Matou teuteuina le 'aiga i le umukuka

Pin
Send
Share
Send

O le umu i le fale o lona uiga e le gata o le afi mumu ma o se moega mafanafana, ae o le i ai o se faʻapitoa nofoaga mo se lelei 'aiga. O le 'aiga o le taeao,' aiga o le aoauli ma le 'aiga o le afiafi e le naʻo se' aiga faʻatasi e malemo ai le fiaʻai, ae o seisi auala e tuʻufaʻatasia ai ma lou aiga, e faʻaalu ai taimi faʻatasi. O se tofa mamao a le atunuʻu fai mai o le matagofie o le faleoʻo e le gata i tulimanu, ae faʻapea foʻi i pai. Meaʻai manogi i luga o se laulau lapoʻa matagofie, e tu ai tagata uma o le aiga ma tagata asiasi, siosiomaga manaia, sulu malu, talanoaga lemu - o le mea lea e manaʻomia e se tagata ona malolo ai. O le potu 'ai i aiga malosi e fesoʻotaʻi ma le tele o tu ma aga e faʻalatalata ai aiga. O le mamanu o le 'aiga' aʻai na fausia e le gata ma le vaʻai i le tofo o le fale e ana, ae faʻapea foi ona amanaʻia faʻapitoa faʻalemafaufau faʻalemafaufau metotia e mafai ona aʻafia ai le manaʻo ma lagona o latou e 'aʻai. O le a matou talanoa atili i lenei tusitusiga pe faʻafefea ona teuteuina lenei vaega faʻapitoa o le fale ma le matagofie ma agavaʻa.

Nofoaga 'ai

O le 'aiga' ai masani o loʻo tu i le umukuka e latalata i le kuka eria. Ae paga lea, o le mataupu tau fale e leʻi foia talu mai taimi o Bulgakov, ma o le toʻatele o le atunuʻu ua faʻamalosia e faaputuputu i totonu o ni "pusa" vaapiapi e matua leai lava se auala e vaeluaina ai se isi potu mo se potu 'ai. Afai o le umukuka e matua laʻititi lava, ona ave lea o le 'aiga i fafo i se potu sili atu ona lautele pe oʻo foʻi i le poletito poʻo le loggia. O le filifiliga mulimuli e manatu e le o ni tulaga masani, talu ai e le mafai ona tuʻu se "laulau lapoʻa" i se potu faʻaopoopo. E tatau ona tatou lotomalilie ma se laina laina, pei o le cafe, pe a latou nonofo i lalo e 'aʻai i le umi laulau-faʻamalama faʻamalama, ma nofoa tuʻu i le tasi laina. I faʻamatalaga tuʻufaʻatasia, o le potu 'ai e mafai ona avea o se vaega taua o le potu tele o loʻo iai le hall (ulufale ulufale), potu malolo ma le umukuka. Afai o le tisaini ei ai ia te ia le avanoa o se fale tele poʻo se atunuʻu fale, o se taumafanafana nofo ai, lea o le 'aʻai nofoaga maua lona tulaga i se tasi o le avanoa potu.

E le fautuaina e tuʻu le potu 'ai e mamao mai le umukuka. O le gaioiga o le faʻaliliuina o ipu ma ipu i le laulau ma ipu eleelea i tua i le tapu e umi tele, ma o lenei ua le toe faigofie ma aoga.

    

I le umukuka

O le auala e tu ai le 'aʻai i le umukuka faʻalagolago i le tele o le mulimuli. O le motu faʻatulagaina e manatu lelei. I lenei tulaga, o le laulau ma nofoa e i le tutusa mamao mai le umukuka iunite ma puipui. O le a faigofie mo aiga ona faʻalatalata atu i soʻo se nofoaga ma e leai se lagona o le "vaapiapi". Afai e laʻititi le umukuka, ona tu lea o le meaʻai i le tulimanu, latalata i puipui. Ina ia faʻateleina le numera o "nofoa", oe mafai ona faʻapipiʻi se static vaivai sofa (tulimanu). Afai e toʻaitiiti le aiga, ona lava lea o nofoa e lua pe tolu i tafatafa o le laulau. A tuʻuina le potu 'ai i le umukuka, aloese mai le faʻaaogaina o tele ie. E mitiia vave le manogi ma o le a manaʻomia e fufulu masani.

I mataupu sili ona faʻanoanoa, pe a mafaufau loloto tagata e ona le mea e filifili ai: se pusaaisa po o se ogaumu, talu ai o vaega uma e lua o le a le ofi i totonu o le tau o le umukuka tulaga, e fautuaina e liliu i multifunctional meafale. O se laulau gaugau ma nofoa "togalaau" o le a faigofie ona faʻatasia ma saogalemu puipuia i totonu o se teuteuina potu poʻo se potu teuina.

