Lanu moli i totonu: o lona uiga, foliga foliga, sitaili, 60 ata

Pin
Send
Share
Send

O Orange e iai lona talaʻaga tele; o le faʻatusa o le alofa e oʻo lava i taimi anamua. I le Buddhism, moli o le autu lanu ma o lona uiga o se atoatoa tulaga.

Valivali taua, aʻafiaga i se tagata

Pei o isi lanu, moli e afaina ai le olaga o le tagata. Lenei o se laʻitiiti lanu ma le sili o lenei poʻo lena paolo i totonu e aʻafia ai lo tatou subconsciousness, maua ai se eseʻese aʻafiaga. O le lanu samasama malosi o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tagata lagona, faʻamamaina le faʻanoanoa.

Ata o mumu faʻateleina gaioiga ma maua ai le malosi.

O le faʻaaogaina o moli i totonu o le a fesoasoani e faʻafetauia ma le le fiafia ma le faʻanoanoa, faʻapea foi ma le unaʻia oe i ni sini fou. I se faʻaopopoga, moli e mafai ona fesoasoani tagata introverted, faʻamalolo le matamuli. I le mafaufau, o le moli e faʻaaogaina e galulue ai ma tagata faʻatauanau.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Talu ai o moli e masani ona fesoʻotaʻi ma se mea o le taumafanafana ma le vevela, e sili ona lelei ma mafanafana paolo.

Lanumeamata poʻo le mint lanu o le a maua ai totonu o le taumafanafana fou. O pupuni e tuʻufaʻatasia lelei ma faʻamalamalamaina le potu.

O le lanu samasama-moli e fetaui lelei mo le potu a le tamaititi. O pupuni uma e lua o le a fesoasoani i lau tama tamaititi atinaʻe ma tausia se uiga lelei.

Grey-moli o se tuʻufaʻatasia toʻafilemu e faʻaopoopo ai le tasi i le tasi. Tusa lava pe o le faʻaaogaina o se paolo moli moli, efuefu o le a muffle ia aunoa ma le faia ia faʻaosooso.

Lanumoli tuʻufaʻatasia ma le piniki e fausia ai se matua fiafia totonu totonu ma elemene o sasaʻe taugata. Pastel piniki lanu o le a faia le potu fafine ma taʻalo, o lenei filifiliga e talafeagai mo se vasega pepe poʻo se teine ​​teine ​​potu.

Lanumoli tuʻufaʻatasi ma enaena e fesoʻotaʻi ma sukalati ma moli. O totonu e sili ona mafanafana ma veloveta. O totonu o le a faʻatumuina e accents ma uʻamea mafuaʻaga poʻo manu.

Lanumoli i totonu o potu

Umukuka

O le susulu fugalaʻau moli o le a foliga fealofani i totonu o se lautele umukuka. Ona o le susulu o foliga, e sili ai le faia o le laulau ma le talieleele i se paolo malu.

Lanumoana tuʻufaʻatasia tutusa lelei ma soʻo se mea, e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina i soʻo se sitaili.

Potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a le mamanu luga o le pepa puipui, o totonu o le potu malolo mafai ona tuuina atu i ai se matua ese lava lagona. O teuteuga elemeni pei o aluga, atavali, kapeta ma isi mea o le a lagolagoina le aotelega o manatu.

Potumoe

O le faʻataʻitaʻi ma lanu eseʻese i totonu, o le lanu o puipui e mafai ona suia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻepaʻe papaʻe papaʻe i le tuʻufaʻatasia ma pupuni malamalama poʻo atavali o le a faʻafouina ai totonu e ala i le faʻaopopoina i ai o le malamalama.

O le susulu lanu o le a faia le potumoe mauoa ma lanu. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata totoa totino.

Tamaiti

Lanumoli e fetaui lelei mo se potu o tamaiti, aua e susulu, la ma e naʻo lagona faʻalelei e fesoʻotaʻi. E mafai ona faʻavaivaia le lanu lanu ma lanu eseese uma, leai se mea o le a sili atu.

