10 manatu mo le toefausiaina o meaafale a Soviet mo musumusuga

Pin
Send
Share
Send

Matagofie lanu moana lanumoana pusa o drawers

Na faʻatau e le fafine talimalo le 70 fatafata o drawers mai laʻau masani mai ona lima, naʻo le 300 rubles na totogi. Muamua lava, e tele ona taʻetaʻei, ma le veneer na i ai faaletonu. O atigipusa na i ai isi pu e manaʻomia e ufimata. O le tufuga na manaʻo e aumai se pusa o drawers i se loloto lanu ma le faʻasaoina o le laʻau faʻavae ma ofu.

O le tuai varnish na aveʻesea ma se olo: o le sauniuni ma le faʻaeteete o le punavai autu o le ki i se maualuga-lelei iʻuga. O faaletonu na putty ma oneone, ona ufiufi lea i tasesa susulu: na ave e 4 faaputuga.

O vae ma faʻavaʻa mai le faleoloa o mea taulima na faʻamaeʻaina i le pisia o le keneni. O le tau atoa o 1600 rubles.

Drawer vali uliuli ma togitogiga

O le talaʻaga o le suia o lenei laulau i tafatafa o le moega e le faigofie: na maua e le e ona i totonu o le tanu faʻaputu ma tele o taimi na manaʻo e toe ave o ia mo "le usitaʻi". E 10 ofu mafanafana na aveese e aveese uma ai le varnish mai le veneer! E tele aso na alu ai.

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le suauʻu puipuia, na aliali mai ni faaletonu, ma na vali valivali ai e le tufuga. E leʻi faʻamalieina le fafine talimalo ile iʻuga, o lea na vali uliuli atoa ai le maʻa. Naʻo vae na tumau pea maopoopo.

I le faʻaaogaina o se penitala, na tusia ai se ata i luga o le faitotoʻa ma viliina i se tamai vili ma se faʻamau vaneina. O le iʻuga ua sili atu i faʻamoemoega uma!

Ina ia aua le maimau taimi i le aveʻesea o le varnish, oneone luga o se malo malo, faʻapipiʻi le acrylic primer ma valivali ma susu-tetee vali i 2 faaputuga. I lenei faʻataʻitaʻiga "Tikkurila Euro Power 7" na faʻaaogaina. O le pito i luga o le laulau i tafatafa o le moega ua ufiufi i le acrylic varnish.

Mai le puipui i totonu o se seti manaia

O e anaina lenei "pa" enaena na latou aveina i le latou dacha, ona filifili ai lea e faʻataʻitaʻi le latou lima i le liuaina e avea ma meaafale faʻaonapo nei.

Na taʻe le papala laupapa i nofoaga ma sau i fafo, o lea na aveʻesea atoa ai. O laupapa kapeneta na faʻamavae ma toe faʻamau i faʻatauaina Euro. O auiliiliga na sanded, puttyed ma vali. O laupapa ma vae na faia mai laupapa tuai, ma na toe tuʻituʻi foʻi le faʻamalama o le faitotoʻa.

Sa faʻapipiʻiina i luma luma le kapeneta, ma e leʻo aloaʻia ai. O le iʻuga e tolu seti mo potu eseese: lua laulau i tafatafa o le moega i le potu malolo, se ofu mo le potumoe ma se seti o tolu kapoti.

Ma o iinei e mafai ona e matamata i se auiliiliga o ata vitio e uiga i le toefaʻafouga o se teufale mai se tuai puipui Na faaliliuina e tagata e ana le fale TV.

Nofoa

O le nofoa taʻutaʻua, lea na maua i le tele o fale mautotogi Soviet, ua toe i le tumutumu o lauiloa i aso nei. O tagata e anaina e fiafia i lona faigofie, faigofie mamanu ma le lelei o le faʻavaʻa.

O le e ana lenei fasi mea na faʻaaoga foam foam 8 cm mafiafia mo le pito i tua ma le 10 cm mo le nofoa, faʻaopopoina foi lua faaputuga o padding polyester. O le ie laumei lanu moli na faʻatau mai i se faleoloa. O lapisi foliga na faia e ala i le faʻapipiʻiina le paʻu paʻu i luga o le pito o le nofoa i tua ma le nofoa, faʻapea foʻi ma se faʻaloaloa mau.

Mo le valiina o le faʻavaʻa, sa faʻaaoga ai se ie sinasina sinasina "PF-115", o loʻo valiina i le lanu uliuli. O vali ata sa faia i se veli e faaseʻe i ni vaega manifinifi se tolu.

A maeʻa ona faʻamago, e fautuaina e aua le paʻi i le nofoa mo le tusa o le lua vaiaso - o lona uiga o le tuufaatasiga o le a faʻamamaina atoa ma o le a mautu i le faʻagaioiga.

Reincarnation o le nofoa Viennese

O lenei toeaʻina aulelei na maua i le eleele tanu. Sa leai sona nofoa, ae sa fai lava si malosi o le faavaa. O le nofoa fou na vavae ese mai le 6 mm laupapa laupapa laupapa ma o le faʻavae sa oneone lelei.

