Poloketi fuafuaina o se 2-potu mautotogi 60 sq. m

Pin
Send
Share
Send

E tusa ai ma lenei galuega, na filifilia le mafanafana ma le malu o sukalati i le faiga o le fale. O meaafale ma faʻamaeʻaina o mea sa filifilia i nei paolo, ma mafua ai ona toʻafilemu, fealofani totonu.

Lisi o le potu e 2 potu

Talu ai sa tatau ona i ai ni sone se lua i se potu mautotogi e 2 potu, o isi puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaeluaga i le va o le umukuka ma le potu malolo, na aveʻesea - o lenei mea na mafai ai ona maua le lautele avanoa avanoa. O faʻalo o faʻalo i luga o le taualuga na totoe i le taimi na tuʻuʻeseina ai na faʻamamaina lava ma le vali - o lea na maua ai le faʻalo.

Meafale

I le poloketi faʻatulagaina o le potu e 2 potu, sa faʻapitoa lava le vaʻai i le filifiliga o meaafale. O se maualuga-lelei Italia 'ai kulupu avatu le potu malolo matagofie, se sofa, o se moega, fata o laconic fomu e le faʻaletonu luga o le eria o le fale mautotogi ma maua ai le mausali i totonu.

Potu-umukuka

I le poloketi o le fale mautotogi, o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka. E tolu lava vaega eseese o loʻo i totonu o le potu: mo le kuka, mo taumafataga ma le taliaina o malo, ma malologa. E aoga le uai atu i nisi o metotia faʻavae mo galuega fuafuaina:

  • O se fale teu oloa i totonu o loʻo tu i le faitotoʻa o le potu.
  • O le sofa ma le nofoa faʻapitoa e faʻamamafaina ai le aitia autu o le poloketi fuafuaga - o se tuʻufaʻatasia o sukalati lanu.
  • O le fata o loʻo nofoia le puipui atoa ma e le gata ina faʻatagaina oe e teu lelei mea talafeagai, ae o se faʻamatagofie foʻi o lenei potu.
  • E tele moli uila na faʻapipiʻi i luga ole faʻalava i luga ole sofa, ma faʻapena ona faʻamalamalamaina le vaega e malolo ai ma ona foliga vaaia taua.
  • O le poloketi faʻatulagaina o se potu e 2 potu e faʻaavanoaina mo le tele o nofoaga e teu ai. Ma, o le vaega o le potu faʻavasegaina mo le umukuka na faʻaauupegaina ma le tele numera o faʻavae ma puipui pusa. O le potu malolo ei ai se avanoa e teu ai mo le faletusi.
  • O moliga i luga aʻe o le 'aiga' ai ma luga aʻe o le faʻamalama faʻalauteleina i le umukuka vaega o le fale mautotogi ei ai le tutusa mamanu, lea e fesoasoani e vaʻaia tuʻufaʻatasi le avanoa.
  • O faʻamalama ua mamanuina i se auala e le natiaina le matagofie vaaiga vaʻai mai latou.

Potumoe

E tusa ai ma le ata fuafuaina o se potu e 2 potu, o le potumoe o se avanoa tumaoti, ma e tatau ona fesoasoani i le malolo filemu ma maeʻa malologa. O le faʻalo tautau ma moliila moliuila na foliga mai na siitia i luga ma matua faafaigofieina le vaai vaaia vaaiga o le potu.

O le paʻepaʻe paʻepaʻe i le ulu o le moega faʻatusatusa lelei ma le puipui faʻafeagai ma le susu sukalati leo, ae o le pogisa sukalati fola faʻamaeʻaina le lanu tuufaatasiga.

O le puipui i tafatafa o le pusa o mea toso o loʻo i ai se uiga e le masani ai - e ufiufiina i le teuteuina o le "suede".

O le faʻailoga faʻailoaina nofoa e sili atu le mafanafana ma e tutoʻatasi lona aoga o se teuteuga aitema. Laʻititi "faʻavalea" moli moli - o se moli moli ma se pea sconces i tafatafa o le moega - faʻaopopo tamaʻitaʻi ma taʻalo i le potumoe. O le tamaʻi teu oloa e iai fata matala e faʻafaigofie ona ofi i tusi.

Faletaele

O le poloketi o lenei potu, o loʻo teu i lanu masani, e maofa i lona faigofie ma lona matagofie. O le faletaʻele tutoʻatasi aveina se faʻapitoa faʻapitoa. Paʻepaʻe paʻepaʻe luga o le pito i tua o se pogisa sukalati pa foliga sili ona manaia.

I le poloketi mamanu, niches ufiufi i frosted tioata galue o se teuina polokalama. Ina ia puipuia le faletaele laiti mai le foliga gaogaosa, na matou filifilia le tautau o paipa, ma tuu se ulo ma ni ola laau e faafou ai totonu.

Tusiata tusi: Studio Pobeda Design

Vaega: 61.8 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Transfer A Picture To Wood (Mae 2024).