Pa i le potu malolo (hall): mamanu, ituaiga, meafaitino, lanu, tulaga ma faʻatumuina filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga

O loʻo i lalo ituaiga fausiaina mo le hall.

Faigofie

O se talafeagai talafeagai ma lelei filifiliga mo le potu malolo. O nei oloa aofia ai le tele o vaega, o le tasi i le mea na te faia se faʻapitoa galuega. Modules, pe a manaʻomia, e faigofie ona fesuiaʻi pe faʻaopopoina i isi elemeni e fausia ai se mea e tasi e fai.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se puipui faigofie i totonu o se paolo malamalama i totonu o le hall.

Fagu penitala puipui

O se fofo taua mo se fale tele, o lona lautele e le maua ai le avanoa o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga masani. O le puipui-penitala pusa tuʻufaʻatasia faʻatasi ma isi mea i totonu ma faʻatagaina oe e ausia se manaia foliga o le potu malolo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo faʻaonapo nei ma se penitala papaʻe sinasina.

Faʻasolo pa

O lenei mamanu aofia ai vaega puʻupuʻu ma mafai ona faʻaauupegaina ma tamaʻi tamaʻi kapoti, penitala pusa poʻo fata faʻapipiʻi pa. Ona o lona le tele-tele foliga, o le faaseʻe-pa fetaui fetaui lelei uma i totonu o laiti ma sili lautele potu malolo.

Tuufaatasi

O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele o ituaiga elemeni, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se laupapa i autafa, lavalava poʻo se pa, lea e faigofie ona tuʻuina i se tasi o vaega o lenei mamanu.

O oloa tuʻufaʻatasia ma se afi mago na fausia i totonu poʻo se nofoaga e galue ai ma se tusi e faʻasolo i fafo, toso mai fafo poʻo se kesi komepiuta, lea e naʻo le mea e manaʻomia ai na te faʻaaogaina ai, e matua taʻutaʻua lava. O lenei fofo e sili ona talafeagai mo se fale tele ma se tauagafau eria.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le hall faʻatasi ai ma le tulimanu o le puipui paʻepaʻe ma le sofa i totonu.

O faʻataʻitaʻiga laina masani e masani ona iai ni mea taua pei o se pusa ato, faʻataʻataʻiga, ofu faʻaofuofu, mezzanine ma se maʻa mo se masini TV. Lenei meaafale o tapunia pe matala ituaiga e iloga i lona faʻapitoa elitism ma sitaili.

O se filifiliga sili ona manaia e faʻaalia o ni oloa e iai le vai i totonu o le pusa vai, lea e mafai ai ona tuʻuina atu i le siosiomaga o le maota se isi mea e faʻatupuina i fafo ma fausia ai totonu e le taua.

Wall-suia

Faʻafetai i le suia o meaafale, e mafai ona sili atu le faʻamamaina o le potu malolo ma tuʻuina iai sili atu mea faigaluega. O se puipui faigata suia faʻatasi ma se moega poʻo se sofa o le a avea ma tali lelei mo se tamaʻi potu poʻo se potu potu.

Foliga ma lapoʻa

Taua sefeina i le avanoa, matagofie ma mananaia tisaini o le fale tele e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o tulimanu faʻataʻitaʻiga, lea, e ui lava i latou compactness, e fai si lautele ma maua ai se talafeagai fetuʻunaʻiga o mea talafeagai uma.

O se maualalo, vaapiapi fausaga poʻo fasi-pa e aofia ai fata umi, tamai kapoti poʻo kapoti, atoatoa mo le tuʻuina o tusi, atavali, faʻamanatuga, ata ma isi knickknacks, o le a faʻapea foi ona ofi lelei i totonu o se tamai potu.

O oloa e faʻapipiʻi i totonu o le puipui atoa e eseʻese i tulaga taua. E i ai a latou numera tele o kapoti, kapoti ma e iloga mai i faʻapitoa gaioiga ma le aoga. E sili ona fatufatu ma uluaʻi tisaini e leai se mimita poʻo se faʻataʻamilomilo puipui ma lapotopoto. Ona o le uiga eseʻese geometry ma lamolemole fetuʻunaʻi liʻo, o ia meaafale foliga moni ese lava.