I le 1950s, o ia nofoa na aliali mai i le tele o fale. Na faia i latou i le fale gaosi Ligna i Siekisolovakia, kopiina le ata o le No788 Bresso faʻataʻitaʻiga, na fausia e Mikhail Tonet i le 1890. O la latou vaega autu o vaega loloʻu.

O le tamaitai talimalo na ufiufi le nofoa "Tikkurila Unica Akva" e aunoa ma le faʻaogaina o se tusi muamua: o se mea sese lea, talu ai o le ufiufi na foliga mai e maaleale ma o lea ua i ai maosiosia luga.

Ua fautuaina e le tufuga e faʻaaoga le "Tikkurila Empire", o le ufiufi sili ona lauiloa ma faʻatuatuaina. O le nofoa malu na suʻi-lima e faʻaoga ai ie fusipau, spunbond ma le 20 mm foam. O le mimita e faia mai le fili mai se uaea uila.

Soviet valiina curbstone

O le isi Soviet-faia moega laulau i le 1977, lea na liliu mai se leai se mea i se lalelei ma ona lava uiga. Na filifilia e le e ana se lanumeamata lanumeamata lanumeamata e avea ma lanu autu, ma na ia valiina le pito i luga, vae ma totonu, ma ufiufi le faʻapaʻepaʻe i le paʻe. O le botani vali e faia i acrylics. Faʻafouina foi le tulaga masani.

O aso nei mea taugata meaafale e taua mo lona lalelei foliga ma vae na avane ia ea. O le "faʻatuina" fausia fausaga o le potu foliga vaʻaia tele.

Olaga fou mo le sofa

E mafai ona e faʻaleleia e le gata i laʻau laʻau laʻau, a o mea tetele foi. Lenei sofa-tusi mai le 1974 na faʻamamaina uma, ae ua toe masaesae. O lana masini na motusia ma na faʻamau faʻamau. I le taimi o le toefaaleleia, o le talimalo o le sofa teuina e le gata o le paketi, ae faapea foi le eria: o se ituaiga ata e matua puʻupuʻu ma e faʻaaluina laiti avanoa.

E leai se paʻu e maua i totonu - naʻo vaipuna ma se ie malo i luga o le cotton cotton, o lona uiga e leai se manogi o le fausaga. O le faʻavaʻa o loʻo i totonu o se tulaga faʻamalieina. Na faʻatau e le e ana le faʻavaʻa fou, se ie o meaafale ma ni faʻamau fou.

Faʻafetai i le tumau ma le onosaʻi o le tufuga, na faʻafouina ai le masini o le sofa, ma o le vaega vaivai na tosoina i ni mea fou. Pau lava le mea o totoe o le faʻaopopoina o ni ulugaliʻi teuteu aluga.

Vaʻai i le laulau fou

E 3 vaiaso na ave ai e lē ana le fale. I le fatu - veneered chipboard; na o vae e fai i laupapa mautu. Na aveese e le e ona le varnish tuai mai luga ma tuu i lalo.

Na tuua e le matai le vali muamua ma le varnish layer naʻo totonu o uaua e fausia ai se matua masani aafiaga. Ina ia faʻamalamalamaina le oloa, na ou valiina paepae i autafa o autafa.

O le fausiaina e ufiufi i se matt varnish varnish i le tele o faaputuga. O drawers e faʻatumuina e fou eseesega 'au.

Faletusi malamalama

Na filifili le tamaitai talimalo e aua le paʻu i lenei tusi - ae na o le "Tikkurila Otex" na ia faʻaaogaina muamua. O laupapa valavala ma luma e faia i totonu o le kamuta fale faigaluega mai le 6 mm ma le 3 mm laupapa laupapa. O le ufiufi e faʻapipiʻi i le "Moment joiner".

O itu i fafo ma luma e vali uliuli "Tikkurila mo laupapa uliuli". Lanu moli ma le turquoise - "Luxens" mo puipui, puipuia e le lanu "Lliberon" wax. O le puipui i tua e ufiufi i pepa puipui. 'Au - tuai IKEA faʻaputuga.

Boho curbstone ma mea teuteu

E toe vali se laulau masani i autafa ole moega ma Avito e te manaʻomia:

  • Paʻe paʻepaʻe "Tikkurila Empire".
  • Laʻu vali vali "rose auro".
  • Masking tape.
  • Faasee laititi foam (4 cm).

Na makaina e le tusitala le ata i le masking tape ma faʻapipiʻi mau i faitotoʻa. Na ou valiina paʻepaʻe ma se faasee i ni faaputuga se tolu. Talia 3 itula i le va o vaega taʻitasi. Ina ua maeʻa le vaega lona tolu, sa ou faʻatali mo le 3 itula ma fofoʻe ese ma le faʻaeteete le masking tape. Na ia tatalaina vae, puipui i mea faʻapipiʻi, tuʻu le pito, vali i le apa pasī. Aoina mai pe a maeʻa maeʻa.

O le toe teuteuina o meaafale e masani lava o se gaioiga manaia ma se mea fou. Fai-oe-mea aitema maua a latou lava talaʻaga ma faʻaopopo le agaga i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Reuniting Soviet Union with Marshal Zhukov! Hearts of Iron 4 The New Order! (Iuli 2024).