Atumotu-faiga potumoe: faʻataʻitaʻiga i totonu, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

Faiga foliga

O lenei faʻatonuga ei ai ona uiga taua:

  • O le atunuʻu sitaili faʻaaogaina mea masani e pei o maʻa, laupapa poʻo le kelei e fausia ai se gafataulimaina siosiomaga totonu.
  • O le faiga masani e le faʻailoaina mai e se pupula susulu ma le faʻatusatusaina, o le mea lea, o se natura lanu lanu i le oneone, enaena poʻo olive lanu e faʻaaogaina mo teuteuga.
  • O teuteuga e faigofie ma tauagafau. I le ata, elemene chrome elemeni e le talafeagai. Atunuʻu-sitaili uamea mea e faia i le apamemea, lafo uʻamea, 'apamemea poʻo le sila i totonu o se mafanafana cognac poʻo anamua auro lanu.
  • I totonu o le potu moe, o loʻo i ai le tele o teuteuga lavalava i foliga o le lalagaina o lima, lace, hemstitching ma isi mea, faʻapea foʻi ma ie lino ma vavae e faia i fugalaʻau, faʻamanu manu poʻo siʻi lolomi.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le ata i totonu ole potu moe ile laʻau ile fale laupapa.

Filifiliga meaafale

Pe a filifilia meaafale mo se potu moe-o le atunuʻu, e manaʻomia le tuʻuina atu i oloa i le gaosiaina o mea masani ma le siosiomaga faʻauo mea na faʻaaoga. O aitema e mafai ona avea ma fualaʻau ma faʻafoliga tausaga. Ona o lenei aafiaga, e foliga mai e sili ona faʻailoa atu le siʻosiʻomaga o lenei itu.

O le tali talafeagai o le a avea ma se tele laupapa moega, o loʻo i ai se mautu, mautu ma fai sina talatala foliga. E le gata i lea, o se masani moe moega ma se pepelo ulu ma vae o le a matua ofi i totonu o le tulaga.

Ata o se potumoe i se laufanua laufanua vaʻaia ma se ofu-uʻamea moega.

I totonu o se rusty mamanu, o ona po nei potu lavalava o le a foliga foliga atoatoa talafeagai. Mo le potumoe, e sili atu le filifiliina o mamanu ma faʻamoe faitotoʻa ma faʻapipiʻi se pusa o drawers ma laulau i tafatafa o moega ma ni drawers i totonu o le potu.

Faʻaiuga filifiliga

O le faʻalo i le potumoe e tatau ona faigofie. O vali poʻo le paʻepaʻe e masani ona faʻaaoga e fai ai ofu. Lagolago lagolago i laupapa fafie poʻo panels mafai ona fuafuaina e teuteuina luga. O le faiga a le atunuu e le fiafia i le feteʻenaʻi ma le galue malosi.

O le vaalele o puipui i totonu o le potu ua faʻapipiʻi atu i moli pepa puipui pe valivali. Canvases ma feololo-lapoʻa teuteuina laʻau o le a foliga lelei. E mafai foi ona teuteuina teuteuga puipui i se faaputuga lamepa poʻo se vali vali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai puipui, teuteuina i laupapa paʻe papaʻe ma pepa puipui e iai fugalaʻau i totonu o le potu moe i le atunuʻu.

O le foloa i totonu o le potumoe e mafai ona faʻataʻotoina i le siosiomaga-potu poloka potu ma se matagofie foliga. I totonu o le fale, e masani ona tuʻua se ufiufi polesi e faʻafoliga ai. O se sili atu paketi fofo i le tulaga o le linoleum po o laminate ma fafie faʻapitoa e talafeagai mo se fale mautotogi.

Potu lanu

O le autu aiaiga mo lanu lanu o le leai o pupula pupuni o le autu talaʻaga ma le faʻaaogaina o le sili atu nai lo 3 lanu i le tasi potu.

Ole laina e faʻaaoga e tatau ona matua fesoʻotaʻi ma le natura. Mo se faʻataʻitaʻiga, greens, browns, pale samasama, terracotta poʻo le lagi lanumoana tone e atoatoa.

O le atunuʻu-faiga potu moe tisaini o le a fealofani faʻaopoopoina le paʻepaʻe paʻepaʻe, mafanafana beige ma milky palette, faʻapea foi ma lanu laupapa uma.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata o le potu moe a le atunuʻu, faia i papaʻe, lanu mumu ma lanu moana.

