Fuafua suamalie mo Fepuari 14 - 5 manatu + 35 ata faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

O le Aso malolo o le Aso Malolo na faia faapitoa e taʻutaʻu atu ou lagona i se pele, e tatala i le alofa lilo. I lenei aso, tagata uma manaʻo e fai faʻafetai i lau soulmate mo se malosi sootaga. Tele faafetai e mafai ona fai atu i lenei aso i oʻu matua ma paaga i le galuega. O le masani valentines, 'otiʻoti mai lanu pepa malo, ua uma aulelei malie ma le manaia. Nei o nisi vasega vasega e fesoasoani ia te oe fausiaina tulaga ese Aso o Valentine meaalofa.

Tuufaatasiga o mea suamalie

O se atigipusa sukalati tuʻuina atu i lau pele i le Aso o Valentine le masalomia o se meaalofa matagofie. Ae ina ia faʻateleina le fiafia o le tagata e mauaina le meaalofa, e mafai ona e fausiaina sina tamaʻi mea suamalie, e le gata o se mea lelei sili ona lelei, ae o se mea manaia foi o le teuteuga o suite. O le tele o vasega vasega mo le faia o teufuga o lole e fai si faigofie, e oʻo lava i tamaiti e mafai ona latou gafatia.

Mo galuega e te manaʻomia:

  • candies e sili ona fiafia iai ile pepa alumini;
  • uaea;
  • ie (chintz, tulle);
  • seleulu;
  • kelu fana poʻo se super kelu;
  • pepa faʻamaʻa;
  • lipine lanu;
  • tele-lanu manifinifi lalotoso;
  • ato poʻo se ipu tuʻu;
  • Styrofoam.

Faia o se fugalaau amata i le filifilia o le saʻo lapoa o lole. O le a foliga lelei pe a fai o lole na afifiina i pepa lanu eseese. O le suamalie e ofuina i luga o se uaea poʻo se skewer umi laupapa. E le gata i lea, o le oloa e afifiina i se ie e gaugau i se faʻamau. I lalo, o pito o le ie e nonoa ma se lipine. O le fugalaʻau faʻavae mafai ona teuteuina i lanu lanu faʻamau poʻo le pepa alumini.

A o le faʻaaogaina tulle e teuteu ai le tuʻufaʻatasiga, o le ie e gaugau i le lua pe tolu faʻaputuga ma afifi faʻataʻaliʻi lole. O mea e teuteuina i lopa ma lipine lanu. E mafai foi ona e faʻaaogaina pepa faʻamaʻoti e tipi ai petala poʻo lau o le fugalaʻau i le lumanaʻi.

Manatu mamanu teu

E mafai ona e tuʻuina atu se teu afu o mea manogi i le na ona nonoa vae o le fugalaʻau i se lipine.

"Fautuaga: ina ia foliga fealofani le tuufaatasiga, e tatau ona e filifilia se lipine e toe fai ai le lanu o mata."

Afai e i ai le musumusuga, ona mafai lea ona faʻatulagaina se teuina o suamalie i totonu o se ato, fagu poʻo se fugalaʻau fugalaʻau. O le filifilia o se atigipusa lea o le a "tupu" fugalaʻau, lona pito i lalo e tatau ona faʻamau faʻamau i se poloka o polystyrene foam. Ina ia puipuia le foam mai le faʻafuaseʻi ona paʻu ese mai le ato, e faʻapipiʻi i le pito i lalo ma kelu. O le pito i luga o le foam e mafai ona teuteuina i le faʻapipiʻiina i pepa lanu poʻo le meamata lanumeamata, e mafai foi ona e faʻatauina ni lumulugala pepelo i se faleoloa fugalaʻau. Oe manaʻomia tuʻu fugalaʻau lole i le foam.

Ina ia mafai ona teuteuina le tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e tuʻuina se uaea i le va o fuga, ia o loʻo fusi ai lopa poʻo rhinestones. E mafai foi ona e tipiina ni fatu mai le pepa faʻamaʻila, e mafai foi ona faʻapipiʻiina i luga o se uaea poʻo se faʻavae.

