Laʻititi potu potu

Pin
Send
Share
Send

Fuafuaina mo soʻo se tamaʻi avanoa e faigata. A o mamanuina totonu totonu i ia tuutuuga, e le lava le na o le filifili i luga o le faʻamalosia aofia ma le talafeagai faʻatulagaina o gaioiga uma elemeni. I se faʻaopopoga, e tatau ona e mafaufau pe faʻapefea ona sefe le aoga avanoa ma tuʻu le maualuga mafai aofaʻi o avanoa avanoa. O se tamai potumoe e le tuusaunoa i lenei uiga. Faʻafefea ona fausia se le atoatoa mamanu poloketi mo sea potu i se tapulaʻa avanoa, faitau lenei tusitusiga.

Vaega o le faʻavasegaina o se tamaʻi potumoe

O le potumoe e tele ona mafuaʻaga, o lea na o le faʻatulagaina o se mea e moe ai e le lava. Ina ia faʻaauupegaina se potu e sili atu le toʻafimalie mo le nofo ai, e tatau ona mafaufau i le tele o ona uiga aoga:

  • e ui lava i le mea moni o le potu ua fuafuaina mo moe ma malologa, e tatau ona maua fua avanoa mo le le faʻalavelaveina ulufale o le natura susulu ma le ea fou. O le mea lea, e le tatau ona soʻosoʻo le pupula eria ma maualuga meaafale, faʻaletonu luga faʻamalama sills ma faʻatapulaʻa ulufale atu i faʻamalama;
  • e le tatau ona filifilia ni meaafale lapopoa i avanoa avanoa. O le a mitiia uma avanoa avanoa ma o le a le faʻatagaina oe e faia se potu mafanafana;
  • Afai e tulaʻi mai se fesili feteʻenaʻi - e aoga le lafoa o se moega atoatoa i le ofuina o ofu tele ma le faʻatauina o le gaugau poʻo le sofa sofa, matou te fautuaina le faia o se filifiliga e fiafia i se maualuga-lelei ma mafanafana moega, sili atu ma le orthopedic faamalu;
  • o le faʻafitauli faʻafitauli e mafai ona foʻia faʻapitoa e ala i le faʻatauina o se moega ma se siʻiina masini. I lalo o sea nofoa e i ai potu avanoa e mafai ai ona ofi le tele o mea;
  • oe mafai vaʻaia fetuʻunaʻi le avanoa e faʻaaoga ai faʻata ma luga iila;
  • mo tamaʻi potu moe, o loʻo iai fofo faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega suia e mafai ona nanaina i totonu o se kapoti poʻo se mea e moe ai na o le po e aliali mai ai. I le ao, o le kesi luga e sau i luma. O le isi filifiliga o se moega malolo, i le pito i lalo o le tulaga o loʻo i ai se falefaigaluega - o se agavaa suia mo se moega pepe;
  • o se tamaʻi potumoe e mafai ona faia ia sili atu le mafanafana pe a fai e te faʻatumuina i sitaili ma lelei faʻaaoga ma ie.

A o mamanuina totonu o se tamaʻi potu moe, o foliga o le potu e tatau ona amanaʻia. O luga ia te ia o le filifiliga o meaafale faʻatulagaina faʻamoemoeina ina ia maua ai se potu lelei ma aoga.

Potu faatafafa pe laititi foi le potumoe

O le faʻatafafā foliga o se tamaʻi potu e le faʻatagaina i taimi uma oe e tuʻuina atoa se moega faʻalua ma tuʻu iai se avanoa e lava ai. Mafaufau i le autu ono mafai filifiliga mo le tamaoaiga tufatufaina o avanoa i totonu o se tamai potu moe.

