Fale moe ile potu a tamaiti: ata, filifiliga o filifiliga, lanu, sitaili, teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga filifilia

Mo se filifiliga agavaʻa, latou te faʻamoemoe i mea nei:

  • E manaʻomia le tuʻuina atu i oloa e gaosia mai mea masani ma le sefe, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau masani poʻo le maualuga ma lelei hypoallergenic chipboard poʻo le chipboard laupapa.
  • Faʻataʻitaʻiga e tatau ona maualuga le lelei potopoto, ia faʻatuatuaina ma mausali.
  • E le aoga sefe pe a filifilia se faʻamalu e tatau ona tutusa ma le mamafa o le tamaititi ma eseʻese i le faʻatumuina saʻo.
  • E fautuaina e filifili le ata o le moega mo le lautele sitaili ma lanu lanu o le vasega pepe.
  • A filifilia le tele o le oloa, oe manaʻomia le mafaufau i le maualuga ma le matua o le tamaititi.
  • Sili atu e faʻatau maualuga maualuga faʻailoga ituaiga, e ui lava i latou maualuga tau vaega.

Fuafua filifiliga mo se moega-fale mo tamaiti

E i ai le tele numera o eseʻese mamanu mo nei moega, i lalo o le sili ona lauiloa filifiliga.

Ma le apefai

O le apefai module mafai ona tu i soo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu poʻo le pito. O lenei faʻaopopoga e tatau ona faʻatuatuaina ma mautu e faʻamautinoa ai le saogalemu o le tupuʻaga ma luga.

Faʻapega

O se lua-fola faʻataʻitaʻiga poʻo se maualuga lugala mafai ai ona e faʻateleina le sefeina o avanoa i totonu o le potu, a o le tuʻufaʻatasia lua potu poʻo le tasi moega ma le taʻaloga, galuega poʻo taʻaloga vaega ma le maea, o se pa faʻataʻoto ma se Suetena Iti-pa.

Tulimanu

Lenei tulimanu fausaga ma lua fola o loʻo i ai se sili aulelei, amataina ma puʻupuʻu foliga, lea e maua ai i totonu se vaʻaiga faʻalelei ma e mafai ona faʻaauupegaina i drawers, laulau, kapeneta po o fata.

I le ata o loʻo i ai le potu talavou ma lona tulimanu fale-fale faia i fafie.

Ma itu

E faʻaaoga malu pe malepe faʻaputuga uila mo le fausiaina o fogafalelua ma lua. Latou te le gata puipuia le pa'ū ma manuʻa, ae faʻapea foi ona faia le oloa sili atu le saogalemu ma sili atu le mafanafana.

I le ata o loʻo i ai se moega pepe ma se moega pepe ma se ulu ulu i foliga o se fale, faʻatumuina i tagata faʻapipiʻi.

Ma nofoaga taʻalo

O se fale fogafalelua ma se moe ma taʻaloga nofoaga, lea e mafai ona tu i lalo ma luga.

O le tulimanu taʻaloga o nisi taimi e tuʻu saoloto pe faʻaauupegaina ma tamaʻi fata, se pusa o drawers, potu avanoa mo meataʻalo, taupega ma isi elemene.

Ma pusa

Faʻafetai i ata na tusia i totonu, e foliga mai e le gata o se nofoaga talafeagai mo le teuina o mea a tamaiti, ie moega poʻo isi mea e manaʻomia, ae e mafai ona aʻoaʻo le tamaititi e oka mai i le amataga o tausaga.

Mo le lua pe tolu tamaiti

O se fausaga poʻo se fogafale lua-potu moega ma se avanoa faʻaopoopo i fafo o le a avea ma se tali sili lelei mo le faʻamaopoopoina o se nofoaga moe.

Ma le galulue vaega

O oloa, faʻatumuina e le vaega galue ma le laulau, fausia ai se avanoa atoa mo malologa, moe pe suʻesuʻe, ma faʻafetai i lenei faʻatonuga, latou te faʻatagaina oe e faʻaaoga tatau le avanoa avanoa i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se papaʻe fale moe faʻatasi ma se nofoaga galue ma se laulau i totonu o le vasega pepe.

I le tulaga o le wigwam

O se eseʻese wigwam e talafeagai mo tamaiti; e fetaui lelei i le toeititi lava o totonu totonu tisaini ma o loʻo faʻaalia ai se taʻaloga faʻataʻitaʻi uiga.

Maota

O lenei faʻataʻitaʻiga mo se purinisese poʻo se tamaʻi fitafita ua faʻaauupegaina i le tele o elemene eseese, e pei o faasitepu, ata faasolo, 'olo, pou poʻo moli foi, ona e pei o se tamaʻi maota moni.

Ma se solo

O se tamai tiʻetiʻega malie o le a le tuʻua ai oe e le popole. O se minoi poʻo se seeʻe solo, ona o lona aoga ma teuteuga, faʻalelei atoatoa le atoa meaafale fausaga.

