Lanumoana lanu i totonu

Pin
Send
Share
Send

Lanumoana e le faigofie uma. E tutasi i le mafai ona faʻaaogaina o se faʻavae, pei o se tapoleni, e fausia ai se ata atoa o soʻo se potu. O le lanumoana lanu i totonu o se fale poʻo se fale mautotogi o le faʻaili faʻatasi ma le vaega autu. O lona faʻaaogaina atamai e mafai ona fausia ai se atoa ituaiga o sitaili ma ata.

Pa

O le teuteuina o puipui e seti ai le leo mo le potu atoa. A o galue ma le lanumoana, e tatau ona manatuaina e faʻapea ma le faʻalauteleina o le avanoa, tuʻuina i ai le mama, freshness, e maua ai maluluina. I le avea ai o se leo masani mo puipui, e talafeagai i mafanafana, la potu. I malulu, pogisa potu, o le a faʻamamafa atili ai lo latou le toʻafimalie.

O le sitaili o soʻo se mea i totonu e faʻalagolago lava i le uiga o le puipui e ufiufi. Ua maeʻa puipui i mea tetele ma le taua - o ata taugata mamafa, vali vali poʻo ie - o le a foliga matagofie ma tamaoaiga i lanu faʻalelagi. Pepa moli pepa puipui o le a aumai ai tusi o Provence ma faigofie le alofa tunoa i totonu. O puipui e na o le valiina i le vali o le a avea ma tua lelei mo meaafale, kapeta, pupuni.


I le tulaga o le autu teuteuina o puipui, e aoga le mafaufau i luga o elemene teuteuina i latou - ata, laupapa, faʻafanua mo atavali, ata, faʻata. O le lanumoana lanu "talia" faʻaopopo faʻaopopo maeʻa lelei. Ona o lona faʻaaogaina, o le potu e mafai ona tuʻuina atu i le tulaga muamua, matagofie, poʻo le faʻafeagai, faʻamamafa le faigofie.

Taualuga

O faʻalo lanu e masani ai. Mo i latou e mananaʻo e mulimuli i le faiga e le soʻona matua, ae fai sina taofiofia, o le malamalama lanumoana faʻalo o se lelei isi i le pupula le masani faʻalo.

O sea faʻalo e fesoʻotaʻi ma le lagi, ea. O le lele o mafaufauga e le faʻatapulaʻaina iinei; oe mafai ona faʻaopopoina i ao, la, manulele, laʻau lala. Afai o puipui puipui e tutusa lanu, ona matte, laʻititi malamalama nai lo puipui, o le taualuga o le a avatua malamalama i le potu atoa.

Afai o le masalosalo e uiga i le tuʻufaʻatasia o puipui ma lanu taualuga, lagona le saoloto e faʻaaoga se win-win filifiliga - filifili le lanu o le faʻalo tasi pe lua pupuni paolo e sili atu le malamalama nai lo le lanu o puipui.

O le taualuga lanumoana lanumoana pupula pei o se lagi moni. E maua ai le potu loloto, naturalness. Vaʻaia faʻalauteleina le potu i luga ma fafo.

E sili atu le filifilia o lamepa mo sea pupuni pupula, faʻaalia, ofoofogia. O le taualuga o le a faʻamamafaina lo latou amataga, aʻo le leiloa.
Ina ia faʻamamafaina tulaga lelei o le faʻalo i le lagi-lanu, e taua le filifilia o le taualuga taumatau plinth, lona lautele ma foliga. Lenei lanu faʻatagaina le faʻaaogaina o lautele skirting laupapa i auro poʻo siliva faʻaiʻuina.


O le taualuga "Faʻalelagi" e mafai ona faʻaopopoina i le polyurethane foam poʻo le polystyrene decor, teuteuina, faigofie vali ata, pepa faʻapipiʻi. Lenei o le a maua ai le faʻaloola olaola ma faʻavaeina. Mo faʻapitoa sauniga, e fautuaina le faʻaaogaina o vali.

