Potu o tamaiti i papaʻe: tuʻufaʻatasiga, filifiliga o sitaili, teuteuga, meaafale ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Totonu mamanu foliga

Aisea e avea ai le papaʻe ma tali sili mo le teuteuina o se vasega pepe?

  • E agavaʻa - talafeagai mo tama ma teine ​​uma, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi paolo.
  • E i ai sona aoga lelei i le tamaititi, atiaʻe sogasoga, maua ai se lagona o le mama, saolotoga ma freshness.
  • I le malamalama lelei o le ao, e aoga le filifilia o se paolo malu o le paʻepaʻe ma se lanumoana lalo, ma le leai o le susulu o le la, o se mafanafana (nifo elefane, kulimi).
  • Paʻepaʻe titina le tuaoi o le potu, ma afai e te saunia totonu totonu ma moli malamalama, o le avanoa o le a foliga lautele, lea e talafeagai i tamaʻi potu.

Tuufaatasiga lanu

Sei o tatou vaʻai i ni faʻamanuiaga manuia o paʻepaʻe ma isi paolo.

Paʻepaʻe ma enaena falelotu foliga foliga masani ma mafanafana, natura lavalava ma lanumeamata elemeni avatua totonu o le natura mafanafana. Lanu pogisa (uliuli, efuefu) e sili atu ona talafeagai mo se talavou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu paʻepaʻe ma efuefu e foliga manaia ma laconic, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopoina ni susulu malamalama i le teuteuga - aluga aluga, kapeta lanumoana, ma isi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu efuefu ma paʻepaʻe mo se tamaititi aʻoga ma lona teuteuga uli ma enaena.

Paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasia ma le samasama o le a faʻaopopoina le fiafia i totonu ma faʻapipiʻi lana gaioiga. Afai e manaʻo le tamaititi i se potu mumu, e sili atu le na ona faʻaopopoina o mauʻoa (kapeta, kapeta, pupuni i luga o faʻamalama) ina ia le paʻu le lanu malamalama. E mafai ona e suia i latou pe a e manaʻo ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu maaleale mo se pepe faatoa fanau i paʻepaʻe ma piniki.

O le potu paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasia ma lanu viole e foliga mai o le amataga, ae le tatau ona tele naua se ituaiga lanu malosi.

Faʻaiuga filifiliga

O le auala sili ona taatele e teuteu ai puipui i totonu o le potu paʻepaʻe o le vali. A faʻatauina, oe manaʻomia le faʻamalamalama pe talafeagai le tuʻufaʻatasiga mo totonu o tamaiti. Ae le i valiina, oe manaʻomia le faʻaputuga puipui ma putty, muamua le pito i luga ma faʻapipiʻi le fatuga i le tasi pe lua faaputuga. O puipui paʻepaʻe papaʻe e faʻafefiloi ma lautele pe faʻamaʻitiiti laina, fesoasoani e faʻalautele vaʻaiga pe faʻaloaloa le potu.

Wallpaper o leisi tala faʻatatau o tupe. Latou masani ona i ai se laʻititi faʻataʻitaʻiga e faʻaolaola ai se nofoaga faʻanumeraina. O nei metotia e mafai ona tuʻufaʻatasia: fausia ni pa puipui, faʻaopopo laupapa faʻapipiʻi poʻo ni palama mo se piliki. E manaʻomia o mea uma e masani, e aofia ai fola.

O loʻo faʻaalia i le ata le potu paʻepaʻe a tamaiti tamaʻi Scandinavian, o le afa o le puipui e vali efuefu piniki.

Uma laminate ma linoleum mo le vasega pepe tatau ona i ai se mea saogalemu tusi faamaonia. I se faʻaopopoga i fola laupapa, kapeta mafai ona faʻaaogaina i totonu o le potu a le tamaititi. Afai o loʻo i ai se teuteuga i luga o puipui, o le fola faʻamoeina tatau ona avea ma monochromatic ina ia aua nei soona uta totonu.

