Faʻafefea ona teuteu totonu o le umukuka-potu malolo i le Provence style?

Pin
Send
Share
Send

Features o Provence

O lenei sitaili faʻatonuga ei ai vaega taua nei:

  • O totonu o loʻo faʻaalia ai meaafale tuai ma ie ie e teuteuina i fugalaʻau.
  • Lenei e talafeagai le faʻaaogaina na o mea masani i le tulaga o laʻau, maʻa, ie poʻo vavae ie ma isi.
  • O le potu e teuteuina i lanu malu ma le malamalama, e aofia ai le beige, vanilla, lilac, soft pink, lavender poʻo isi pastel shade.
  • I le mamanuina o le umukuka-potu malolo, e sili atu le susulu ma mata-puʻeina mea ma mea faʻaaoga e le taliaina.

I le ata o loʻo i ai se potu lautele-umukuka potu malolo i Provence sitaili i totonu o se laupapa laupapa mai se pa.

Meafale

O meaafale e tatau ona avea o se vaega fealofani o totonu o totonu. Ina ia faʻatumauina le siosiomaga manaʻomia, o le Provence style umukuka-potu malolo e faʻatumuina ma uluaʻi mea tuai poʻo ni mea teuteuina i le aafiaga o le faʻafoligaina o le matua.

I le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo, fausiaina faia i laupapa masani e faʻaaogaina. O meaafale e faia i laʻau mama e foliga talafeagai i lenei sitaili, lea e teuteuina i elemeni teuteu eseese e pei o le vaneina o le atavaliina, o vae pepelo, teuteuina poʻo le valiina.

O le Provence style umukuka-potu malolo mafai ona faʻaopoopoina ma se afinofoaga poʻo se tamaʻi nofoa faalue. O ia aitema o le a aumaia le mafanafana ma le mafanafana i le ea. O se filifiliga sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o se sofa susulu-lanu ma mea masani ufiufi ma fugalaʻau fugalaʻau, lea o loʻo faʻataʻoto ai le tele o aluga. O nofoa e faʻatusatusa i le sitaili ma le sofa o le a ofi lelei foi i le tulimanu vaivai.

I le ata o loʻo i ai se paʻepaʻe papaʻe seti ma meafale faʻapipiʻiina i pastel lanu i le ata o le umukuka-potu malolo i le Provence sitaili.

O le Provence style kitchen o loʻo faʻaauupegaina i fata tatala i le tuʻufaʻatasia ma puipui e faʻapipiʻiina i puipui, e talafeagai mo le teuina o ipu ma mea e masani ona faʻaaoga. O fata e mafai ona teuteuina i teuteuga elemeni, seti pe valivali ipu.

Meafale i beige, olive poʻo papaʻe tone ma facades teuteuina ma tioata faʻaofi, apamemea, uʻamea totoʻa, 'apamemea' au poʻo le 'apamemea faʻamatalaga o le a ofi lelei i totonu o le umukuka eria.

O le 'aiga' aʻai e masani ona tu i le ogatotonu o le potu. O le mea lea, e foliga mai e sefe avanoa faʻaaoga, faʻapea foi ma vaevaeina le potu i ni vaega se lua. O se laulau lapoʻa poʻo se sikuea ma nofoa e tatau ona matua anagata ma faʻafetaui i le lanu ma le galuega luga i le umukuka.

O le i ai o ona po nei mea faigaluega masini e le talafeagai i le umukuka eria. O le filifiliga pito sili ona lelei o le a fausia i totonu o masini, nana i tua o faitotoʻa poʻo le tuʻufaʻatasia ma luma o se moli seti.

Teuteuga elemeni ma ie

O le mamanu o le umukuka-potu malolo i le Provence sitaili e faia i fafo faigofie e mafai ai, ae i le taimi lava e tasi teuteuga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ata o le aiga, openwork ma lace napkin poʻo ni foliga matagofie.

Mo teuteuina o le umukuka eria, ipu eseese, fagu o mea manogi, ipu omea, fagu manaia, mug poʻo ipu poselane e talafeagai.

O le nofoaga malologa e faʻatumuina ma manulele laiti i foliga o moligaʻo, ata faʻamau ma ata tuai. E mafai ona e tuʻuina ato faʻapea ma fagu fugalaʻau ma fugalaʻau fou poʻo laʻau mago i luga ole foloa.

O pupuni matagofie, ie pupuni ma lace poʻo ruffles ma se ie ie ie ma se tamaʻi tamaʻi fugalaʻau o le a avea ma vaega taua o le Provence style kitchen-living room decor.

I le ata o loʻo i ai se umukuka tuʻufaʻatasia ma le Provence style potu malolo ma faʻamalama teuteuina i pupuni ma se fugalaʻau mamanu.

I le gaosiga o meaafale ufiufi, solo, solo moega, solosolo ma isi ie, natural cotton, satin, ie poʻo le cambric e faʻaaogaina. O pupuni i totonu o le umukuka-potu malolo i le Provence style ua teuteuina i pupuni e faia i le malamalama malamalama ie.

