Filifili pepa puipui mo se talavou: ituaiga, tisaini ma mamanu, lanu, sitaili, tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

O le a le ituaiga o pepa puipui e sili ona lelei mo se talavou?

E le eseese le autalavou ae maise lava le sefe o meaafale ma mea i totonu, filifilia o pepa puipui mo teuteuga, e aoga le mafaufauina o lenei mea moni. Nisi ituaiga o pepa puipui o le a avea ma sili filifiliga mo se potu talavou, nisi e sili atu aoga ma anagata, ae o isi e taugofie.

  • Liquid pepa puipui e lelei i lona tuʻufaʻatasia, o mea e pasia lelei le ea ma e le faʻailoaina ni mea leaga. O se lapoʻa faʻaopopo o le ono mafai ona toe faʻaleleia le lotoifale, nofoaga o le mamafa o faʻamaʻitaʻiga poʻo scuffs mafai ona suia. E mafai ona faʻatasia faʻatasi pepa puipui suavaia ma isi metotia ma mea e faʻauma ai.
  • E le lalagaina pepa puipui e le lalagaina ona e mafai ona valivali i le tele o taimi. O tofo a se talavou e mafai ona suia soʻo, ma o se auala lelei lea e vave suia ai le vaaiga ma faʻafou ai totonu totonu.
  • E tumau le Vinyl ma e tele ana filifiliga. O le gaosiga faʻaaogaina metotia eseese e fausia ai le tele o fafo aafiaga e pei o siliki-screen lolomiga, embossed topcoat po o vevela stamping. O ituaiga uma e eseese i foliga vaaia ma eseʻese uiga ma o loʻo faʻaalia i se tele eseʻese.
  • O le isi filifiliga talafeagai mo se talavou o pepa pepa puipui. E mama, manava ma le taugata. Pepa pepa puipui e le matua anagata ma e faigata ona faʻamama, ae o lenei e faʻapalenia e se tau maualalo. Lenei auala faʻauma e talafeagai mo le toe faʻaleleia mo ni nai tausaga. Peitai, mo se talavou e saʻo lenei.
  • O puipui o puipui o le a avea ma avanoa lelei mo le faʻaalia e oe lava. O le ata e leai ni tapulaʻa, tekonolosi faʻatagaina oe e faʻaaoga matua soʻo se ata i le tapoleni. Mo sili atu anagata luga, ata wallpaper ma se ufiufiina laminated ua faia. E faʻatagaina ai oe ona faigofie ona aveʻesea peni poʻo ni maka maka.

Tisaini ata ma ata

Zd pepa puipui

Wallpaper ma se 3D foliga o se sili lelei filifiliga mo teuteuina o se aso nei vasega pepe.

O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaogaina o le 3D pepa puipui o se faʻamau i luga o se tasi o puipui.

O se ata moni mafai ona i ai i sitaili eseese, pei o fugalaʻau, laufanua poʻo abstraction.

I le ata o loʻo i ai le potu mo se tama ma 3D pepa puipui. O totonu e faʻavaivaia ma malamalama moli moli.

Lalo o le piliki

Mo le tele o tausaga, brickwork tumau pea o se lauiloa auala o totonu teuteuga. E mafai e le piliki ona lagolagoina le tulaga masani o le taulaga i luga o le falealuga, poʻo le faʻamamafaina o se Provence filemu.

Graffiti

E mautinoa lava fesoʻotaʻi ma talavou, o se mea teuteu ma talavou. O le teuteuina o le potu a talavou, o le auala pito sili ona talafeagai e teuteuina ai, o puipui puipui i puipui ma graffiti. O le faʻatusa o le a tuʻufaʻatasia ma pepa puipui faigofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vasega pepe ma se nofoaga lelei mo le galuega. E ui lava i le tauagafau o le potu, o susulu lanu e faʻaaogaina i teuteuga.

'Aai laufanua

E masani ona fiafia le autalavou i laufanua o megacities poʻo faʻailoga iloga o laumua o le lalolagi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Eiffel Tower poʻo le Bridge Bridge.