O le tuʻufaʻatasia o moli ma le turquoise e tatau ona vaʻaia eseese; o le vasega pepe o le a pei o se faʻiry faʻatoʻaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu mo tamaiti mo teineiti e iai elemeni turquoise.

Faletaele

O tile i totonu o le faletaele e mafai ona i ai i le tutusa lanu faataamilo i le atoa perimeter, pe vaega. Faʻatasi ai ma se vaega laʻititi, e sili atu le faʻatapulaʻaina oe i tile moli i luga o le tasi pe lua puipui.

E le gata i lea, o le autu lanu o le tile e mafai ona avea o se paolo malu, faʻatasi ma se mamanu o se le masani ai foliga.

Filifiliga faiga

Faʻavae

O le sitaili masani e iloga i lona taofiofiga. Tuuina atu o le moli o se sili susulu ma mauoa lanu, e tatau ona o faatasi ma meaafale o faigofie laina ma totonu o auiliiliga i malu malu.

I le ata o loʻo iai le potu malolo ma puipui pupula. Faʻata vaʻaia faʻalauteleina le vaega o le potu e ala i le faʻaalia malamalama masani.

Mo tamaʻi avanoa, filifili se paolo moli moli. O le pupula poʻo le pogisa o le lanu o puipui, o le laʻititi e aliali mai le vaega.

Aso nei

O le sitaili faʻaonapo nei e iloga i galuega, o laina saʻo e manumalo i totonu, o le lanu o puipui e fai ma monochromatic. O se tasi o puipui e mafai ona faʻamalamalamaina i se lanu susulu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo lautele faʻatasi ma se umukuka. O se puipui susulu e faʻatasia le avanoa, ma o fasi meaafale e faʻailoa ai sone.

Atunuʻu

Atunuʻu ituaiga aofia ai le maualuga faʻaaogaina o mea masani. O totonu e faʻaaogaina le tele o fafie ma lanumeamata. E le pei o aso nei sitaili, o ituaiga uma o mafanafana kapeta, falaoa ma aluga e talia.

Maualuga

Loft o se faiga masani ma faʻaonapo nei e masani ona faʻaaoga e fausia ai se lelei fale. O le moli lanu moli foliga foliga tutusa ma le terracotta paolo o piliki ma malulu sima. O le faʻaaogaina o le lanu moli e faʻamaluluina ai totonu ma e le foliga talatala.

Faʻamaeʻaina (puipui, foloa, tapoleni)

Pa

O puipui o se potu e mafai ona teuteuina e le gata i auala masani, ae faʻapena foi le faʻaaogaina o se auala e le masani ai o le faʻaaogaina o vali.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma masani vali i luga o puipui. O totonu e faʻatumuina i ipu ma aluga o le lanu e tasi.

Wallpaper poʻo ata ata faʻatasi ma se le masani ai mamanu o le a fausia ai se muamua ma tulaga ese totonu. O teuteuga i totonu e mafai ona faia i le lanu e tasi e pei o le pepa puipui poʻo le fesiliaʻi o uiga ma le faiga.

Fogafale

O le pupula moli moli foliga foliga. Fetaui lelei mo ona po nei sitaili, toe teuteu ma ona po nei. E tele metotia mo le fausiaina o fola lanu, pei o le lava faʻalaugatasi fola, faʻataʻitaʻi resin fola, ma valivali. Afai e tausisi le pule o le fale i isi paolo masani ma i le lumanaʻi e te manaʻo e suia le lanu masani o totonu o le potu, ona mafai lea ona e faʻaaoga kapeta.

Taualuga

Lanumoana moli o le a faia totonu o soʻo se potu tulaga ese. O lenei metotia e sili ona faʻaaogaina i potu e iai faʻalo maualuga ina ia mafai ai ona aloese mai le afaina o le tino.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale tifaga i totonu o le atunuʻu, na fausia i tuʻaiga a le atunuʻu, faʻatasi ma mea masani.

