Filifili DIY laʻau lala teuteu manatu

Pin
Send
Share
Send

Ole toʻatele o tatou tagatanuu o loʻo sapalaiina ata o totonu ole Europa i totonu ole faaupuga: "E le mafai ona e faʻasaina le ola faʻalelei." E moni lenei mea pe a fai o ia oe se lagona lelei, mafaufauga ma se manaʻo e faʻafiafia lou fale i ou lava lima. Mo nei mafuaʻaga, moni mea uma e talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, matutu lala i se fagu poʻo i le tulaga o se faʻavaʻa, lea e le faʻatapulaʻaina i le togalaau. O la matou galuega autu o le faʻaali lea i le aufaitau pe faʻafefea ona e faia se teuteuga matagofie mai lala ma teuteu totonu matagofie i le leai o se tau.
O lala e talafeagai mo mea uma - faia meaafale, mea teuteu, panels. Eco-design sa i luga o le TOP o mamanu fiafia i ai mo le tele o tausaga, tofiina o le tu masani o fafo fafo faiga. E le o se mea e ofo ai, o mea masani teuteu e masani lava ona atoatoa, ma e lelei foi mo le fauina.
Matou te fautuaina oe e teuteuina mai mea masani:

  • pa puipui;
  • atavali;
  • meaafale;
  • tamai paila;
  • teuteuga fiafia;
  • lamepa.

Pa puipui

Eco-decor mafai ona avea ma faʻavae mo se poloketi poloketi, o le a foliga matagofie. Manatua o le maualuga o le vaʻaiga foliga faʻamoemoeina naʻo le taleni, mafaufauga ma le finafinau, talu ai o soʻo se oloa faia mai matutu lala manaʻomia faʻaeteete faʻaeteete. Toetoe lava mea uma e mafai ona faia mai toso, fafie fafie, eseese tele mago lala, manifinifi ogalaau - meafale, lamepa, teuteuina ma, ioe, pa puipui.

O le autu o le togavao o le tautoulu na faʻaalia i le tele o taimi e le tele o atisi, mo se faʻataʻitaʻiga, Klimt. O laʻau paʻuʻu e fausia ai se siosiomaga malu e faʻamalosia ai le malologa. I le taimi nei, o se teuteuga o se auala savali, potu malolo po o le potumoe faia i lala matutu pei o se vaomatua mafai ona teuteuina ma susulu elemene i soʻo se taimi talafeagai, latou teʻi faʻafouina totonu ma aumai matagofie masani i totonu.

Ina ia faia se laupepa mai lala mo se fale, oe o le a manaʻomia fetuʻutuʻunaʻi faʻataʻitaʻiga e mafai ona mamanuina i soʻo se foliga, faʻapea foi ma faigofie tu i autafa o le puipui. Faʻapipiʻi lala mago i le puipui o loʻo iai faʻamau, lava faʻapipiʻi sikulima, sosoʻo ai ma le veloina o le pulou, kelu "suavai tioata".

Mo tamaʻi lala mago, faʻaaoga se kelu fana. O lenei metotia o le a le vaʻaia ma vaʻaia mai fafo. Lala mo teuteuga alu lelei ma meaafale o ona po nei, faʻaopoopo le Provence sitaili, sheybi chic - o le a latou foliga lelei i taimi uma.

Faʻamanuiaga teuteu fale - pale pale

O lala mago i totonu o le a fesoasoani e teuteu potu mo le Kerisimasi, Valentine's Day ma le Eseta. E mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ai se mea e nonofo ai. Ina ia fausia se amataga tuugalamepa mo se laulau faʻamanatu mo lou fale, ave se lala malosi o le a tu mausali i luga o se tafatafa luga, vali i vali vali. Ona faʻapipiʻi lea o mea feilafi i le varnish, faʻamau ia tuugalamepa ma ni sikulipa e tipi e ia lava. Mo nei mafuaʻaga, soʻo se moligaʻo teuteu e talafeagai.


Fai ni pale mai lala, tuʻu le faʻaputuputuina o faʻatoʻaga laʻau i laulau tioata poʻo fagu ipu, teuteuina i latou i meataʻalo, kone, faʻasu le kiona faʻafoliga. O le matagofie DIY mamanu ua sauni. I ni nai minute lava, o laʻau laʻau o le a fesoasoani ia te oe e fausia se pale i foliga o se fatu, faʻataʻitaʻi se faʻatusa o se manulele poʻo se manu, o le a foliga lelei i totonu o se tuʻamea.