  1. O se filifiliga sili ona lelei o le o le faʻaogaina o meaafale e mafai ona suia ma se moega e sau i lalo naʻo taimi e moe ai. I le gasologa o le aso, e gaugau ma e le sili atu le tele o avanoa nai lo se ofu masani. O le filifiliga o sea moega o le a le faamalosia oe e lafoai le mafanafana. O le moega fesuiaʻi ua faʻaauupegaina i se sili atu faamalu orthopedic.
  2. O le potu e faʻatumuina i toso toso mai i fafo ni toso faʻataga e faʻatagaina ai oe ona faia le tele o le avanoa i autafa o le moega. O ii e mafai ona tuʻu ai ie moega, ofu o le taumalulu, seevae. O se faiga faʻaputu e faʻateʻa ai le manaʻoga e faʻapipiʻi lapisi tetele, ma o le a mafai ai ona tuʻu se ofu poʻo se kesi i le avanoa avanoa.
  3. O le pulelaa, o loʻo lafi ai le mea e moe ai, faʻaauupegaina i se masini e alu ai i fafo, faʻatagaina oe e toeitiiti atoa le faʻamatuʻuina o le fola atoa i le ao. I luga o se maupuepue, e mafai ona e tuʻuina se nofoaga malologa ma se sofa, se laulau kofe ma se faletusi, pe faʻatulagaina se ofisa fale.
  4. O se moega moe ma se potualuga e faʻatagaina ai oe e faʻaauupegaina se mea faigaluega i luga o le eria lava e tasi ma se nofoaga moe. Afai e le manaʻomia se kesi, e mafai ona tuʻu se nofoa faʻalelei poʻo se sofa i le pito i lalo. Ole filifiliga lelei lea mo le potu a le tamaititi. O le a matua fiafia le tamaititi ma ia.

Ina ia vaʻaia vaʻaia le potu ia sili atu sikuea, o se umi puipui e mafai ona teuteuina i le ata pepa faʻapipiʻi ma se vaaiga, ma i le isi itu, o se kapeneta ma faʻata faitotoʻa mafai ona faʻapipiʻi. Faalava faalava, lea e mafai ona tusia pe makaina i le shelving, fesoasoani faaumiumi puipui pupuu.

Potu potu moe

E faigofie atu ona faʻapipiʻi le sikuea potu nai lo le sikuea faatafafa, tusa lava pe utiuti le vaega. O le mea lea, o le faiga totonu tisaini faʻagasologa o le a faigofie ma sili atu le mafanafana.

Matou te fautua atu e iloiloina faʻataʻitaʻiga o le ata ma meaafale faʻatulagaina i totonu o se tamaʻi potumoe-foliga potumoe.

  1. I totonu o le sikuea potu, o le moega e mafai ona faʻapipiʻi ma le ulu ulu i le faʻamalama, ma i ona itu e mafai ona e tuʻuina pusa e faʻalautele i le faʻalo. I se tasi o ia mea, oe mafai ona faʻatulagaina se teuina polokalama, i le isi, pe a manaʻomia, faʻaauupegaina se nofoaga lilo natia poʻo laei laei. Afai o le teuina mataupu ua foia, e leai se manaʻoga mo faʻaopoopo kapoti. I le avanoa avanoa faʻafesagai ma le moega, oe mafai ona tuʻuina se nofoa faʻatasi ma se laulau kofe poʻo se taʻaloga tulimanu.
  2. O le isi filifiliga mo le tuʻuina o le moega o le ma se ulu ulu faasaga i se tasi o puipui. O laulau e taʻoto ile moega e masani ona tuʻu i ona itu uma, ae i totonu o se tamaʻi potumoe e mafai ai ona e faʻatapulaʻaina oe e toso-i fafo pe gagau fata i itu uma o le moega.
  3. Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o le potu e le gata mo moe, ae faʻapena foʻi mo taimi paganoa, e mafai ona e suia le moega i se sofa. E le tatau ona filifilia se faʻataʻitaʻi tele, talu ai e le faʻatagaina oe e faʻavasega se avanoa lelei. Laiti malie-ituaiga sofa, lea e mafai ona faʻalauteleina ma le tasi gaioiga o le lima, e sili iinei.

Laʻititi potumoe ma le le faʻatulagaina faʻatulagaina

O se faʻataʻatiaga e le masani ai e masani ona maua i potu faʻapipiʻi, i fale sa leʻo nonofo ai, pe faʻatulagaina i Khrushchev peʻa uma le soneina poʻo le toefausiaina o potu. E mafai ona e taumafai e nana faʻamatalaga e le masani ai totonu, pe i se isi itu, faʻamamafa. Mo lenei, maeʻa teuina o le sili talafeagai talafeagai. Faʻafeagai ma lona talaʻaga, o le a manaia le vaʻai i mea faigaluega, hammocks, tautau fata, ma i totonu o le leai-tulaga faʻamau o se moega o se manaia foliga o le a matua ofi - i le tulaga o se lapoʻo poʻo se liʻo. O totonu e teuteuina i lenei auala e faʻaalia e le gata i le mafanafana ma le faigofie, ae faʻapea foi i se tutasi, e le masani ai se ata.

