Pupuni i totonu - 100 ata o aitia tisaini

Pin
Send
Share
Send

A teuteuina totonu, saʻo filifilia ie e taua tele. O ana meatotino faʻatagaina oe e suia le teuteuga i le faʻaiʻuina o le maeʻaina. O le faʻamanuiaina lelei o le potu e faʻatatau saʻo lava i le tulaga lelei o mea, lona ituaiga ma le lanu. Pupuni i totonu e mafai ona avea uma o se feololo lelei teuteuina elemeni ma o se mea faʻasoesa mea e te ono aʻafia ai. Ina ia le maua e tagata e ona le fale sea faʻalavelave, e tatau ona latou uia se auala tali atu i le filifiliga o ie. O lona lelei e tatau ona i ai i se tulaga maualuga, ma o le sitaili e tatau ona tutusa ma le lautele sitaili o le fale. I lenei tulaga, o le tau mou atu i tua. Ina ia faʻafaigofie mo tagata e ana le galuega, o le a matou iloiloina auiliili pe faʻafefea ona folau i le filifiliga o ie.

Faia agavaʻa i filifiliga

O pupuni eseese mo se faamalama tatalaina e taʻua o pupuni. E mafai ona faʻavasegaina i latou e tusa ma le tele o tuutuuga: o le ituaiga o tapoleni, o le auala o suiga, faʻatulagaina sitaʻiga, ituaiga o faʻamau, ma isi. Pe a filifilia, e tatau ona mafaufau i auiliiliga uma: mai le fua o le faʻamalama matala ma lona tulaga e faʻatatau i le cardinal point - i totonu teuteuga o le potu. Ma o lea o pupuni na faʻatauina i luga o le faʻamalama foliga foliga lelei, e sili atu le aloese mai ie faʻapitoa.

Peitai, e le o lona uiga e tatau ona taugata tele le mataupu. O le vevesi tutusa e le ofi i sitaili uma. Ona tatau lea ona e filifilia le lanu saʻo. Ina ia iloa le mea mulimuli, e tatau ona e taliina ni nai fesili:

  • O le a le teuteuga elemeni o le a faʻatasi ai pupuni?
  • O le a le latou matafaioi e tatau ona i ai - matua teuteuina pe multifunctional?
  • E te manaʻomia se susulu faʻaaliga mo lau tisaini?

Ma ina ia mafai ona taliina saʻo i latou, o le a matou iloiloina atili pe o a filifiliga o loʻo i ai.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

Faʻamoemoeina i le tulaga o le lesitalaina, o le ana le fale mafai ona filifilia soʻo se tasi o le fuafuaina i lalo.

Le lanu o puipui

Afai e i ai le sili atu o mea faʻaaoga ma isi totonu auiliiliga i totonu o le potu, ona fautuaina lea ia faʻaeteete i le ata o pupuni. E sili atu le aua le tosina mai le mafaufau i mea o se susulu lanu, ma tumau i luga o le le mautonu palette. O le latalata i le filifilia paolo o le lanu o le pepa puipui, o le itiiti le amanaiaina o ie o le a avea. O lenei metotia e faʻaaogaina malosi e tagata mamanu pe a manaʻomia e faʻatulaga se tamaʻi potu. Lea faʻatagaina oe e taofia le avanoa i se atoa, e aunoa ma le faʻatapulaʻaina i sone. Lenei auala i filifiliga filifilia o se win-win, talu ai o le lanu o le toega o teuteuga elemeni e le faia se matafaioi. O le mea autu e ogatasi ma puipui, pe a fai o le paolo o pupuni o loʻo i totonu o le lanu lanu e tasi ma latou.

    

Tuʻufaʻatasia ma teuteuina puipui faʻataʻitaʻi

E mafai ona avea ma se ata tusi, se mea teuteu teuteuina, se teuteuina. Ina ia faʻamalamalamaina le kalafi elemeni, e mafai ona e faʻaaogaina se teuteu matagofie i luga o pupuni. O lona manifinifi vaʻavaʻai laina o le a manino vaʻavaʻaia le ie mai puipui pe a fai e faia i le tutusa lanu ata. E moni lenei mea mo malamalama pupula o le papeti. Ma le isi, o le faʻatonutonu sisina mafai vaʻaia faʻateleina le maualuga o le potu.