Meafale moli

Sofa

O le sofa i lanu moli moli o le a avea ma autu taulaʻiga o le potu malolo, faʻailoa mai le nofoaga e nonofo ai. O aluga o foliga eseese ma mea o le a avea ma se faʻaopoopo sili. O le sofa e mafai ona faia i le veloveta, paʻu poʻo le mafiafia ie e tusa ai ma le ituaiga filifilia ma teuteuina i rivets, fringes poʻo ruffles.

I le ata, o se faʻaonapo nei sitaili paʻu sofa, faʻatumuina e apamemea rivets.

Nofoa

O le lanu o nofoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se sofa pe avea ma se tuʻu eseʻesega pupula o meaafale. O se tali manaia o le toe faʻafouina o se nofoa tuai. Faʻamoemoeina i le tulaga faʻavae o le potu, o nofoa e mafai ona i ai se laupapa faʻavae poʻo se uʻamea tulaga.

Kapoti

Lavalava poʻo le pusa o drawers faitotoʻa mafai ona malamalama, faʻata poʻo matte. O lamolemole ma pupula luga ma tonu saʻo o loʻo ogatasi ma ona po nei ma ona po nei sitaili. Sili manaia foliga o le a ofi i masani, oriental ma shabby chic sitaili. Fata tutoʻatasi, lamepa, pupuni o le a avea ma lanu kamupani mo lavalava.

Moega

O totonu o le potumoe e mafai ona matua le mautonu, o se pupula pupula ma se vaivai veloveta poʻo se matte headboard o le a avea ma puna o le faʻamafanafanaga mo le potu atoa. Afai e te manaʻo e tausia se sili atu faʻautauta amio o le potumoe, ie moega o le a fesoasoani e faʻaopopo lanu taumafanafana.

Faʻamatalaga i totonu

Faʻamatalaga e fausia ai le lagona i totonu o le fale, faʻalagolago i foliga ma lanu o elemeni teuteuina, o totonu o le potu e foliga maeʻa ma e tutusa ma le sitaili filifilia.

Atavali

O le ata o le a faʻamaeʻaina ai le ata o le potu. O le ata faʻamoemoeina i luga o le tulaga masani o totonu o totonu.

Pupuni

O pupuni moli e faʻatumuina le potu i le auro i le goto o le afiafi. O teuteuga o le a avea pupuni 'apamemea, fale e le masani ai, pito.

I le ata, pupuni moli lanumoli saʻo e faia i le mafiafia o ie e tuʻufaʻatasia ma isi ie puipui.

Tulle

O le tulle moli e leai se mamafa o le a le soona mamafa ai le potu i lanu, ae o le a avea ma faigofie faʻaopoopoina i le aotelega totonu.

Aluga

O aluga i lanu eseese lanu e faʻatagaina ai oe e te taʻalo totonu. I le tuʻufaʻatasia ma le turquoise, o le a agaʻi atu i fafo itu e faʻaaoga ai, ma le paʻepaʻe, o le potu o le a faʻatumuina i se lagona malamalama taʻalo.

Kapeta

O se kapeta monochromatic foliga fealofani i totonu o ona po nei totonu, e le masani ai faʻataʻitaʻiga ma pito e talafeagai mo masani ma masani a le Metitirani. E oʻo lava i totonu o le mafaufau loloto totonu o le a feʻilafi ma fou lanu ma le taunuʻu mai o le kapeta moli.

I le ata o loʻo iai se duet o se kapeta susulu ma se faʻaputuga umi ma se moli uila o aso nei o se foliga e le masani ai.

Faletusi o ata

O le filifiliga lanu lanu faatosinaga tatou subconsciousness. Fale tatau ona faʻatumuina i lelei lanu o le a fesoasoani ia te oe e sola ese ai mai masani galue ma aso uma pisi ma pisi. Lanumoli o le a faʻamalieina oe, tuleia oe i ni mea fou faʻaaoga ma fausia se lagona lelei i totonu o le fale. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o moli i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mautoatasi Asuao - Vii o Aiganapul Leti, writen by Sooalo Melaina (Iuli 2024).