    

I le potu malolo

O le potu 'ai faʻatasi ma le potu malolo e masani ona maua. O le hall o le potu pito tele lea i le fale mautotogi. O lona eria faʻatagaina oe e ofi e le gata i le autu faʻaaogaina nofoaga nofoa, ae faʻapea foi ona tuʻuina atu se nofoaga mo se laulau ma nofoa. Ae mo le nofoaga o le 'aiga' aʻai, e sili ona lelei pe a tuʻu latalata i le faitotoʻa. O fata o meaʻai e le tau aveina i le isi itu o le potu, o lona uiga e faʻaputuputu ni mea nutimomoia ma otaota o le a faʻaputuputuina i le nofoaga faʻafiafia. Zoning mafai ona faʻataunuʻuina i le mea moni (meaafale, faʻapipiʻi) poʻo tuʻufaʻatasia (lanu, malamalama, eseʻeseʻeseʻesega o le faʻamaeʻaina luga). Talu ai o le potu 'ai o se sili "palapala" eria, manaʻomia faʻamamaina faʻavasega, e mautinoa sili sili atu e vavaeʻeseina ia ma se "pa" moni. Afai o le potu malolo e le lapoʻa e pei ona matou manaʻomia, ona faʻaaoga lea o le "ea" vaʻavaʻa (pupuni, pupuni, meaafale maualalo pe i totonu o fata).

    

I se isi potu

O se potu 'ai eseʻese, masalo, ua avea ma miti numera 2 mo faletua uma. I le mea muamua o se umukuka mafanafana, lea e lava le avanoa mo togafiti kukaina. O se 'aʻai' eseʻese faʻatagaina oe e seti se laulau tele i le ogatotonu o le potu, lea o le a faʻaputuputu uma ai kamupani i le mafanafana. E mafai foi ona e tuʻuina se kesi i inei, meaafale faʻaopoopo mo le uuina o buffets pe malolo ai pe a maeʻa le 'aiga o le afiafi. I totonu o se potu eseʻese ma totonu e mafai ona tulaga ese, e aunoa ma le amanaʻiaina o le mamanu o nofoaga vavalalata. Ae paga lea, o le avanoa e faʻaauupegaina ai lena potu 'ai e masani lava ona sau mai i tagata e ona fale tumaoti. I potu mautotogi mo se potu atoa mo taumafataga, o se tulafono, e leai se nofoaga.

    

Meaafale

O meaafale seti o le a avea ma totonugalemu o soʻo se 'aiga' aʻai. Afai o le potu 'ai o loʻo tu i totonu o se potu tuʻufaʻatasia, ona filifilia lea o ana meafale, e taʻitaʻia e le tali vaʻaia o nofoaga tuaoi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau palasitika e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma se taugata masani seti i le umukuka. Lenei o "amio le lelei", ae o soʻo se meaafale e tatau ona le gata matagofie, ae faʻalelei foi.

    

Filifilia o se laulau 'ai

I le averesi, o le eria mo le tasi tagata i le laulau e 60 cm le lautele.ʻUa lava lea ina ia le tuafesili tuaʻoi le tasi ma le isi o latou tulilima i autafa ao 'aʻai. Afai o se tasi o tagata o le aiga e le o ni tulaga masani, ona tatau lea ona faʻateleina lenei vaega. O le mea lea, ae le i faʻatauina se laulau, latou te fuafuaina le aofaʻi o tagata o le a 'aʻai i ai i aso uma, ma faʻateleina i le 60 cm faataamilo i le taamilosaga mo taʻitasi. Aua neʻi galo e faʻaopopo "potu ulu" mo se ulugaliʻi malo ma aveʻese le le aoga itu tulimanu. E mafai ona 'eseʻese foliga o le Tabletops: sikuea, faʻatafafā, oval, lapotopoto. E mafai ona iai ni auivi e le masani ai ona o ni mea taua. Mai se mafaufauga o mafaufauga, o maʻai tulimanu e sili atu ona 'alofia. Tusa lava pe na filifilia se laulau faatafafa, ia faʻataʻamilomiloina ona pito. Lenei "agavaivai" o le siʻosiʻomaga e fesoasoani i le manaia fesootaiga ma salu ese ese totonu pa puipui o le mafaufau i le subconscious tulaga. O vae laulau e mafai ona i ai i tulimanu i le aofaʻi o le fa fasi, i le ogatotonu i le tulaga o le "pou", pe latou te mafai ona fausia ni pito iʻu lagolago i autafa. O le nofoaga tutotonu e masani mo tamaʻi laulau. Faʻamatalaga masani e fa vae. E ala i ituaiga o mea, fiafia e tuuina atu i:

  • Laʻau mautu. E anagata, ei ai le tele oa o natura paolo ma amataga mamanu. I totonu o totonu totonu, o loʻo faʻaaogaina ai ituaiga taua, lea e taugata ai se aofaʻi faʻapena.
  • Uamea. Eseesega i le onosaʻi ma teteʻe atu i masini faʻaleagaina, ae o mea faʻaletino e palu faʻatasi i ona po nei "maualuga-tekonolosi" sitaili.
  • Tioata E mafai ona malamalama lelei pe matte, ma se faʻailogaina o le ata. O mea e anagata, talu ai o tioata agamalu e faʻaaoga mo le gaosiga o meaafale, lea, ma le malosi o le aʻafiaga, o le a na teuteuina i se maʻa pupuni, ma o le a le solia i mataʻutia fasi.
  • Acrylic, conglomerate, maʻa masani. O mea e taua o loʻo agavaʻa ma talafeagai uma masani ma ona po nei sitaili.
  • Palasitika. Se filifiliga i le tala o le tupe mo totonu taugofie. Lelei tele o se tali le tumau.

E le fautuaina e faʻatau se laulau ae e leʻi faia se ata tisaini mo se 'aiga' aʻai. E ui o lenei elemeni o le totonugalemu, autu vaega o le meaafale kulupu, e tatau ona tutusa ma le lautele sitaili ma ia faʻafetaui i ai, ae le faʻalua.

    

Filifiliga o nofoa

Nofoa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le laulau, ae le o lona uiga o latou e tatau ona sau mai le tutusa seti. Talu ai nei, ua avea ma masani le filifilia o nei fasi meaafale eseese. Aua neʻi e sese o soʻo se nofoa e te tau ai o le a ofi i lau laulau. Ina ia aua neʻi misia, ma o le tuʻufaʻatasiga na foliga mai o meaola, taulaʻi i le foliga. Afai o le laulau e sikuea, lona uiga o nofoa e tatau ona tutusa. O pito lapotopoto e tatau foi ona toe faia i vaega taʻitasi o le ato faʻapotopotoga. E fautuaina e filifili se laulau ma nofoa mai mea tutusa. Pau lava le tuusaunoa mafai ona malo-malo tuʻufaʻatasiga:

  • Uamea ma fafie. O se tuʻufaʻatasiga faigata e faigata ona faʻaleagaina.
  • Maa ma fafie. O se taugata ma taugata filifiliga e ofi i luga o le falealuga ma le paʻu.
  • Glass ma uamea. O se vaifofo fou onapo.

O le i ai pe leai foi o upholstery, armrests e oʻo lava i tua e taua foi. O le mea moni, o faʻataʻavale e seasea fesoʻotaʻi ma se 'aiga lelei. Ae pe o manaʻoga ma pulupulu e manaʻomia o se mataupu o le faigofie.

    

Isi meaafale ma mea faigaluega mo le potu 'ai

I totonu o le 'aiga' ai, i le faʻaopopoina i le autu seti (laulau ma nofoa), faʻaopopo elemeni mafai ona maua. E aofia ai mea tetele (fata, kapoti, kapoti) ma tamaʻi mea (fata, tu, ato) meaafale. E tuʻuina mo mafuaʻaga mafuaʻaga, talu ai o le faʻaopoopo potu teuina i nisi fale mautotogi e aoga lona mamafa i auro. Ae o le auala saʻo, o se meaafale e mafai ona liua i se teuteuga matagofie mo se potu 'ai. O le itu i autafa e teuteuina i seti vali, ipu i luga o tulaga, seti o tioata. Ae ui i lea, aua le soona faia ma liliu i totonu o se sideboard, o se elemene taua o Soviet potu malolo. O teata laupapa ma pusa o drawers e teuteuina i ata poʻo ata vali o ata ma fualaʻau o fualaʻau, fualaʻau ma isi taumafa. Mo le lagona, vaʻa ma fugalaʻau fou vavaeina o loʻo tuu i latou. O puipui e faʻapipiʻi atu i ata puʻe ata ma ata o laufanua faʻaleaganuʻu poʻo loʻo i ai pea olaga. O ata masani o mea manogi, pi kofe, cereal ma isi uiga kuka e "fua fua" e talafeagai mo sitaili faaonapo nei.