O pupuni bicolor

Faʻamoemoeina i le tulaga o teuteuga i totonu, e mafai ona e filifili mo ni lanu i le taimi e tasi. I le amataga laasaga, o pupuni e filifilia faʻavae i luga o paleta o le toega o ie. Lenei mafai ona avea ma fola kapeta, sofa tapuni. Susu-kofe paolo o pupuni o le a faʻaopoopoina lelei ai. Afai, ae ui i lea, na latou liliu atu i le mamanu o pupuni ua maeʻa i le tulaga mulimuli, ona mafai lea o se tuʻufaʻatasia o lanu autu o totonu. E mafai ona avea o se teuga faʻaopoopoina o uʻamea ma auro paolo, pe mafai ona avea ma se isi.

Toe fai leo

Afai e i ai ni malamalama susulu i totonu o le potu, ona mafai lea ona toe faia ma le fesoasoani o faʻamalama ie. O lenei metotia e faʻaaogaina pe a manaʻomia e faʻavaivaia le autu lanu lanu. A tumu le potu atoa i le susulu o lanu, e faigata ona faʻamalolo e aunoa ma le aumaia o malu malu. I lenei tulaga, laʻititi fesoʻotaʻiga e lava. O se aluga i le potumoe ma solo i le umukuka mafai ona faia ni pea pupuni. O le mea taua o loʻo tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga o faʻataʻitaʻiga o le potu.

    

Ia faʻafetaui le lanu totonu

Lenei e faʻasino i le faʻaaogaina o gradients ma halftones o le tutusa lanu. E talia foʻi ma le maopoopo faʻataʻitaʻiga, e faʻailoaina se ata e tasi. O le autu autu o le mauaina o le aʻafiaga o le "moli umukuka" poʻo le "potu moe lanumoana" e aunoa ma le fetuunaia o le ata. A leai, e mafai ona vave fiu.

Tuʻufaʻatasia ma kapeta

E aoga lelei lenei polokalame pe a fai o meaafale seti e fai i lanu le faapito. Ina ia faʻaopopo le tele i totonu, e mafai ona faʻavaivaia ma se manaia foliga i luga o pupuni ma kapeta fola. O le teuteuina totonu o le fale o le a aoga foi i se foliga tutusa i mea faʻaaoga. Afai o le meaafale e iloga i le susulu o lona ufiufi, ona fautuaina lea o le paga ua taua e faʻasolo i tua. Seti le tuʻufaʻatasiga i tua. E le gata i lea, atonu e tutusa latou e le gata i le lanu, ae faʻapea foi ma le tino o mea.

Tuufaatasiga o mafuaaga ie

A o pupuni filifilia maua se manaia faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e toe faia i se isi mea i totonu o totonu. Afai o ie na faia e oka pe o le teuteu na faia tutoʻatasi, ona faigofie lea nai lo le faigofie e ave se fasi ie ma se ata ma faʻatulaga se aluga ma ia. Lenei ituaiga o fusifusia e sili ona lauiloa i le au mamanu. Peitaʻi, e tatau ona e tausisi i ni tulafono i lenei tulaga, talu ai e le ofi uma ie.

 

Ma meafale seti

O lenei mailei e faʻaaogaina pe a tatau ai ona filifilia se faʻamalama matala. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona i ai - i le lanu, i le faʻataʻitaʻiga. O le mea taua o lo latou le finau, ae fefaʻamalosiaʻi le tasi i le isi, fausia se paleni o mamanu.

    

Le lava o tuʻufaʻatasiga

E ono fautuaina e se tagata mamanu le alu i se isi auala. Faʻailoga pupuni i lanu lanu ina ia mafai ai e isi uma mea e le tutusa foliga lelei mai lona faʻavae. O le mea lea, o le aʻafiaga o le fale faʻafiafia e ausia, lea e masani ona i ai monoponic tua i luga o le tulaga. E faʻaaoga se metotia faʻapenei pe a lava le avanoa.