Potu laitiiti ma le poletito

O le mamanu o se tamai potu e tatau ona faʻalatalata atu i ai ma le faʻaeteete faʻapitoa. Muamua lava, e tatau ona faia se lisi o mea manaʻomia meaafale. Lenei lisi aofia ai se moega, lua kapoti, se pusa o drawers, se ofu ofu, se laei ofu. A maeʻa lena, oe manaʻomia le aunoa ma le alofa faʻasolosolo pito pe a aunoa ma lea e mafai ona e ola faʻamafanafanaina.

Le iai o le poletito - faʻatagaina oe e faʻaaoga lona avanoa mo le teuina o vaitau o tau. Faʻafetai i lenei, e mafai ona e sefeina le tele o avanoa i totonu o le potu lava ia ma teʻena se pusa o drawers poʻo se tele ofu tele, pe na o le aveina i latou i fafo i le loggia. O le polotito insulated mafai ai ona faʻaaogaina o se potu laʻei poʻo se ofisa. E mafai ona e aveʻesea atoa le ipu tioata ma faʻapipiʻi le avanoa i luga ole auala i le potu moe. O se faamalama muamua sill faia se laulau sili ona lelei poʻo le TV tulaga.

Potumoe e leai ni faʻamalama

O le leai o faʻamalama i totonu o se tamaʻi potu moe o se faʻaiuga tonu lava lea o le toʻatele. A tuʻuina atu se mea e moe ai e faʻamoemoe mo naʻo le moe, latou te taumafai e faʻaalu se laʻititi avanoa. O lona faʻatumu autu o se moega moe. Afai e leai se avanoa, o totonu e faʻatumuina e se nofoa ma se pea o moega i lalo.

O se potumoe laitiiti ma avanoa avanoa e filifilia i le tulaga o le matuitui utiuti o teritori. Ina ia faʻatulagaina, e mafai ona e toe faʻaopoopoina se pantry, pa mai se tulimanu poʻo se faʻailoga o se talafeagai talafeagai. O sea potu e mafai ona faʻaaogaina uma mo nofomau nofomau ma o se le tumau potu mo malo malolo moe. O le autu faʻaopoopoina o sea potu o le susulu o le la e le ulu i totonu, o lea la i le taeao o le osooso o ave o le a le faʻalavelave i le matamata filemu i miti. I se faʻaopopoga, pepa puipui ma ie mafai ona taofia latou uluaʻi lanu mo se taimi umi.

E i ai foi le le lelei i lenei fofo. Ma o le sili le leaga o le leai o se ea. Talu ai e le mafai ona faʻasuava le potu, e tatau ona faia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o puipui, ma e solia ai le tulaga lelei o mea e faʻamama ai leo. A leai, o le a leai se mea e manava i totonu o le avanoa faʻamaufaʻailogaina.

O le lona lua toʻesea o le leai poʻo le leai o le susulu o le la. Afai o le potumoe e vavaeʻese ma tioata vaeluaina, o lenei faʻafitauli e le tulaʻi mai. A leai, e tatau ona e faʻaaogaina pea moli malamalama. Ae afai e na o lou ulufale i lenei eria e moe, o le leai o le susulu o le la o le a le mafua ai faʻalavelave.

Filifiliga faiga

O totonu o se tamaʻi potu e tatau ona i ai ona lava foliga. E mo lenei mea o le mamanu o le potu o atiaʻe a le tutoʻatasi pe ma le fesoasoani a se faʻapitoa ma sauni-faia fofo. O le sitaili e tatau ona lelei mo le e ona, o lea e tatau ai ona e filifilia e faʻavae i luga o lau oe tofo, masani ma mea e te fiafia i ai. Ioe, naʻo ona tagata e tatau ona i ai i totonu o lenei potu; o le faitotoʻa i le vaʻaia tumaoti ua tapunia mo fafo. O le mea lea, taumafai e faʻalogo ia oe lava ma filifili se sitaili e te maua ai le toʻafilemu moe ma ala ai.

Aso nei

O se tamaʻi potumoe o aso nei ua iloga mai i le tuʻufaʻatasia o le toʻafilemu paolo paolo, manino kalafi laina, le leai o le tatau ai, e tusa ai ma e ona, auiliiliga.

