Hallway mo se vaapiapi auala: toe iloiloga ata o aso nei faʻataʻitaʻiga i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le faʻalauteleina o se potu

I le iloiloina o nisi fesoasoani tisaini, oe mafai ona ausia se agavaʻa ma matagofie tisaini:

  • O le tali sili ona lelei ole faʻaaogaina o moli poʻo lanu malulu.
  • Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi itu o se auala vaapiapi ma ausia se faʻalautelega o le avanoa, e fautuaina e faʻatulaga maualuga-lelei malamalama. Tuʻufaʻatasia faʻalo ma puipui moli poʻo moli susulu o loʻo faʻamau i fata, faʻata poʻo tautau o le a faia.
  • E fautuaina e faʻaaoga mea malamalama-lanu mo le faʻamaeʻaina o le foloa, ma se pupula faʻaali pupula mo le faʻalo. O se tasi tint tisaini o le faʻalo ma fola luga o le a matua faʻateleina le eria.
  • O le potu e le tatau ona tumu i meaafale. O le tali talafeagai o le a natia, fausia-i elemeni, faʻapea foi ma papaʻu tapunia fausaga ma se faʻata faʻaata, lea toeititi faaluaina le potu.

O a ituaiga o meaafale o le a ofi?

Faʻataʻitaʻiga o meaafale mamanu.

Mezzanine kapeneta i le auala savali i lalo o le faʻalo

O lavalava ma le mezzanine, e i ai lona loloto papaʻu, e fetaui lelei mo se tamai potu e le aofia ai le faʻapipiʻiina o meafale tetele. Faʻafetai i le mezzanine ma faʻaopoopo fata ma drawers, o se faigofie teuina avanoa ua saunia mo seasea faʻaaogaina aitema. O le maualuga fausaga faia lelei faʻaaoga le avanoa, vaʻaia faʻateleina le maualuga o le potu ma faia le foliga totonu o le auala faʻatele atili maeʻa.

Le faʻataʻitaʻiga ma le mezzanine o le a faʻaopopoina le laconic minimalistic mamanu. O oloa ma le pupula o foliga poʻo se kapeneta faʻapipiʻiina i moli susulu poʻo moli tuʻuina i totonu o le a le faʻaleagaina le potu ma tuʻu i ai le ea ma le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se tapunia mezzanine kapoti i paʻepaʻe i totonu o se vaapiapi auala.

Tatala faiga teu

O lenei mamanu aveina a maualalo aofaiga avanoa saoloto nai lo se oloa ma faitotoʻa. O le avanoa tatala e sili atu ona faigofie e ofi i totonu o le vanimonimo lata ane ma e leai se foliga tele. E mafai ona maualuga e pei o le faʻalo, e fesoasoani i le faʻaaoga tatau o avanoa tu saʻo. Mo le tuʻuina o meaafale nei mo le auala savali, e talafeagai lelei se papau o se nofoaga poʻo se vaega e latalata i le faitotoʻa i luma.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se alatele vaapiapi ua faʻaaogaina i totonu o le potu ulufale e i ai le potu teu oloa avanoa

Nofoa ma teuina mo seevae

O se talafeagai talafeagai ma aoga meaafale uiga e iloga i ona fafo matagofie. O lenei tisaini e le gata o loʻo i ai le faiga mo le teuina lelei o seevae, ae mafai foi ona faʻaauupegaina i le faʻatautau mo ofu i fafo, o se faʻaopoopoga laulau i autafa o le moega poʻo se tamaʻi loka mo se telefoni, ki ma isi mea faʻatauvaʻa.

O se nofoa ma se nofoaga mo le teuina o seevae mafai foi ona fausia i totonu o le alatele ma se ofu, se faamalu ma isi elemene.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se nofoa mo le teuina o seevae i totonu o se auala vaiti i totonu o le fale.

Faʻata atoa

O le laupepa faʻata tele e iai ona faʻapitoa lelei. E faʻatagaina oe e faʻalautele vaʻaia le ala savali ma faʻatu le taualuga, ma fausia ai foʻi se pupula manaia ma le matagofie i totonu o le potu.

O le tuputupu faʻata fausia i totonu o kapeneta faitotoʻa o le a sili ona lelei filifiliga mo se vaapiapi auala. Faʻafetai i lenei metotia, ua iʻu ina fofo ai le faʻafitauli o le utiuti o avanoa avanoa.

I le ata o loʻo i ai se auala vaiti ma umi, saunia ma se potu ulufale ma se kapeneta mezzanine ma se faʻata faʻaata.

Ole auala e sili ona lelei e faʻatulaga ai le potu ulufale?

Ona o le saʻo o le faʻatulagaina o le hall, e foliga mai e le gata e sefe ai avanoa faaopoopo i le auala vaapiapi, ae faʻapena foi ona fausia se mafanafana ma mafanafana siosiomaga i le fale mautotogi.

Faatasi ai ma lenei faatulagaga, meaafale ua faapipiiina latalata i le puipui faaumiumi, ma o pupuu puipui tuua tuufua. O le mea lea, e foliga mai e faʻasaʻo le vaapiapi auala ma tuʻuina atu ia te ia se sikuea foliga.