    

Filifiliga lanu

A maeʻa ona i ai se mautinoa ma le filifiliga o se faʻapitoa tuʻufaʻatasiga, oe mafai ona faʻaauau i le filifiliga o lanu. O pupuni o loʻo avanoa i lanu uma ma le le faʻaituʻau paolo.

O pupuni le faʻapito e aofia ai:

Paolo papaʻeLelei tele mo minimalist ma sili ona po nei sitaili (pe o Scandinavian po o maualuga-tech interiors).
Uma lanu efuefuFausia ni foliga manaia.
Paolo o beigeE talafeagai mo le vaega talafeagai (auro, sukalati) ma masani masani faiga.
Faʻaaogaina uliE faʻatagaina foi, talu ai o le lanu lanu e avea o se sili sili ona lelei talaʻaga mo eseesega accents.

O pupuni lanu e mamanuina e manavaina ai le malosi i totonu o se mamanu faigata, faʻatumuina i se leo faʻaeseese. Monotone poʻo le tutoʻatasi totonu ola mai i le ola pe a latou e faʻaopoopoina e mauoa pupuni lanu.

Afai e te teuteuina se avanoa paʻepaʻe ma le moli, ona vave lava lea ona mafanafana. E faʻaaogaina e le au mamanu lenei metotia pe a tu le potu i le itu malulu o le lalolagi.

O le filifiliga o se lanu faapitoa e ono mafua mai i filifiliga uma a le tagata lava ia ma le mafaufau lelei. Aua e mafanafana ma malulu, malamalama ma faigata e vaʻaia leo.

Eseese o ie pupuni

O le mea taua o le ie lea e suʻi ai pupuni. O le lapopoʻa o ona uiga e mafai ona fesuisuiaʻi tele, lea e tatau ona teuina i taimi uma le mafaufau o le tagata mamanu. O le i ai o se faʻataʻitaʻiga, taniko ma isi faʻamatalaga o se taua foi itu. O le lautele o pupuni i luga o le maketi e ofoofogia, ae e mafai lava ona faʻavasega latou. Ma, o le sili ona lauiloa o ituaiga nei:

Masani

E tele seneturi latou te leʻi o ese ai mai ma faiga masani. O sea lauiloa e mafua mai i le mautinoa le aʻafiaga o le mafanafana latou te avatua. E oʻo foʻi i ona po nei e te manaʻomia se lagona mafanafana ma le mafanafana. O pupuni masani e mafai ona faʻamalieina faʻataunuʻuina lenei gaioiga i soʻo se ituaiga o potu. E mafai ona latou teuteuina se potu malolo lelei, se suʻesuʻe matagofie, se potumoe toʻafilemu, ma isi. Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei mea o se fetaui lelei fetaui lelei: pupuni ma se mafiafia foliga, translucent pupuni ma lambrequins.

O le ata o pupuni e mafai ona aofia uma tapunia atoa ma vaega o le faʻamalama matala. E tutusa le faatatau i le tikeri o le manino o pupuni, lea e naʻo le mafai ona paolo.

E ui lava i le mea moni o lambrequins o se teuteuga elemeni, e mafai foi ona faʻaaogaina mo mea aoga. E mafai ona latou ufiufi masei i le faʻamau o pupuni, faʻamamafa le tino o le ie, toe fai le faʻataʻitaʻiga o se ata poʻo se ata o se mea faʻaaoga. E mafaia lenei mea e ala i le 'eseʻese o oloa i luga o le maketi ma le malu o latou faʻatinoina. Afai o lambrequins malo e masani ona faʻamatalaina e le ogaoga o fomu, ona malulu lea, i se isi itu, e ala i lo latou amataga. E mafai ona latou potopoto i lafu, e faʻamafanafana ai lava le siʻosiʻomaga.

