Vasega pepe i luga ole laiga: foliga vaʻaiga, ata i totonu ole potu

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O foliga o le alamanuia sitaili aofia ai nuances nei:

  • O le potu e talatala luga ma faʻapalapala faʻaiuga. O le faʻaogaina o pepa puipui e faʻataʻitaʻi ai le sima, paʻu poʻo le le valiina o pa e unaʻia.
  • Mo le lesitalaina, e talafeagai le faʻaaogaina o matala fesoʻotaʻiga, paipa ma faʻalo pupuni.
  • Mauaina o meafale aoga o se faigofie foliga ma tuai tausaga luga.
  • Le agavaʻa e tuʻufaʻatasi mea tuai ma onapo nei.

Lanu fusi o alaleo

Masani lava i le faʻavae maualuga e i ai lanu efuefu, paʻepaʻe, beige, terracotta tone. I totonu o se tamai potu, o le pastel palette e taliaina, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. Mo se vasega pepe, e le o se mea manaʻomia le faʻaaogaina o le pogisa tele ma le pogisa, aua e mafai ona faʻatupuina i se atemosifia faʻanoanoa.

O le tali sili ona lelei o loʻo fai ma sui o leo mutia ma lanu felanulanuaʻi o mumu, lanumoana, lanumeamata, samasama poʻo le turquoise. Paʻepaʻe o se taua meafaigaluega mo le fausiaina o se spatial ilusion. E faʻaopopo le fou ma le malamalama i le potu, tuʻuina iai tusi ma ata.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo tamaiti o itupa eseese i le alamanuia ituaiga, teuteuina i moli malamalama.

O se lautele filifiliga i se alamanuia ituaiga o se piliki lanu polokalame, lea e atoatoa tuʻufaʻatasia ma uliuli, paʻepaʻe ma sili eseʻesega lanu. Lanu efuefu i le tuʻufaʻatasia ai ma filifilia lelei meaafale ma mea faigaluega fausia ai a sili matagofie sitaili vasega pepe.

Meafale

Mo le vasega pepe, aitema e filifilia e tele a latou galuega i le taimi e tasi. O isi taimi e faʻaaoga ai meaafale e fai e oe lava, pei o laupapa, uili, paeta, uʻamea, ato tuai ma pusa.

O totonu e faʻatumuina i fesuiaiga o nofoa, nofoa e faia i uʻamea poʻo le palasitika, ottomans e le masani ai foliga, gaugau sofa ma taga pi. Ina ia aua neʻi soona vaʻaia le potu, ua faʻapipiʻi se masini tapuni tapuni. O le kapeneta mafai ona i ai luma pupula, o lenei faʻatagaina oe e faʻaopopo loloto i le potu.

O tusi ma teuteuga eseese e tuʻu i luga o fata tatala poʻo fata. O le moega e tatau ona vaʻai totoʻa i ai, e tatau ona faia i siosiomaga faʻauo mea, pei o fafie. O se moega moe faia i uʻamea paipa o le a fetaui fetaui i totonu o le sitaili.

O loʻo faʻaalia mai ile ata se paepae uʻamea paʻepaʻe i totonu o le potu pito i luga mo se pepe fou.

O le vaega taʻalo ua faʻaauupegaina i se taupega tautau, o le aʻe i luga o le pa, o se mama pasiketipolo ma se auala savali. O le mea e malolo ai e mafai ona faʻaopoopoina i le pea nofoa, ottomans, o se tautau faalue nofoa, pe na ona togiina aluga i luga o le foloa.

O le eria suʻesuʻega e tatau ona lava le lautele. E fautuaina le tuu o se kesi komepiuta faatafafā papaʻe poʻo se pogisa laupapa fausaga i totonu ma se nofoa e aunoa ma uili. Mo zoning, e faʻatagaina le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga, tioata, laupapa laupapa poʻo pupuni laconic.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu i totonu o le fale alamanuia ma le potu malolo mo le fanau e toatolu.