E le fautuaina e tu latalata tele le auala savali i le faitotoʻa i luma, o lenei e mafai ona faʻalavelave i le faʻagaioia lelei o le fausaga, ma vaʻaia vaʻai foʻi i le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tulaga o le alasavali i se auala vaapiapi i totonu o le atunuʻu.

O le fale faʻapitoa e ulufale ai, ua suia foʻi ma oloa masani i foliga o ofu teu, tele fata, pou, mea faʻamoe ma isi mea i se ata e tasi e mafai ona tuʻu faʻatasia ma tuʻu eseʻese.

Tulimanu fausaga foliga vaapiapi. E le pei o faʻataʻitaʻiga faʻatusa, e sili atu le lautele ma ergonomic. O le oloa i itu uma e lua e mafai ona faʻaopopoina i fata, faʻasologa o vae poʻo ni seevae faʻapitoa.

Tulimanu poʻo le radius hallway ei ai se le-masani mamanu ma faʻaeeina le siʻosiʻomaga o se vaapiapi auala ma faʻapitoa originality.

O a lanu e sili ona lelei e faʻaoga?

Ina ia mafai e totonu o le auala e maua ai se foliga lelei ma le matagofie, e tatau ona totogia faʻapitoa i le lanu lanu.

I ona po nei tisaini, hallway e iloga i le natura leo laau, e faia i papaʻe, susu, olive, kulimi po o nifo o nifo o nifo elefane.

E i ai foi le sili eseʻese palette e aofia ai lanumeamata, samasama, moli poʻo mumu lanu. Faʻataʻitaʻiga e mafai ona fausiaina se susulu faʻaaliga i totonu o le potu pe avea o se fausia-i le fausaga e soʻosoʻo faʻatasi ma le lanu o puipui. Ona o lenei metotia, ua foliga mai e vaʻaia faʻalauteleina le vaapiapi avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se pupuni malamalama i le auala savali i totonu o se tamaʻi auala ma lauitiiti i totonu o le fale.

Meaafale i lanu mauoa faʻaopopo le talafeagai tago i le mamanu e suia le totonu vaʻaiga. O oloa i lanu uliuli e aoga. I se faʻaopopoga, latou te ofi atoatoa i totonu o se vaapiapi auala i se malamalama mamanu ma tuʻuina i ai se foliga faʻaalia.

Manatu umi auala

Mo vaapiapi ma umi avanoa, modular mamanu e talafeagai, lea e maua ai le mafai e filifili na o elemeni manaʻomia ma faʻatulagaina i latou i se faʻasologa talafeagai.

O lenei meaafale e masani lava ona i ai se faigofie mamanu ma laʻititi teuteuina auiliiliga. E talafeagai le faʻatumuina o se tamai potu ma le auala savali ma se vaapiapi kapeneta, se kapeneta, se faʻata ma se tautau. O le faamalu poʻo se fata mo pulou ma sikafu o le a talafeagai e avea ma faʻaopoopoga faʻaopoopoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se auala vaapiapi ma le umi ma se alasavali.

Ina ia aumaia nisi malamalama i totonu o se potu vaapiapi, oe mafai ona filifilia se backlit mamanu poʻo le faʻaauupegaina meafale ma moli itu. O sea auala savali e le gata e manaia lona manaia, ae vaʻai foʻi e matua malamalama lava ma e le ova foʻi le ea.

Foafoa hallway i se faʻaonapo nei sitaili

Mo totonu o aso nei, o le sili ona lelei filifiliga o se faigofie, laconic faʻataʻitaʻiga ma se natura uiga. I le mamanu, sili atu compact hallway i se malamalama mamanu o loʻo talia, lea e maua ai le atemosifia se lagona o le malamalama ma le vateatea, ma e le faʻalavelaveina foi le avanoa.

O se tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o se mamanu i papaʻe, efuefu pe oneone lanu i le tuʻufaʻatasia ma eseese elemene poʻo ni faʻaofi i le uliuli. O meaafale e i ai se mea pupula poʻo se paʻu, o se oloa e manaia lona foliga, poʻo se ata e teuteuina i ata ma faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani e faʻaleaogaina ai se auala vaapiapi o le fiu.

I le ata o loʻo i ai se faitotoʻa ulufale ma se matte facade i totonu o se vaapiapi auala i se faʻaonapo nei sitaili.

O hallway ei ai a latou foliga matagofie, faʻaopopoina e malamalama susulu. Meaafale ma se pupuni foliga, valiina i se pupula susulu ma le paʻu eseʻesega, o le a ofi atoatoa i totonu o totonu.

Faletusi o ata

E ui lava i le mea moni o le vaapiapi auala ei ai sina vaega ma se foliga le lelei, faʻafetai i le lelei faʻaogaina o metotia faʻataʻitaʻina ma le fealofani filifilia vavalalata auala savali, e mafai ona e fausiaina se mafanafana ma i le taimi lava e tasi teuteu totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 16 Driving Hacks from Experienced Drivers (Mae 2024).