Taʻaloga taʻaloga

O pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga taʻaloga e mafai ona faʻamatalaina ai mea fiafia a tagata talavou. Talavou matutua 14-16 e masani ona aʻafia i ni ituaiga taʻaloga ma avea ma se moni auala o le olaga. O le ata i luga o le pepa puipui e mafai ona faia i ni foliga laiti pe o ni ata lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma lau au lakapi e te fiafia iai.

Ata o se tamaititi potumoe talavou potuaʻoga ma le taʻaloga autu. O se tasi o puipui e teuteuina i tua ata puipui ata.

Tekinolosi

Wallpaper ma le ata o tekonolosi e sili atu talafeagai mo talavou, e ui o lenei autu atonu e manaia mo teine. O le metotia mafai ona ese, vaʻalele poʻo taʻavale.

Toa ma taupulepulega o ata tifaga, TV series, taʻaloga

E masani ona filifilia e talavou a latou mea e fiafia iai, lea latou te faʻaaluina tele i ai taimi avanoa. Toa o lau TV televise fiafia poʻo tifaga mafai ona teuteuina le puipui i luga o le ata pepa puipui. I se faʻaopopoga i toa, o nei mea e mafai ona avea ma taupulepulega i komipiuta poʻo ni vaega o ata.

Geometry

O mamanu o le Geometric e le gata ina foliga manaia, ae fesoasoani foi e suia le iloa o le potu, e faʻaaoga e faʻateleina ai pe "tulei ese" puipui o se potu vaiti.

O le sili atu vavai mamanu o se fasi, faʻamoemoe i lona itu ma le avanoa o le a suia.

Liʻo, rhombuses ma sili atu lavelave geometric foliga o le a talafeagai foi mo teuteuina le potu o talavou.

Ata o se potumoe po nei mo se talavou i le faʻaituʻau lanu masani.

Wallpaper i totonu o se liʻo e masani ona faʻaaogaina, latou fausiaina se faigofie ma unpretentious lanu i totonu o le potumoe o se teine.

I luga o le ata o le mamanu o le vasega pepe i le Scandinavian sitaili. O totonu e faʻaaoga le moli malamalama ma samasama samasama.

Faafanua

O se faʻafanua o le lalolagi, o le lagi fetu o fetu poʻo se manaia matagofie faʻataʻavale ata faʻafanua e talafeagai mo teuteuina le potu o se togi togi ma fia iloa talavou. Faʻamoemoeina i le auala e vaʻaia ai le faʻafanua, o le ata e mafai ona fetaui ma 'eseʻese faʻatonuga.

Lanu fusi o alaleo

Lanu efuefu

Stylish efuefu leo ​​fetaui lelei ma isi lanu, tuʻufaʻatasiga mafai ona toʻafilemu ma laconic pe lototetele ma susulu. O le paolo faʻamanuiaina faʻamamafaina susulu auiliiliga, "faʻamalamalamaina" i latou ma faia ia sili atu ona vaʻaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu moe talavou lalelei i se ituaiga taʻaloga. O lanu lanu ma faʻailoga o lau 'au e te fiafia iai o loʻo faʻaaogaina i totonu teuteuga.

Lanu paʻepaʻe

Faʻalelei i taimi uma ma leo masani. Le lanu sili ona mama ile olaga. E mafai ona avea ma faʻavae, talaʻaga poʻo teuteuga elemeni o le potu a talavou. Faailoga paʻepaʻe o le mama, mama ma le malamalama.

Lanu uliuli

O se leo mataʻutia ma le lototele e sili ona faʻaaogaina auiliili, e pei o le teuteuina o se potu ma mea uliuli uma e mafai ona le lelei mo se talavou. O se tali sili ona lelei o le faʻamaeʻaina i le pepa puipui penisina, latou te fai ma sui o se uliuli tapoleni ma se pipiʻi faʻavae.

Lanu viole

Wallpaper o se matagofie ma le le mafaamatalaina lanu viole lanu viole o le a avea ma se teuteuga mo se potu talavou. O le lanu e manaia ma manaia, ae e tatau ona e faʻaeteete i ai, o le faʻaaoga tele e mafai ai ona maua ai se lagona faʻanoanoa.

