʻaopopo faasee e le faʻatagaina i totonu le malamalama, poʻo pupuni e faia i ie uli.

I luga o le puipui e leai ni fafo

A o toe teuteuina, e taua le mamanuina talafeagai talafeagai mo le TV. Ua fautuaina e le au atamamai le faapipiiina o lago i tua o le monitor e faigofie ona nana ai uaea ma uaea. La latou numera e faʻamoemoe i le aofaʻi o mea faigaluega faʻaaogaina.

A faʻapea e mamao nofoaga, e tatau ona e faʻaaogaina se uaea faʻaopoopo, ae e mataga le pasi atu i totonu o le potu, faʻaleagaina ai foliga o le potu. A pasi le uaea i autafa o le puipui mai fafo, ufiufi i teuteu teuteu uaea.

I luga o se pa avanoa

Se pupuni uliuli tuʻua i le ogatotonu o avanoa avanoa foliga ese ma leai se mea. Ina ia taofia le TV mai le lagona faʻatamaia, oe tatau ona faʻataʻamilo ia ma aulelei tuaoi. O loʻo faʻasologa lelei faʻasalalauga poʻo fata tusi.

O le puipui i tua atu o le masini e mafai ona faʻamalosia e ala i le teuteuina i pepa puipui, laupapa, o piliki maa e ese mai le vaega o totoe o le tini, poʻo le fausiaina o se mea na tupu e faʻatupuina mai kapoti. E manaʻomia le pogisa o le talaʻaga - o le a faʻaleleia atili ai le vaʻaia.

Afai e te ofi lau TV i totonu o se minimalistic totonu, e mafai e le masini ona faia e aunoa ma uo.

Matamata i le TV e tatau ona sefe ma malu. I le faʻaaogaina o a matou fautuaga, e faigofie lava ona e mauaina se nofoaga talafeagai mo se masini eletise i totonu o lou potu malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: matagofie moe malolo musika (Iuli 2024).