Faʻafefea ona fai se teuteu teuteu i ou oe lava lima?

Pin
Send
Share
Send

Oe o le a manaʻomia le faʻatau laupapa laupapa (poʻo isi veneered laupapa), o se pea pou uʻamea, ma se taaiga o mafiafia, maʻaia maea. Nai lo se tasi o laupapa, e mafai ona e faʻaofiina se "laupapa laupapa" - o ona po nei ma talafeagai lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le umukuka e mafai ona e tusia "tofiga" i luga o sea laupapa ia oe lava poʻo lou aiga.

E le faigata le faia o se teuteuina vaeluaina ma ou oe lava lima. O le mea moni, e tatau ona e galue malosi, ae o le a avea ma se teuteuga moni o totonu o lou loto, maua ai se tulaga ese foliga.

Lenei filifiliga e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se sitaili fofo, pe afai e te tausisi i tulafono faigofie:

  • O le lanu o le veneer o laupapa e tatau ona faʻatusatusa i le lanu o meafale laupapa poʻo isi laupapa totonu elemeni. E mafai ona fai i se leo poʻo se faʻaeseesega.
  • E mafai ona e faʻaopopoina susulu faʻaaliga e ala i le valiina o le maea i lanu e fetaui ma le lautele lautele o totonu e faʻaaoga ai ie vali.

Mea e faʻaaoga

Ina ia mafai ona faia se teuteuina vaeluaina ma ou lava lima, oe o le a manaʻomia:

  1. lua fusi mai IKEA (STOLMEN system, maualuga mai 210 i le 330 cm, tuʻu i le va o le faʻalo ma le foloa);
  2. ono laupapa laupapa poʻo laminated (oe mafai ona faʻaoga laupapa fale);
  3. o se coil o le maea poʻo le maea o le mafiafia talafeagai;
  4. faʻapitoa vali "laupapa laupapa" ma muamua i lalo (pe afai e te fuafua e tusi i luga o se tasi o laupapa);
  5. kelu fausia poʻo kelu pu;
  6. seleulu, fua faʻapipiʻi, penitala.

Faʻagasologa

E faigofie ona fai se teuteuga vaeluaina, mulimuli i le faʻasologa o gaioiga.

  1. I le nofoaga saʻo, faʻamau le kola tu, o le mamao i le va o latou e le tatau ona sili atu i le 80 cm.
  2. Laa i tua pe a ma le afa mita mai le foloa, kelu le pito o le maea i le tulaga, ma matagi malosi - pe a ma le 10 sikuea. Tipi le maea ma faʻamau le pito.
  3. Fua le mamao mai le foloa i le pito i lalo ma le pito i luga o le faʻamaʻaina - o le tutusa e tatau ona i luga o le isi tulaga. Tusi i lalo mea taua - pe ae faia sau oe lava teuteu teuteuga, oe o le a manaʻomia i latou.
  4. Tatala le maea ma faʻaaoga o se faʻataʻitaʻiga e tipi ai le 13 sili atu o tutusa fasi pepa. Lagolago elemeni ma taofiofi o le a faia mai ia latou.
  5. Toe fua mai le foloa le mamao ua uma ona e iloa i le pito i lalo o le faʻamaapeina, savili tutusa lava uʻamea i luga o pou uma e lua, ia faʻamautu tivi taʻitasi ma kelu.
  6. Faʻamau le laupapa muamua i lagolago o le maea, tago i le maea, afifi faataamilo i le pou, ma faʻasolo i le isi itu. Otioti le 12 fasi fasi manoa lava e faʻapipiʻi ai laupapa, ma faʻamau le muamua laupapa i le pou lona lua.
  7. Toe fai seʻia faʻapipiʻi uma lau laupapa. Afifi faʻasefulu isi maea i luga o le pa i luga - o le mea lea o le a avea o se maualuga limiter.

I lea, e le faigata ona faia se teuteuina vaeluaina, oe na o le manaʻo e mulimuli i le tekonolosi.

E sili atu ona faigata le filifilia o le saʻo lanu ma mea o laupapa (e mafai ona avea o ni cork fasi poʻo ni palasitika peleni) e sili ona talafeagai mo lou totonu. Afai e te manaʻomia se maualuga maualuga pe maualalo vaevaega, suia le numera o laupapa oe o le a faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: teuteu dance (Mae 2024).