Lanumoana lanu

O le lanu lanu o le moega-fale mafai ona i ai i le fealofani, eseʻesega ma le lautele mamanu o le potu, pe faia i le le faapito papaʻe, efuefu, i se sili atu manaia ma accentuated samasama, malamalama lanumoana, lanumoana, lanumeamata, piniki poʻo wenge paolo.

E le gata i lea, o oloa susulu ma malie i le tele o lanu lanu o le a matua faʻaolaola ai totonu avanoa.

I le ata o loʻo i ai le potu mo se pepe fou ma lona fale papaʻe fale.

Faʻatasi ai ma le filifiliga saʻo o le lanu i totonu o le potu, o le a mafai ai ona fausia se siosiomaga matagofie ma fealofani ma totoina lelei le tofo i tamaiti mai a o laiti.

Faʻataʻitaʻiga o moega mo se tama

I totonu o le potu a le tama, o faʻataʻitaʻiga i le maota o le tamaʻitaʻi o loʻo vaʻaia foliga lelei, lua-tulaga faʻataʻitaʻiga e pei o le fale o le laʻau, o turisi faleʻie poʻo le wigwam, faʻaopopoina i le siʻosiʻomaga le agaga o le malaga ma femalagaaʻi.

I le ata o loʻo i ai le tasi moe moe moe i totonu o le vasega pepe mo se tama.

Mo tamaiti toaaga, o le fale moe e faʻatumuina i se solo, maea, apefai poʻo taʻaloga mea faigaluega. Talavou faʻataʻitaʻiga e masani lava o se vateatea faʻalua moega, ma le mama taualuga ma mafaufau loloto i le laʻititi auiliili, foliga teuteuga.

Ata o moega i le tulaga o se fale mo se teine

O se fale mafanafana e moe ai i pupulu pastel maaleale, faʻatasi ma se pupuni, pupuni ma isi mea teuteu eseese, o le a avea ma tali sili mo le potu o se teine. Faʻataʻitaʻiga ma se taʻaloga poʻo se nofoaga e galue ai o le a le gata ina faʻaaogaina atili ai le potu, ae ia matua teuteuina ai foi.

Moega i le tulaga o se tamai terem ma se chimney luga o le taualuga, o se fairytale maota, se maota, se pepe meataalo poʻo le karamel fale teuteuina ma vaneina uʻamea, moli totonu, po o fata o le a talafeagai foi iinei.

Faʻafefea ona teuteuina se fale moega?

O le moega-fale e teuteuina i le tele o ituaiga teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma pupuni poʻo se pupuni, lea o le a maua ai se avanoa e suia ai i latou, fausiaina ai se lagona fou i totonu o totonu o taimi uma ma e le gata o se teuteuga, ae o le a faʻatagaina ai foi oe e fetuunai le tulaga o le malamalama i le taimi o le moe i le ao ma puipuia faasaga i le tusitusi.

E le gata i lea, o oloa e faʻaopopoina i fuʻa, mataʻitusi-faʻailoga, feilafi poʻo ni palealiʻi ma moli moli, e maua ai le ea i se ea faʻapitoa ma se togafiti faʻataulaitu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fola maualuga laupapa i foliga o se fale, teuteuina i se palealiʻi ma moli uila.

Mo teuteuga i totonu o mea totino a tamaiti, latou te filifilia teuteuga i le tulaga o ata puʻe, tusi pasi a le aoga, ata tusi, pepa faʻamau poʻo ni pepa faʻasalalau.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

O se fale moega e mafai ona filifilia mo le toeititi lava o totonu totonu tisaini faʻataʻitaʻiga, e le masani ai, Procece, chalet, po nei, Scandinavian po o le sami faiga.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo se teineititi ma le foloa fale-fale i se paʻepaʻe paolo.

Moega i totonu o le sami autu i totonu o le kiona-paʻepaʻe lanu lanu, e manatua ai le vaʻa a le tamaʻi fale poʻo se lifeguard 'olo, e fetaui lelei mo se potu faia i lenei ituaiga. O mamanu masani e aofia ai maʻa laupapa mautu i luga ole lalolagi i luga o mautu, lagolago malosi poʻo maota matagofie ma maota.

O le Scandinavian totonu e teuteuina ma oloa mai moli malamalama, pupu, paʻu poʻo le paina, i le tulaga o se laconic faʻafanua o se fale e aunoa ma se taualuga poʻo se wigwam, teuteuina i molimatagi, fuʻa poʻo pupuni.

Faletusi o ata

O le fale moega o se sili atu le masani ai fasi meaafale e tuʻufaʻatasia se nofoaga mo moe ma faʻafiafiaga. O lenei mamanu faʻatagaina tamaiti e lagona sili atu le mafanafana, mafanafana, puipuia ma malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 2019 Lotu TamaitiWhite Sunday Samoan Catholic Hawaii ChoirMaugaFamilyChoir (Mae 2024).