Potu moe uliuli: ata i totonu o le fale, foliga faʻavae, tuʻufaʻatasiga

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

I le amanaʻia o le atamai teuteuina o nuances, o le a liua e fausia ai le lagona saʻo o le potumoe uliuli:

  • A teuteuina se tamai potumoe i Khrushchev, pogisa lanu e faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele ina ia le potu e le vaʻaia avea ma sili atu laititi.
  • E le gata i le lautele o le potu e amanaʻia, ae faʻapea foʻi ma lona malamalama tulaga. O se avanoa le lava i lanu uliuli o le a foliga mai e matua pogisa lava.
  • Psychologically, lanu uliuli i le tele aofaʻi aumaia le potumoe sili atu pogisa, ona o lea melatonin e gaosia, lea e faʻaosofia ai le malologa ma loloto moe.
  • E ui lava i lona faʻanoanoa, o le lanu uliuli a le Feng Shui e fetuunai i le malologa ma aveʻese le le lelei o le malosi. O lenei lanu lanu e fautuaina mo le faʻaaogaina i totonu o le potumoe i le faʻalelei. E tusa ai ma tulafono o lenei filosofia, e le fautuaina le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le lanu samasama, mumu, moli ma lanu enaena, e fai ma sui o elemene ole lalolagi ma le afi.

Meafale

I totonu o sea avanoa i totonu, meafale faia a tele matafaioi. O se tali lelei e mafai ona avea o le faapipiiina uma o se malamalama ma uliuli seti potumoe. Ina ia le leiloa elemeni elemeni faʻasaga i le lautele talaʻaga, filifiliga ma pupula foliga e filifilia.

O se potu e fai ai ofu faʻata e faʻaata faʻataʻitaʻi i ai ni ofu faʻataʻitaʻi ma tioata ma auiliiliga faʻapipiʻi e iai ona foliga manaia ma faʻaaloalo. Mo se potumoe pogisa, o se moega ma lona matagofie curly tua ma se oloa ma fulufulu poʻo paʻu ufiufi e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe masani mo se tamaloa, teuteuina i meaafale paʻu.

I luga o se pogisa talaaga, meaafale i se malamalama mamanu o le a foliga faigata. Ina ia faʻalauteleina le aafiaga, filifili laulau i tafatafa o le moega ma laulau i luga o vae manifinifi teuteuina, lea e faʻaopopo ai le lalelei, vaivai ma le ea i le ea.

Faʻamaeʻaina

Nisi filifiliga feagai:

  • Taualuga. I le ata o le faʻalo o le taualuga, e faʻaaogaina le vali, faʻapipiʻi ma pepa puipui ma teuteuina i stucco. Mo sea totonu, o se faʻaloaloa ata, ie ie po o le tele-tulaga faʻamaopoopo laupapa ma fausia-i moli e talafeagai. O le taualuga o le kalafi o le a avea ma se aitia tisaini manatu, fesoasoani i le fausiaina o se le vaʻaia vaʻaiga aafiaga ma se le mafaamatalaina atemosifia.
  • Fogafale Mo le faʻamaeʻaina, o le faʻaogaina o maa, wenge-lanu laminate poʻo le bleached parhete e talafeagai. O se kapeta i le tulaga o kapeta o le a vaʻaia faʻamaluluina le lanu eseʻesega.
  • Pa. Uliuli pepa puipui ma textured mamanu, vali, pogisa laupapa laupapa po o teuteu teuteu e filifilia e avea puipui puipui.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai ni vali uliuli, e teuteuina i ni foliga ma ni vali i totonu o se potu moe i le ituaiga neoclassical.

Ina ia mafai ona faʻailoa atoatoa mai lona tulaga gafatia se mamanu le masani ai, e uaʻi atu faapitoa i meatotino ma faʻagaioiga o mea e faʻauma ai.

Ituaiga ie

O se filifiliga sili ona lelei o le a avea ma mautu tulle sinasina. O le a ia faʻatumuina le potu i le lautele ma o le a le tosina tele tele i ai. Ina ia fausia se siosiomaga tuufua, monochrome uliuli pupuni e faʻaaogaina, lea o le a avea ma se puipuiga sili atu mai ave o le la.