Ioe, pale o loʻo avea ma taʻimua i teuteuga faia mai lala laau laʻau. E mafai ona faia i le liʻo, lapoʻo poʻo le fatu, teuteuina i ou oe lava lima ma mea eseese - fualaʻau mamago, lipine, lopa. Ona o mea eseese o le lapopoʻa ma le maʻaʻa, filifili e mafai ona faia mai lala o le tele eseese: mai laiti meaalofa poʻo teuteuina mo se laulau fiafia, i tele lapoʻa i le pa atoa.

Meafale ma moli

O lala i totonu e mafai ona maua o latou tulaga e fai ma mea e faʻaaoga mo uluaʻi meaafale, vae, tulaga, uʻuina poʻo ni faʻavaʻa mo le faʻata. E sili le aua le talanoa e uiga i meaafale filifiliga, ae ia faʻaalia tali mananaia na fauina e tisaini i atunuʻu eseʻese. Talitonu mai ia te aʻu, o meaafale fale faapena o le a le foliga foliga le talafeagai, aua o le mea moni o meaafale meafale.


Manatua o le tele o le tatou aufaitau e fiafia i le faʻafefea ona valiina o lala - mo nei mafuaʻaga, vai-faʻavae vali e faʻaaogaina, e fausia ai se breathable luga, faʻapea foi ma solo ma varnishes. O le teuteuga faia i lala matutu, vali paʻepaʻe, foliga sili ona matagofie.


O laʻau teuteu o laʻau eseese i totonu e mafai ona faʻaogaina e fausia ai moli e faʻalelei foliga e toeititi lava i totonu o soʻo se potu. E mafai ona tatou talanoa e uiga i se le tumau fuafuaina o se tasi o loʻo i ai nei poʻo le faia o se tulaga ese faʻataʻitaʻiga mai lala mai valu. Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina laei pale e lua o le LED ma fasi pepa mo le fausiaina o mea teuteu teuteu, ma totoga faʻa eletise masani.

Ata o lala ma tamai teuteuga

O se tali manaia e faʻatagaina ai oe ona aloese mai le le faʻaogaina o tupe i luga o pepa puipui o ata mai lala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lala birch i totonu e foliga matagofie ma i totonu o Rusia. Faatasi ai ma le fesoasoani a willow scraps, oe mafai ona fausia malamalama "openwork" fatuga. Ina ia faia lenei, ua lava e fai ai se faʻavaʻa mai se laupapa laupapa ma faʻapipiʻi lala e lapoʻa ia ofi faʻaaogaina lava-tipi faʻovilivili poʻo se faʻamau. E mafai ona faʻaputuputuina paranesi taʻitasi i ni siepi eseese, fausiaina o ona po nei ni mea valavala, teuteuina o atavali ma mea e faʻauma ona maua.


Laʻititi siʻosiʻomaga teuteuina faia mo le faʻamoemoe; e le manaʻomia ona teuina, talu ai e alu ai le laʻititi taimi e fai ai. I se faʻaopopoga, tamaʻi laʻau mamago vave i tulaga fale ma avea ma sili ona maaleale. Tasi lala i totonu e mafai ona teuteuina se fale mautotogi i totonu o se fagu matagofie poʻo se fugalaʻau, e mafai ona e faʻatumauina loto i ai o ni mea e manatua ai taimi fiafia.

O mea teuteu teuteuina faia i lala mago i totonu o le tuʻugamau e mafai ona avea ma teuteuga matagofie mo ulo fugalaʻau e le mafaatusalia. Ma oe mafai ona faʻatulagaina se tautoulu poʻo se teufugalaau Kerisimasi, lea o le a le manaʻomia ai se ipu - na nonoa ma se lipine matagofie. Mo se matagofie teuteuga laʻau, tuu au faʻataʻitaʻiga aoina i totonu o se ipu tuʻu tioata ma tautau ni polo poʻo ni manulele e faia mai filo felanulanuaʻi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Style Local: Muumuu Heaven u0026 Lala B. (Mae 2024).