Ofe i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaaogaina o ofe e avea o se mea mo teuteuga i totonu e fai si talafeagai, talu ai ona o le natura faʻalelei ma le siʻosiʻomaga agalelei faʻatupuina le mafanafana ma le saogalemu mo se tagata. O ofe i totonu e ogatasi ma ituaiga eseese o mea masani ma e faʻaaogaina e fausia ai se tu masani i sasaʻe, faʻapea foʻi ma se fale tekonolosi faʻaonaponei.

O le ofe o se mea faigata mea e faʻagasolo, lea i taimi ua tuanaʻi na faʻatapulaʻaina lona faʻaoga. Faatasi ai ma le atinae o tekonolosi, na mafai ai ona gaosia oloa mai lenei mea e le maualalo, ma i nisi tulaga e sili atu nai lo oloa faia i laupapa ma isi mea na faʻaaogaina mo totonu teuteuina. O ofe ofe o le a faʻatasi lelei i totonu o soʻo se fale.

Talosaga i totonu

Pepe ofe teuteu teuteu o mea masani masani a le atunuʻu e faʻaaoga mo teuteuga totonu. E faʻaaogaina e fausia ai vaeluaga e vaelua ai le potu i sone ma tuʻu ai i le potu se lagona vevela.

Laʻau ofe eseese i:

  • lanu;
  • mafiafia;
  • metotia o togafitiga vevela.

A faʻasolosolo vaevaeina ofe tamaʻi ofe i ni vaega se lua, e maua ni afa papaʻu, e mafai ai ona e faʻapipiʻi luga o se puipui pe fai foʻi ni laupapa faʻaseʻe mai ia latou. O ofe i le umukuka e maua ai le potu i le ea o se faleʻaiga mafanafana i sasaʻe. Ina ia mafai e oloa ona tautua mo se taimi umi ma aua neʻi leiloa la latou vaʻaiga vaʻaia, e le tatau ona e tuʻuina i latou i le nofoaga lata ane o masini e faʻatupu ai le vevela. O le sūsū i totonu o le fale o le a faʻafualoa ai foʻi le ola o tamaʻi ofe.

Afai e faia pu i tulivae taʻitasi o se ogalaau ofe, e tusa ma le 2 milimita le lautele, o le a maua ai le ea i totonu o le ogalaau, ma o le a fesoasoani fesoasoani aveʻesea susu.

Meafale faʻalelei meaafale ma isi oloa

O ofe ofe e faʻafetaia e tagata e fiafia i le faʻamafanafanaga. O oloa e tele mea lelei nai lo meaafale laupapa:

  • faʻapalepale i le 'eseʻesega ole vevela;
  • aua le faʻaleagaina;
  • le fefe i le maualuga o le susū;
  • aua neʻi mou pe a oʻo i le susulu o le la.

A faʻatauina meaafale e faia i ofe, e tatau ona e mataala i le mea moni o se mea masani, ae le o se faʻataʻitaʻiga o palasitika. O fualaʻau na fai ai meaafale e tatau ona saoloto mai faʻaletonu ma taʻei. Nofoa ma laulau o laʻasaga eseese o tisaini e faia mai ofe, ia e faʻaaogaina uma i totonu o le fale (i le hall, potu moe, potu malolo, faletaʻele, umukuka, ofisa), ma mo veranda ma gazebo i le taulaga itu. O le malamalama ofoofogia o lenei mea e le mafua ai le manaʻomia le afaina i le taimi o femalagaaiga.

I le mulimuli ai i tulafono mo le faʻaaogaina o meaafale ofe, e fautuaina:

  • aua neʻi tuʻu i tafatafa o masini faʻavevela;
  • 'aua neʻi e faʻamaonia le sasaina;
  • aua le tuitui fao i le oloa;
  • aua le faʻaaogaina vailaʻau vailaʻau mo le faʻamamaina.

Tele o ituaiga uma o galuega taulima na fausia mai ofe:

  • ipu teu vai;
  • tagata tuʻu i le sami;
  • lamepa;
  • Faʻa ata

Ma le anoanoaʻi o isi vaega o ofe o le a faʻalelei atili ai lou fale.

Talosaga i le mamanu

I tausaga talu ai nei, o mea ofe na maua ai le lauiloa, e toʻatele e fiafia i le fesili: "Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lelei ofe ma le ata o le potu."

