Faʻataʻitaʻiga o totonu faʻatumuina o kapoti potu

Pin
Send
Share
Send

Pusa kapeneta ma fata

O le sili ona lauiloa mea teuina i le umukuka o le laina o kapoti e nofo luga o le nofoaga o galuega. E masani ona iai meaʻai mamago, ipu, vailaʻau. I totonu o se tamai umukuka, faʻaaoga le avanoa i le ergonomically pe a mafai, ma umi, o faʻalo i le faʻalo i luga o kapoti umukuka o se lelei masani. O le tele o taimi e faʻataʻoto ai fata i totonu, o le sili atu foi lea: e le faigofie i taimi uma ona teu ipu i se faʻaputuga. Matou te fautuaina le tuʻuina o aitema e le faʻaaogaina tele i luga o fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le le masani ai o le kapeneta o le puipui e iai ni sliding luma. O se tali sili lea mo tamaʻi umukuka: o faitotoʻe swing e le faigofie i taimi uma ma tele avanoa.

Alavai

Le isi faʻatumuga masani mo kapoti kapoti. O le masini faamago e masani lava ona tu i luga o le tapu i tua o faitotoʻa i luma: o ipu nanaina foliga sili atu ona matagofie nai lo i latou o loʻo vaʻaia. O isi taimi e leai se pito i lalo o le kapoti masini ma le vai mai ipu susu e tafe saʻo i totonu o le tapu. A leai, e tatau ona faʻaaogaina se paleta. O se tasi auala sili e tatala ai lau kapoti o le faʻapipiʻi lea o se faitotoʻe i luga e tu i luga ma e le faʻalavelave a o e fealualuaʻi i le umukuka.

E mafai foi ona tu le alavai i le kapoti pito i lalo. E sili atu le fetaui lelei le faʻaogaina o se drawer loloto mo lenei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se masini faʻamama uʻamea, lea e faʻaauupegaina i le pito i lalo o le umukuka O lenei faʻatumuina e sili ona lelei mo tagata e ana ipu fufulu ipu: mama ipu mafai ona aveʻese i le taimi lava lea, aunoa ma le tu i luga ma aunoa ma le oʻo i le pito i luga.

Kapeneta i luga aʻe o le pulou

I tamai umukuka, ina ia aua neʻi faʻaleaogaina avanoa aoga, e te manaʻo e faʻatumuina uma fua fua. A o okaina meaafale umukuka, oe tatau ona mafaufau e uiga i le pulou muamua: o loʻo i ai se avanoa le faʻaaogaina i autafa o le ea outlet, ae o se kapeneta ma totonu faʻatumuina foia lenei faʻafitauli. O le paipa o loʻo nana i tua atu o foliga e le faʻaleagaina ai le vaai, ma mea laiti e mafai ona teuina i luga o fata.

Drawers

O kapoti pito i lalo e masani ona iai ni mea mamafa - ulo, sioala, mea faigaluega a le fale. O loʻo faʻapipiʻiina drawers i lalo ole laulau ole umukuka, faʻafetai e te le tau nofo ai i lalo ma vaʻai mea e manaʻomia i luga o fata. O ia masini e taugata, aemaise pe a fai e faʻalautele atu i le iuga. Faʻavae mafai ona maua uma i lalo o le tapu, i le mea e tatau ai le teuina o vailaʻau, ma lalo o le hob.

I le okaina ese o drawers, oe mafai ona sefe tupe ma maua se ergonomic umukuka faʻatumuina.

Fagu meaʻai

O le fata o se tamaʻi pusatoso e vaevaeina i potu mo le teuina o sipuni, tui ma naifi. Faʻafetai i lenei faʻatulagaina, tuʻuina i totonu o le umukuka kapeneta, o mea faigaluega e masani ona i o latou nofoaga, faigofie ona maua ma aua le faʻaaluina le avanoa i luga o le countertop. O le fata e mafai ona avea o se matutu: e puipuia le susu mai le ulufale atu i le pito i lalo o le pusatoso. O mea e sili ona taugata ole palasitika, ae o siama pathogenic e faʻaputuputu i luga luga ole taimi. O le palasitika faʻatumu e tatau ona fufulu ma faʻamago lelei, ma i le aluga o taimi, suia i se fou. O se fata laupapa e foliga sili atu ona tamalii, ae naʻo masini mamago e manaʻomia ona tuu i totonu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se seti umukuka ma ni faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia ma tipi mea teu ofu.