I se sitaili faʻaonapo nei, e sili le faʻatuatuaina o meaafale mama e aunoa ma se teuteuga. O le a faʻaaluina tele laʻititi avanoa nai lo artsy faʻataʻitaʻiga. O le teuteuina o le puipui ma le taualuga e le taliaina ni faʻatusa ma teuteuga. O puipui laugatasi o le a atili ai ona vateatea ma ea le potu. Mo teuteuga, e sili atu le filifilia o moli malamalama - efuefu, paʻepaʻe pe beige. O pogisa pogisa latou te mauaina sili ona faʻaaoga i potu vateatea. Ae afai e te tuʻuina mea papaʻe i tua atu o pogisa paʻu, o le a seʻe ese tuaoi o le potumoe.

O le foloa e teuteuina i laminate, kapeta, tile vinilate poʻo laupapa poloka. Uamea susulu totoga, chrome elemeni, pupula luga, faʻata ma lelei susulu faʻaopopo faʻaopoopo voluma i le potu.

Ata, foloa moli, fugalaʻau totonu e mafai ona avea o ni faʻaaliga. I totonu o se tamaʻi potu, e sili atu le faʻaoga o ie faigofie e le tosina mai ai le mafaufau. Moli mafai ona faʻatulagaina faʻaaogaina luminaires-faʻapipiʻi luminaires. Latou te le gata e le faʻaaogaina avanoa taua, ae tautua foi e faʻalauteleina ai le vaʻai. E totoe e faʻaopopo ni sconces ma maaleale matte shade ma ua maeʻa totonu. O sea siʻosiʻomaga o le a fesoasoani i le fausiaina o le talafeagai manaʻoga ma se toʻafilemu atemosifia, o le a mauaina i se filemu filemu.

Faʻavae

O lenei sitaili e filifilia e tagata faʻafiafia i mea taugata. Lanu malu o paʻepaʻe, piniki, peach, fetaui lelei mo se tamaʻi potumoe, e fealofani atoatoa ma masani elemeni - auro ma siliva auiliiliga, stucco, tioata lamepa.

O le vaneina o ata vaneina ma meafale o nifo o nifo elefane o le a suia ai le potumoe i totonu o se maota o le tupu O se malulu, paʻu poʻo le velovelo ulu, taugata ie i le tulaga o veloveta, faʻaputuga, satin poʻo le jacquard luga o faʻamalama ma pupuni o le a avea ai le siosiomaga moni tupu.

Provence

Mo natura alofa o e fiafia i totonu o Farani, Provence o le a sili ona lelei filifiliga. Uma auiliiliga o Provencal potumoe tatau ona teuina i le maaleale pastel pupuni - lanumoana ma paʻepaʻe, malamalama lanumeamata, sesega sesega, beige. O le mulumuluina, pei o le chaded chintz o le a faʻailoa atoatoa le siʻosiʻomaga o Farani laufanua. E sili atu le filifilia o ie mo ie moega ma ie pupuni ma sina tamaʻi fugalaʻau, polka togitogi, se pa poʻo ni rhombus.

O meaafale na faʻaaogaina e faigofie lava, e aunoa ma le soona mananaia. E mafai ona avea ma seti o malamalama e leʻi teuteuina fafie poʻo meaafale vali paʻepaʻe. O le faʻamamafaina o lenei sitaili o mea laiti teuteuga. O le mea lea, o meaafale tuai ua teuteuina ma patina o le a aoga iʻi.

Maualuga

O le faiga pito i luga na afua mai i falefaigaluega - fale teu oloa ma fale aʻoga sa i ai, i le tasi taimi na faia ai le faaiuga e toe faʻaaoga mo fale. O se uiga iloga o ia totonu o vaega tetele ma faʻalo maualuga. Talu ai o se tamaʻi potu moe e le mafai ona mitamita i na faʻataʻitaʻiga, e le mafai ai ona faʻaalia se falealuga atoa i luga. Ae o elemeni taʻitasi o le sitaili e mafai ona faʻaaoga lelei i totonu o se tamai potu e fausia ai se uluaʻi vaʻaiga le masani ai.