O se faʻalo e faia i ie afifi ofe poʻo ni mea faʻapipiʻi e foliga foliga soʻosoʻo faʻatasi ma faʻaloʻo faʻalo. O ie tapoleni o le a faʻaopoopoina ai le sitaili faʻaSaina i totonu o potumoe poʻo potu malolo.

O pupuni ie ma pupuni e foliga lelei mai ie ie. Latou faʻaaogaina aumaia faigata ma malamalama i le ata.

O ofe pepa puipui foliga foliga mai ma le manaia ma e faʻaaogaina e teuteuina ai se potumoe poʻo le potu malolo, e faʻamafanafana ai potu. I se faʻaopopoga, o ia pepa puipui e umi ma e le leiloa o latou foliga mai i le aluga o taimi.

Fola fola o loʻo i ai le tele lelei faʻamanuiaga. O lona faʻaaogaina e avatua ai i le potu se foliga manaia ma le aulelei, e talafeagai mo potu e faia i le faʻatulagaina o le oriental poʻo le masani.

Teuteu ofe ofe ofe i totonu o soʻo se totonu, faʻaopopo i fafo pupuni.

Vaega autu o ofe fale

Seʻia oʻo mai nei, na talia lautele ole fale sili ona lelei na faia mai le larch poʻo le oak laupapa, peitaʻi ina ua oʻo mai le ofe fale, na faʻateleina le pa mo le tulaga lelei o mea mo le faʻamaeʻaina o le foloa.

Features aofia ai:

  • malosiaga faʻapitoa ma le anagata i le taimi o faʻagaioiga;
  • faatinoga maualuga refactory;
  • pe a faʻatusatusa i le poletito na faia i mea masani, e sili atu le faʻatagaina le susū;
  • e i ai le antistatic aafiaga e puipuia ai le pefu mai le faaputuputu i ona luga;
  • faʻateleina le teteʻeina i le tulaʻi mai o ituaiga eseese o mamanu ma iniseti;
  • agalelei i le siosiomaga;
  • maua mafanafana foloa ona o le maualalo conductivity vevela;
  • sili leo lelei faʻaʻesega;
  • foliga ese.

Ona o le suka mea i alava ofe, i le taimi o le vevela togafitiga, o mea e mafai ona matua suia suia lanu, mai vao i le kofe, lea e faʻatagaina ai oe e filifili se paolo filifiliga talafeagai mo totonu, e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau vailaʻau leaga.

Le filifiliga o kapeti faalagolago i le mamanu

A filifilia le fola ofe, e tatau ona e filifili i le lanu fuafuaga, o loʻo faʻaalia i le tele o filifiliga. O mea o lanu masani e sili atu ona fetaui lelei mo teuteuga i totonu, faia i lanu malamalama, o pogisa pogisa o kofe e ogatasi ma mahogany elemeni.

I le filifilia ai o le lanu, e tatau ona e vaʻai i le ufiufi lacquer, lea e mafai ona avea silky matte, matte poʻo se pupula. Mo potu tetele, poloka fola ma le maeʻa maeʻa e sili atu; o le matte lomiga o le a foliga sili i tamaʻi potu. E talafeagai le faʻaaogaina o fale, ma le silky-matte maeʻa i nofoaga o ofisa, talu ai e manatu e sili atu le umi.

O se tasi o le sili ona taua aiaiga pe a filifilia paleti o ona uiga lelei, lea e faʻaaogaina e iloilo ai:

  • saʻo le fausiaina geometry;
  • le faʻamaoni o le tulaga o oloa;
  • ono iai ni māvae;
  • mafiafia toniga o le fasi fale.

O le filifiliga o le fola ofe faʻamoemoeina i le tagata lava ia e fiafia i ai, mamanu ma sitaili o le potu fuafuaina ma e faʻatapulaʻaina e mafaufauga ma le mauaina o tupe.

O ituaiga autu o kapeti

Afai e te le iloa pe faʻafefea ona filifili maualuga maualuga ofe fola, ona muamua lea o mea uma e tatau ona e faʻalogo i le kamupani a le gaosi oloa. E masani ai, e sili atu le faʻatutuina o kamupani taʻutaʻua o loʻo iai le latou poto masani ile matata. O pisinisi tetele e vaʻaia a latou ata e ala i le siakiina o oloa gaosia ma faʻatonutonuina le gaosiga.

Faʻapitoa vaʻaiga tatau ona totogia i le afifiina o le mea, talu ai o le tuʻufaʻatasia gaosi afifi lelei oloa ma tuu se faʻailoga faʻavae i luga o le oloa saunia. E faʻamalosia le siakiina o le tusi faʻamaonia lelei, lea e taʻu mai ai e leai ni vailaʻau e afaina ai le soifua maloloina i le oloa.

