Italia faiga i totonu: foliga, lanu, teuteuga, meaafale (60 ata)

Pin
Send
Share
Send

Amataga o sitaili

O le sitaili Italia na amata mai i le itu i saute o le talafatai o le Metitirani ma na i ai ni suiga. O mea e manaʻomia mo ona foliga mai o le faʻateleina o le aofaʻi o nofoaga ma le atinaʻeina o taulaga, lea e faʻaaoga ai le tele o faʻamaeʻaina o laupapa ma meafale laupapa mautu i le faiga faʻaItalia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka i le lanu o le turquoise ma le majolica o loʻo i le umukuka ma o loʻo tuʻufaʻatasia fola ma laminate ma tile.

Italia measina, atavali ma frescoes, toe gaosia o matai, faʻalanuina tioata o loʻo faʻaaogaina pea i aso nei e fausia ai se tulaga ese sitaili. O aso ua tuanaʻi ma le Emepaea o Roma, o le Renaissance na tuʻua pou, faʻataʻavale, pailate, faʻataʻitaʻiga, faʻatagata, o se uiga agaʻi i pairing ma symmetry i totonu o Italia. O talafatai mafanafana, tovine ma le sami ua avea ma autu taua mo le lanu lanu.

O aso nei i totonu o loʻo i ai le faʻaauauina o tala masani ma le faʻasaoina o mea tuai, teuteuina o meataulima ma tusi ua ulufale i le faʻaonapo nei Italia ituaiga o fale mautotogi.

Eseese foliga ma lanu

O le Italia i totonu e tali tutusa ma le Rococo style, e iai ona foliga masani, ae e eseese lava i nisi o uiga.

  1. O le anoanoaʻi o ie ma le tuʻufaʻatasia lelei o teuteuga matagofie ma mea tetele, o se tuʻufaʻatasia o laʻau ma teuteuga ma tioata.
  2. O se tuʻufaʻatasia o Farani falesa sitaili ma faiga masani, sophistication ma aoga.
  3. Baroque eclecticism ma le atunuʻu style ma detachment mai le faigofie o se vao totonu.
  4. O le faʻaaogaina o mea masani mo teuteuga (Venetian sima, maʻa, maʻa laupapa) ma le palette faʻaleaganuʻu.
  5. Laʻau ma uʻamea totoga fualaʻau e masani ona faʻaaogaina e fausia ai le aʻafiaga o se taumafanafana togalaʻau, faʻaputuga, koluma, le tutusa laina o vaults.
  6. O le faamalama tele, tioata faitotoʻa ma malamalama tulle e manatua ai le umi Italia taumafanafana ma le mafanafana savili o le sami.
  7. O lanu, o le mea e fiafia i ai e avatua i paʻu kulimi ma beige, lanumoana, lanu viole ma lanumeamata mo le faʻaleoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo i totonu ma pupuni teuteuina ma se uʻamea teu uʻamea i le ogatotonu.

Eseesega o ituaiga

O le manatu o totonu o Italia i totonu e tumau pea, ae faʻaalia mai itu eseese e faʻavae i luga o le laufanua o le amataga o le sitaili.

Italia faiga masani

Faʻafefeteina ma naturalness ma freshness, na o fafie e faʻaaogaina mo teuteuga, mamafa laupapa mautu, faʻasolo faitotoʻa ma uʻamea totoga, utupoto, moega mautu, maualalo sofa.

Maʻa, maamora, lavalava masani, leai o ni lanu olaola ma teuteuga fale e fausia ai se faiga a le atunuʻu Italia.

O le ata o loʻo faʻaalia i totonu o le potu malolo o le atunuʻu o Italia, e iai meaafale pogisa ma laupapa e faʻatumuina i le fogafale i luga o le fale o le atunuʻu.

Italia faiga Metitirani

O loʻo faʻaalia ai pupuni pupuni, faʻalo maualuga, faʻamau, o tuʻufaʻatasiga o oketi ma samasama vaivai, moli vaivai, moli tuʻusaʻo, mea faʻamatagofie, vaʻa, fugalaʻau fou, vaneina o faʻavaʻa ma faʻatusa.

Italia faiga masani

E agaʻi atu i le faʻaaluina o mea taugata, e iloga i meaafale faʻanatura ma vaneina, teuteuina o le faʻalo i frescoes poʻo stucco teuteuina i le tele o moli uila, faʻamau faʻaofuofu poʻo pou. Mo teuteuga, faʻaaogaina e faia i laulau i le buffet, uati, atavali, faavaa ma meaaoga fale. E i ai faʻamalama tetele poʻo le ulufale atu i se poletito, veranda, faga faʻamalama, avanoa avanoa ma tuʻufaʻatasia nofoaga, totonu faitotoʻa ma vaeluaina e seasea faʻaaogaina.