Faʻaiuga filifiliga

O mea e masani ona faʻaaogaina faʻasaga i mea:

  • Pa. O se mea moni i totonu o le a avea ma puipui, faʻapipiʻi ma 3D ata puipui ata ma soʻo se ata ata e fetaui ma le lautele sitaili. O se elemeni manaʻomia o se loft o brickwork poʻo isi mea ma ona faʻataʻitaʻiga, pei o le pepa puipui poʻo le sima.
  • Fogafale O le foloa luga o loʻo feagai ma se laupapa poʻo se fale poloka laupapa ma sina laʻititi luga. E sili le faʻamaeʻaina o le foloa i le vasega pepe ma aneti-slip mea i le tulaga o cork, insulated linoleum mo maʻa poʻo sima, kapeta poʻo laminate ma se pogisa bevel.
  • Taualuga. Mo le vaʻai taualuga, o le faʻaaogaina o papaʻe papaʻe masani e talafeagai. I totonu o se potu mautotogi ma se taualuga maualuga, o le fogāʻeleʻele mafai ona teuteuina i pupuni pupuni poʻo latou faʻataʻitaʻiga, valiina i lanu uliuli poʻo le enaena.
  • Faitotoa Ole tele o faitotoʻa e faia i ituaiga laʻau maualuluga pei ole oak, alder poʻo le paina. Uamea poʻo tioata tapoleni foliga muamua, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. O se sili atu paketi, ae laʻititi filifiliga masani e faʻatusalia e fausaga faia i mdf poʻo le laupapa laupapa.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe mo ni tamaiti se toʻalua i le faiga o le afeafe ma se faʻalo sima.

O le pito sili ona talafeagai mo le faʻatinoina o se falealuga i se fale o le atunuʻu o le falealuga. O totonu e le manaʻomia ni suiga tetele ma faʻamaeʻaina fofo. O faʻamalama faʻaseʻe ma faʻaputuga o pou e fai ma faʻamau. Pau lava le manaʻoga o le agavaʻa faʻaʻeseʻese o le fogafalealuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe mo se teine, teuteuina i le sitaili o le eco-loft.

Ituaiga ie

O le mamanu foliga ie i lanu masani. O le moega e teuteuina i le faigofie o le ie afu o se malu malu, o se oloa ma iila pupula pei o ni ie.

Mo faʻamalama, filifili pupuni uli i le loloto o lanu loloto pe sui i latou i le alumini, palasitika pupuni, Roma ma faʻaseʻe faʻataʻitaʻi. O canvases mafai ona teuteuina ma tele ata puʻeina, kalafi ata po o ata o taulaga e avatua i le potu se faʻapitoa taulaga lagona. I le vasega pepe mo le pepe, e sili atu le faʻatulaga o 'ie pupuni mo le tatalaina o faʻamalama, talu ai latou e hypoallergenic.

I le ata o loʻo i ai se potu maualuga-pepe, teuteuina i ie i le sitaili o Lonetona.

I le avea o se kapeta, o nisi taimi latou te filifilia ai oloa e valiina i lalo o se piliki poʻo ni faʻataʻitaʻiga ma ni amioga mananaia ma se ituaiga o foliga, e ofi lelei i totonu o le potu avanoa maualuga.

I le ata o loʻo i ai se moega teuteuina ma le efuefu moega fulufulu ma aluga ma fuʻa mamanu i totonu o le vasega pepe i se pisinisi ituaiga.

Moli

I le avea ai o elemeni elemeni, e talafeagai le faʻapipiʻi o luminaires ma se masani, taulaga ma minimalist mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o matauila poʻo moli uila ua faʻamamaina mai filifili poʻo maea.

O meaafale e sili atu ona faʻamalosia e lamepa ma se ili, se foloa moli i luga o se uʻamea maualuga, futuristic poʻo ni moli mafanafana ma ie paolo. Ina ia fausia se malamalama mama, e mafai ona faʻaaoga ni mataitusi i totonu, fetu poʻo ni u fanafana.

Teuteuga

O le sili ona taʻutaʻua i se tamaʻi vasega o loʻo i ai ni potu i luga o le fale o loʻo teuteuina ai se potu e faʻapipiʻi ai ni faʻasalalauga, pepa faʻasalalau, ata uli ma papaʻe ma ata o taulaga i po, faʻafanua, faʻailoga o le auala poʻo ni lagona faʻamaonia. E masani ona tusia graffiti poʻo teuteuga i foliga o filifili eseese ma maea i luga o puipui. O le i ai o faʻaputuga, faʻapitoa kopiina totonu o le potu gaosiga, o le a faʻaopopo ai alamanuia chic i le ea.

