Fale maualuga-tekonolosi: 60 moni ata

Pin
Send
Share
Send

Fale laupapa maualuga-tekonolosi

Faʻatagaina oe e Wood e faʻaeeina se fale tekinolosi maualuga ma le tulaga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fesoasoani a laminated veneer lumber, oe mafai ona ausia se tutusa, saʻo ma toniga foliga. O loʻo faʻaogaina faʻaputuga laupapa poʻo ni ogalaau i le fausiaina. O le bionic high-tech fale o loʻo i ai se aulelei foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi fale tekonolosi maualuga, e fai i laupapa.

O elemeni laupapa e matua maofa lava i le tuʻufaʻatasia ma se vali vali poʻo se vaega o poloka poloka teuteu.

Tasi le fogafale fale poloketi

O le fale e tuʻufaʻatasia lelei le avanoa ma le malamalama, e iai ona faʻatulagaina lelei ma o fafo e sili ona aoga e lelei tele mo se aiga e 3-4 tagata.

I le ata o loʻo iai le poloketi o le tasi-fogafale maualuga-tekonolosi fale mo se vaapiapi eria.

O le cubic foliga o se tasi-fogafale fale ma tele faʻamalama ma se mafolafola taualuga o le a sili faʻamamafaina e fafo ofu i papaʻe, efuefu, uliuli poʻo maamora tone. O le eria e faʻataʻamilo i le fale tekinolosi e le faʻapea o le laufanua o laufanua ma totoina fugalaʻau.

Fale mafolafola taualuga

O se taualuga mafolafola faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi tufatufa avanoa. Liligi sima e faʻaaogaina e fausia ai se maualuga maualuga malosi luga. O se filifiliga lelei o le faʻaauupegaina o se togalaʻau teuteuina poʻo se nofoaga faʻafiafia ma meaafale talafeagai ma e oʻo lava i se vai taele i luga o le taualuga.

O lenei ituaiga taualuga e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o matagi afi, faʻaputuga o aoina o timuga ma paneta o le la, e fesoasoani i le sefeina o le malosi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale tekonolosi maualuluga ma lona taualuga faʻatasi ma faʻamaeʻaina faʻatasi.

O se manaia tali fofo o le malamalama tioata taualuga. Ona o le taualuga mafolafola faia i tioata, i le ao susulu o le la o le a ulu atu i totonu o le fale i le tele o aofaʻi, ma i le po o se matagofie vaʻaiga o le lagi fetuʻulu o le a matala.

Fale fogafalelua

E tele ona lelei. O le lua-fogafale maualuga-tekonolosi fale maua ai se avanoa e faʻatinoina sili atu fausaga fausaga, faʻavasega tele-tulaga terraces, ma sili atu. O sea fale e lava lona aoga vaega e mafai ona nonofo ai se aiga atoatoa. I luga o le fogafale muamua, o se tulafono, o loʻo i ai se faʻaaogaina masani eria ma se potu malolo ma se umukuka, ma le lona lua laʻasaga o loʻo nofoia se potumoe ma se vasega pepe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se poloketi o se fale fogafale lua-fale maualuga ma se faʻafoliga i le uliuli ma le paʻepaʻe.

Mo ia poloketi maualuga-tekonolosi, o le nofoaga o le faletaavale i lalo o le taualuga lava e tasi pei o le fale e masani. A o elemene o le faʻafoliga, inisinia fesoʻotaʻiga i le tulaga o faʻasitepu poʻo faʻavaivai sisitema, faʻapitoa faʻaalia, mafai ona galue.

Fale laititi i aso nei

I luga o tamaʻi fasi fanua, laʻititi, ae le itiiti ifo le mafanafana ma matagofie fale tekonolosi maualuluga o loʻo faʻatutuina, lea e ofi lelei i fafo o loʻo lata mai.

O nei fale e iloga i latou foliga vaaia laconic, lea e mafai ona faʻamalosia ona faʻamamafaina i le uliuli ma papaʻe foliga teuteuga. O le aso vaega i totonu o le fale e masani ona faʻatumuina e le terrace. E le gata liliu i se ogatasi faʻaauau o le va i totonu, ae faʻatupuina foi se lagona o sili lautele lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamai fasi fanua ma se lua-fogafale fale maualuga-tekonolosi.

O le facade, faʻatumuina e le moli muamua i le tuʻufaʻatasia ma tioata ma faʻata luga, o le a maua ai le ata o le fausaga e le faʻatauvaʻa ma o le a foliga sili ona manaia i le pogisa.