Meafaitino

I le gaosiga o nei fausaga, o loʻo faʻaaogaina ituaiga mea nei:

  • Laʻau mautu.
  • Chipboard / Chipboard.
  • MDF

A faʻatauina se meaafale faʻatulagaina, faʻapitoa mafaufau e totogia i mea, talu ai e le gata o le ata ma foliga o le fausaga, ae faʻapea foi lona tulaga lelei ma se ola galue, faʻalagolago atoa ia latou.

Lanu fusi o alaleo

O filifiliga e sili ona taʻutaʻua o sulu mama e faʻamamafa lelei le siʻosiʻomaga o le hall, faʻaeeina i se taugata ma foliga manaia, ma faʻapea foi ona fesoasoani i le vaʻaia o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa o le efuefu, beige, susu poʻo papaʻe lanu e sili ona talafeagai, lea, ona o ia ituaiga ata, e mafai ona ofi i totonu o se tamaʻi potu malolo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se pa meafale, faia i paepae.

Ina ia fausia se lava faʻamalieina ma atamamai atemosifia, pogisa enaena, uliuli mamanu poʻo wenge-lanu oloa ma se matagofie ma tamalii faatinoga e atoatoa. Ae peitaʻi, a faʻaaoga lenei lanu, o le potu malolo e tatau ona i ai ni moli lelei.

O isi taimi, o ni faʻaaliga, latou te filifilia ni lanu lanu i mumu, lilac, burgundy, lanumoana, lanumeamata ma isi lanu mananaia e faʻaeeina le avanoa i le hall ma se uiga mautinoa.

I le ata o loʻo i ai se pa uliuli i se pupula foliga i totonu o se fale faʻaonapo nei.

Manatu fuafuaina

O se foliga ea ma le le faʻamalieina, o se opeopea fausaga e iloga, e aofia ai le tele o ituaiga elemeni, mo se faʻataʻitaʻiga, matagofie kapoti, fata poʻo tautau fata. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaauupegaina i tua, lea e atili ai ona māmā.

O puipui e iai le magalafu poʻo se pa e faʻatatau i foliga i totonu o le potu tele, e lelei ona tuʻufaʻatasia ma isi meafale i totonu o le potu malolo poʻo oloa e lua ona leo e teuteuina i le monochromatic poʻo le isi itu. Ona o lenei metotia, oe mafai vaʻai faʻaititia le tele o le atoa faʻataʻitaʻiga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se pa puipui faʻapipiʻiina ma faʻamau faʻamau.

Faʻapitoa lauiloa o facades ma se faʻata poʻo le malulu, tioata tioata, lea e mafai ona teuteuina i ata puʻeina, matagofie unpretentious mamanu ma mamanu, rhinestones poʻo faʻaopoopoina ma moli. Glossy models e le itiiti ifo le lauiloa. O nei fasi meaafale faʻaopopo se manaia taʻalo o moli i le potu malolo ma avatu ia te ia se aulelei foliga.

Faʻataʻitaʻiga ma faʻaaliga, mamanu ma vaneina faitotoʻa o faitotoʻa, faʻaofiina o paʻu, rattan poʻo semi-antic oloa e tu faʻasaga i le lautele o tua atu ona o latou tulaga ese teuteu ma naturalness foliga mai i le amataga ma le masani ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se puipui laupapa e aunoa ma se avanoa mo se TV i totonu o le potu malolo masani.

Oval elemene meafale, oloa faia i se afa liʻo poʻo ni mamanu ma lapotopoto foliga foliga faʻaaloalo ma mautu i totonu o le hall. O nei faʻataʻitaʻiga e i ai ni laina lamolemole ma se siʻosiʻomaga foliga, e faʻatagaina ai oe ona mauaina suiga lemu i le ata o le fale tele.