Beige

Filemu ma matagofie lanu o le a avea ma se filifiliga lelei mo masani ma aso nei vasega pepe mamanu. E mafai ona faʻatumuina i lanu maaleale, pei o le piniki poʻo le lanumoana, poʻo ni auiliiliga pupula o se paolo susulu.

Lanu samasama

O se paolo lelei e fesoʻotaʻi ma le taumafanafana ma le la, lea e le mafai ae aʻafia ai le lagona o le tamaititi. O malu toʻafilemu e faʻaleleia atili ai le soifua manuia ma e iai se aafiaga lelei i le malamalama.

Lanu moli

O le lanu mumu e mafai foi ona faʻaleleia le lagona ma aveʻese mai le faʻanoanoaga. Peitaʻi, o le faʻaaoga tele e mafai ona toe solomuli ai. Lanumoli e i ai le tele o lanu mai le maaleale malamalama i le susulu uliuli moli.

Lanu mumu

O le lanumumu leo ​​e lagona ma faʻafiafiaina, e le o se filifiliga sili lea mo se talavou poʻo le potu a tamaiti. E mafai ona faʻaaogaina o faʻamatalaga i totonu i teuteuga poʻo teuteuga.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

Aso nei

Mo se talavou, o se faʻaonapo nei sitaili o le a avea ma lelei tali. O le tuʻufaʻatasia o lanu eseʻese ma lanu e faʻaalia atoatoa ai le amio ma le natura o le talavou. E mafai ona teuteuina puipui i pepa puipui ma ata tetele o 3D, pepa faʻapipiʻi a tagata poʻo ni tusitusiga susulu. I le tuʻufaʻatasia o pepa puipui eseʻese poʻo mea eseʻese, e mafai ai ona e sone le avanoa, vavaeʻese le vaega e moe ai.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se nofoaga moe lelei, tuʻu ese mai le potu atoa i le pulupulu.

Nautasi

O le autu a le sami e masani ona faʻaaoga e teuteu ai se potu o tamaiti. O pepa puipui e mafai ona i ai ma se matagofie mafaufauga faʻafiafiaga pe i ai ni maʻila masani. O le paleti e sili ona faʻaalia ai le siʻosiʻomaga o le gataifale e tumu i paolo o lanumoana ma oneone ma papaʻe. O faʻamatalaga faʻavae e pei o le lifebuoy poʻo le taula e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai puipui.

Provence

O le Provence style e mama ma faʻafiafia. E fetaui lelei mo le teuteuina o se potu mo se talavou agamalu tagata. O le taua vaega i le mamanu taina e auiliiliga, fasi o meaafale ma teuteu mafai ona matutua, ae taofia foliga aulelei ma matagofie maaleale lanu.

Masani

O le masani masani mamanu o le a talafeagai mo teuteuina se potu mo soʻo se tausaga. Talavou o le a i soʻo se tulaga faʻatumuina le avanoa i tamaʻi mea ma ata o le a atagia ai o latou tagata.

Maualuga

Fausaga, faiga o le taulaga ma faʻamalosi auiliiliga. Peitaʻi, mo se talavou o le mea tonu lea o loʻo manaʻomia. O puipui e mafai ona teuteuina i piliki, pepa faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻiga o sima poʻo talatala vali.

Tuufaatasi pepa puipui

O le tuʻufaʻatasia o pepa puipui i lanu eseʻese ma foliga e maua ai le potu taʻitasi, ma e fesoasoani foʻi e vaevaeina i ni sone.

E i ai lua autu metotia o le tuʻufaʻatasia: tūsaʻo ma faʻataʻoto, faʻamoemoe i le auala o le faʻapipiʻiina. O le sili ona lauiloa e faʻapea e tu i luga, i le tulaga lea o fasi pepa o pepa faʻapipiʻi e tuʻufaʻatasia i le masani auala, na o le suia o le tasi i le isi.

Oe mafai ona faʻaaogaina lua pe sili atu lanu, faʻapea foi ma tuʻufaʻatasia masani ma ata pepa puipui. O leisi metotia aofia ai le soʻoga o lua ituaiga o tapoleni i luga o se laina faʻasolosolo e tafe i autafa o le puipui.

I le ata o loʻo i ai le potu talavou i le faiga o se fou masani. O le ata na faʻaaoga eseese lanu o le lanumoana.

