Polokalama mai potu Aiya Lisova Design: fale mautotogi 53 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Toefaafouina

Muamua, o le eria o le potu e tasi e 22.5 sq. Na faʻalauteleina e le au mamanu, faʻaopopoina se vaega o le auala tele, ma vaevaeina i ni vaega se lua e faʻaaoga ai se vaeluaina. E lua matou potu moe tuʻufua: mo matua - 9 sq. m., mo se tamaititi - 14 sq. O le vaeluaga o loʻo i ai se tioata tele "faʻamalama" - o le ipu malamalama i totonu o le malulu, ina ia faʻatauaina le le faalauaiteleina o potu uma e lua, ma i le taimi e tasi, o le malamalama masani e avatua i le potu o matua.

E ui i le mea moni o faʻamalama o le fale mautotogi faʻasaga i saute, o le ao i le umukuka e sili atu le vaivai - o le malamalama e pupuni e le loggia. O le mea lea, na aveʻese e le au mamanu le poloka faʻamalama, suia i le faitotoʻa tioata sasau "i le foloa".

Potu-umukuka

O le umukuka ma le potu malolo na tuʻufaʻatasia i le tasi potu. O le vaega galue o le umukuka na faia i foliga o le mataitusi P. I le tasi itu o loʻo i ai se tapu, faʻamago ma le pusaaisa, i le isi itu - o se ogaumu ma se masini fufulu ipu, ma luga o le lona tolu - o se galuega luga ma pusa. O le puipui e faʻapipiʻiina i le puipui e leai se outlet ma e faʻatulagaina i le faʻamamaina malala.

Tuʻufaʻatasia i le ata o le fale o 53 sq. potu malolo ma potu 'ai i le potu e tasi na le afaina ai a latou gaioiga i soʻo se auala. O le umukuka ma le potu malolo na faʻafuaseʻi ona puupuu, ae lelei.

I le potu malolo o loʻo i ai se sofa tulimanu ma drawers natia i lalo o nofoa. Sofa malulu i totonu o se mafanafana sinapi paolo auauna atu o se faaleoga lanu i totonu o le potu.

O le 'aiga' ai e iai le laulau paʻepaʻe paepae tutotonu e tasi vae ma e faʻailoaina e se Etch Web 'apamemea pendant light (Tom Dixon). O se manino spherical fausaga potopoto mai manifinifi vaneina uamea ie. O le faʻamalama faʻamalama i luga o le loggia ua liua i se pa counter, i ona tafatafa o loʻo iai nofoa maualuga laupapa e lua.

Toetoe lava o meaafale uma mo lenei poloketi na faia i le oka i Moscow ma St. Petersburg. O le moli lautele o le tiutetauave o le Centrsvet LED luga-faʻapipiʻi luminaires faʻapipiʻi luga. O moli lava ia e tasi e faʻatulagaina ma faʻamuta eseʻese ai sone eseese, aemaise ai - o le vaega galue o le umukuka, e vavaeʻese ai le umukuka ma le potu malolo.

Potumoe

O le ata o le fale e 53 sq. lanu masani e faʻaaogaina, mafuli lanu meamata ma beige. O leo e suamalie, loloto. I le potu malolo ma i potu moe uma e lua, o le foloa e ufiufi i le matua anagata Coswick Como Ash.

Potu o tamaiti

O le faitotoʻa i le vasega pepe e sau mai le itu o le umukuka, e ala i faitotoʻeseʻe o se maualuga ma lautele (1800x2400 mm) matala. Tolu faitotoʻa laupapa e i ai Farani-sitaili pupula, ma o le atoa tatalaina e faʻatulagaina e se lautele casing.

Faapaologa

O fola i totonu o nofoaga savali - o le potu ulufale, o le umukuka, o le fale taele ma ofu, - sa faʻataʻatia i maamora pei o maatini (Atlas Concorde) e lapoʻa, ma e leʻi faʻaaogaina fale. E maua ai le lagona o papa maʻa masani.

Faletaele

I totonu o le faletaele, na fausia ai se vaega faʻaopoopo i luga o se tasi o puipui. I le tasi itu, na latou tuʻuina se pesini faletaele, aʻo leisi itu, na latou maua se faʻailoga mo le nofoaga e fufulu ai. E i ai le kapeneta i totonu, i luga o le laulau o loʻo i ai se pesini pesini, i luga aʻe o lenei fausaga o loʻo i ai se faʻata faatafafa lapoa, i ona itu o loʻo iai sikola faʻapitoa e lua.

I luga o le puipui tauagavale o loʻo i ai se tagata uu. O le faʻailoga mo le tapu vai taele i totonu o laina tutusa ma maʻa e pei o maamora i luga o le foloa - e le oʻo i le faʻalo.

Roca ma Villeroy & Boch fale teu mama faʻapea foi ma Hansgrohe taps mai le Talis Classic faʻaputuga ua fuafuaina i se faʻaonapo nei ituaiga sitaili.

Ina ia aua neʻi vevesiina se tamaʻi faletaele, na tuʻuina le masini ta lavalava ma masini faamago i le alasavali, i le fausiaina o se kapeneta maualuga mo lea, o loʻo i ai foʻi fata mo le teuina o solo. O lenei faʻaiuga na manaʻomia ai le faʻaopoopoina o le susu i fola i totonu o le fale mautotogi ma le faiga o le taofiofi vai.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2015

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 52.2 + 3.4 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Politiki MOHEULI ai pe foki (Iuli 2024).