Faʻafefea ona tuʻu se puipui i le hall?

E tele ituaiga o nofoaga:

  • Latalata i le faʻamalama O le fausaga, tuʻuina i lenei auala, ei ai lona lautele lautele gaioiga. O le vaega e latalata i le faʻamalama e mafai ona faʻaauupegaina i se tamaʻi potu laʻititi, se faletusi o le fale, mea faʻaleaʻoaʻoga, pe naʻo ni mea laiti teuteu teuteu.
  • I autafa o le puipui. O le oloa, faʻapipiʻi i luga o se tasi o pa, eseʻese i sili atu itu ma e le masalomia avea ma totonugalemu elemeni elemeni o le atoa fale.
  • I le tulimanu. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga, ua iʻu ina matua sefe ai avanoa maua i totonu o le potu malolo ma faʻasaʻolotoina avanoa aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tele ma le puipui o meaafale e lanu moli e tu i autafa o le puipui.

O le a le mea e tuʻu i le puipui i le potu malolo?

Filifiliga e faʻatumu ai totonu:

  • Lalo o le TV. O le TV faʻataʻitaʻiga o le sili ona aoga, puʻupuʻu ma aoga vaega o meaafale, mafai ona tuʻuina atu le faʻapipiʻiina o plasma, failauga ma isi fesoʻotaʻiga meafaigaluega, ma mautinoa mautinoa faʻaaoga lelei mo le aiga atoa.
  • Mo ipu. O se puipui ma se laupapa i autafa mo ipu, ona o le manino tioata mamanu ma matagofie faʻatulagaina luga o fata o ipu, anamua seti ma isi mea, o le a faʻaeeina le ea o le fale tele poʻo le potu 'ai ma faʻaopopo malamalama, vaʻaiga mama ma le paia.
  • Mo tusi. Faʻafetai i lenei vaega vaega, e mafai ona ausia tulaga manaʻomia mo le teuina o tusi. I se faʻaopopoga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tusi filifilia lelei, e mafai ona faʻaaoga lelei le teuteuina o soʻo se tali i totonu o le hall.
  • Mo mea teuteu. Eseese teuteuga, tuʻu i luga o fata pe tuʻuina i totonu o le faʻaaliga, o le a faʻaeeina le ata potu faʻapitoa ma se tagata taʻitoʻatasi ma i le taimi e tasi ma le mafanafana ma le mafanafana.
  • Fugalaʻau. O le puipui e maua ai le avanoa mo se faʻalelei ma matagofie o le teuina o fugalaʻau fugalaʻau, lea e avea ma autu taulaʻiga o le potu.
  • Lavalava. Faʻataʻitaʻi ma se ofu tuʻufaʻatasi, faʻatagaina oe e faʻaavanoa mea e manaʻomia ma fausia le faʻatonuga i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se puipui mo teuteuga elemeni faia i laupapa i totonu o le hall.

Totogi faapitoa i le faʻatumuina o lenei oloa, e faigofie ona liua i se teuteuga ma aulelei matagofie o le fale atoa ma matua suia ai le siosiomaga mamanu, faʻaeeina i ai ma le moni foliga matagofie.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi potu malolo ua teuteuina i puipui o meaafale mo tusi.

Ata i totonu o puipui-faʻaseʻe i totonu

Faʻafetai i le faigata o elemeni o loʻo i ai ni siʻosiʻomaga eseese po o le lapoʻa, o le slide-wall o se tuʻufaʻatasia meafale tufatufaina ma le tasi sitaili. O sea mamanu e iloga i le faʻamalosia le tausia ma le faʻatulagaina o elemeni i le alu i luga faʻasologa.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se pa puipui i totonu o lanu malamalama i totonu o le potu tele.

Lenei multilevel faʻataʻitaʻiga o se totonu mea e fesoasoani i le saʻo fuafuaga o le potu tele, tele sefe i le avanoa, faʻapea foi ma le faigofie faʻatulagaina o mea i le tasi meaafale faigata.

