Roma tauaso mo se vasega pepe: mamanu, lanu lanu, tuʻufaʻatasia, teuteuina

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le filifiliaina o tauaso Roma mo se vasega pepe

E fautuaina e filifili ni faʻataʻitaʻiga e eseʻese e le gata i mea matagofie, ae faʻapea foʻi i mea e mafai ai.

  • O oloa e faia mai ie masani e pei o ie lino, cotton, ofe, jute, siliki poʻo le fulufulu mamoe e talia iinei.
  • Mo potu o loʻo tu i le itu la, o faʻataʻitaʻiga a Roma e faia i mea uliuli mafiafia o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei.
  • I le vasega pepe, faia i pastel lanu, oe mafai ona filifili pupuni i susulu lanu; mo se tamai potu poʻo se potu e le lava le natura malamalama, pupuni i malamalama pupuni e talafeagai.

I le ata o loʻo faʻalua pupuni Roma i totonu o le vasega pepe.

Se filifiliga o ata mo se tama tama

Roma tauaso i le vasega pepe mo se tama o le a faʻaopoopoina soʻo se tisaini manatu. Monochromatic oloa o le a muffle se sili atu susulu mamanu, ma tapoleni teuteuina ma eseese geometric lolomi ma mamanu i le tulaga o manu, vaalele, vaʻa poʻo taʻaloga autu o le a faʻavaivaia ma susulu tele-lanu lanu ma suia se toʻafilemu totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe mo tama ma tapoleni Roma na teuteuina i ata.

Filifiliga filifiliga mo le potu o le teine

O pupuni e filifilia iinei o le a sili ona ofi uma i totonu. E tele taimi latou te manaʻo ai i faʻataʻitaʻiga i le piniki poʻo le pastel shade ma fugalaʻau poʻo isi mea e le mafaamatalaina.

Faʻataʻitaʻiga o tauaso Roma mo se talavou

O le filifiliga o pupuni Roma mo se potu multifunctional pei o se potu talavou e tatau ona faʻalatalata atu i ai ma le faʻaeteete.

Mo tama

O pupuni uliuli poʻo mafiafia, talatala ie ie o le a talafeagai lelei ii. I le mamanu, e sili atu le filifilia o le monochromatic masani filifiliga i pogisa loloto lanu poʻo oloa ma se maumaututu geometric mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai pupuni lanu enaena uli o Roma i totonu o le potu o le talavou.

Mo teine

O pupuni a Roma o le a avea ma faʻamaeʻaina maeʻa i le faʻamalamaina o se faʻamalama i totonu o se potu o soʻo se sitaili. Latou te tuʻufaʻatasia le lalelei ma le aoga, ma faʻafetai i le tele filifiliga, latou te faʻatagaina oe e te taʻalo ma le lanu ma filifili se faʻatusatusaga pe faʻamaluluina filifiliga lanu.

O ia pupuni fausaga e le tele se avanoa, e mafai ai ona faʻatautau i luga o se laulau poʻo luga o se moega, lea e mafai ona faigofie ona faʻatutuina e le faʻamalama. Latou te faʻaavanoaina foʻi le avanoa i le windowsill ma faʻatagaina oe e teuteuina se potu ma se poletito.

Mamanu tisaini ma tisaini mo pupuni

Teuteuina o pupuni latou te maua ai se pupula sili atu ma sili atu ona iloga foliga ese.

  • Mamanu o le Geometric (fasi, sela). E fai ai totonu totonu matagofie ma aumaia exclusivity ia. Lolomiina Geometric lolomi ma avea ma sili ona lelei le faʻaaoga i le potu.
  • Mamanu ma teuteuga. Latou te faʻaopopoina le fiafia, malosi i le potu ma seti se sitaili faʻatonuga ma se uiga mautinoa mo ia.
  • Ma le lolomiina o ata. O tapoleni a Roma ma ata o fesuiaʻiga, tamaautu, taʻavale, purinisese, aulelei o ata komi poʻo manu e avea ma se mea e le masani ai i totonu o le vasega pepe ma fausia ai se ata faʻapitoa ma tulaga ese.

Manatu tuʻufaʻatasia ma tulle

O lenei tuʻufaʻatasiga foliga mai e matua manaia lava, o ie tauaso o Roma ma pupuni e soʻosoʻotauʻau le tasi i le isi ma foliga tino lelei.

Manatu ata i sitaili eseese

O le 'eseʻese o vaifofo fofo faʻatagaina oe e filifili Roma faʻataʻitaʻiga mo soʻo se sitaili.

Nautasi

O oloa i lanu paʻepaʻe pe lanumoana, o tapoleni e fai i le jute masani poʻo le ofe, o le a avea ma filifiliga pito sili ona aoga mo se vasega pepe, faia i se sitaili faiga Faʻafetaui lolomi luga o pupuni ma mea faʻaaoga o le a fausia ai se maeʻa, maeʻa mamanu.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe i totonu o se vailauga vaʻaiga ma paʻepaʻe Roma pupuni i luga o faʻamalama.

Provence

Pupuni e faia i cotton masani poʻo ie lino ma fugalaʻau fugalaʻau, manulele poʻo manu lolomitusi e sili ona fetaui lelei mo lenei sitaili.

Scandinavian

I totonu o se potu e tumu i le ea ma le malamalama i se sitaili Scandinavian, faigofie, matagofie ma malamalama oloa e leai ni lauulu o le a talafeagai. Latou faʻapitoa faʻamamafaina le Nordic atemosifia ma faʻaopopo atili fa' mafanafana ma le mafanafana i le ea.

I le ata o loʻo i ai pupuni masani Roma i luga o faʻamalama i le vasega pepe i le Scandinavian style.

Aso nei

Ona o lona laconicism ma faigofie geometry, Roma tauaso ofi ofi tino i totonu o ona po nei totonu. O pupuni laugatasi pe faʻataʻitaʻi, e le gata mai i mea mama ma mea mafiafia, e talafeagai iinei.

Lanu lanu

O se agavaʻa lanu lanu e tali atu e le gata mo le vaʻaia o le potu o tamaiti, ae fausia ai le faʻamafanafanaga lagona lelei i totonu.

  • Lanu moaga;
  • lanu paʻepaʻe;
  • lanu samasama;
  • piniki;
  • lanu moaga;
  • lanu meamata;
  • o le uliuli;
  • lanu efuefu;
  • beige

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vasega pepe ma lanu meamata Roma e iai paʻepaʻe papaʻe.

Manatu teuteu

Canvases teuteuina ma eseese teuteuga, pei o lambrequins, lipine, eyelets, aufana, tassels poʻo tuaoi, foliga sili atu ona lalelei ma faʻaopopo le mafanafana, tulaga ese ma le tulaga masani i le potu.

Faletusi o ata

O pupuni Roma e sili ona lauiloa ma aoga teuteuga mo potu o tamaiti. Latou foliga sili ona matagofie ma fealofani tuufaatasi ma toetoe lava uma tisaini fofo. O faʻataʻitaʻiga filifilia saʻo i le tino ma lanu o le a avea ma faʻailoga o se lagona moni o sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: la donna immobile sul letto stava.. canzone popolare italiana (Iuli 2024).