Meafale

E te masalosalo pe o se sofa lanumoana ma paʻepaʻe e talafeagai mo se potu malolo? Aua le faʻatuai, ma moli malamalama ma pupuni paʻu o se potu, o le sofa o lenei lanu o le a avea ma ona faʻamamafaina. E oʻo lava i nofoa tetele i totonu o lanu o le pastel e foliga mai e sili atu le taua ma, i le taimi e tasi, e le faʻalavelave. O poufefe malu malu ma vae faʻapipiʻi o le a ofi i nofoa ma le sofa. I le avea ai o se mea e fai ai mea e gaosi ai meaafale mo meaafale lanumoana, e sili atu le filifilia o ie lalaga - velor, velvet, chenille. Aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasia o meaafale meafale ie ma ie pupuni. O lenei faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le lanu lanu ma le tulaga masani o le potu.


Kapeneta lanumoana meaafale e talafeagai i le umukuka. Lenei lanu e talafeagai mo uma ultra-po nei palasitika ma tamaloloa fafie. Kapeneta, o se backsplash ma se tutusa worktop o le a avatua i le umukuka se lagona fou.


E faigofie ona faia soʻo se umukuka muamua e ala i le faʻaopopoina i se malamalama taumafataga lanumoana kulupu, o isi meaafale e mafai ona 'eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, lemoni samasama pe paʻepaʻe.
O faitotoʻa o le Kapeneta ma fata o drawers e mafai ona tutoʻatasi valiina i fugalaʻau poʻo teuteuga fugalaʻau pe teuteuina faʻaaogaina le nei lauiloa decoupage metotia.
Laʻititi siliva-lanumoana tagata tafao, nofoa ma laulau foliga matagofie i totonu.

Fogafale

Le masani ai? Ioe, ae matagofie. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaonapo nei, mo se faʻataʻitaʻiga, lava faʻaleleiina fola tekonolosi, o se atoatoa ufiufi o se le mafaatusalia paolo maua mai. Ma mafaufau i luga o sea foloa se kapeta mananaia i lanumoana poʻo paʻepaʻe ma lanumoana tone ... Ae e oʻo lava i se foloa faigofie laupapa e mafai ona valivali ma se lagi lanu ma faʻateʻia tagata uma i le amataga.

E talafeagai e faʻaaoga kapeta o se foloa foloa. I totonu o le potumoe, o le kapeti maualuga-faʻaputuga o le a fausia ai se lagona o le fiafia ma le filemu.

Afai na e filifilia se fola "lanu" - lanumeamata, lanumoana, samasama, ma isi mea, e teteʻe atu i tu ma aga masani o le "woodgrain", ia e vaʻai totino i le lanu lanu o le foloa plinths ma faitotoʻa totonu. O le sili ona lelei lanu tuʻufaʻatasia o leo-i-leo ma le foloa poʻo le mama e tasi pe lua tone.

Ituaiga ie

E te manaʻo e suia le lanu lanu o le potu malolo poʻo le potumoe mai lea taimi i lea taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le taunuʻu mai o le tautotogo? E sili le faʻaaoga o ie mo lenei:

  • ie pupuni, ie pupuni;
  • ie pupuni;
  • ie moega;
  • ufiufi mo meaafale ufiufi, aluga;
  • ie ufilaulau, solo solo.

Afai e te faʻatumuina soʻo se potu i ie o nisi paolo, oe mafai ona ausia se matua suiga i lona vaʻaiga.
E faʻamoemoeina uma e le gata ile lanu lanu, ae faʻapena foʻi ile faʻavae o mea filifilia, mamanu ma teuteuga. Laʻei mamalu - veloveta, silika, ie manifinifi - avatu le sitaili talafeagai i le potu, faʻatumu i le taugata ma le fiafia. Malamalama felanulanuaʻi chintz fausiaina se siosiomaga o airiness ma le mafanafana fale.


Faatasi ai ma le fesoasoani a ie, e mafai ona e "faʻavaivaia" le vaʻaia o le tulaga. Se ulugali mumu aluga i totonu o le lanumoana totonu o le a maua ai le potu ola ma le malosi.
A o teuteuina se potu ma paʻu paʻu, e le tatau ona e fefe i le "ova". O le le faʻalavelaveina o paleta faʻatagaina oe e faʻaaoga i le tele o aofaʻi. E mafai ona fausia se "ao" malu lemu mai le potumoe, ma faʻaliliu le potu malolo i se potu pupuni matagofie.

