Mea tuai o le a suia ai totonu (o se filifiliga o 10 manatu)

Pin
Send
Share
Send

Pusa tuai

O le mauaina o latou e le faigata, pei lava o le tuʻufaʻatasia o oe lava: oe manaʻomia se jigsaw ma laupapa slats. Drawers mai lalo o se laulau tuai poʻo fualaʻau fagu e talafeagai foʻi. Racks, laulau ma fata tatala ua fausia mai ia latou. A talafeagai, e paʻu le mea ma vali i se lanu e talafeagai mo totonu. O ata tusia ata e foliga lelei i le Scandinavian ma le eco-style.

I le ata o loʻo i ai ni pusa tuai i totonu o le fale e fai ma fata mo mea faʻamanatu.

Faʻafanua mai atavali po o ata puʻe

Faʻaoga avanoa e aunoa ma se ipu - o le mea lea e matala ai mafaufauga o le tagata fatufatuaʻi. Afai e te valivaliina faʻavaʻa i le tasi lanu ma faʻamau i luga o le puipui, o le a sau i fafo se atisi ata mea. I le faʻapipiʻiina o se manoa i se lapoʻa tuai ma tufatufaina ata lolomiina ma lavalava, oe mafai ona maua se sili teuteu elemene e mafai ona suia faigofie e ala i le suia o ata.

Fatafata laupapa

O lenei aitema tatau i ai le faʻaaloalo faʻapitoa: o le pusa e mafai ona avea o se teuina, ma se nofoa, ma se kofe laulau. I aso nei, o fatafata o loʻo i le tumutumuga o lauiloa: faʻafetai i lo latou lalelei foliga vaaia, latou mafai ona faigofie suia soʻo se totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fatafata tuai na teuteuina vae o le moega i totonu o le Potumoe Scandinavian.

Atopaʻu

Tele tagata tusiata ma tagata fai ata e suʻe ni atopaʻu tuai, toefuatai ma liliu e avea ma galuega o faatufugaga. Latou mautinoa e leai se nofoaga luga efuefu mezzanines! Laulau kofe, laulau i autafa o moega e faia mai i se atopaʻu, pe na ona latou faʻamau faʻatasi lava i ni kopi. O le isi filifiliga manaia o le faʻaaogaina lea o afa o atopaʻu e pei o fata.

Faʻamau tuai o faʻamalama poʻo le faitotoʻa

E le o laupapa laupapa uma e talafeagai mo teuteuga, ae afai e te laki e maua se aitema ma se le masani ai mamanu, oe tatau ona manavaina se ola fou i totonu. Afai o le mea faitino i ai tioata, e mafai ona faʻaaogaina o se faʻavasega ata ata ma teuteuina se umi auala faʻatasi ma ia. Afai e te suia tioata i faʻata, o le mea o le a liua i se aoga elemeni o shabby chic decor.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai faʻavaʻa faʻamalama ma uli ma papaʻe ata i tulimanu.

Ipu le manaʻomia

Faatasi ai ma le fesoasoani a tuai ipu ma se teapot, e faigofie ona faia se amataga fatuga i luga o le windowsill i le tuu o fale fale i totonu o le koneteina. O sukalati e tutupu lemu e ola lelei. E mafai ona e faʻaaogaina greens e teuteu ai le umukuka: matagofie ma aoga uma.

E i ai ni papatusi tuai e te le manaʻo e tiaʻi? Pa ma acrylics, o le a latou foliga sili atu i luga o le puipui.

Masini suisui

Afai o le tuai vae suʻisuʻi masini e le mafai ona faʻaaogaina e pei ona fuafuaina, e aoga le liua i se uluaʻi laulau, tuʻua le uʻamea tulaga ma suia le laulau luga. Faʻapea foi, le mamanu mafai ona suia totonu o le faletaele, suia le kapeneta mo le tapu.

O le faasitepu o le a suia ai le potu

O se faasitepu le talafeagai e mafai ona avea ma mea taua o totonu, aua o lenei mea teuteu e mafai ona teuteuina i auala eseese. O le a le faʻaaluina tele avanoa, ae o le a mautinoa lava tosina mai mafaufau. I le faʻaopopoina i galuega matagofie, o le sitepu e mafai ona avea o se fata ma masini faamago i totonu o le faletaele, faʻapea foi ma se tautau i le auala savali.

I le ata o loʻo i ai se sitepu i le auala savali, lea e faʻaaoga e avea o se faʻaopoopo tautau ma faia ai totonu tutasi.

Kitara tuai

O se mea faʻagalogalo e le mafai ona lipea, e mafai, pe a manaʻomia, ona liua i se fata e le masani ai. E faigofie ona faʻaauupegaina i moli, teuteuina i fale o fale, mea faʻamanatu ma ata.

Moega

O le filifiliga lelei mo se tamaititi o le a avea ma se laulau mai le moega o tamaiti, lea e talafeagai i le maualuga mo ia, ma avea foi ma sili lelei nofoaga mo ata po o le taʻalo. E sili atu ona faigofie le faia o se sofa a tamaiti mai se le manaʻomia mea.

I le ata o loʻo i ai se laulau mai se moega tuai: ina ia fausiaina, o le itu puipui na aveʻese ae suia le laulau.

Faletusi o ata

I se faʻaopopoga i le lelei vaʻaiga o le faʻaaogaina o mea tuai mo teuteuga i totonu - amataga ma le faʻaaogaina - e tasi lava le isi mea: soʻo se tasi o nei aitema e mafai ona teuteuina pei ona manaʻomia e ona e ona.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Loimata e Manatu (Mae 2024).