O totonu o le potu e faʻatumuina e fata faʻatulagaina i se vevesi faiga ma maua ai se avanoa mo le tamaititi e tutoʻatasi faʻatumuina i latou i le talafeagai teuteu elemeni. O se potumoe ma se taʻinaafi a tamaiti, meataʻalo retro taʻavale poʻo se wigwam o le a foliga le masani ai.

Potu sifi maualuga mo se talavou

O se potu mo se tamaititi talavou, teuteuina e aunoa ma ni fulufulu ma mafai ona faʻamatalaina le moni siosiomaga o se faletaavale. O puipui e faʻapipiʻi ma le taugofie o pepa puipui e faʻataʻitaʻi ai piliki poʻo maʻa poʻo teuteuina i laupapa vaneina ua faʻapouliuligia e le taimi, ma o le faʻalo e teuteuina i pou.

O totonu mo se teineititi talavou e iloga i le iai o fugalaʻau papaʻe poʻo paolo o le beige, malamalama piliki, eseese mea teuteuina ma ofu laupapa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe talavou mo se teineititi, na fuafuaina i se sitaili alamanuia.

O totonu o se talavou e manatu i ata manaia i luga o puipui ma mea ata e faʻatosina mai ai mafaufau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se kitara tuai, sawn-off ma moli neon i totonu. O le taualuga e faʻaopoopoina i nisi taimi ma paipa matala, teuteuina i le faʻamaʻa poʻo le pepa alumini, ma teuteuina foʻi i lamepa i foliga o moli susulu.

Masini komipiuta, meaafale fausiaina ma manaia foliga, o se tele Televise TV luga o le puipui ma brickwork ma eseese o mea fai musika fai ma mea taua o le potu talavou mo se aliʻi.

Manatu potu tama

E mafai ona teuteuina le vasega pepe mo se tamaititi e iai pupula susulu ma tagata lakapi soka, tamaʻi tamaʻi, tupua musika, faʻailoga tuai, pe faʻaopopo se uila i le puipui. O nofoa i le vaega taʻalo ua suia i uili taʻavale poʻo paʻu. O laupapa laʻau e filifilia e fai ma mea e teu ai mea taʻalo.

Lona uiga masani, o le mamanu o loʻo faʻatinoina i se le faʻaituʻau malulu leo ​​ma le tele o numera o elemene elemeni. O lanu e sili ona lauiloa o lanu efuefu, uli, uli, lanumeamata ma mumu. I le gaosiga o le faavaa o le moega moe, laupapa po o paleti e masani ona faʻaaogaina. O se moega masani ma se paʻu ulu e fetaui lelei foi.

O se potumoe mo tama e toʻalua e mafai ona faʻaauupegaina i se moega moe, e faʻatagaina ai oe ona ausia le malamalamaaga o se afa-tala, e masani ona i ai i se falealuga maualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe mo tama o tausaga eseese i le faiga maualuga.

O loʻo faʻaaoga i totonu o le potu ni meafale magaugalu ma foliga le mama, o faʻataʻoto e tautau i filifili uʻamea, ae o fatafata tuai e faʻaaogaina nai lo laulau i autafa o moega. O puipui e teuteuina i kitara, hockey sticks, skateboards ma isi.

Potu o teine ​​i totonu

O le potu moe o se teineititi e teuteuina i lanu maaleale, e fai ma faʻataʻitaʻiga i mumu, turquoise, piniki poʻo le mumu samasama. E mafai ona e faʻapipiʻia se moega ma auiliiliga uʻamea ma teuteuina i le ie lino i lanu lanu. O se girly loft mafaufauina teuteu i le foliga o matagofie faʻata i apamemea faavaa.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe susulu mo se teineititi i se sitaili maualuga ma faʻaali samasama samasama.

O meaafale e faʻapea foi ona faʻaopoopoina e kapeta fulufulu, aluga felanulanuaʻi, molimatagi, fugalaʻau mago poʻo le han-maid. O meaafale mananaia i pupula o foliga poʻo ie e iai uluaʻi lolomi o le a fesoasoani e faʻamaluluina ai le talatala o le falealuga o aliʻi.

Faletusi o ata

O se tamaʻi potu i luga o le fale e faʻaali mai ai se fofo i totonu e foliga mai e le masani ai ma e le taua. Lenei mamanu faʻatagaina le tamaititi e faʻaali mai o latou lagona ma fatufatu mea e fiafia i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ИЙГИЛИКТҮҮ ИШКЕРЛЕР (Mae 2024).