O le sitaili maualuga o se filifiliga sili ona lelei mo se sauā tama potumoe. O puipui i totonu o totonu e mafai ona leai se vaega pe matuaʻi leai foi se teuteuga ma e oʻo lava i le sima. I nisi eria, sima pe faʻailoa atu brickwork ono aliali mai o ni faʻaaliga. Faigofie pe a mafai, o le moega leai ni vae o le a fetaui lelei ofi totonu o sea totonu.

O le potu e tatau ona faʻailoa atu le agaga o le sogasoga ma le saʻolotoga. Matua le fetaui lelei mea mai vaitau eseese mafai ona aliali mai i totonu. Leai se fiafiaga ma teuteuga e taliaina iinei. Pau lava le mea e faʻatagaina o le tasi pe lua uliuli ma paʻepaʻe ata, se faʻata i se faigofie manifinifi faʻamalama ma alamanuia lamepa.

Ina ia faʻalauteleina vaʻaia se potu maualuga-faiga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se ofu tuʻu ma ni uʻamea poʻo ni polesi faʻamalama faitotoʻa. Mo le tutusa mafuaʻaga, oe mafai faʻateleina le faʻamalama matala - make panoramic glazing. E sili atu le teʻenaina o pupuni lafulafua laulau. Faigofie pupuni, pupuni poʻo ie faʻaseʻe pupula o le a sili atu ona feagai ma a latou gaioiga.

Minimalism

Ole filifiliga pito i sili lea ile manuia ile potu moe e iai male faʻataʻitaʻiga lelei. E leai se nofoaga mo teuteuina lavelave, teuteuga, puʻeina lolomi. Soʻo se soʻoga tatau ona tiaʻi. Tasi pe lua latalata poʻo eseesega paʻu o loʻo faʻaaogaina i le ata. O luga e tatau ona lamolemole ma atoatoa laugatasi. Meaafale ma lamepa i totonu o ia potu o loʻo manino ma faigofie faʻataʻitaʻiga geometric. Lenei auala faʻatagaina oe e matua sefe avanoa. O ia ituaiga potu moe e filifilia e tagata ma le mafaufau lelei i le olaga.

Scandinavian

Scandinavian interiors e tumu i le manino ma malu. Airy papaʻe vali i le tuʻufaʻatasia ma efuefu-lanumoana poʻo pupuni beige paolo e sili ona filifilia mo teuteuina potu mai le itu i saute. Malulu malulu fausiaina se lagona o le malamalama ma freshness, fesoasoani e faʻapapau faigofie vevela. O se Potumoe Scandinavian e tatau ona faʻaalia ata o kiona lautele ma vaitafe aisa.

Sasaʻe

O le aʻoaʻoga i le itu i sasaʻe e aofia ai le faʻaaogaina o teuteuga tele, o lona uiga e faigata tele ona toe fausia atoa i totonu o se tamaʻi potu moe. Matou te fuafua e faʻatapulaʻa matou lava i ni nai elemene o lenei ituaiga ituaiga. Wallpaper ma se teuteuga o le a sili atu le tele o le avanoa, o lea e tatau ai ona faʻaaogaina i inumaga - o se teuteuina vaega. O le atemosifia o Sasaʻe e mafai ona fausia e ala i le faʻaopopoina o palanikeke pupula, aluga, pupuni, faʻapea foʻi lamepa ma faʻata i lenei sitaili i totonu.E le mafai ona mafaufauina se potu moe i sasaʻe e aunoa ma ni mea manogi ma mea manogi, e i ai se faʻamalologa aafiaga ma fesoasoani ia lagona e pei o se moni sultan poʻo se masiofo.

Le filifiliga o mea ma metotia o le faʻamaeʻaina

A filifilia ni mea mo le faʻaumaina o se tamai potumoe, e matua leai lava tapulaʻa. E leai se faʻapitoa ole susū, malosi le faʻatonutonuina o ave ultraviolet. O le mea taua o le filifili saogalemu, siosiomaga faauo mea e le o aofia ai mea leaga vaega ma aua le faʻapipiʻiina oona oona i le ea.

Wallpaper e fetaui lelei le lolomi mo le teuteuina o puipui

Tetele fugalaʻau poʻo ni geometric lolomi e le taliaina i totonu o se tamaʻi potumoe. Latou i ai se nutimomoia aafiaga, ova tele avanoa, aumaia le popole ma vaʻaia faʻaititia avanoa. Lelei tele mo sea totonu - faigofie moli pepa puipui - lamolemole pe ma sina tamaʻi mea. I le avea ai o se mulimuli auala, oe mafai ona faʻaaoga maeʻa ma se laʻititi, vaivai ma unobtrusive lolomiga.