O a foliga o le puipui i sitaili eseese?

Teuteuga o le hall i fofo lauiloa o ituaiga.

Ata o puipui i se sitaili faʻaonapo nei

I ona po nei tisaini, o lenei meaafale e iloga i le matagofie o geometric foliga, maualuga faʻagaioiga ma laconicism. O le autu elemeni o teuteu iinei o le tele o lanu ma mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale faʻaonapo nei ma se puipui TV ua teuteuina i foliga paʻepaʻe.

Mo sea potu malolo totonu, o faʻataʻitaʻiga e tutusa lelei fetaui lelei, uma i le monochrome ma i le faʻatusatusaga paolo. Ina ia teuteuina le puipui ma ave i ai le faʻamaeʻaina o faʻamatalaga, o se faʻatumuina mautinoa o le a fesoasoani.

I le ata o loʻo i ai se pa matte meafale i totonu o le potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili.

Faʻataʻitaʻiga o puipui i se sitaili masani

O vasega masani e mafai ona faʻatumuina i tu masani o laʻau masani, o loʻo faʻaali mai ai foliga o loʻo iai i luga tausaga, ma maua ai le oloa e sili atu ona tuai ma matagofie.

Meaafale mo le fale tele i le masani ai sitaili, ei ai se faʻapitoa vaʻaia malamalama, lavelave ma tulaga ese matagofie. O foliga e masani ona teuteuina i ata vaneina, vali poʻo atavali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le hall i se ituaiga sitaili ma le maualuga o le pa na faia i laupapa.

Talofa-tech faiga

Lenei vaʻaiga futuristic e iloga i ni faʻataʻitaʻiga ma ona foliga faʻavae ma saʻo faʻatulagaina, faia o mea faʻaonapo nei, e pei o palasitika, tioata poʻo uamea. Lenei, o puipui suia e talafeagai mo le fale tele, i ai ni faʻaopopo gafatia, fausaga faʻatulagaina ma vili vaega, elemeni luga uili ma isi auala. O le lanu lanu autu o loʻo faʻatusalia e papaʻe, efuefu, uliuli ma uʻamea paʻu.

Minimalism

O le minimalistic mamanu o le potu malolo aofia ai le faʻaaogaina o sili atu vateatea modules i efuefu, beige poʻo lanu paʻepaʻe. O foliga e mafai ona faʻamatagofie pe teuteuina i tioata, e faʻamalamalama atili ai le fausaga.

Scandinavian

E matua faigofie lava oloa gaosi mai mea masani e lelei mo le sitaili Scandinavian. O se aofaʻi laʻititi o teuteuga e filifilia e faʻatumuina, i foliga o ata poʻo atavali, ina ia le potu malolo e foliga foliga le mautonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i se sitaili a Scandinavian, teuteuina i se puipui meaafale mama.

Faʻamau maualuga

I lenei sitaili, ua faʻatagaina e faʻaaoga meaafale ma ni laei ma loimata ma le aʻafiaga o aso anamua, na mafua ai le fausiaina o le siʻosiʻomaga o le falealuga. Glass, laupapa, uʻamea, palasitika o loʻo faʻaaogaina e fai ma mea, o lanu e teuina i le pogisa, muted grey, brown, brick or black tone.

Provence

Mo Farani Provence poʻo le laufanua o le atunuʻu, filifili ni faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie ma mama mai i le oak ma le mdf i pastel shade. O ia oloa e masani lava ona i ai ni laina lamolemole, o se talatala foliga ma e mafai ona avea faʻasolosolo matua, i le tulaga o scuffs, taʻetaʻei poʻo le tutusa vaega o vali, tuʻuina atu i le meaafale se ituaiga o vavalalata chic.

Faletusi o ata

O le pa e faʻatagaina ai oe ona ausia se mea manaia i totonu o le fale, faʻapea foi ma le fausiaina o ona ata e sili atu ona matagofie, mafanafana ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Soti Brothers - Faafetai I Matua. (Mae 2024).