Faia o se teuina o meataalo vaivai

O sea meaalofa suamalie-mamanu e talafeagai mo teine ​​talavou o le a talisapaia le agamalu ma faigata o le ata. Mo le gaosiaina, oe o le a manaʻomia mea nei:

  • se numera uiga ese o meataalo vaivai, 10-15 cm le umi;
  • uaea;
  • pepa faʻamaonia i lanu e lua;
  • lipine satin;
  • Sikotilani;
  • lipine lipine;
  • teuteuga (satin roses, beads, sequins, lanu fulufulu - mea uma e te manaʻomia mo musumusuga);
  • mea faigaluega.

Ina ia fausia se teufugalaau, e mafai ona e faʻaaogaina ni 'eseʻese vaivai meataʻalo pe tutusa tutusa. E tatau ona afifi ia meataalo vaivai i uaea. O le avanoa saoloto o le uaea ua gaugau i lalo. I le maeʻa ai o lenei taʻotoga ma mea taalo uma, e tatau ona soʻosoʻo pito pito i lalo o le uaea, o le vae lea o le teufugalaau. O le umi o le uaea e tatau ona tutusa i le maualuga i le lumuga bouquets. Ina ia le lavea le pule fiafia o le meaalofa, o le vae o le teufugala e afifi i le afifi ata, ona afifi ai lea i le mea faapipii. I le vaega pito i luga o le teufugalaʻau, meataalo e mafai ona tuʻu i se mamao mai le tasi ma le isi pe latalata i le tasi.

Sosoo ai, o le afifiina mo le teufugalaau faia. E manaʻomia ni lanu se lua o ni pepa faʻamaʻa.

"Motugaafa: Mo se tisaini mamanu, e sili ona lelei le filifili o se corrugation e alu lelei."

O le upega tafailagi pepa e tatau ona gaugau ile foliga ole logo ma nonoa ile lipine satin ile pito i lalo. O se avanoa o meataalo vaivai e faʻaofi i totonu o le afifi. Ina ia mafai ona teuteuina le teufugalaau i totonu o meataʻalo, fugalaʻau e faia i ie poʻo le pepa, loto e faʻaopopoina.

Tuufaatasiga o fugalaau fou

O se teuina mamalu o rosa mumu poʻo daisies maaleale o se lelei auala e taʻu atu ai e uiga i ou lagona. Ae o fugalaʻau teuina e fai si taugata tele i faleʻoloa, ma i le po o le aso malolo latou masani ona manaʻomia le okaina i le masina muamua. O le mea moni, o le faia o se teu fugalaʻau oe lava e le faigata. Lenei o se tasi o vasega vasega o le a fesoasoani ia te oe iloa pe faʻafefea ona fatuina fugalaʻau teuina. Mo galuega e te manaʻomia:

  • fugalaʻau fou fiafia i ai le afa lona lua;
  • omomi fugalaʻau;
  • pine ma ulu lanu;
  • vai;
  • seleulu

O le faʻavae o le tuufaatasiga o se omomi e avane foliga i le maeʻa oloa. Ina ia mafai e le tuʻufaʻatasiga ona faʻafiafia le mata i le umi e mafai ai, e tatau ona faʻasusu le omomi i le vai mo le 2-3 itula. Le isi, e manaʻomia e tipi ese le outline o se lumanaʻi fatuga mai le pepa, mo se faʻataʻitaʻiga, se fatu. A maeʻa ona faʻaogaina le pepa i le omomi, ua tipi ese le faʻavae o le lumanaʻi.

Ina ia saunia fugalaʻau, oe manaʻomia tipi ese a latou au i le mamao o le 2-3 cm mai le fuga. Oe manaʻo e teuteu faʻasolosolo le au, ona o lenei mea o le a faʻatagaina ai fugalaʻau e umi le ola. Ma le isi, o buds e faʻaofi ma le faʻaeteete i totonu o le omomi. E manaʻomia le faʻamautinoaina o fugalaʻau fetaui lelei i le tasi ma le isi ina ia le vaʻaia le omomi. E mafai ona e faʻaogaina ituaiga fugalaʻau eseese mo teuteuga poʻo ni fua e tasi, ae i lanu eseese.