O se ie iila i totonu o le moega, aluga aluga ma se kapeta ma mea teuteu o le a ofi atoatoa i totonu o le potu.

O le ata faʻaalia beige blackout pupuni mo le potumoe, faia i le uliuli.

O palanikeke ma aluga e mafai foi ona teuteuina i fugalaʻau, ituaiga geometric poʻo ni mataitusi. I totonu o le potu a le talavou, e faʻaaogaina ai pupula mumu, moli, lanumoana poʻo le turquoise ie e faʻaaogaina.

I le ata, o le totonu totonu o se potu moe uliuli ma se moega, faʻatumuina e mama ie.

Teuteu ma moli

O se moli lanu uliuli faʻaalia o le a foliga lalelei lava. Ona o le susulu malamalama vaʻai, o teuteuga eseʻese e sili atu ona maitauina luga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o teuteuina ma rhinestones.

Perimeter moli e talafeagai mo se potu pogisa. Luminaires o loʻo faʻapipiʻiina ile ogatotonu ole potu ma latalata ile moega. O isi taimi, faʻatasi ai ma le fesoasoani a moli, latou te teuteuina meaafale, faʻalapotopotoga, fata poʻo kapoti.

O totonu e faʻapea foi ona faʻatumuina ma moli moli i le tulaga o faʻalo pupuni, lamepa laulau, sconces ma moli moli. O moligaʻo matagofie i tuugalamepa matagofie o le a fesoasoani e faʻaeeina le potumoe i se siosiomaga mafana ma mafana.

Ata o se potumoe uliuli ma taofi faʻalo moli i luga aʻe o le moega.

Mo faʻaopopo fou ma ola, o le avanoa ua teuteuina i totonu tot plants laau. O tamaʻi fugalaʻau fagu o le a faʻatumuina le potu i le tamaʻitaʻi ma lagona. O le potumoe e teuteuina i atavali i le le masani ai faʻavaʻa, faʻatagata, foloa foloa poʻo uli ma papaʻe ata e fausia ai le laconic ma le saʻo faʻaaliga.

Potu mamanu mamanu

Wallpaper ma fugalaʻau o le a faia ai le potumoe teuteu sili atu tamaʻitaʻi ma chic, ma tapoleni ma geometric lolomiga i le tulaga o sasa, rhombus po o siaki, i se isi itu, o le a faʻaeeina ia te ia tama tane.

O se pogisa pito i tua e teuteuina i le tele o ituaiga pe, mo se faʻataʻitaʻiga, matagofie auro ma siliva laʻititi mamanu e fausia ai se teuteuga manaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu moe ma puipui ua teuteuina i le pepa uliuli ma fugalaʻau.

E mafai ona e faʻaopopo se ata faʻaaloalo i lou potumoe ma teuteu patina. O le matua aafiaga ua faʻaaogaina i le pito i luga o laulau, moega headboard ma isi volumetric elemene. O faʻailoga e mafai ona faʻamaeʻaina i le patch patch poʻo faʻamatalaga i le siliva ma le auro.

Potu o potumoe

O le tech-style style e faʻailoaina e ala manino, laina saʻo ma faʻafaigofie foliga e aunoa ma le manaʻomia faʻamatalaga. O se moega masani ma le sikuea ulu ulu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu, faʻatasi ma sikuea sikuea moega ma lamepa uʻamea.

O lenei lanu lanu e sili ona aoga e faʻamamafa ai le sitaili Gothic. E aofia ai le faʻaaogaina o elemene eseese o le Middle Ages i le tulaga o ata vaneina ma teuteuga.

Ina ia fausia se laconic, minimalistic ma sina ascetic mamanu, o le potumoe teuteuina i se maʻa ituaiga. O lenei tulaga e aofia ai le faʻaaogaina o mea uʻamea ma tuʻufaʻatasia le uliuli ma le malulu o le siliva poʻo le platinum tone.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe i le uliuli, paʻepaʻe ma le efuefu, ua fuafuaina i se sitaili faʻaonapo nei.