Falani

E iloga i latou i a latou teuteuga taugata, o le aofaʻi tele o le matagofie o ruffles. E talafeagai le faʻatau mai ia mea mo se meafale faʻapipiʻi totonu totonu ina ia mafai ona toe faʻamamafaina lou tulaga. Lelei tele mo mautu, masani totonu, fesoasoani e faʻamaluluina siʻosiʻomaga undertated. E foliga manaia mai gaugau lamolemole i pupuni pupuni i totonu o soʻo se potu. E faigofie ona vaʻaia vaega uma o faʻataʻitaʻiga ruffles. O siliki taugata na faʻaaoga muamua e fausia ai se atemosifia faigata. Peitai, i le aluga o taimi, o le aoga na manumalo i luga o pathos - ma o lenei polyester ma tulle o i foliga. O le mea muamua e faʻasino i mea e fai sina paolo ma manaia i le paʻi atu i ai. Tausia mo ia e iloga i lona faigofie, ma drapery e matua faigofie. I se faʻaopopoga, latou te le fefefe i ave ultraviolet. O gaugau le aoga o mea aoga o loʻo avea ma latou lava teuteuga fale malosi.

Austrian

Latou i ai ni mea e tutusa ai ma le muamua lomiga, talu ai latou te mitamita foi curvy gaugau. Ae ui i lea, o latou agavaʻa foliga mai e sili atu ona manaia. O le faʻatinoga o pupuni Austrian o lona uiga o le i ai o ie mama e tuʻufaʻatasia ai le ie i ni uʻamea lalelei. E tupu lenei mea pe a faʻatupuina pupuni, pe a manaʻomia e faʻatumu ni moli i totonu o le potu. I le tulaga saoloto, latou foliga faigofie ma masani ai, talu ai o le fili i ni nai lafu gaugau. O le ie mo nei oloa e masani lava ona filifilia malamalama, undemanding. O le mea lea, ua latou maua a latou tusi talosaga i potu masani o potu o le taulaga ma fale faʻaitumalo - fale o le atunuʻu. I le taimi muamua, na faia Austrian models mo tamaʻi faʻamalama, ae na amata loa ona gaosi pupuni faʻaseʻe.

Roma

Latou e iloga i le lelei geometry o latou matua faʻamaumau foliga, lea ei ai sona aoga aoga i le tagata malamalama. O oloa faʻautauta e mafai ona faʻatinoina le tele o numera o gaioiga. O a latou tapoleni mananaia e mafai ona nanaina ni faaletonu i le fausiaina o mea, vaʻaia faʻalauteleina le vaega o le vanimonimo ma faʻamamafaina se ituaiga o teuteuga. O le manumalo-manumalo filifiliga o loʻo avea ma se tasi o sili ona leva. I le taimi lava e tasi, o tauaso a Roma e fiafia tele i lenei aso. E mafua lenei mea ona o le matua faigofie ma sili ona lelei tisaini. Ole mea mulimuli e aofia ai le faʻapipiʻi luga o soʻoga luga, e oʻo foʻi i luga o le faʻamalama. O le mafuaʻaga lena e masani ai ona faʻaaogaina luga o poletito ma loggias. A faʻatuina, o ie ie mafolafola e fausia ai gaugau matagofie e taʻoto faʻataʻotoʻe i luga o isi. E faia lenei mea e ala i maa malo, o loʻo puleaina e maea faʻapitoa. O le filifiliga o ie ie ma le lanu e le faʻatapulaʻaina e se mea, o lea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia Roma ie faʻasoʻo ma isi lava ituaiga ie.

Lola

Latou te mitamita foi i se ie mafolafola o soʻo se lanu lanu. Peitaʻi, e iloga i latou mai pupuni o Roma i le leai o ni lafu. Latou te aoina i luga o le pito i luga faasee toeititi atoa. Lenei faʻatagaina oe e tatala le faʻamalama i le tele e mafai ai e faʻatumu nisi malamalama, ma faʻapipiʻi foʻi pe a manaʻomia e faʻapogisa le potu. Afai o le ie o le ie e lava tele, ona mafai lea ona e mauaina se ata tifaga aafiaga. O mea teuteu e mafai ona tautau i luga o soʻo se faamalama, talu ai o la latou mataupu faʻavae o le faʻagaioiga ma le faigofie o le faʻapipiʻiina e le faʻaalia ai ni faigata. O pupuni ata e mafai ona aofia ai se foliga matagofie i luga o se lamolemole lamepa poʻo monotonous. E faʻaogaina lava mo fale taele, pe a manaʻomia e tapuni se vaega faapitoa.