O le taualuga i totonu o le potu o tamaiti e le masani ona tumau masani: e teuteuina, vali i saturated lanu, mural, pepa faʻapipiʻi ma e oo lava pepa puipui o loʻo faʻaaogaina. I lenei tulaga, ua fautuaina e faia le foloa malamalama ina ia mafai paleni paleni lanu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu e le masani ai mo ni tamaiti se toʻalua, o le teuteuga autu o se faʻalo pito i luga o le fale ma se ata masani.

Meaafale ma teuteuga

O le potu paʻepaʻe o tamaiti e le gata i puipui, ae faʻapea foi meaafale, faʻapea foʻi ma ituaiga uma o teuteuga o auiliiliga.

O se paʻepaʻe papaʻe o drawers, talafeagai mo le teuina o meataʻalo poʻo lavalava, fetaui lelei i totonu o se malamalama siʻosiʻomaga, e pei o solo i totonu. E faʻapena foi mo pusa lapoa. Afai e laʻititi le potu, e aoga le tuʻuina o le teuina i tafatafa o le faitotoʻa: o lenei mamanu e sefeina avanoa ma faʻaopopo faʻamafanafanaga i le nanaina o le faitotoʻa.

E fautuaina e faʻatau se laulau mo le tuputupu aʻe. Lenei aso ua i ai se faʻapitoa suia suiga meaafale mo tamaiti e "tupu" ma le tamaititi. Ole lanu lanu mo meaafale e mafai ona taofiofia pe faʻatusatusa.

I le ata o loʻo i ai se potumoe malamalama mo se teine, teuteuina i le aisa paʻepaʻe papaʻe ma ie malulu.

I totonu o se potu aoga vateatea, i le faʻaopopoina o se moega, oe tatau ona tuʻuina se sofa, lea e aoga mo taʻaloga, malologa ma le mauaina o talavou asiasi.

O le moega i totonu o le potu o le autu elemeni, e aoga le filifilia ma le faʻaeteete tele. O le a faʻafetaia e le tamaititi pe a fai e le masani ai se ata faʻaalia i totonu o lona potumoe: o se potu i luga o le fale, o se puluma poʻo se moega i foliga o se fale. E i ai foi sofas tamaiti ma se faamalu orthopedic e mafai ona faia le matafaioi o le moega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sofa mafanafana ma mea lanu uliuli ma papaʻe teuteu i luga o aluga i le potu a tamaiti mo se tama.

Tatala fata ma fata o se taua elemeni i totonu o se vasega pepe. Fautuaina e le au psychologists le tuu o nisi o tusi ma meataʻalo i luma o le vaai ina ia mafai ai e le tamaititi ona oʻo i le mea manaʻo o loʻo manaʻomia. O ia ituaiga ata e manaʻomia tele le avanoa, o lea la i totonu o se potu paʻepaʻe e sili atu le tuʻuina o se fata o le lanu e tutusa ma puipui.

O meaafale ma lavalava e le tatau ona mafua ai le le mautonu i totonu o le potu paʻepaʻe. Oe le tatau ona faʻaaogaina sili atu i le tolu pupuni i teuteuga. O le ituaiga ma le lanu o ie e faʻamoemoeina i le a le ata e te manaʻo e fausia mo le vasega pepe.

Malamalama pupuni, malamalama lane aluga, kapeta vaivai e sili ona talafeagai mo teineiti, ma pupuni, Roma ie, kapeta lanu ma se puʻupuʻu faaputuga o le a talisapaia e tama. Peitai, i le iuga, o le tulaga e faʻamoemoe i le natura o le tamaititi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu ea ma le vateatea i lanu milky mo se teine ​​aʻoga.

Manatu fuafuaina

O se potu o tamaiti atonu o le sili sili ona lelei nofoaga i totonu o se fale mautotogi e iloa ai au fatufatu aitia. Ma talu ai o le paʻepaʻe o se sili sili ona lelei backdrop mo le-tulaga masani meaafale ma teuteuga, oe le tau faʻatapulaʻaina ou mafaufauga.

E le o tagata uma e filifili i luga o le piliki puipui i totonu o le potu a tamaiti, ae aulelei foliga mai, faʻaopopo foliga i le ea! E mafai ona e faʻaaogaina uma tile ua saunia-faia gypsum ma piliki masani mai masonry - o mea uma e lua o le siʻosiʻomaga agalelei ma le saogalemu.