Vaega o le filifiliga o pepa puipui mo se potumoe talavou

O talavou e le faʻailoaina e le fefefe i se mea fou ma le lototele, latou te matala i faʻataʻitaʻiga ma tulaga ese fofo. Peitai, e tatau ona manatuaina o le filifilia lanu o le a aʻafia ai le lagona o le tamaititi.

  • E sili atu le filifilia o se leo mai se palette filemu e avea ma autu autu.
  • O paʻu pogisa e mafai ona faʻanoanoa.
  • O le ata mafai ona avea ma tagata o le totonu totonu lalolagi o se talavou, faʻailoa mea fiafia ma mea e fiafia i ai le tamaititi.
  • E sili le filifili faʻatasi pepa puipui, i lenei tulaga manaʻoga o itu uma o le a amanaʻia, lea e taua mo le suiga vaitaimi.

Vaega mo se tama tama

O tama talavou e masani lava ona i ai o latou uiga faigofie i totonu o latou potu, e ui lava o le a latou fiafia i le manaia o latou ata. O puipui o le potu a tama e mafai ona teuteuina i ata pue ata ma au vaega musika e te fiafia iai, vaega o taʻaloga komipiuta poʻo le TV. E mafai foi ona avea pepa puipui ma geometric mamanu poʻo malu mamanu.

Vaega mo teine ​​talavou

O se potu teine ​​e mafai ona teuteuina i moli malamalama ma aulelei foliga poʻo teuteuina faʻamatalaga e pei o mataʻitusi poʻo unicorn. E mafai foʻi ona teuteuina puipui i puipui puipui e faʻamatalaina ai mea e fiafia iai le teine ​​poʻo ni uo e faʻaaoga.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potu moe mo se teineititi, faia i moli malamalama.

Le aoga ole teuteuina o se potu mo talavou e eseese itupa

I le potu soʻofaʻatasi o se teine ​​ma se tama, e tatau ona e taumafai e amanaʻia le fiafia o tamaiti uma ma fausia se avanoa taʻitasi mo latou taʻitasi, ona o lenei mea e te manaʻomia e vaevaeina le potu i sone.

Mo le faʻamutaina o le avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o pepa puipui. I lenei tulaga, soa wallpaper e atoatoa, lea o le a foliga fealofani faʻatasi, ae matua eseʻesega, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se masani foliga ma matua eseʻese lanu.

Tulafono mo le filifilia o pepa puipui o talavou

A filifilia pepa puipui mo se talavou, e tele ni nuances e mafaufau i ai.

  • I totonu o se tamaʻi potu, e sili atu le faʻaoga o se moli malamalama; e sili le faʻaaliga vaʻai ile avanoa ile paʻepaʻe ma le lanumoana.
  • O le valavala pepa puipui o le a avea foi ma fesoasoani tele, o le faʻatonuga o sasa e faʻafiafia ai le potu pe lautele pe lautele foi.
  • I totonu o se potu mo tamaiti o itupa eseese, e tatau ona e taumafai e amanaʻia le fiafia o uma, mo lenei e mafai ona e faʻaaogaina pepa puipui o lanu eseʻese, lea o le a tuʻufaʻatasia e se masani foliga.
  • Afai o le potu ua fuafuaina mo lua talavou, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se maeʻa e ofi uma itu, pei o le penisina pepa puipui, le faʻaituʻau lanu poʻo le ata vaega.

I le ata o loʻo i ai le potu talavou ma se taʻavale autu. O le mamanu faʻaaogaina loloto lanu uliuli.

Faletusi o ata

O le potu talavou o le personification o totonu totonu, teuteuina ma teuteuina auiliiliga, aunoa ma lea leai se talavou potu e mafai ona faia, faʻaali mea fiafia, faʻafiafiaina ma uiga o le tamaititi. Mafaufau o talavou e le o se faʻapitoa sefe, o se faaleagaina-faʻamaoniga ituaiga o pepa puipui o se lelei fofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O FEA EA LOU ALOFA by: Fatu Lio Matalavea backing vocals: Joanna Failautusi - Dr. Rome Production (Iuli 2024).