Moega i le puipui: ata i totonu, ituaiga, tisaini, faʻataʻitaʻiga o gaugau fesuiaʻi

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Lelei ma le lelei o nei faʻataʻitaʻiga.

leleiMinus

Latou te sefeina le tele o avanoa ma e sili le toʻafimalie.

O le masini e mafai ona vave pala pe avea faʻaletonu.

Faʻafaigofie le fufuluina o potu.Atonu e aliali mai ni faaletonu o le ufiolima.
Faʻatagaina oe e tufatufa faʻatutu potu avanoa.O taimi uma e tatau ai ona aveʻese le faʻavae ma toe faʻapipiʻi i lona tulaga muamua.
Latou te tuʻuina atu i le siosiomaga se vaʻaiga fou foliga ma aumai ituaiga i ai.

Filifiliga moega na fausia i totonu

Tele ituaiga eseese:

  • Moega liua. O se masani nofofua, tasi ma le afa, faʻalua, moega poʻo ni moega o tamaiti, lea, pe a potopoto, e mafai ona avea ma vaega o le headset poʻo se isi lavalava.
  • Moega gaugau. E manatu o le sili faigofie ma sili ona aoga totonu tali. O loʻo faʻamau i luga o faʻasolosolo soʻoga ma faʻapitoa vaipuna, lea e mafai ai ona sili faʻafaigofieina le siʻiina o le moega, o lea e oʻo lava i se tamaititi poʻo se talavou mafai ona faigofie gafatia lenei mamanu.
  • Faaavale i fafo. Tele taimi o latou o se elemeni o meafale masani. Lenei faʻaseʻe-i fafo faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaauupegaina i ie lino, fata poʻo fata.
  • Natia i le puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei atamai polokalama, e foliga mai e faʻateleina ai le faʻaaogaina vaega i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se moega fesuiaʻi fausia i totonu o se tulimanu ofu ofu ma se falefaigaluega.

A filifilia se faʻapitoa faʻapitoa, mafaufau i uiga o le potu ma faʻafefea ona aoga le fausaga.

Fua o moega fausia i totonu

Faʻamoemoeina i le tele o le oloa ma le aofai o nofoa, o le mulimuli faʻataʻitaʻiga e iloga:

  • Nofofua
  • Tasi ma le afa.
  • Faalua
  • Faʻapega

I le ata o loʻo i ai le potu talavou ma se tasi moega gaugau faʻapipiʻi luga o se fata ma se falefaigaluega.

Eseesega o le siʻi i luga auala

E lua ituaiga:

  • Faalava. O lenei masini o se mea e moe ai ma le tasi itu e fesoʻotaʻi ma le puipui.
  • Vertical. E matua aoga ma talafeagai i ana gaioiga, le filifiliga tūsaʻo, tuʻufaʻatasia ma le puipui i le ulu ulu.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu tuusaʻo potu ma se moega i totonu o le puipui ma se tulaga faʻatutuina sisii i luga masini.

Ata o totonu-i totonu moega i totonu o potu

Ata faʻataʻitaʻi o le faʻaaogaina o le moega i le puipui i potu eseese.

I le potumoe

Ona o le tele o ituaiga ma eseese meaafale uiga, ua foliga mai e sili ona manuia e ofi le fausia-i le faʻataʻitaʻiga mo tagata matutua i totonu o le potumoe ma matua sefe uma sikuea mita i totonu i le ao.

I le vasega pepe

Mo se tamaʻi vasega pepe mo se tamaititi aʻoga, se tama poʻo se teine, o se moega multifunctional fausia i totonu o se ofu tuʻufaʻatasi poʻo se headset ma se faʻaopoopoga, fata, drawers ma se falefaigaluega e atoatoa. I totonu o se potu mo tamaiti e toʻalua, o le lua-fogafale fausaga i le puipui o le a talafeagai, lea e mafai foi ona faʻaauupegaina ma se kesi poʻo se faʻalua faʻatusa ma le lona lua tier sliding lalo o le muamua.

I le ata o loʻo i ai se potu o tamaiti ma se tasi moega gaugau faʻatasi ma se ofu masani.

I le potu malolo

I totonu o le hall, o se potumoe seti, faʻamau i totonu o se ofu tuʻufaʻafanua poʻo se fata, o se sili lelei fofo mo le faʻaaoga tatau o le faʻaaogaina nofoaga.