Italia Tuscan faiga

E sau mai le itumalo o Tuscany ma tuʻufaʻatasia foliga o Italia, Farani ma Sipaniolo sitaili. O totonu e musuia e le natura, mafanafana, tusiata fale, tovine ma cypresses. Lanu a le Peraimeri: enaena, olive, okete, lanumoana ma samasama.

Mo puipui, faʻaoga tuai sitaʻiga, faʻataʻitaʻiga poʻo frescoes. E le nana le laʻau; o maa, maamora, maamora o loʻo faʻataʻatia ile foloa. O meaafale e teuteuina i atavali, tuʻugamau ma fualaʻau, vali ipu, lane e fai ma teuteuga.

Faiga Italia faaonapo nei

Faʻaauau tu ma aga o totonu masani, ae faʻaaoga aso nei mea mo teuteuga (pepa puipui, vali teuteuina, maeʻa frescoes), laminate ma teuteuina maʻa. Wood mafai ona suia i MDF, ma maamora ma acrylic. O laupapa e mafai ona faia i le fausiaina o le PVC ma faʻaaoga sese le gaosia, koluma. O meaafale e faʻaaoga ai sofas po nei ma se laulau kofe faʻatasi ai ma se pa ma fata o fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o ona po nei ma puipui pupuni, e naʻo moli lava e maua e tusa ai ma canons o le faiga faʻaItalia, faʻatasi ma le maʻa fola ma pa papaʻe.

Fale i totonu

Umukuka

O le Italia Metitirani sitaili umukuka ei ai foliga iloga na foliga mai o le taulaga umukuka foliga taumafanafana-pei. E taua le faʻaaogaina o mosaics, majolica, teuteu teuteu i lanumeamata ma lanumoana tone peʻa teuteuina se talieleele.

O le foloa e tatau ona avea ma monochromatic faia i maʻa, tile, laminate. Meaafale tatau ona matt, laupapa pe ma vali MDF facades. O le laulau 'ai e filifilia mai fafie, o le pito i luga e sau mai maʻa mapu. Forging e tuʻufaʻatasia ma le wicker vine e faʻasaga i le pito i tua o le faapipiiina, vali puipui poʻo le pepa puipui faigofie i le beige, pistachio ma moli.

Potu malolo

I totonu o le Metitirani sitaili totonu, o le potu malolo tatau ona i ai se lautele faʻamalama pe tatau ona teuteuina i pupuni e tuʻua le faʻamalama pei ona matala pe a mafai. Mo le foloa, o se laupapa ma scuffs ma talatala e faʻaaogaina.

Faʻapipiʻiina, vali pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o se paʻu, o laupapa tetele ma faitotoʻa e talafeagai. O moli uila uʻamea, nofoa faʻaofuofu, o sofa maualalo e talafeagai mo totonu o Italia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma le lautele o faʻamalama, o pupuni e faʻataʻitaʻi e faʻasaga i tua o le teuteuina o le pa puipui, teuteu o le faleoloa ma ipu o le poselain.

Potumoe

I totonu o Italia, o le potumoe e le tatau ona soona tele i pupuni faigata o pupuni; pupuni malamalama, taffeta, pupuni faigofie e talafeagai mo lenei sitaili.

Mo puipui, o se vaovao ma se paolo paolo, fola masani, laupapa meaafale ma vae ua filifilia. O le sitaili o le potumoe e vaʻaia i le leai o le talafeagai teuteuina, pupuni e faʻafetaui puipui, masani fola moli, frescoes.

Tamaiti

O totonu o potu a tamaiti e tatau ona ese mai le potumoe, e i ai le tuʻufaʻatasia o susulu lanu, faʻataʻitaʻiga. O meaafale e vali paʻepaʻe, o le faʻalo e faʻapipiʻiina pe laupapa, o le moega e i ai ona vae ma le ufiufi uʻamea afifi.

Ata o se aso nei Italia vasega pepe vasega i ai ma se laulau laupapa, penisina laupapa, po nei meafale, fugalaʻau ma teuteuina fale.

Faletaele

O le Italia-style faletaele i totonu o loʻo iai laulau laupapa moega, papaʻe, lanumeamata, auro ma lanumoana maeʻa. Tile, porcelain stoneware, mosaics, frescoes ma teuteu teuteu o loʻo faʻaaogaina.

O le foloa o loʻo ufiufiina i le poselane maa i lalo o le maʻa poʻo le lanu oak. Mea faʻaoga - se faʻata, laʻau laʻau laʻau, laʻau, tuugalamepa nai lo faʻamaumauga.

Totonu o le fale

I totonu o le atunuʻu fale, o le sitaili Italia e faigofie ona fausiaina ona o lona amataga lautele ma faigofie faʻaavanoaina le natura. Faʻamau ma faʻalo maualuga, faʻata tetele, uʻamea ma maʻa, laʻau ma laupapa laupapa o le a faʻaalia ai totonu o Italia.