O le lanumoana lanu i totonu o soʻo se potu o se fale mautotogi poʻo se fale o le a taliaina - i le umukuka, i totonu o le potu malolo, ma totonu o le potumoe. O se tamaʻi faapaologa pogisa, teuteuina i le lanumoana ma le paʻepaʻe, o le a atili susulu, lapoʻa. O le lanu o le vai o loʻo faʻaaogaina i totonu o le faletaele faʻailoa mai lona aano moni. O se faleuila faʻapipiʻi ma tile tutusa e lagona le fou ma mama.

Tuʻufaʻatasia o lanu ma isi

O le laugatasia lautele o lenei lanu ma isi e faʻatagaina ai oe ona ofi uma i totonu le lanumoana totonu o se potu ese i totonu o le fale atoa.

Lanumoana lanu "alofa" i le lamolemole ma le malu o fesuiaiga, o le lanu o le vai, na te tauaveina lona suavai. O le lanu lea o le ea, e ave lona malamalama. Paʻu suamalie suamalie - lanu mumu, moli, lanumeamata lanumeamata, faʻapea foi ma le uliuli, e sili atu le faʻaogaina faʻatasi ma ia e faʻasolo, faʻafesoʻotaʻi, ina ia aua neʻi gagauina le faʻamaoni o le avanoa na faia e lenei lanu. Malamalama lanu lanu i luga o se maʻaleʻale talaaga tosina mai le mata, faʻaopopo le malosi i totonu ma "faʻamalulu" le malulu o le autu paolo.

Tuʻufaʻatasia le lanumoana (o le autu) ma isi (pei o ni faʻaopoopoga), e le mafai ona naʻo le setiina o le sitaili o le potu, ae fausia lona lagona, faʻatumu le potu i se lagona faʻapitoa, lagona.

Tuufaatasiga o lanumoana ma isi, o loʻo tauʻaveina se lagona faʻalanu:

lanu paʻepaʻemama, fou, lautele
aurotamaoaiga, tamaliʻi, tamaliʻi
beigefaamamaina faigofie, proofce
lanu enaenatamaloloa anamua, toe teuteu foliga
lanumeamata lanumeamataagamalu, toe faaleleia
lanu mumumaamaai, malosiʻaga
lanu samasamafaamaoni, malie, olioli
lanu efuefutaofiofi, faautauta

O le tuʻufaʻatasiga masani o paʻepaʻe, malamalama lanumoana ma lanumoana o se togafiti faʻataulaitu mo i latou e le "faʻauo" ma le lanu lanu.

Talosaga i totonu totonu sitaili

E fiafia le au mamanu i ai ona o le le gaoia ma le faigofie o le tuʻufaʻatasia. E faʻaaogaina i totonu o le lautele o totonu totonu - mai mamalu aiga tupu i faigofie faigofie auala. O lanu loloto e tumu i lanu e atagia mai ai le amio a le tamaloa saua, ma lanu agamalu e faʻaalia ai le le sala o se pepe.


O le lanumoana lanu i totonu o totonu o totonu o se tasi o sili ona faʻaaogaina, aua o se lelei talaʻaga mo matagofie matagofie - faʻailogaina stucco, faʻatagata, faʻata. O lona "naturalness" e ogatasi ma natura faʻamaeʻaina mea.
O le manaʻoga mo pupuni faalelagi i le Provence style, o le rusteal style o loʻo faʻamatalaina foi e lo latou fetaui lelei ma mea totino elemeni ma mea masani.


O le aga faʻaonapo nei o le latalata i le natura, o le toe foʻi mai o le tagata i lona amataga, ua siitia ai le talafeagai o le lanumoana totonu.
E pei o le ea ma le vai o le faʻavae mo tagata soifua, e faʻapena foi le lanumoana totonu o le faʻavae mo tagata soifua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EASY Crochet Long Sleeve Turtleneck Sweater. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).