A maeʻa tuʻu fuga uma i luga o le omomi, ona teuteuina lea o ona pito i lau o loʻo totoe i luga o au o le fugalaʻau. O pepa e faʻapipiʻi ma pine. O sea meaalofa mo le Aso o Valentine o le a le tuua le amanaʻiaina soʻo se teine.

Meaalofa mo tamaloloa

E ui lava i le mea moni e le masani ai mo le sili atu feusuaʻiga sili atu ona foaʻi aulelei meaalofa mo Fepuari 14, i lenei aso e mafai foi ona e saunia se amataga teʻi mo latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se uluaʻi galuega taulima.

O le filifiliga sili ona faigofie ma mālie DIY meaalofa mo se tamaloa o le pinia faia mai suamalie. O le meaalofa e faʻavae i luga o se fagu vai palasitika. O le pito i lalo o le koneteina e tipiina i se naifi e fausia ai se cone. O le pito i luga o le fagu e faʻapipiʻiina i se liʻo ma laina o sukalati i le pepa auro. O le pito i luga o le paina e tatau ona teuteuina i lanumeamata lanumeamata o pepa faʻapipiʻi. Mo se meaalofa malie, o le tamaloa pele o le a manino fai mai faafetai.

O se sili atu faigata faʻaaliga filifiliga o vaʻa faia i ie ma suamalie. O le poloka o Styrofoam e faʻaaogaina e avea ma faʻavae, o ona pito e teuteuina ina ia maua ai se foliga foliga tutusa ma le faʻavae o se vaʻa. I autafa, o le faʻavae e faʻapipiʻi faʻatasi ma pepa iila ma tulle. Afai e te filifilia le teuteuga o le tutusa lanu, ae i lanu eseʻese paʻu, o le a liliu le vaa e sili ona malamalama.

Ina ia faia se "mast", oe manaʻomia le ave skewers laupapa umi, lea e valivali ma vali pe afifi i pepa alumini. O nei skewers e nonoa i le ie e faʻataʻitaʻi i folau. O mea suamalie o loʻo i luga o le vaʻa e tuʻu uma i luga o le laupapa i luga o le pa ma e faʻapipiʻi i pou.

Potu potu mamanu

Ina ia mafai ona faia le aso malolo i se siosiomaga o le alofa ma le mafanafana, oe mafai ona teuteuina se potu atoa, lea e mafai ai ona faʻatulagaina se taumafataga fiafia. Suʻesuʻe matagofie e faʻatagaina ai oe ona faʻaaogaina e le gata o petala ma moligaʻo, ae faʻapea foi ma uluaʻi mea taulima na faia e oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau faʻafiafia e mafai ona teuteuina i le teuina o mea suamalie poʻo meataʻalo; mo tioata o le siamapaina, saunia vai faʻaalu cherry faʻaʻaisa i foliga o fatu.

E fautuaina le tuʻuina o le tele o tamaʻi oloa i totonu o le potu, e faia i foliga o fatu ma fugalaʻau. A o mamanuina, oe tatau ona faʻaaogaina le tele o meataalo vaivai, laiti moli. I luga o puipui o collage ma aiga ata e mafai ona faia i foliga o fatu. O le a le soʻona faʻaaoga satin lipine e teuteu ai le potu, lea e nonoa i meaafale ma le faʻalo. O le siʻosiʻomaga o le alofa o le a faʻatumuina e pale i tafatafa o le potu ma helium paluni i lalo o le faʻalo.

O le mea lea, o le fausiaina o se suite tisaini e avanoa i le fale ma e oʻo lava i tamaiti. Ina ia mafai ona teuteuina lou fale i se amataga auala mo le aso malolo, e tatau ona e faʻatali mo musumusuga ma e mafai ona amata amata fausia galuega sili ona lelei.

 

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Full EC poultry farm with nipple drinkers. (Mae 2024).