Fale i le togavao

O se fale teuteuina i le patipati, poloka fale poʻo le faʻamamaina ma faʻataʻitaʻi o laʻau foliga sili atu ona feololo faʻasaga i tua atu o se natura laufanua. O se foliga fafo o le a vaʻaia faʻamaluluina le ultra-po nei maualuga-tekonolosi fale ma taofia ai mai sina malulu. Lenei o le a liliu le fale i se vaega taua o le siosiomaga faiga, ae le o lona faʻafeagai.

I le ata o loʻo i ai se fale tekinolosi maualuga ma pupuni lautele ma teuteu laupapa, o loʻo tu i le togavao.

O se fausaga ma se nofoaga tumaoti i se maualuga-tekonolosi sitaili tatau ona i ai le sili ona masani ae le o le susulu mamanu, faʻaopoopoina le vaomatua avanoa ma i le taimi lava e tasi faʻamalamalamaina le fale faʻasaga i se mautu green background.

O le fausiaina o se fale fou, faʻaonapo nei ma malosi i totonu o le togavao e masani ona aofia ai le pupula o le pupula ma se fale tatala e matamata ai i le natura.

Fale o le fale ma faʻamalama lautele

Panoramic glazing o se tulaga iloga o hi-tech. Lautele faamalama ma palasitika po o alumini faʻata foliga foliga faigofie ma e saogalemu, siosiomaga faauo, lelei faʻaaogaga vevela ma paʻu leo.

I le ata o loʻo i ai le poloketi o le lua-fogafale maualuga-tekonolosi fale ma panoramic faʻamalama.

Ina ia faʻaititia le vevela vevela, o pupuni e lanu pe faʻapipiʻi ma se ata puipui.

I le tele o poloketi o fale tumaoti, o le pergola e faʻaauupegaina i luga aʻe o faʻamalama i le tulaga o faʻapitoa gaioiga puipui e puipuia mai le susulu o le la.

Lean-i le fale

O le faʻaloʻo luga taualuga maua ai le faʻavae originality, taʻitoʻatasi ma aloese mai le tutusa ituaiga o mamanu. O sea taualuga e tutusa lelei fetaui lelei mo fale tetele ma laiti.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se fale telea telekonolosi, ua faʻatulagaina ma le taualuga o le fale.

I le maualuga-tekinolosi sitaili, o se tasi-faʻalauina taualuga masani ona i ai le maualalo tulimanu o lilifa. O le taualuga e mafai ona totonugalemu, le tutusa, pe tutusa.

Fale teuteuga maualuga-tekonolosi ma se terasasa

Faʻafetai i le terrace, o le pito i fafo o le fale e sili atu ona lalelei. O nisi taimi tele terraces e faʻatumuina ma se chic pool mo se nofo lelei ma le mafanafana nofo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻamilosaga matala e lata i le fale tekinolosi maualuga.

I le fausiaina o tatala fola, mea i le tulaga o tioata, palasitika poʻo uʻamea o loʻo faʻaaogaina, latou filifilia se toʻafilemu monochromatic tele ma teuteuina le faʻataʻitaʻi ma sitaili meafale, lamepa ma laʻau.

O le lautele o le terraces o le a avea ma se talafeagai talafeagai o totonu o le vanimonimo ma o le a saofagā i se faʻateleina faateleina o le avanoa.

Fale miti i tafatafa o le sami

O fafo o le fale ma malepe laina ma laconic fomu e masani lava foliga faapitoa. I fafo atu, o le faʻafoliga e faia i atigi, piliki poʻo fafie, o loʻo i ai pupula pupula, e le gata e faʻatagaina ai le tele o le susulu o le la ma tatalaina se matagofie vaʻaiga, ae mafai ai foi ona e ausia atoa le tuʻufaʻatasia ma laufanua laufanua.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se fale fogafale lua-fale maualuluga ma se faʻataʻutaʻu ma se vai taele, o loʻo tu i le matafaga.

O le fale i le matafaga o loʻo i ai le avanoa o se nofoa faʻatatau e aunoa ma se pa moli malamalama. Ina ia faʻamamafa atili le lalelei ma le minimalism o le fale maualuga-tekonolosi, o le pito i fafo maeʻa i lanu malamalama o le a fesoasoani. O sea fale e sili ona lelei mo i latou e faʻatauaina le sili atu le mafanafana, faʻagaioiga ma le le faalauaiteleina.

Faletusi o ata

O se maualuga-tech fale, ona o lona avant-garde, matagofie, modernity ma le faʻaaogaina o alualu i luma tekonolosi fofo, faʻamamafaina mafaufauga, fatufatuaʻi ma naunautaʻiga o le ana. Le tuʻufaʻatasia lelei o auiliiliga uma faʻatagaina oe e fausia se ergonomic, lotoa ma le masani ai fafo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Arrest of Dolphins Linebacker Rey Maualuga: The Strip Club Surveillance Video (Iuli 2024).