O le baroque totonu lelei atoatoa tuʻufaʻatasia auro, siliva ma mamalu apamemea paolo. O se faʻaopopo lanu, mumu mumu poʻo lanu viole lanu viole e faʻatusatusa i le uliuli. O le potumoe e teuteuina i rhinestones ma susulu susulu, tioata elemeni, paʻu poʻo silika ituaiga.

Contemporary minimalism e iloga i se faʻatapulaʻa seti o meaafale ma le faʻaititia o lanu lanu. E ui lava i le leaga tint fusi o alaleo ma faigofie totonu foliga, o le potumoe foliga sili ona faʻaalia i se ituaiga fofo.

Mo se ata tusi ata art deco, e talafeagai le faʻaaogaina o mea taugata, laʻau masani, paʻu, nifo elefane, maʻa taua ma paʻu manu ese. O le lanu polokalame aofia ai uliuli ma paʻepaʻe, auro, apamemea paolo ma mumu mumu.

Tuufaatasiga lanu

I le mamanu o le potumoe, e sili ona lauiloa le faʻaogaina o palu eseese ina ia mafai ai ona aloese mai le susulu tele ma le le lelei o le ea.

FAITAU FOI

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli ma paʻepaʻe ituaiga fausiaina a sili matagofie ma austere mamanu. Ina ia maua le atemosifia se mautinoa faʻaalia ma le fiafia, o le avanoa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma susulu auiliiliga.

O le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le auro e moni tupu. O sea ituaiga lua faʻaeeina le potu i le mamalu ma le matagofie. Golden blotches e masani ona faʻaaoga e fai ma teuteuga, i foliga o moli matagofie, o se mea e faʻafaigofie ai le ulu o le moega ma isi.

O le tuʻufaʻatasia ma lanu piniki o le a fesoasoani e avane i le potu le aulelei ma le tamaʻitaʻi, lea e foliga mai e sili atu ona tumu i luga o se pogisa tua. Paʻepaʻe elemeni ua faʻaopopoina i sea avanoa, faʻavaivaia le piniki-uliuli totonu o le soʻona ofuina o ofu.

O le lanu uliuli ma le pāuli, e tuʻufaʻatasia ma lilac poʻo lavender shade, e matua foliga fiafia.

Ina ia fausia le lagona i totonu o le potu, filifili se tuʻufaʻatasi lanu uliuli ma lanumeamata. Paolo o lanumeamata e fesoʻotaʻi ma le taumafanafana, natura ma maua ai le siosiomaga freshness ma coolness.

I le ata o loʻo i ai se potumoe, teuteuina i lanu uliuli ma lanu viole lilac tone.

Potu fuafuaina i le uliuli ma le turquoise i ai se manaia ma mauoa foliga. Lenei tali mamanu lototele o le a ofi fetaui lelei i le faiga faʻaonapo nei.

O se faʻapotopotoga o lanu uliuli ma lanu le mautonu beige, e tele lava ina maua i puipui, faʻalo poʻo le fola teuteuina, foliga le itiiti ifo le matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le potumoe, faia i lanu uliuli ma mumu.

O le efuefu-uliuli mamanu i nisi taimi e foliga mai e le malie ma le malie, o lea e tuʻufaʻatasia ma le faʻatusatusa poʻo le malamalama lanu.

O le potumoe uliuli ma mumu poʻo totonu i lanu uliuli ma burgundy lanu e iloga i le maoaʻe o le faʻaalia ma le naunau.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o lanu uliuli ma lanu efuefu i totonu o le potu moe i le falealuga.

Faletusi o ata

O le lanu uliuli i totonu o le potumoe e le masani ai ma faʻatagaina oe e liua i se lilo le malamalama mo le moe. Lenei palette o se lototetele ma fatufatu filifiliga mo i latou oe talia faʻafitauli lamatia totonu totonu ma uluaʻi fofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ata siva mai (Iuli 2024).