Iapani

Ua latou manaʻomia tele i talaatu o tuaoi o le atunuu o le igoa lava e tasi. O oloa a vaega e foliga mai e masani ona o le latou ata masani. E pei o pupuni a Roma, e vaevaeina i ni slats mautu. Peitaʻi, peʻa oʻo atu, latou te tumau maualuga lava le tulaga, talu ai ua latou faʻaauupegaina i ni faʻamaʻa faigata faʻaaoga faataamilo i le itu. Faʻafetai i lenei fausaga, latou te le faia ni gaugau ma mafai ona foʻia faʻafitauli aoga. O le faʻataʻitaʻiga o le potu e faʻataunuʻuina pe a tosoina panels mai itu uma, talu ai o le suiga suiga auala faʻatagaina lenei. O ie e manaʻomia e faʻapea o se ie malamalama mama e talafeagai mo soʻo se ituaiga sitaili.

Ofe

Na sau i se faiga ina ua mavae le tulaʻi mai o le manaʻoga mo mea uma exotic. O aga a ituaiga o ofe i laʻau e faʻatosina mai ma lo latou tupuʻaga masani ma le faʻaaogaina o le galue lima. Ma o ie lalaga e faia i se faʻapitoa togafitiga e faʻaleleia atili ai a latou gaioiga. A maeʻa, latou te faʻapalepale faʻapalepale i le faʻailoaina o le ultraviolet radiation ma le maualuga o le susū. Faʻafetai i nei meatotino, ua latou avea faʻatele masani faʻatau mo le tuʻuina atu i le umukuka. Natura lanu e iloga i lo latou tamalii, ma o le tulaga faatulagaina o laʻau mafai teuteuina toetoe lava o soʻo se totonu. O le lanu lanu e le manaʻomia ni fetuunaiga ogaoga, talu ai o le laʻau ei ai lona lava tofo. Eco-faauo mea faʻamamafaina le tausiga o tagata e ana mo lo latou lava soifua maloloina ma le soifua manuia. O pupuni ofe e fetaui lelei mo nofoaga o le atunuʻu e faʻatutu ai mea uma ile malologa.

Awnings

Faʻaaogaina mo pupuni pupuni pe a manaʻomia e nana se avanoa tele mai le la. Ma afai o faʻataʻitaʻi oloa e faʻaaogaina i fafo atu o verandas matala, o lona uiga laʻititi e mafai ona tu i totonu. O lo latou faʻatuatuaina ma le faʻatinoina e faʻamalosia e se lelei eletise drive system. O nei oloa aoga e faʻatumauina foʻi le susū o laufanua. O aga masani i tausaga ua tuanaʻi na faʻaalia ai le faʻateleina o le manaʻoga mo ie translucent ma ie lino. O nei ie e maua ai se ea malulu i totonu ma faʻasoloatoa le susulu o le la. O se mea manaia na ofoina mai foi e le faʻaaogaina o ie silika ua masaesae, lea e fausiaina ai le mama o le ata. O le isi aoga o le marquis o le agavaʻa e ofi i totonu o ona po nei fausaga foliga o suburban olaga.

Faaiuga

O pupuni pupuni e taua ile vaega maeʻa o teuteuga totonu. Faʻafetai i le saʻo filifiliga o mea, le aotelega o lagona o le toe faʻafouina mafai ona faʻaleleia. O le 'eseʻese o assortments faʻatagaina oe e filifili soʻo se ituaiga mo se faapitoa sitaili. Pupuni mafai ona tautua uma teuteuina ma aoga galuega tauave.

Lenei tausaga na faʻailogaina e le osooso o le manaʻoga mo lanumoana ie. Ae ui i lea, o taʻitaʻi o ni leo pea ia o le paleni faʻapaleni - oneone, penina ma le efuefu. Ma afai o mea uma na tumau e pei ona i ai ma le tele tele o ata, ona o ata lava latou na atili ai ona vaʻaia, faʻanenefu.Na toe foʻi le naunau mo lagona ma vai vali. Multilayer fausaga ma se le masani ai mamanu o le pito i luga o pupuni ua avea ma autu taua o lenei vaitau.

       

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EZEL EP 146 KISWAHILI BY DJ STEAL (Mae 2024).