O se faʻaiuga muamua o le tuʻuina o se laupapa laupapa tele ma penivali, pei o se cafe. I luga ia oe mafai ona tusi i lalo manaʻoga mo lou aiga pe taʻu i lou aiga e uiga i le lisi mo le aso.

Moli

Moli luga o le 'aiga' aʻai e sili ona faigofie. Afai e laʻititi le potu, ona faʻatautau lea o le moli moli i luga o se tamaʻi laulau. E talafeagai e oʻo foʻi i mataupu ua i ai lona tuaoi i le potu tuʻufaʻatasia i luga aʻe o le nofoaga kuka. O isi taimi o le le lava o le malamalama e tauia mo le faʻaaogaina o sconces i luga o puipui poʻo moli umi i luga o le foloa. Ae ui i lea, o moli i le lotoifale o le a le mafai ona suia atoa le autu, o lea e sili ai le nofo i luga o se tagata tutoʻatasi moli na fuafuaina mo le 'aʻai. Afai e umi le laulau, ona tuu lea o se vaega o moli moli i se laina.

Filifiliga lanu

O pupuni mafanafana e tatau ona i ai i le lanu lanu o le 'aiga' ai. Ua faʻaalia i suʻesuʻega lo latou faʻaosofia o le manaʻo lelei ma faʻaleleia le lagona. O le potu 'ai e mafai ona teuteuina e tusa ai ma le faʻavae o le tutusa poʻo le faʻaeseesega. E sili le filifili paʻepaʻe poʻo se tasi o paʻu paʻu e fai ma autu autu: peach, piniki, samasama, efuefu, nutty. Mo le matafaioi o le lona lua lanu, lona tuaoi i le spectral liʻo ua filifilia. O le paolo lona tolu o le a susulu, lea e faʻatagaina, aua e faʻaaoga laiti (naʻo faʻataliga). Afai o faʻamalama umukuka feagai ma le la itu, ona mafai lea ona e faʻavaivaia le "mafanafana" masani o totonu i le lanumoana, lilac, lanumeamata, turquoise.

Faiga o tisaini

O le tali vaʻaia e taua tele i le ata o soʻo se potu. Muamua, latou filifilia se faʻatonuga mo totonu tisaini ma faʻatoa maeʻa ona latou auai i le filifiliga o lanu, meaafale, teuteuina auiliiliga. E leai ni tapulaʻa i le faiga o le potu 'ai a uma. Ae ui i lea, e masani ona "nonoa" e totonu i totonu o le sili "faʻaleagaga" sone - o le umukuka. E foliga mai e sili atu le aoga pe a fai o potu e tu felataʻi. Laupepa lauiloa e aofia ai minimalism, hi-tech, loft, chalet, art deco, masani, fusion, ituaiga, Scandinavian, Iapani, sasaʻe ma Farani Provence. Sei o tatou talanoa e uiga i le tele o filifiliga filifiliga i sili auiliiliga.

Faʻavae

I le faiga faʻavae masani, o totonu e foliga foliga matagofie ma matagofie. Lenei faʻatonuga e le taliaina taugofie, faʻataʻitaʻi pe aoga. O vasega masani e taumafai lava mo mea taugata, e faʻaalia ma le iloa. O puipui e ufiufi i pepa puipui teuteu teuteuina i fugalaʻau teuteuga. O le lanu lanu e puleaina e papaʻe, enaena ma ona paolo. I totonu o potu tele, o loʻo faʻapipiʻiina ai se laulau lapoʻa uumi ma tulimanu faʻataaliʻi e fai i laupapa taua. O le seti eo mai ma ni nofoa mananaia ma mimilo, faʻapipiʻi vae. E faʻapipiʻiina i latou i le ie malulu poʻo isi ie taugata. I lanu, latou te filifilia loloto malualii tones poʻo ni sologa lelei i luga o le auro, sukalati, apamemea pito i tua. O le teuteuina o puipui e faʻatapulaʻa i le tautau o ata i faʻavaʻa o ata poʻo atavali o laufanua. O le taualuga e matua teuteuina i stucco suia, ma o le tele-tiered, mamafa tioata moli uila ua faʻapipiʻiina i lona ogatotonu. O le faitotoʻa e teuteuina i tumu atoa poʻo paʻu.