Eria i lalo o le tapu

O se tali lelei mo le kuka talafeagai o le lapisi toso ese mai lapisi. E mafai ona fausia i totonu o le umukuka kapoti i lalo o le tapu ina ia mafai ai ona seʻe le pakete pe a e tatalaina le faitotoʻa. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se tapuni e siʻi otometi pe a uma ona oomi le uila. I se faʻaopopoga i le lapisi kalone, e mafai ona e teuina ni vailaʻau i totonu o le fale i lalo o le tapu e faʻaaoga ai ato uʻamea - fausia i totonu pe leai foʻi.

Carousel

E le faigofie ona tiaʻi le avanoa i totonu ole umukuka tulimanu ma le poto: ulufale i se lautele kapeneta i le tulimanu lava e faigata ona o lona loloto. O se tasi auala manino e foʻia ai lenei faʻafitauli o le faʻaauupegaina o le carousel. Faʻafetai i le taamilo mamanu, o le auala i ipu o le a sili atu ona faigofie. A faʻatau se carousel, oe tatau ona totogia faʻapitoa le lelei ma le mafiafia o le uʻamea, le faʻatuatuaina o le faʻavasega auala ma le taʻuleleia o le gaosi - o nei mea o le a fuafua ai le ola tautua o le umukuka faʻatumuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le rotary carousel e faʻafaigofie ai ona ulufale i mea e te manaʻomia. O le seti ua faʻatumuina i se faʻapitoa faʻalua faitotoʻa ma totonu moli.

Tulimanu toso-mai faiga

O se faʻapitoa faʻapitoa, lea e taʻua o le "locomotive", o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le fua. O lona faatafafa foliga e sili atu ergonomic nai lo le lapoʻa carousel, o lea o le umukuka kapeneta avanoa e le tumau gaogao. A tatalaina, o fata e toso mai i fafo taʻitasi, ma a tapunia, latou oso i le nofoaga i le faʻatonuga faʻatulagaina.

E mafai foi ona e faʻaogaina le tulimanu i le faʻaaogaina o se faiga o drawers: o latou numera o le a faʻamoemoe i le maualuga o ipu.

Teuina o fagu

O aso nei e faʻatumuina o kapoti fale e fetaui ma manaʻoga o tagata e ana fale. Mo le faʻasaoina o sosi, suauʻu ma se faʻaputuputu o uaina, o le tele o kapoti o loʻo iai fata faʻapitoa mo fagu. E lelei pe a fai e te mafaia ona faʻaoga se avanoa vaapiapi, e masani ona leai se mea. O tufatufaina uʻamea ma fata e faʻafaigofie ai ona faʻatulaga se minibar poʻo le teuina o suauʻu mo se taimi umi, lea e tatau ona taofia mai le la.

Moli tua

O le faʻatumuina i totonu e faʻatapulaʻa e le gata i le tele o koneteina mo umukuka mea faigaluega, ae faʻapena foʻi i le moli uila, e faʻafaigofie ai ona ulufale i aitema. Moli muamua - ma otometi fesuiaʻi i le taimi o le tatalaina. Ina ia maua se faʻapena, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi kamupani o loʻo faʻaaoga lelei meaafale totoga. Lenei ituaiga o moli faʻatinoina le gata i le aoga ae faʻapena foi se teuteuga gaioiga. O le sili ona tamaoaiga o LED fasi pepa, e maopoopo ma e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se vaega o le kapeneta.

Soʻo se mea tau eletise, e aofia ai moli uila, e tatau ona i ai le eletise. E taua le mafaufau muamua i lona tulaga i luma atu, ae le i okaina se umukuka seti.

I le ata o loʻo i ai umukuka meaafale, lea e fai ai e le moli totonu se mea teuteuina, faʻatasi ma le autu moli ma faʻaopopo le malamalama i le pulou.

Faletusi o ata

Faʻatasi ai ma le faʻatumuina saʻo o kapoti, o le umukuka avanoa o le a faʻatulagaina pe a talimalo le fafine talimalo poʻo le e ona le mafanafana. O se tagata e faʻaaluina le tele o taimi i le umukuka o le a faʻafetaia le mafai ona maua mea uma latou te manaʻomia i le taimi o kuka. Ua sauni le maketi faʻaonapo nei e ofaina le tele o filifiliga mo le faʻatumuina mo tofo ma atotupe uma. Mo nisi faʻataʻitaʻiga o mea e teu ai, vaʻai la matou filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brian McGinty Karatbars Reviews 15 Minute Overview u0026 Full Presentation Brian McGinty (Iuli 2024).