E mafai foi ona e sasaina puipui o le potu paʻepaʻe i ni auala faigofie: pepa faʻapipiʻi, pepa faʻasalalau, ata faʻapipiʻiina, mamanu o le geometric. Fale paluni, ao, faʻaputuga o molimatagi pepa, vaʻalele meataʻalo o le a foliga faʻamaneta i lalo o le faʻalo.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi vasega pepe mo se pepe fou ma faʻailoga faʻapipiʻi luga o puipui.

Mo vali i luga o le puipui, oe mafai tautau se taaiga o le tatau pepa puipui pe valivali le avanoa ma penisina vali. Faʻapea foi lauiloa o koroka laupapa, e faigofie e tuʻu ai tamaiti foafoaga luga. I le vasega pepe i le falealuga, pupuni ma taupega taofi ese mai le taualuga e talafeagai. Ma, ioe, soʻo se tamaititi o le a fiafia i le fogafale lona lua, aemaise pe a fai o le faʻalo maualuga faʻatagaina ia faʻaauupegaina.

O le a le sitaili e sili ai le faʻavasega?

E foliga mai o le a le talisapaia e se tamaititi le usitaʻia o soʻo se sitaili i totonu o lona potu: o le mea sili ona taua o ia o le mafanafana ma le saogalemu i lenei potu.

Provence e fetaui lelei mo teineiti alofa. O se moega uʻamea faia, o ie lalaga fugalaʻau ma meaafale tuai e ofi lelei lava i totonu o se nofoaga e faʻaosofia i Farani.

Le faiga faʻaonapo nei o le filifiliga sili lea ona saogalemu. E tuʻufaʻatasia le lalelei ma le faʻafaigofieina, ma le mea e sili ona taua, faʻatinoga, e taua tele mo potu moe ma potu taʻalo a tamaiti.

I le ata, fugalaʻau fugalaʻau faʻalogoina le lolomiina i ie, ma le piniki e matua gatasi lelei ma le mint ma le turquoise.

O le sitaili masani e faigata ona toe fausia i totonu o le potu aʻoga tamaiti potu: meataʻalo, felanulanuaʻi tusi ma se taʻaloga tulimanu e faigata ona ofi i totonu o se matagofie, faʻafaigofie nofoaga. O le masani ma le neoclassicism e talafeagai i totonu o le potu mo se pepe fou, e faʻatumau ai e matua le nofo lelei, pe mo se talavou e mafai ona faʻafetaiaʻia ma faʻasao le tamaloa o totonu.

O le Scandinavian style e sili ona taʻutaʻua mo potu i paʻu paʻepaʻe, aua o le lanu autu lea o le itu a Scandi. I mea faʻapenei a tamaiti, o le tele o mea e faʻaaoga e masani ai: fola laupapa, ie vavae ma ie lino, meataʻalo ma le mea maualalo palasitika. O meaafale e mama ma faʻafilemuina.

O le isi fofo manaia o le teuteuina o le vasega pepe i se sami poʻo se ituaiga siʻosiʻomaga. I tulaga o le olaga i le taulaga, e masani ona leai se fesoʻotaʻiga a le fanau ma le natura, ma o se ata e iai elemeni laupapa, o ata o fugalaʻau ma manu vaʻaia o le a faʻatumuina atoa lenei leai.

I le ata o loʻo i ai se potu paʻepaʻe mo se tamaititi, fuafuaina i le sitaili Scandinavian.

I le tepa muamua, o le loft sitaili atonu foliga mai le talafeagai i totonu o potu a tamaiti, ae o le mea moni, o se sili lelei talaʻaga mo le faʻatinoina o ituaiga uma o fatufatu aitia. O le talatala o ie e laʻititi, ma o le lagona o le vateatea e maua e faʻata ma luga iila.

Faletusi o ata

Afai matou te faʻaopopoina auiliiliga auiliiliga, malamalama susulu i le kiona-papaʻe siʻosiʻomaga ma i le taimi lava e tasi e amanaʻia le fiafia o le tamaititi, o le potu o tamaiti o le a avea ma sili sili ona lelei nofoaga mo ia i luga o le paneta.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu śmierdzące pacha (Iuli 2024).