Gothic

O le 'aiga' ai masani a le Gothic e manatua ai le potu 'ai tele a le maota. O le mea na tunu ai tamaʻi puaa na feanu i ai, na latou inuina le uaina mai ipu ua tanu i maʻa taua, ma 'ai i pesega a le au faʻalavelave. I potu vateatea, o le faʻalo e teuina ma teuteuina i pou. O puipui e teuteuina i ata o ata ma faʻailoga o loʻo atagia mai ai le lototoa mai le olaga o tamaʻitaʻi. I totonu sili atu faigofie, latou mafai ona ufiufiina i se ie ma se matagofie fugalaʻau mamanu. O le laulau e tatau ona lapoʻa, faia i mautu oki. Nofoa e faʻaaogaina e aunoa ma tapega, ma vane tua. Afai o le laulau e faʻatafafa, ona tuʻuina lea o ni moli uila i se laina i luga aʻe. I le ala, o matauila i luga o latou tulaga i se auala e fausia ai se foliga tutusa ma tuugalamepa, lea i le Vaitau Tutotonu na faʻamalamalamaina le taumafataga i le potu 'ai.

E fiafia Gothic i leo pogisa ma le faʻanoanoa, o lea e le fautuaina ai le sitaili mo le faʻaaogaina i avanoa fufusi, talu ai o le paleta o le a taʻalo ai i se tausuaga mataga ma le manatu o le vanimonimo.

Provence

O le Provence style 'aʻai' ai ei ai se faʻapitoa faʻamafanafanaga ma agamalu. O le lanu lanu e puleaina e paʻepaʻe ma paʻu paʻu. O pupuni e ufiufi i ie lanu felanulanuaʻi. O laufanua matagofie poʻo se ata atoa o ata a le aiga o loʻo tuʻu i luga o puipui. E sili atu le filifilia o se laulau lapoʻa, talu ai e fiafia Provence i laina vaivai. E mafai ona faʻafoliga tausaga e ala i le valiina i le tasi vaega o paʻepaʻe luga o le taimi muamua leo. Aʻo leʻi faia le taumafataga o le afiafi, e tatau ona ufiufi le laulau i se laulau moe. Se lua o fagu matagofie ma fugalaʻau fou e tuu i luga o faʻamalama. O puipui e ufiufi i pepa puipui ma faʻalelei fugalaʻau foliga. O nofoa e faʻapipiʻi i le piniki, turquoise, samasama, mint poʻo le olive i tamaʻi fugalaʻau. Afai e i ai se laulau i tafatafa o le moega poʻo ofu e latalata i ai, ona tatau lea ona teuteuina i latou i ni ipu teuteuina i luga o tu, faʻataʻitaʻiga laiti, faʻapusa, ma ato.

Moroccan

O ituaiga Moroccan e aofia ai le vaega o faʻatonuga i sasaʻe. I totonu o le fale, e foliga mai e matua ese lava. E i ai se laulau laʻau laʻau i le ogatotonu o le 'aiga' ai. Manatua o tagata Sasaʻe e 'aʻai sina meaʻai, ma faʻaalu le tele o latou taimi i talanoaga faʻafilosofia. I ona tafatafa ane, e lua sofa e i ai felanulanuaʻi o mea faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina, e masani ona "sausauina" i luga aʻe ma aluga teuteuina ma flirty tassels i pito. O faʻamalama e teuteuina i mosaics felanulanuaʻi. O papatusi teuteuina ma laupepa e tautau i puipui. O loʻo ufitia fola i kapeta felanulanuaʻi na faia e lima.Afai o le 'aiga' aʻai manaʻomia e vavaeʻese mai le umukuka po o le fale tele, ona faʻaaogaga vaeluaina e faʻaaogaina, lea e mafai ona teuteuina i latou i faʻavae faʻavae ma curls. O se uluaʻi vaʻaiga tisaini o le tuʻuina atu o kulupu a Moroccan lamepa i luga o le faʻalo, lea o le a faʻamamafaina ai le tofo i sasaʻe i totonu.

Faaiuga

Pe a fuafuaina se 'aiga' aʻai, oe manaʻomia le faʻamoemoe i le na o le tasi le tulafono: 'ai i totonu e tatau ona mafanafana, manaia ma faigofie. Leai se lanu faʻamalosi luga fiaʻai, loto faʻanoanoa poʻo le leai o se avanoa i le laulau e le tatau ona tulaʻi mai. Afai e tupu lenei mea, o lona uiga o le potu 'ai na faʻaaoga sese. Manatua o le 'aiga' ai poʻo le potu tumaoti e tatau ona ogatasi i se toʻafilemu lagona ma faʻaosofia ai le manaʻo, faʻaosofia lemu talanoaga ma aumai malo ma tagata o le fale faʻatasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAKURA MATOU: La verdadera protagonista de FATE STAY NIGHT (Mae 2024).