Maʻa teuteu i le potumoe: ata, ata

Pin
Send
Share
Send

Teuteuina o se potumoe ma se maʻa o le a faʻamamafaina ai le tulaga o ana e ana, faʻalelei le potu, faʻamanatu i tu ma aga - ma i le taimi lava e tasi e foliga mai e sili ona lata mai.

E mafai ona faʻaaogaina le maʻa e faʻapipiʻi ai le potu atoa, ona vaega, pe faʻatatau i se tasi o puipui; mo se potumoe, o le puipui lea i tua atu o le ulu. Lenei o le a faia le moega tu matilatila o le autu fasi meaafale.

E mafai ona tuʻufaʻatasi le maʻa ma le sima, laupapa poʻo le teuteuina o ie, faʻatasi ai ma le uʻamea, tioata, poʻo le pepa faʻapipiʻi masani. O le tele numera o avanoa ono mafai ai mo le tele o ituaiga sitaili pe a teuteuina totonu totonu.

Tulaga lelei o maʻa teuteu i potu teuteuga

Faʻatusatusa i isi faʻamaeʻaina mea, maʻa teuteuina o loʻo taua i lalo:

  • agalelei i le siosiomaga: o le maʻa e le lafoa ni mea leaga i le ea;
  • anagata: umi auaunaga ola e aunoa ma le leiloa o foliga vaaia ona o le maualuga masini malosi;
  • faigofie ona faapipiiina: o le itu o loʻo pipii i le puipui o loʻo i ai se lamolemole, talatala luga; galue ma se maʻa e sili atu ona faigata nai lo le keramika maa;
  • faʻamautuina olaola: suia po o fungus e le amata luga o le maʻa;
  • faigofie tausiga: oe mafai ona faʻaoga vailaʻau fualaʻau (e leʻo iai ni vailaʻau);
  • ituaiga: e tele ituaiga o lanu ma ie e avanoa.

O le maʻa teuteuina faʻaaogaina i totonu o le potumoe mafai ona avea ma se kopi saʻo o se mea masani, pe i ai se miti faʻataʻitaʻiga. E masani lava, faʻapipiʻi piliki e faʻaaogaina, ma e mafai ona foliga pei o le masonry tuai - o lenei filifiliga e talafeagai mo loft poʻo Provence totonu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a maa teuteuina, oe mafai ona faʻataʻitaʻi le gata i le piliki, ae oʻo lava i brickwork, pe, faʻaaogaina le maʻa faʻamamaina, fausiaina e oʻo i luga lamolemole.

Le faʻaaogaina o maa teuteu i totonu o le potu moe

O le maʻa e mafai ona faʻaaogaina i toeititi lava o totonu - masani, minimalism, Procece, loft, Scandinavian style, ma e oʻo lava i ituaiga laʻei faigofie pei o le Emepaea poʻo le Art Nouveau. I minimalism, maʻa teuina mafai ona avea ma autu ma naʻo teuteu elemeni. Pau lava le tuutuuga: usitaia o le fuataga. Ole tele o maa ile teuteuga e faigata ai ona faitau totonu.

A teuteuina se potumoe i maʻa, o se tulafono, latou te tuʻuina i fafo le tasi puipui, ma tele taimi naʻo se vaega o le puipui. O le mea lea, e taua le mafaufau pe faʻafefea ona fetaiaʻi le soʻoga o le maʻa faʻamauina ma isi mea faʻauma.

Afai i totonu o hallway, luga loggias ma umukuka, "overflow" e masani ona faʻaaogaina, poʻo teuteuga ma "masaesae" pito, ona i totonu o le potumoe lenei metotia e le talafeagai tele, seʻi vagana ai, atonu, o le atunuʻu sitaili. I isi tulaga uma, e manaʻomia le faʻatapulaʻaina i nisi auala le nofoaga ua fuafuaina e faʻataʻatia i se maʻa. Lenei mafai ona avea ma faʻapitoa fausiaina tua o le uluulu, pe faʻatapulaʻaina mamanu.

I se faʻaopopoga i le puipui i tua atu o le uluulu, o se puipui e masani ona faʻataʻatia ma se maʻa, lea e faʻapipiʻi ai le vaega o le televise; o se tali faʻapea ua atili ai ona lauiloa.

Faatasi ai ma le fesoasoani o maʻa teuteuina, oe mafai ona sone le potumoe avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaalia o se tulimanu ma se laei laʻei ma se faʻata. I soo se tulaga, afai e te faʻaaogaina maʻa teuteuina i totonu o le potumoe, o le a avea ma autu taua i totonu, e tosina mai le mafaufau ma faʻamamafaina mea na tuʻu faʻasaga i lona pito i tua.

Fautuaga mo teuteuina se potumoe ma maa teuteu

O le maʻa, pei o isi lava mea e faʻaumaina, e i ai ana lava auiliiliga, ia e tatau ona amanaʻia pe a atiaʻe se potu potu.

  • E mafai ona e teuteuina le puipui atoa i se maʻa malamalama, pe a fai o le potu e laʻititi, o le avanoa o le a faʻateleina vaʻaia.
  • I totonu o se potumoe tele, e mafai ona e teuina se vaega o le puipui i tua atu o le ulu ulu ma se maʻa, ina ia oʻo mai i itu uma e tusa ma le 70 cm.O le teuteuina o se potumoe ma se maʻa i totonu o se potu tele e mafai ona aveina atoa le pa, ae i lenei tulaga, oe o le a manaʻomia e faʻaopopo nisi o se tele teuteuina elemeni e paleni ai.
  • Afai i totonu o se potumoe vaiti e tu le moega ma lona ulu i luga o se puipui umi, i totonu o potu laiti o le puipui e faataatia ma se maa i tua atu o le ulu ulu, ma i totonu o potu tele ma se pa o le 70 cm pe sili atu i tua o le ulu o le moega.
  • Afai i totonu o se potumoe vaapiapi o le moega e sosoo ma se pupuʻu puipui ma se ulu ulu, e mafai ona maeʻa i le maʻa atoa, ae taumafai e filifili moli pupuni paolo, aloese mai susulu tele pe matua pogisa leo.

Faʻamoemoeina i foliga vaaia, faʻataʻitaʻiga, ituaiga, lanu, maʻa teuteuina mafai ona avea ma elemeni autu i totonu, avea ma fesoasoani fesoasoani mo le faia o se potu, pe avea ma talaʻaga mo le faʻaaliina o ni tali i totonu. I soo se tulaga, o le a fesoasoani e aumaia originality i le atemosifia o le potumoe, ma ia sili ona faʻaalia atoatoa lou tagata.

Faʻatonuga vitio mo le tuʻuina o maʻa teuteu

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PELUANG BISNIS BESAR.!! Membuat kursi minimalis dengan mudah (Iuli 2024).