Pa

O le masani masani o le potumoe teuteuina puipui o pepa puipui. Ae afai e te le fiafia ma latou, oe mafai ona maua i taimi uma se isi filifiliga:

  • vali puipui;
  • laau pepa puipui mo atavali - oe mafai ona faʻapipiʻiina soʻo se pupuni ma lolomiina ia latou;
  • faʻaaoga le ata pepa puipui, fresco;
  • pou laupapa poʻo ni laupapa;
  • nusipepa masani;
  • maʻa tetele ma laiti - ae peitaʻi, o lenei tini e "'ai" sina avanoa;
  • piliki;
  • O se manaia foliga mai e maua mai taualuga rosettes faʻamau i le puipui ma valivali i le tutusa lanu ma ia. O lenei teuteuga foliga foliga manaia ma faʻatagaina oe e pupuni puipui puipui.

O faʻata ma tioata faʻamalama o le a fesoasoani e vaʻaia faʻalauteleina le potu, ae e sili atu le le faʻaaogaina o drywall fausaga. O le a latou faʻaititia atili le avanoa laititi.

Fogafale

E sili atu le filifilia o mea mafanafana mo le faʻamaeʻaina o le foloa i le potumoe - kapeta, kapeti, laminate, vinyl tile. O fola i moli malamalama faia le avanoa sili voluminous ma ea, fesoasoani i le toʻafilemu ma malolo. E sili atu le teʻena o paʻu eseese, a o latou soʻona tosina mai i ai manatu. Ina ia mafai ona faʻamau faʻailoga i le va o laupapa e le mafai vaʻaia, o mea e tatau ona tuʻu agai i le faʻamalama. E sili atu le filifilia o se kapeta e tasi le lanu, tutusa lanu ma le foloa, pe matua ufiufi uma luga. O sea ufiufi o le a le tuʻimomomoina ma faʻaititia avanoa.

Taualuga

O se tapoleni pupula o le a fesoasoani e vaʻai faʻalelei i luga le faʻalo. E mafai ona faʻalua faʻaluaina le tele o le potu ona o lona maualuga atagia meatotino. O le agavaʻa e faʻaali ai le malamalama e aoga tele foʻi, aua e fesoasoani e faʻatumu ai le potu i le malamalama ma faʻalelei atili ai.

Mafai ona filifili natura faaleuo ata tifaga ma le malamalama po o le lagi lagi, 3D ata ma susulu elemeni. E sili atu le teʻena o ni lapopoa tetele ina neʻi soʻona soʻona tele le avanoa.

Afai e le o oe o se fiafia o le feteʻenaʻi ma faʻamalolo fausaga ma le pito i luga o le faʻalo e leai se afaina, oe mafai ona faʻatapulaʻaina oe lava i masani pisia poʻo paʻepaʻe.

O a lanu e faʻaaoga i teuteuga

O le filifiliga o paolo faia foi tele sao i le mamanuina o se tamai potumoe. O se potumoe i moli malamalama e foliga mai e sili atu le lautele ma sili atu le lautele. Peitai, susulu ma pogisa lanu atonu o loʻo iai.

Potu foliga vaʻaia i lanu efuefu. O se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona avea o se sologa lelei faʻasolosolo mai pogisa paʻu i moli māmā. O se metotia faʻapena e i ai lona uiga matua aoga - o le pito i lalo o puipui e laʻititi ifo le faʻailoga, ma i le taimi e tasi e leai se vaeluaina manino i luga ma lalo.

E fautuaina e faʻaaoga le lanumoana lanu moana i le faʻasologa o faʻasologa ma papaʻe, malamalama efuefu, lanumoana sesega, sesega samasama, lilac.

O le potumoe turquoise o le a faʻamanatu ia te oe le taumafanafana ma le sami i le tausaga atoa. I totonu o se tamaʻi potu, e sili atu le faʻaoga faʻapitoa, talu ai e faʻaitiitia vaʻai le avanoa.

Paʻepaʻe i le potumoe o se masani o le ituaiga. Ae ui i lea, e sili le faʻapipiʻiina i ni nai pastel poʻo pupula pupula, auro poʻo le siliva. O le paʻepaʻe le paʻepaʻe e mafai ona vave maua ai le lelava, ma e faʻatupuina ai foʻi le le fiafia i faʻatasiga ma se falemaʻi potu.