O se taua taua o le potu malolo o se faʻamalama tele, lea e mafai ona faia e ala i le tuʻufaʻatasia o faʻamalama e lua.

O se umukuka vateatea e tatau ona mautu ituaiga atumotu ituaiga ma le tele 'ai faataamilo laulau.

O le faletaele e tatau ona i ai se faʻata lapoʻa ma se moli uila uʻamea.

O le potumoe ma le vasega pepe e le ese mai totonu o le potu i le faiga Italia.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le pito i luga o fale puipui ma pepa puipui ma teuteu laupapa, o se moega i luga o vae ae le o le mamafa tele i teuteuga. O le malamalama malamalama o le tioata puipui sconces.

Faʻamaeʻaina

Pa

Mo teuteuga puipui i le faiga faaItalia, o lanu masani o lanu samasama ma auro, beige ma enaena e faʻaaogaina. Pepa puipui manino, pepa faʻapipiʻi suavai e fausia ai le aafiaga o le fesuiaʻiga o lanu ma le sulu vaivai, faʻapipiʻiina o maʻa, faʻamalama laupapa varnished ma le sima.

Fogafale

I totonu o Italia totonu, o le foloa e tatau ona avea ma maʻa maʻa, e maua ai le susulu, poʻo fafie (laminate, kapeteni, laupapa) ma le aʻafiaga o le matua ma abrasion.

Taualuga

Mo le faʻalo Italia-sitaili, utupoto, sima, faʻaogaina o le omea le faʻaogaina, e leai ni mamanu. O le taualuga e fai si maualuga ma faigofie, teuteuina i le lautele pendant chandelier ma se uʻamea fausiaina poʻo se laupapa faʻavae.

Vaega o le filifiliga o meaafale

Meafale mo le faiga Italia ua filifilia mautu, laupapa ma maualalo. O se sofa ma se nofoa faʻapitoa e mafai ona i ai ma teuteuga pepelo, o loʻo i ai foʻi nofoa rattan.

O le potu malolo e tatau ona i ai se laulau maualalo latalata i le squat sofa ma ni ulugaliʻi nofoa. Fatafata o drawers, nofoa, faʻataʻavalevale, fata, lavalava e tuʻu saʻoloto mai le tasi i le tasi ae le o tafatafa o puipui. O meaafale e mafai ona teuina mo le matua faʻasolosolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o Italia i totonu ma le moli apamemea, atavali, vali Venetian ma meaafale masani i lanu masani ma le laulau kofe. Meafale e faʻatulagaina lautele e aunoa ma le pisapisaʻi i le tasi eria.

Filifiliga o ie

E teuteuina se faʻamalama Italia, e manaʻomia le faʻaaogaina o ie malamalama e aunoa ma se teuteuga faʻaopoopo ma fale. Faʻamau faʻapipiʻi i na o pepelo poʻo ni mea faʻapipiʻi sana. E masani lava, e sili atu le tuʻuina atu le fiafia i ie masani e faia i ie lino poʻo le cotton.

O pupuni laugatasi, translucent organza, tulle, taffeta o le a faia. Ma le isi, o le faʻamalama e masani ona tuʻua e aunoa ma pupuni, e mafai ona e faʻaogaina pupuni. O pupuni lanu e filifilia i paʻu masani o lanumeamata ma samasama, faʻapea foi papaʻe poʻo le beige.

Moli ma teuteuga

Moli tatau ona unobtrusive ma vaivai, faasalalauina mai le autu autu. O moli faʻalotoifale e faʻaaogaina foʻi ile 5-6 puipui pupuni, e maua ai le paolo ile ogatotonu ole potu. Shades, forged chandeliers e talafeagai foi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale ma se faitotoʻa, se puipui, se moli uila ma se pa puipui. E faʻaaoga e le umukuka ni maa teuteu ma maamora pei o ni maa teuteu teuteu.

Faʻaaoga mo teuteuga:

  • ipu keramika (vaʻa ma ipu, amphorae ma ipu omea);
  • tuugalamepa faia i uamea ma keramika;
  • o se pesini o fualaʻau;
  • kapeta;
  • ata vali fausaga;
  • frescoes ma toe gaosia;
  • faʻataʻitaʻiga ma mosaics, pilasters;
  • fugalaʻau ma laʻau masani i ulo.

Faletusi o ata

O le sitaili Italia e mafai ona faʻatinoina i totonu e le gata o se fale, ae faʻapea foi ma se fale mautotogi ma se lautele faʻamalama ma mea talafeagai. O le sitaili o loʻo i ai foʻi le tele o ituaiga, faʻatasi ai ma oe mafai ona filifilia se sili atu talafeagai aso anamua pe onapo nei fati. Lalo o ata ata o totonu o potu i le Italia style.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tidzingocheza AUDIO The Black Missionaries KUYIMBA 10promotional track (Iuli 2024).