E tusa ai ma le GOST a le atunuʻu, o le vaega "A" pareti e manatu e sili ona lelei, o lona uiga e sili ona taugata.

E tolu ituaiga autu o panels ofe i luga o le maketi:

  • Poloka poloka - ei ai se talafeagai lokaina fesoʻotaʻiga, e faʻatagaina ai oe e faigofie ona suia elemeni taʻitasi i le tulaga o le faʻaleagaina.
  • Faletusi a Mose - e tele lava ina faʻamoemoe mo galuega teuteuina ma e tele ona ituaiga.
  • Mautu laupapa kapeti o le sili talitonuina multilayer lomiga o ofe vaega, le aofia ai teuteuina faʻaaogaina.

Faʻafefea ona teuina saʻo fale

Aʻo leʻi faʻataʻotoina le fale ofe, e tatau ona faʻapipiʻi le pito o le foloa i le sima mai le oneone. A mago le vaifofo, ona salalau lea o le laupapa laupapa i luga ia te ia, ma maeʻa ai ona salalau le fale lava ia. Afai e te mulimuli i le tekinolosi faʻagasologa tonu, faʻaaoga mea faigaluega faʻaonapo nei ma vaʻaia lelei le tulaga lelei i laʻasaga uma o le faʻapipiʻiina, o le a mafai ona e tuʻuina le fale e aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa.

O le galuega i le faʻavasegaina o le foloa tatau ona faia ma le tiutetauave atoa ona o le lelei o le teuina fale faʻalagolago faʻalagolago lava i ai. E tatau ona saoloto mai gaogao ma taʻetaʻe se tatau lelei screed. E le tatau ona iai ni mataua ile tulaga ole fofo faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma lona paʻeina. O le faʻatumu ma le foloa e tatau ona tasi le fasi. I le taimi o le faʻagaioiga, o le screed mafai ona faʻaalia i fafo susu, lea e tau atu i le faʻaleagaina vaega. Ina ia puipuia na faʻalavelave, e tatau ona e faʻataʻatia se mea e le susu i luga o le screed, e maua ai le puipuiga atoa mai le susu. O le isi laʻasaga o le faʻamautuina lea o laupapa laupapa i le faʻavae ma faovilivili.

Ae le i faʻataʻoto, ofe fola e tatau ona faia se acclimatization auala. Ina ia faia lenei, tatala le afifi ma tuu le mea malolo mo ni nai aso i le potu vevela.

Tulaga faʻapitoa o le teuina o fale poloka

E le o le faʻapea mai o le tuʻuina o le fale tele o se gaioiga faigofie, mo lenei galuega e te manaʻomia le i ai o se poto ma mulimuli i tulafono faʻavae. O se tagata e leai se poto masani galuega o le a manaʻomia ni faʻavae fautuaga mai polofesa.

O le faʻagasologa o le teuina o fale ofe e le ese mai le galue ma isi ituaiga o fale. Ina ia mafai e le tulaga lelei o le faʻapipiʻi ona tumau i se tulaga maualuga, o se tulaga manaʻomia o le faʻaaogaina o mago susu-e mafai ona faʻatitia lapisi, faataatia i lalo o le kapeti. O le taimi mo le faʻamagoina atoatoa o le sima screed faʻamoemoeina i luga o le susū tulaga i le potu ma e masani lava pe a ma le masina.

Ina ia puipuia le laupapa fale mai le sosolo, pepa kraft ma le maualuga o le 300g / m2 ua salalau luga o le laupapa.

Talu ai o leʻohe o se mea masani, atonu e i ai ni eseesega i le lanu lanu o pa puipui panels. Afai e te faʻalatalata i le faʻapipiʻiina gaioiga, ona faigofie ai lea ona liliu lenei drawback i se lelei, fausiaina o se amataga foloa tusia mai lanu lanu.

Aua neʻi galo o le fale poloka manaʻomia tausiga i le taimi o faʻagaioiga. Afai e te vaʻaia lelei le foloa o le ufiufi ma vaʻai lelei i lona tulaga, o le poloka faia mai pa panels o le a tumau mo le sili atu ma le sefulu tausaga tausaga ma o le a masani ai faʻafiafiaina oe i le matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jak fundusze z OFE kradł Tusk z Komorowskim! (Mae 2024).