Green shade e fausia ai se siosiomaga o le fou ma le masani ai, faʻafilemu ma faʻatagaina oe e malolo. O le paolo faʻatusa ola, o le mea lea e alu lelei ma lanu masani - oneone, turquoise, efuefu, enaena, lavender.

O le samasama totonu e faʻatagaina oe e totogi mo le leai o se mafanafana ma le susulu o le la, faʻamalosi i luga. Sili i lo mea uma, samasama paolo e tuʻufaʻatasia ma papaʻe, lanumeamata, enaena, lanumoana.

Moli ma moli uila

E tatau ona i ai ni malamalama malamalama i le potumoe. E tofu i latou ma se matafaioi faapitoa e fai. I lenei tulaga, tasi moli tutotonu e le mafai ona tuʻuina atu i ai, ma i tulaga o le utiuti avanoa e sili atu le lafoaʻia atoatoa. O moli malamalama i luga o le taualuga o le a lava. O faʻataʻitaʻiga o moega e tatau ona iai e aunoa ma le faʻatamala. Soʻo se tagata matua e tatau ona mafai ona faʻaaogaina se mea faitau lotoifale e aunoa ma le kiina o le moli lautele.

Filifiliga o ie ma teuteuga faʻamalama

Ie e tatau ona filifilia faʻavae i luga o le aotelega sitaili. O le mea taua o latou e malamalama ma monochromatic. O le maualuga e mafai ona e gafatia o se tamai, inconspicuous lolomitusi. E sili atu le teʻena o pupuni mamafa ma lambrequins faigata. E sili atu le faʻaaogaina o le malamalama ma le ea i mea masani pe gaosia.

I totonu o se tamaʻi potumoe, o ie mama e foliga lelei mai i paʻepaʻe poʻo paʻu paʻu. Mo se moe lelei, e sili atu le filifilia o ni ie masani e faia mai ie silika, ie poʻo ni vavae.

Fautuaga mo le filifiliga ma le faʻatulagaina o meaafale

I totonu o se tamaʻi potu, e sili ai le faʻafitia o meaafale tetele. Nai lo o se ofu tele, e sili atu le filifilia o moli malamalama e ofi lelei i itu o le moega. O le mea taua o le aloese mai le faʻanunumiina o le avanoa. Lisi moega e mafai ona aveʻese mai le moega moe pe lafoa atoa. I totonu o totonu, o meafaigaluega o se pulelaa ma se teuina teuina ma le faʻaaogaina o fesuiaʻi moega e talia. O le faʻamalama sill mafai ona liua i luga o le laulau luga ma faʻatulagaina se nofoaga faigaluega luga ai.

Mea e faʻaaoga ma teuteuga

O le tele o mea faʻaaoga e mafai ona "'aʻai" sina avanoa laitiiti. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina i se mea maualalo. I le avea ai o se teuteuga, e mafai ona e faaaogaina dosed:

  • lamepa teuteu;
  • tamaʻi taʻinaafi;
  • fagu fugalaʻau;
  • moligao;
  • Faʻa ata;
  • tamai atavali;
  • faʻatusa.

Fautuaga ile auala e faʻateleina ai le vaʻai vaʻai

E tele auala e faʻalelei ai le vaʻaia o se tamaʻi potumoe. Ina ia faia lenei, oe mafai ona faʻaaogaina:

  • fola faʻata;
  • paolo malamalama;
  • sese ile taualuga;
  • mama meaafale faigofie;
  • pupula pupula;
  • leai ni teuteuga le manaʻomia;
  • lavalava teuteu;
  • faʻataʻamiloina o fola;
  • pogisa panels i le pito i lalo o le potu;
  • uliuli laupapa faaseʻe i le lanu e tasi ma le faitotoʻa faʻasaga i tua o puipui malamalama;
  • faʻaopoopo moli o puipui, fola ma faʻalo plinths, mea o faatufugaga.

Faaiuga

O le matou ata ata o le a fesoasoani ia te oe e faʻamasani ma manaia aitia mo teuteuina tamai potumoe i se fale mautotogi ma se fale tumaoti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Locaciones de pelicula: Un dia de furia. Parte 1 (Mae 2024).