13 manatu mo le teuina o tapuni ufiufi ma apa i le umukuka

Pin
Send
Share
Send

Alavai

O se masini faamago tu i totonu o le puipui kapeneta faatagaina oe e compactly teuina so o se tapuni mai ulo. O le lelei o lenei filifiliga o mea e fai o umukuka o loʻo tu i le nofoaga e tasi ma nana mai le vaʻai, e faʻaaoga ai totonu e sili atu ona lelei ma puʻupuʻu.

Afai ua i ai sau alavai lafoa, oe le tau faʻatau se isi tapuni afifi.

Afai e le lava le avanoa mo latou, mafaufau poʻo fea ipu e faigata ona e faʻaaogaina ma aveʻese mai le masini faamago.

Laulau tu

O se mea faigaluega sili ona lelei e fesoasoani a o kuka. Le toe saili mo se nofoaga mo se tapuni vevela ufiufi i condensions mataua. O le susu uma o le a alu i luga o le tulaga, ma o le vevela elemene o le a le faʻaleagaina le countertop. E fautuaina foi e tuʻu se spatula poʻo se ladle ii.

Fata mo ipu umukuka

Afai e lava le avanoa i luga o le countertop, oe mafai ona teuina tapuni, tipi laupapa ma isi mea i luga o se faʻapitoa fata ma vaeluaina. O le oloa tuʻufaʻatasia le gaioiga a se masini faamago, e mafai ona faia i uʻamea, ofe poʻo le palasitika, e faʻatagaina ai oe e filifili se masini mo totonu o le umukuka.

E le manaʻomia le teuina o se tulaga talafeagai mo tapuni mai apa i luga o le laulau - o se tamaʻi oloa e ofi lelei i puipui puipui ma pusa.

Fata sliding

O se manaia tele masini e mafai ona fetuʻunaʻi i le umi e tusa ai ma le teuina manaʻoga. Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona faʻaaogaina le tulaga i luga o le galuega, tatala fata poʻo totonu o le puipui kapeneta. Faatuatuaina e pei ona faia i le le 'elea uʻamea.

E talafeagai e le gata mo le teuina o laupapa ma tapuni ufiufi, ae faʻapena foʻi ma apa, tao fata ma taoina ipu.

Umia puipui

O se vaifofo fofo mo i latou e le o fenumiai e ala i le tatala teuina o umukuka mea faigaluega. O sea oloa e mafai ona faʻatautau i luga o le nofoaafi pe faʻamau saʻo i luga o le puipui. I se isi itu, e mafai ona tuʻuina le tagata i luga o le faitotoʻa o le kapeneta i totonu poʻo luga o lona puipui autafa. O le maualuga e faʻamoemoe i le aofaʻi o tapuni, ma e le faigata ona maua se talafeagai masini i le tele.

Toso mai fafo pusa

O lenei oloa e maua ai se puipuiga malu o ufiufi i totonu o le kapeneta. O le container manifinifi e faia i palasitika anagata ma ei ai se minoi faʻagaioiga auala e faʻatagaina ai oe e aveʻese ia ufiufi e aunoa ma se taumafaiga. Faʻafetai i lona tulaga i luga, o le masini e fesoasoani e faʻaoga le masani ai ona le faʻaaogaina totonu avanoa.

Mesh umiaina

O se suiga i koneteina e faʻatau eseʻese o se toso-mai faiga mo le tuʻuina o tapuni mai apa ma ulo.

O le uʻamea uʻuina o loʻo faʻamau faʻamau i puipui o le umukuka kapeneta ma faʻatagaina oe e faʻaaoga totonu totonu i le ergonomically pe a mafai. Mafai ona faʻatau mai le faleʻoloa pe filifilia pe a oka se headset fou.

Potu i le kapoti lavalava

A faʻapea o oe e ana le lautele ma loloto o kapoti o umukuka, o lona uiga o le fesili pe faʻafefea ona tuʻuina tapuni e faigofie ona fofo. I totonu o le drawer, e tatau ona tuʻuina mai se potu tele, e faʻatagaina ai oe ona faʻatumu lona faʻatumuina faʻatulagaina ergonomically. O potu o loʻo fausiaina i totonu pe faʻatau eseese.

Pusa toso atu i fafo

I totonu o se umukuka telē, e tatau ona e vaʻaia muamua se avanoa lautele mo le tuʻuina o ulo ma ulo. O se tasi o auala sili ona talafeagai e teu ai tapuni ipu, o le teuina lea i se isi drawer, e masani ona faʻaaoga o se mea teu laupapa.

A faʻatau se headset, e fautuaina le okaina o tele talafeagai lisi-o afifi mo laiti aitema.

Tautau tautau

O se auala poto e teu ai tapuni o le nonoa lea i luga o ni sipuni ma ulo ma faʻamau i luga o matau. E faigofie ona faʻavasega mea uma i le taimi e tasi ma e le faʻaalu se taimi e suʻe ai ma filifili se seti. O le metotia e talafeagai mo i latou e kuka tele ma i ai le atoa faʻaputuga o ulo, ladles ma isi ipu.

Faʻaputuga o faitotoʻa

O lenei metotia o le teuina o tapuni ufiufi e naʻo le talafeagai mo fasi malamalama ma ufiufi pupuni. E sefe avanoa ona e le tuua le i totonu o kapoti umukuka avanoa.

E mafai foi ona faʻaaogaina matau e faʻamauina ai tapuni, e mafai ona maua i fale faʻaleleia fale.

Taualuga o le fale

O le fofo faigofie lava mo le teuina tele o ipu ma tipi i luga o le puipui. E mafai ona e tautau mea uma e te manaʻomia mo le kukaina i luga o nofoaafi: o aitema o le a i ai pea i taimi uma, ma o le galuega o le a tumau fua. E tatau ona manatuaina o le laualuga i lalo o latou e tatau ona teteʻe atu i masini faʻafitauli ma unpretentious i le faʻamamaina.

Ola osofaʻi: tamaʻi laina e mafai ona tuʻuina i totonu o le itu.

Fata laupapa

Manatu mo i latou oe mananao e liliu se umukuka fata i totonu o totonu teuteuga. O le faʻamau pupuni puipui foliga foliga mai lava muamua ma fetaui lelei i le Provence poʻo loft sitaili. O se oloa e faia i laupapa e mafai ona avea ma aoga e faʻaopoopo i meaafale.

A maeʻa le faʻatinoina o lisi lisi, o le a sili atu ona faigofie le teuina o tapuni mai ulo i le umukuka.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pr Moleni Iene. Alofa Tunoa ma le Tusi o Kenese. Program#1 (Iuli 2024).