O le lanu autu i totonu o le potu e mafai ona faʻavaivaia ma sina laititi o faʻamau leo. Mumu, moli, piniki, lanumoana, poʻo greens o le a faʻaopopo ai le malosi i le siosiomaga e aunoa ma le faʻatusatusaina.

Moli

Mo se potumoe sitaili i le atunuʻu, filifili le mafanafana malamalama faʻapipiʻi. O totonu o le a foliga sili gaosia moli, moli fola ma sconces ma faigofie ie poʻo ni moli moli.

Ata o se potumoe laufanua laufanua ma moli taualuga ma moli moega.

O se faʻapitoa i le potu e mafai ona maua i le faʻaaogaina o moli e pei o moli karasini poʻo tuugalamepa o aso anamua ma tuugalamepa. O ia ituaiga elemeni ma le susulu lemu susulu o le a fausia ai se faʻapitoa atemosifia i totonu o le potu, fesoʻotaʻi ma se filemu nuu fale mamao mai malo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai le moli o se tamaʻi potumoe i totonu o le atunuʻu i totonu o le fale e faia i laupapa.

Ituaiga ie ma teuteuga

Eseese elemeni elemeni i le tulaga o patchwork spreads, aluga poʻo se isi patchwork-style oloa o le a faʻatagaina oe e faʻatumu totonu totonu ma le mafanafana. Mo se ituaiga atunuʻu foliga tutusa, lace, knitted detail and canvases teuteuina i nuʻu i tua, e pei o Dutch mills, cute leoleo mamoe ma isi laufanua motifs, e talafeagai.

Potu faamalama mafai ona teuteuina i ie lino poʻo vavae pupuni i susu, taupe, poʻo isi lava natura lanu e fetaui lelei ma meaafale laupapa. E mafai ona 'eseʻese pupuni i faʻataʻitaʻiga ma fugalaʻau faigofie, logo, daisies talafeagai poʻo daisies, faʻapea foi ma se siaki lolomi, lapoʻa pe laʻititi polotini.

O le a talafeagai e faʻamalieina le foloa i totonu o le potu ma se tamai kapeta felanulanuaʻi poʻo se wicker ala e pei o se fala. O paʻu, mamoe poʻo paʻu povi o le a avea ma foliga teuteuina.

O le ata o se potu moe a le atunuʻu i le potu pito i luga, teuteuina i ie lalaga ma pupuni fugalaʻau mama.

O mea sili ona lelei e faʻaaoga mo le atunuʻu o le a fai i totonu o tamaʻi fagu poʻo ni fugalaʻau fou i totonu o tuʻamea. Mo ulo, e mafai ona e faʻaogaina le aafiaga o le matua o le soifua, decoupage technique, pe naʻo le valiina i latou i se lanu vaivai.

O le uati uati ma le faʻamamaina dial Roman ma uʻamea lima o se toetoe lava obligatory teuteu uiga o stylistics.

Ina ia teuteuina puipui, e mafai ona e faʻaaogaina ata o le aiga, atavali o loʻo i ai pea ni ola poʻo ni faʻata i totonu o faʻavaʻa laʻitiiti ma vaneina o faʻafoliga, ma tuʻu ai ni foliga porcelain matagofie ma faʻatusa eseese i luga o fata ma laulau itu.

Manatu fuafuaina

O se potumoe i totonu o se atunuʻu fale e mafai ona faʻaauupegaina i se ogaumu moni ma teuteuina maʻa masani. O le mago o le a le gata e faʻatumuina le avanoa i se siosiomaga alofa, ae faʻamamafaina foi le lelei tofo ma le tulaga o le latalata totonu. Mo se potumoe sitaili a le atunuʻu i totonu o se potu mautotogi, o se magalafu eletise ma le ata talafeagai e talafeagai.

I le dacha, o le potu faʻafiafiaina o loʻo tu i luga o le falealuga i lalo o le taualuga o le a foliga sili ona lelei. O puipui laupapa, faʻalava laupapa ma faʻaseʻe faʻalo e fausia ai se siosiomaga moni i totonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata o le potu moe a le atunuʻu ma se magalafu i totonu o le atunuʻu.

E talafeagai le faʻatumuina o totonu o se fale mautotogi poʻo se fale ma ni mea eseese faʻaali i foliga o fatafata o tinamatua, fatafata tuai, nofoa maualalo, ottomans poʻo fola faʻata faʻata i laupapa laupapa.

Faletusi o ata

O le mamanu o le atunuʻu-faiga potu moe faʻatagaina oe e toe fausia se unpretentious atemosifia siosiomaga i totonu, lea o loʻo aumaia ai se homely tofo, maoaʻe mafanafana ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send