Ata o se tamai potu umukuka-potu malolo

O le Provencal style e foliga matagofie i totonu o se tamaʻi potu potopoto-umukuka tuʻufaʻatasia, talu ai o lenei mamanu e avea o se moli lanu samasama ma e lava le aofaʻi o moli. O se tamai potu ma paʻepaʻe pa teuteuina faʻatasi ma kulimi meafale o le a vaʻaia foliga sili atu lautele.

I totonu o le potu malolo, o loʻo faʻapipiʻiina se sofa laʻititi, se laulau ua leva ona iai moega poʻo se pusa umi o drawers, se vaega e 'ai, se faʻafiafiaga masani ma se TV faʻapipiʻi. E sili le faʻaaoga o meaafale vaapiapi. Tatala fola pa e mafai ona faʻaopoopo le ea i le ea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu umukuka-potu malolo i le Provence style i totonu o se tamaʻi fale mautotogi.

O le teuteuina o le puipui puipui o le a saofaga i le vaʻaia faʻaititia o avanoa, o le mea lea, afai e faʻaaogaina se mea teuteu, e tatau ona i ai se tulaga faʻataʻoto.

O se ata 3D ma se vaʻaiga, e mafai ona tuʻu i luga o le puipui faitele e tasi poʻo luga o le tali o le umukuka, o le a fesoasoani e sasa faʻamalosi ai totonu o le potu malolo-umukuka i le Provence style. Vali puipui poʻo paʻu e iai le vao fugalaʻau, o se malu malu le sami o le a fesoasoani e faʻanofo ese ese le pa i fafo.

I le ata, le ata o le umukuka-potu malolo i le faiga o Farani Provence, faia i papaʻe-piniki ma kulimi paolo.

Filifiliga faʻafanua

Pe a tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo faʻatasi i le tasi potu, e tatau ona e mafaufau i le ata o le tuaoi i le va o vaega e lua e aoga. O le tulafono autu pe a faʻatulagaina se potu i le Provence style o le faʻatumauina o le fealofani, tasi ma le tuʻufaʻatasia o totonu.

Ia vaelua le avanoa, faʻaaoga eseese puipui ma faʻamaeʻaina o le foloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega o le umukuka, o loʻo faʻaogaina ai ni maa o le keramika, ma o le vaega e valaʻaulia ai teuteuina i le vevela laminate, fola laupapa poʻo le laʻau masani ma se foliga gaugofie. Le fola laupapa o le a fetaui lelei ma le faiga faʻaopoopo.

I le ata, zoning ma pepa puipui ma fola i totonu o le umukuka-potu malolo i le Provence sitaili.

Ina ia iloa le eseesega i le va o le umukuka ma le potu malolo, e talafeagai lelei se magalafu mafanafana. E mafai ona faia le Zoning ma meaafale meafale pei o le laulau 'ai, se sofa mafanafana, ma sili atu.

E le gata i lea, o le tele o taimi, o le pa counter e faʻapipiʻi luga o le tuaoi i le va o nofoaga. Mo le Provence style, e sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga laupapa ma se laualuga faʻasolo matua.

Manatu i totonu e mamanuina

I le teuteuina o se potu tuʻufaʻatasia i le sitaili Farani, e talafeagai le faʻaaogaina o ni pepa puipui faigofie poʻo ni ufiufi faʻatasi ai ma se mamanu le faʻalavelave. Faʻafesagai ma mea i le tulaga o piliki, maamoni, tile keramika, laupapa laupapa, sima poʻo le vali e atoatoa.

O le vaega o faʻafiafiaga e maeʻa i le laupapa ufiufi, maʻa faʻaleaganuʻu poʻo le maʻa masani, ma mosaic e faʻaaogaina i le vaega o le umukuka.

Faʻatasi ai ma se faʻalo maualuga lava, e teuteuina i laupapa faʻalava, e faʻatumuina ai le Provencal siosiomaga o le umukuka-potu malolo ma faʻamafanafanaga faʻapitoa.

I le ata, le ata o le umukuka-potu malolo i le Provence sitaili ma se puipui teuteuina ma le malamalama piliki.

I totonu o le umukuka-potu malolo i totonu o le Provence-style country house, e mafai ona e faʻapipiʻi se laulau lautele faʻalauteleina mo taumafataga ma le aiga atoa ma le taliaina o malo. O nofoa laupapa papaʻe e teuteuina i nofoa pupula pupula ma mea teuteu felanulanuaʻi, o le a faʻafetaui i le leo ma isi mea faʻaaoga.

Faletusi o ata

O le umukuka-potu malolo i le Provence sitaili i le taimi e tasi tuʻufaʻatasia naturalness, naturalness, sophistication, mafanafana ma faigofie. O le faʻatonuga, faʻatumuina e le agaga o Farani, e lelei atoatoa mo le fausiaina o tamai potu, po nei fale mautotogi ma fale tumaoti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to make money from pvc pipes make bedroom decorative lights super beautiful (Mae 2024).