I le poletito

Mo se loggia, o lenei filifiliga foliga sili ona manaia ma aoga. A potopoto, o le fausaga e mafai ona avea ma ofu tuʻufaʻatasi poʻo isi mea teuina, ma a faʻamavaeina, o se sili lelei moe mo se lelei malologa.

Faʻataʻitaʻiga o fesuiaʻi gaugau moega 3 i le 1

E tele ituaiga o moega suia.

Potu moega ma sofa

Lenei moega faʻataʻitaʻiga ma se tulimanu sofa, siʻi i luga faʻatutū e ala i vaipuna poʻo kesi faʻateʻi tagata ma pe a gaugau o se kapeneta luma.

Moega i totonu o lavalava ma se laulau

O le potu moe, faʻatasi ai ma le falefaigaluega, e maua ai le tele o mea e faʻaaoga ma le mea maualalo.

Lavalava-moega-nofoa nofoa

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea ituaiga fatufatu mamanu siitia, e oo lava i le sili laitiiti avanoa e mafai ona tuuina atu faaopoopo avanoa ma le malamalama. O lenei tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e sili ona faʻatuatuaina ma mafai ona i ai le tuʻufaʻatasia, faʻasolosolo ese poʻo gaugauina auala e matua faʻafaigofieina faʻagaioiga o le nofoa.

Bed-curbstone

A gaugau, o se laʻitiiti puʻupuʻu moega laulau, ma a tatala e liu ma se mafanafana moega ma se faamalu, lea e mafai ai e se tasi tagata ona moe lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tasi moega faʻapipiʻiina i totonu o le kapoti paepae vaiti.

Fuafua retractable moega mamanu

O se moega i le puipui e mafai ona faigofie ona avea ma totonugalemu o se potu. Ina ia fausia se tutusa foliga, e talafeagai le faʻaaogaina o pupula o lanu ma puʻeina teuteu elemeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, faitotoʻa kapeneta mafai ona teuteuina i le vaneina, atavali, ata lolomi ma faʻata, lea i se isi itu o le a faʻateleina le vaega o le potu pe teuteuina ma tioata faʻaofiina ma sandblasted mamanu faʻapipiʻi ia latou.

I le ata o loʻo i ai se moega gaugau ma se faʻamau i le puipui, teuteuina i pepa puipui ma se susulu lolomi.

E le gata i lea, o le puipui puipui o le gaugau faʻataʻitaʻiga mafai ona teuteuina ma pepa puipui ma se lanu felanulanuaʻi ma muamua lolomi, vaivai panels, moli, faʻanatura faʻauma mea poʻo latou faʻataʻitaʻi.

Lavalava moega moega i ituaiga sitaili

Lenei puipui-gaugauina fausaga o le a foliga sili atu i le tele o ituaiga o mamanu faʻatonuga, pei o minimalism, hi-tech, loft poʻo faʻaonapo nei sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa gaosi laupapa o le a avea ma elemeni fealofani o vavaeina Provence, laufanua atunuʻu poʻo se ituaiga masani.

Ata o se potumoe loft-faiga ma se ofu uliuli ma se gaugau faʻalua moega i le puipui.

Motugaafa mo le filifilia o moega

Faʻavae fautuaga mo filifiliga:

  • A faʻatau lenei oloa, mea muamua lava, e tatau ona e mautinoa e saogalemu ina ia le momoe le moega i le taimi o le moe ma e le paʻu pe a potopoto.
  • Mo se tamaʻi avanoa, o se puipui moega ma se faʻamau gaugau faʻasolosolo e sili atu.
  • A filifilia se mamanu mo se potu o tamaiti, oe manaʻomia le totoa faʻapitoa faʻapitoa i le faʻamau ma le suiga auala. E sili le tuʻuina atu o le manaʻoga i se ea kesi, talu ai, e le pei o vaipuna, o le a leiloa lona maʻa.
  • A filifilia se moega lagolago, e fautuaina e filifili se moega i luga o se mautu faavae, ae le o luga o vae eseese.

Faletusi o ata

O le moega i totonu o le puipui e leai se mea e maualalo ai i potu moe masani e faʻatatau i le tulaga lelei. O se filifilia lelei faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona i ai le tele o ituaiga o mamanu, o le a avatua i totonu o se faʻapitoa tulaga ese ma tulaga ese.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to make authentic Māori Poi and Tī Rākau (Mae 2024).